|
|
#4231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
mogę iść do piwnicy w piecu pogrzebać
Wczoraj wyciągnęłam próbkę Fumidusa do testów i doszłam do wniosku, że... ładny jest Taki lekki, biały dymek z dogasającego żaru.Ale to nie ognie piekielne ani wiedźmowy stos jakich szukam (się człek oczaskał z niszą i nic go już nie rusza :cool) Cytat:
Cytat:
I czytając ffizash dochodze do wniosku, że dobrze robieu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:13 |
||
|
|
|
#4232 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A ja jadę dziś do umyślonego zawczasu szpitala na KTG, wypytam o ceny i może podejrzę krew i flaki. |
|
|
|
|
#4234 |
|
Nindżopesz
|
Przypomniało mi się, że mnie jeszcze wczoraj ta kuleżanka zirytowała bo ogląda wzdęcia mojego mieszkania i pisze "znowu mała sypialnia..." Fajny tekst w ustach kogoś, kto mieszka z mężem na pięterku 200-metrowej chaty swoich rodziców
Siem tym ludziom we łbach poprzewracało.Albo ja jakaś wyczulona ostatnio ![]() Ide kimać. |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 łooo, to Ci się powodzi
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() z mojej nie brak chęci ale czasu niestety u nas nikt nie cukrzy, tylko dziecko jak się jej przypomni. Dobrze, trzeba oszczędzać
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Co tak cicho, kurka?
Wykanczamy Bar w tym tygodniu Ale fajnie- Wojtek jedzie z rzeczami dla mnie, czuję się, jakby jakie skarby przywoził. I ubraznko galowe, i malowanie oraz udało mi się, że niby "na wymianę" żeby wziął 2 dryndusy
|
#4241 | |
|
BAN stały
|
Możliwe, po prostu prababcia opowiadała nam, jak to u niej było, gdy poród odbierał dr Judym
Cytat:
![]() --- Mam od wczoraj strupy na nosie, przesadziłem chyba z ręcznym oczyszczaniem i podwójnym kwasem Śniło mi się tak fogle dzisiaj, że flirtuję se z niemieckimi blondynkami, fajnie było
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć smuty!
Łeb mi napi***ala, jakby mi kto młotkiem chciał w szyję go wbić. Ale za to pogoda ładna Słuchajta, w Quality podnieśli ceny za próbki? ![]() Bo mi kobita w perfumerii stowarzyszonej dzisiaj 10 zł za jedną wykasowała, a tak to 7 zł było ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4243 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie rób nic z oczami
|
|
#4246 |
|
never say no to panda
|
niech mnie ktoś pocieszy, bo jestem tak w✂✂✂✂iona i zła na siebie, jak nigdy
przed zajęciami gadałam sobie ze znajomym, pożegnaliśmy się, ja się jeszcze odwórciłam na chwilę, żeby mu pomachać, a tu nagle przede mną wyrósł pieprzony słup... i jak ta głupia przyrżnęłam z calym impetem w to metalowe szujstwo a że ja cholernie zdolna jestem, nie przywaliłam głową, ale pachwiną, a konkretniej gdzieś pomiędzy pachwiną a spojeniem łonowym - nie wiem, jak mi się to udało, ale za to wiem, że krwiaka mam wielkości grejpfruta i boli jak cholera najgorsze jest to, że od przedwczoraj czekałam jak głupia na czwartek, bo mieliśmy z chuopem sobie na rowerkach popedałować w siną dal, co w moim aktualnym stanie jest niemożliwe... a taka piękna pogoda za oknem normalnie mam ochotę przypierdzielić łbem w ścianę
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-31 o 14:25 |
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Cebeerku, to straszne, ale niefart
I dla Pin życzenia żeby nie bolala głowa
|
#4248 |
|
BAN stały
|
Napiszę dziś jak teza. Jadłam lody grycanowe - mięta, cafe latte i biała czekolada
|
|
|
|
#4249 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
czy wynalazki typu Persen faktycznie robią dobrze na spokojność?
Potrzebuję wspomagania.
|
#4252 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Buu, ja potrzebuję właśnie czegoś na wyciszenie i żeby móc zasnąć.
Pewnie ludowy sposób pt. wódka z sokiem będzie najskuteczniejszy. Tylko że nie da się tego zaaplikować przed pracą. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- To może jednak zaryzykuję. Gorzej raczej nie będzie.
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr
![]() Ju Je**ne ciśnienie |
|
|
|
#4255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedactwo, bardzo Ci współczuję i nie wiem jak pocieszyć ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- |
||||
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Pin
![]() Cbr ![]() to tak na rozweselenie krótki głupkowaty filmik ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cX0KBQaS-5s Ciepło ciepło ale kuleżanka miałą jeszcze cieplej, własnie mi foty z imajorki ( i swojego nowego faceta) pokazała hm, chyba przytyła...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-31 o 16:44 |
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam u dentysty, mam założone lekarstwo, pod koniec miesiąca na leczenie. Teraz mam schizę, że to wypadnie i zastanawiam się jak będę przez ten miesiąc jeść i pić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4259 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Piniu, Cbr Byłam w szpitalu, ale się umęczyłam gorącem i korkami. KTG spoko ale dopytałam, że znieczuleń już nie robią, pfffffffff. Niech spadają, poszukam innego szpitala. Obyło się bez traumy chociaż przeraziło mnie nowo narodzone dziecko: położna wywiozła z sali stos szmat, podeszła do ojca spytać o nazwisko, pogrzebała w tym stosie, wyciągnęła rączkę niewiele grubszą od mojego palca, pokiwała głową i pojechała dalej. A stos się rozryczał i dobrze bo myślałam, że już uduszone albo, że się zgubiło. Bosz, jakie to małe było, co z tym w ogóle robić samemu w domu, jakiś koszmar. |
|
|
|
|
#4260 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cze ludzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

Taki lekki, biały dymek z dogasającego żaru.

Siem tym ludziom we łbach poprzewracało.