Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 22:59   #3301
samaraNW
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:02   #3302
ramoncia217
Wtajemniczenie

Blondyneczka no na pewno napiszę jak sie sprauje, a przy dłuższym stosowaniu napiszę recenzję na bloga

Ja zaraz lecę pod prysznic, wszystko probiłam na necie , notke też napisałam na bloga, a potem do łużeczka.

Kalapana też czasami nachodzi mnie na takie refleksje. My z tż ostatnio bardzo rzadko sie kłucimy( zczego jestem zadowolona) , ale były taki czas że praktycznie co dzień sie kłócilismy, a potem wieczorem zawsze myslałam o tym jak bardzo go kocham i wogule ile dla mnie znaczy.
A podobno gdy ludzie się kochaja, to znaczy że im na sobie zlezy
Stary 2011-03-30, 23:05   #3303
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

uciekam spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:25   #3304
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim
Stary 2011-03-30, 23:29   #3305
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jak tam mama??
z mamą bez zmian, przewieźli ją dzisiaj ze szpitala do ośrodka opiekuńczo- leczniczego
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
witaj

chyba tez zaloze jakiegos bloga jak znajde czas.... teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna tak jakby bo dyrektor takiej placowki chce mnie zobaczyc z cv i jade tam z tesciem ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13

ramoncia fajny blog
trzymam kciuki

Alessandra- gratuluję świetnych ocen

Caate- świetne leginsy i ta cena

u nas byli koledzy i dopiero poszli
właśnie wyszłam z wanny ale dzisiaj tylko podstawa bo padam ze zmęczenia
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:56   #3306
angelinmyheart
Zakorzenienie

A ja zrobiłam właśnie projekt na Zagospodarowanie Turystyczne w tym analizę SWOT Parku Chorzowskiego.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 00:51   #3307
agusiownik
Zakorzenienie

ja już po kąpieli, było:
maska na włosy
mycie włosów
odżywka na włosy do spłukania
serum na włosy
balsam na ciało
serum do biustu
maseczka oczyszczająca na twarz
krem pod oczy
serum rozświetlające na twarz
no-scar na twarz
serum na szyje
dużo tłustego kremu na usta
merz special x2

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 01:51   #3308
Kitka:)
CABIN CREW

jutro chyba wstawie moje foto sprzed dwóch lat.. bo dziś tak ogladałam i zatęskniłam za kolorem włosów który miałam wtedy -pokaże i doradzicie czy zostać przy naturalnym czy farbować

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 06:41   #3309
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
witaj

chyba tez zaloze jakiegos bloga jak znajde czas.... teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna tak jakby bo dyrektor takiej placowki chce mnie zobaczyc z cv i jade tam z tesciem ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13

ramoncia
fajny blog
Trzymam kciuki Napisz jak Ci poszło

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Alessandra Ładne masz ocenki Nieźle się postarałaś I fajnie, że Twoja mama jest z Ciebie dumna

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
swoj 2w1 kupowalam jak czytalam o nim same ochy i achy ale zanim go kupilam, pozniej weszlam na kwc to sie przerazilam

xperience warto kupic taniej, tak do 40zl, 60 to za duzo na taki podklad...

a nic sobie nie uszkodzilas? moze trzeba z tym do szpitala jechac? czy tylko sie skaleczylas?

ja Cie widze w takim dluzszym bobie, czyli tyl krotszy tak do ramion a przod dluzszy, moja kolezanka ostatnio tak zmienila sobie fryzure i wyglada oblednie ale nie scinaj bron boze do lini zuchwy

poklocilam sie dzis z mama strasznie, wiec na odreagowanie kupilam sobie:

2x legginsy z imitacja dzinsu, nigdy mi sie nie podobaly takie spodnie ale te mnie zauroczylyy i ladnie na mnie leza za 8,99 nowe
1x legginsy dlugie, czarne 60den tez za 8,99
odzywke Rimmel do paznokci
Ziaja Med zel do mycia twarzy
Dove balsam brazujacy
1x maseczka z glinki zielonej
temperowke najwieksza jaka byla

no i przyslzy te moje buciki peep toe co zamawialam

a teraz ide przegladac mixy do wlosow, od 3dni intensywnie na wlosowym czytam co i jak i zaraz klikam i zamawiam
Zgadzam się z caate taka fryzurka na boba wygląda świetnie takie dłuższe boki ... mmm

caate świetne zakupy! Gdzie takie tanie legginsy wynalazłaś? ( Już doczytałam, że w realu )
Makijaż jak zwykle, powalający a usta, co tu dużo mówic CUDO!!

---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Siedzę teraz z waxem na włosach, muszę pomyśleć co potem, bo chcę żeby wyglądały naprawdę dobrze.

Jutro mam mega ważny dzień. Pierwszy publiczny występ przed radą na sesji, w naszym urzędzie i chcę dobrze wyglądać. Tym bardziej, że jestem "nowa", to pewnie każdy będzie mnie lustrował.
Kupiłam na tę okazję żakiet, w biało-czarne pasy. Ładnie leży chociaż się już nie zapnę. Pod nim będzie klasyczna czarna sukienka do kolan. Makijaż delikatny. Rany, już mi się w brzuchu przewraca z nerwów
Powodzenia!

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

caate te legginsy są boskie nie mogę uwierzyc, że takie tanie szkoda, że koło mnie gdzieś niedaleko nie ma reala...bo już bym po nie jechała te niebieskie mi się bardzo podobają i bluzeczki ładne

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Laski ja już uciekam, zbierac się do pracy zapowiada się dzisiaj ładniutka pogoda muszę po pracy umyc Tż auto bo mi pożyczył i powiedział, że za to na sobote ma byc wypucowane

Miłego dnia

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-31 o 06:29
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:11   #3310
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
coraz bliżej weekendu...

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:14   #3311
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc
ale pusto tutaj dzis
lece sie ogarnac, milego dnia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:17   #3312
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja zakładam najczęsciej takie dłuzsze koszulki do pół tyłka bo jednak mój zadek nie jest na tyle ladny żeby załozyć krotszą

powodzenia... na pewno dobrze wypadniesz bo w tej ciąży promieniejesz
moj problem sie rozwiazal, dziisja pochmurno wiec tez postawie na cos do tylka

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej kochane, nie dawno wróciliśmy z tż z zakupów żywieniowych, i znalazłam szampon z glis kura za 9.90 i kupiłam sobie i kupiłam też odżywkę taką sama jak szampon. Zobaczymy jak w duecie beda sie sprawowac.

Caate podoba mi się każy Twój makijaz, jesteś piekną kobietą i masz super urode, każdy Ci to pewnie muwi. ja zazdroszę Ci duzych oczu i pieknych ust
dziekuje

ale sie rozkrecasz na blogu

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
caate - nie wiem czy już pisałam, ale ślicznie Ci właśnie w takich makijażach jak ten i przede wszystkim jak zwykle świetne wykonanie!! I uwielbiam Cię w takich naturalnych usteczkach i oczywiście te brwi, idealnee!! I jak Ci się podobają te Ingloty? Bo filmiki na YT mi się ścinają od jakiegoś czasu i oglądać nie mogę
dziekuje

to tak, te cienie sa ciekawe, dobrze napigmentowane, ale jak dla mnie za bardzo sie blyszcza, mimo ze na dloni tak nie jest, na opakowaniu jest napisane, ze 1neutralny, 2 z malymi drobinkami, 3 z duzymi, a dla mnie wszystkie maja srednie drobinki i kolorem zbytnio sie nie roznia, chyba ze dodam duraline to jest super jednak jak kiedys zaloze wymianke to pojda na odstrzal chyba, ze mnie przekonaja do siebie jako polaczenie z czyms, bo takie to ja mam w paletce CS...

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

Powiedzcie mi gdzie Wy kupujecie odżywkę Rimmela Nail Rescue? Zawsze we wszystkich rossmannach i naturach były, a od jakiegoś czasu nie widzę ani jednej. A pilnie jej potrzebuję, a nawet dwóch.
zdrowka
i wytlumacz lekarzowi, ze w takim stanie jak jestes musi sie okreslic, bo studiujjesz a choroba nie pozwala Ci sie uczyc...

odzywke kupilam w SP mimo promocji byla po 18,99 nie wiem co to za promocja -30% jak ja je zawsze widze w tej cenie
no i w realu tez byla na stoisku kosmetycznym Rimmel

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dlaczego? ja mam jedne już, ale 3/4, a chciałabym takie normalne, długie, ale muszą mieć jakiś bajer i nie mogą być cieniutkie. Szukam, szukam, ale nie ma nic...
bo wydaje mi sie, ze by mi w nich moje udka lataly wole biale szorty, a naogladalam sie dziewczyn w bialych legg i nie najchudszych i jakos sie zrazilam

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
też oglądałam YCD

caate, super te jeansowe legginsy szkoda, że do reala mam daleko.

xhankax, powodzenia
dzieki szkoda, ze ja mam tak daleko do auchan

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Bluzeczki mi się bardzo podobają. Szczególnie ta biała.

Ja dzisiaj kupiłam czarny sweterek w Cubusie na guziki. Mam jeszcze taki szary.
dziekuje a sa jakies przeceny? bo ja bym chetnie pare sweterkow i koszule wizytowa jakas przygarnela

Cytat:
jutro chyba wstawie moje foto sprzed dwóch lat.. bo dziś tak ogladałam i zatęskniłam za kolorem włosów który miałam wtedy -pokaże i doradzicie czy zostać przy naturalnym czy farbować
ooo tak, pokaz i jeszcze pokaz swoje wloski jak bedziesz miala aparat, chodzi mi o ich aktualna dlugosc

[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]u mnie dzis bylo:
zmycie olei
nalozenie odzywki ce ce med z jedwabiem i wosku
pomalowanie paznokci na czerwono
ziaja med zel do twarzy[/COLOR]

za jakas h czeka mnie kapiel i tam pelne spa, pozniej jade do TZta
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:28   #3313
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny podpowiedzcie mi jak nakładacie oleje? Jaką ilość ? Od nasady po konce? Dziś czeka mnie pierwsze nakładanie olejku fur mama
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 10:34   #3314
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
coraz bliżej weekendu...
nooo ale mnie jeszcze jutro czeka kolos z niemieckiego...

Cytat:
moj problem sie rozwiazal, dziisja pochmurno wiec tez postawie na cos do tylka

dziekuje

ale sie rozkrecasz na blogu

dziekuje

to tak, te cienie sa ciekawe, dobrze napigmentowane, ale jak dla mnie za bardzo sie blyszcza, mimo ze na dloni tak nie jest, na opakowaniu jest napisane, ze 1neutralny, 2 z malymi drobinkami, 3 z duzymi, a dla mnie wszystkie maja srednie drobinki i kolorem zbytnio sie nie roznia, chyba ze dodam duraline to jest super jednak jak kiedys zaloze wymianke to pojda na odstrzal chyba, ze mnie przekonaja do siebie jako polaczenie z czyms, bo takie to ja mam w paletce CS...

zdrowka
i wytlumacz lekarzowi, ze w takim stanie jak jestes musi sie okreslic, bo studiujjesz a choroba nie pozwala Ci sie uczyc...

odzywke kupilam w SP mimo promocji byla po 18,99 nie wiem co to za promocja -30% jak ja je zawsze widze w tej cenie
no i w realu tez byla na stoisku kosmetycznym Rimmel

bo wydaje mi sie, ze by mi w nich moje udka lataly wole biale szorty, a naogladalam sie dziewczyn w bialych legg i nie najchudszych i jakos sie zrazilam

dzieki szkoda, ze ja mam tak daleko do auchan

dziekuje a sa jakies przeceny? bo ja bym chetnie pare sweterkow i koszule wizytowa jakas przygarnela

ooo tak, pokaz i jeszcze pokaz swoje wloski jak bedziesz miala aparat, chodzi mi o ich aktualna dlugosc

[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]u mnie dzis bylo:
zmycie olei
nalozenie odzywki ce ce med z jedwabiem i wosku
pomalowanie paznokci na czerwono
ziaja med zel do twarzy[/COLOR]

za jakas h czeka mnie kapiel i tam pelne spa, pozniej jade do TZta
aparat będzie w sobote to zrobię foto
a i do albumu wstawilam zdjęcie, stare bardzo ale chodzi mi o ten kolor włosów- co myślicie- czy warto do niego wrócić...

a- zapomniałam Ci napisać- jeszcze noszę legginsy z koszulami dłuższymi

byłam w realu , kupiłam obie pary legginsów i jeszcze chyba jutro podjadę bo widziałam fajne, ciemnozielone- ale nie miały metki i nie wiedziałam czy też są za 8,99....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-31, 10:59   #3315
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak nakładacie oleje? Jaką ilość ? Od nasady po konce? Dziś czeka mnie pierwsze nakładanie olejku fur mama
nie daje od nasady, tylko tak od polowy po konce. nalewam do miseczki olej moze to jest 1/4szklanki, nie wiem nawet mam litr i termin do czerwca wiec nie zaluje sobie i pozniej biore wlosy w kitke i ta kitke wsadzam do tej miseczki, zwiazuje w koka i ide spac

Monia dziekuje

Kitka a z tego samego materialu? jak tak to nastepnym razem, wez i jakas pare z cena to kasjerka powinna Ci skasowac po tej cenie, jak ten sam producent na metce w srodku jest

tez dzisiaj bede w realu jeszcze raz, bo sa jakies przeceny i mama mnie prosila o pare rzeczy, ale u mnie zielonych nie bylo byly takie co mialy namalowane drapowania na kolanach i przy kostce. zaraz zobacze zdjecia
Stary 2011-03-31, 11:00   #3316
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:

Wiesz za bardzo żadnych przecen nie ma. Ja kupiłam ten sweterek za 59,99 zł w grudniu taki sam szary kupowałam za tyle samo. Jest fajny płaszczyk na wiosnę za chyba 129 zł. A tak to za bardzo nic nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja używam ostatnio ciągle oleju rycynowego i nakładam go na noc, grzebień i na całe włosy, ale chce jeszcze poczytać o olejach, bo nie wiem, czy dobrze robię.

Ja, jak na razie zmyłam olej, umyłam włosy Alepcinem i nałożyłam odżywkę bananową.
Teraz zauważyłam, że jak zaczęłam używać Alpecinu to mi włosy zaczęły wypadać. Może to być jego przyczyna lub zaczęła się wiosna. Na razie dam mu szansę i poczekam, aż skończy się opakowanie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-31, 11:00   #3317
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
nie daje od nasady, tylko tak od polowy po konce. nalewam do miseczki olej moze to jest 1/4szklanki, nie wiem nawet mam litr i termin do czerwca wiec nie zaluje sobie i pozniej biore wlosy w kitke i ta kitke wsadzam do tej miseczki, zwiazuje w koka i ide spac
Dziękuje
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:01   #3318
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kitka śliczny ten kolor. To Twój naturalny? W sumie mam teraz podobne i zawsze do takich dążę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-31, 11:04   #3319
asicuha
Wtajemniczenie

hej hej no całkiem fajne te legginsy, ale ja bym chyba takich nie mogła nosic
A ja z kolei jak nakładam to od góry, ale nie na skalp, tylko od włosów, i nigdy nie miałam problemu, ze włosy po umyciu są tłuste ani nic.
Ja wczoraj wróciłam sobie do rodzinnego domku i się odstresowuje od zajęć ;D ogólnie zadowolona jestem bo w tym tyg i przyszły mam zajęcia w poniedziałek (do 15) i wtorek (1h;p) a potem wolne szkoda tylko, ze żadnej lepszej pracy nie mogę znaleźć :/ opiekuję się 3 letnią dziewczynką, ogólnie jestem bardzo zadowolona, tylko chodze tam max 2x w tygodniu na 5 godzin, to zdecydowanie za mało

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:07   #3320
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka masz rację, bardzo go kocham i on mnie chyba też :P Wczoraj przed snem napisałam karteczkę, że go bardzo kocham, żeby szybko wracał i w ogóle, narysowałam kilka serduszek i zostawiłam na stole. Dzisiaj rano jak przeczytał, to się uśmiechał i zaczął mnie całować Pierwszy raz zostawiłam mu karteczkę

Ramoncia u nas wcześniej też praktycznie codziennie były jakieś kłótnie i to z błahych powodów. Czułam się okropnie, bo zazwyczaj to była moja wina- mam okropny charakter no i plus problemy w domu, co skutkowało tym, że TŻ obrywał za wszystko Później miałam wyrzuty sumienia i było mi go żal, ale potem i tak znowu były kłótnie... Dziwię się, że się nie rozstaliśmy, bo było na prawdę kiepsko Raz mało brakło i byłby koniec, spotkaliśmy się i już rozmawialiśmy o końcu związku, a on nagle popatrzył mi w oczy i zapytał, czy tego na pewno chcę, bo on nie.... Chyba to ta miłość sprawiła, że przetrwaliśmy... Nie rozumiem, jak ktoś może mówić, że jak jest źle, to trzeba się rozstać i znaleźć kogoś innego.... Miłość nie na tym polega- każdy ma wady i prędzej czy później wyjdą problemy..... Coś mi mignęło ostatnio, że chcielibyście mieć dziecko, wydaje mi się, że to do siebie zbliża dwojga ludzi, którzy się kochają i wtedy jest jeszcze lepiej

Ale zrobiłam off topa :P chyba napiszę wiadomość w klubie, jak zbiorę myśli...

TŻta nie ma, wróci przed 18, więc mogę o siebie zadbać i nikt mi nie będzie marudził za uchem, że tylko się smaruję tymi wszystkimi mazidłami

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:14   #3321
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Wczoraj poćwiczyłam, wypiłam potem herbatkę na spalanie, a oprócz podstawy nałożyłam maseczkę na twarz, wydepilowalam się i nałozyłam olejek fur mama na włosy, dziś je umyłam 3 razy zwykłym pokrzywowym szamponem i nałożyłam troszkę balsamu z jedwabiem, wysuszyłam i są mięciutkie, sypkie

Kalpana zdrowia dla męża

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:

Kitka a z tego samego materialu? jak tak to nastepnym razem, wez i jakas pare z cena to kasjerka powinna Ci skasowac po tej cenie, jak ten sam producent na metce w srodku jest
Nie do końca ważne by był ten sam kod

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:18   #3322
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kitka ladny mialas ten kolor, ale ja wole Twoje naturalne dlatego, ze ja nie lubie wszelkich czerwieni w poswiecie, tak samo rudego... sama z tym walcze i ida do mnie 3mixy i mam nadzieje, ze wreszcie bede miala chlodny braz

zostawilabym tak jak jest

ehh, na sniadanie zjadlam nalesnika z serem i polewa truskawkowa, dieta az sie trziesie cwicze duzo, pije duzo wody, ale nie moglam oprzec sie tym truskawkom

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Wczoraj poćwiczyłam, wypiłam potem herbatkę na spalanie, a oprócz podstawy nałożyłam maseczkę na twarz, wydepilowalam się i nałozyłam olejek fur mama na włosy, dziś je umyłam 3 razy zwykłym pokrzywowym szamponem i nałożyłam troszkę balsamu z jedwabiem, wysuszyłam i są mięciutkie, sypkie

Kalpana zdrowia dla męża

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Nie do końca ważne by był ten sam kod
Kitka napisala, ze nie mialy metki, wydaje mi sie, ze chodzi o kod, skoro nie wiedziala jaka jest cena, gdyby byl kod to chyba umialaby sprawdzic jego cene, a kodu nie drukuje sie na spodniach, dlatego mi sie wydaje, ze wystarczy metka tego samego producenta, zeby mozna bylo skasowac za ta sama cene, ale moge sie mylic
Stary 2011-03-31, 11:25   #3323
Kalpana
Zakorzenienie

E.J. dziękuję Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie... Ale na pewno zarażę się od niego....

Ja wczoraj jadłam pierwszego loda w tym roku- truskawkowego rożka

Właśnie kończę pić pokrzywę, zrobiłam parę brzuszków i idę coś zjeść i wziąć łyżeczkę oleju kokosowego

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:29   #3324
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Kitka napisala, ze nie mialy metki, wydaje mi sie, ze chodzi o kod, skoro nie wiedziala jaka jest cena, gdyby byl kod to chyba umialaby sprawdzic jego cene, a kodu nie drukuje sie na spodniach, dlatego mi sie wydaje, ze wystarczy metka tego samego producenta, zeby mozna bylo skasowac za ta sama cene, ale moge sie mylic
Kod może znajdować się na metce Poza tym może być ten sam kod na te same rzeczy od tego samego producenta ale nie koniecznie Ale może być że będzie jak u mnie, że skasuje się z cenówki

Edytowane przez E.J.
Czas edycji: 2011-03-31 o 11:31
Stary 2011-03-31, 11:34   #3325
CABIN CREW

Cytat:
Kitka śliczny ten kolor. To Twój naturalny? W sumie mam teraz podobne i zawsze do takich dążę.
nie , to był farbowany na czekoladę czy coś takiego- nawet już nie pamiętam...

caate właśnie swój naturalny mam bez poświaty...

nie wiem, ale skoro nie jestem do końca przekonana o tym żeby farbowac to chyba nie będę na razie

a co do legginsów to właśnie o to chodzi że nie miały tego kartonika na którym jest kod i nie miałam jak sprawdzić ceny....

ZALATANA......
Stary 2011-03-31, 11:34   #3326
angelinmyheart
Zakorzenienie

Kalpana i caate, ale robicie mi smaka na "coś" truskawkowego. Już nie mogę się doczekać, aż będzie sezon na nie.

Mam do Was pytanie. Mam włosy falowane i, jak je umyje to muszę je rozczesać, bo są tak zaplątane i bym miała później szopę. Wydaje mi się, że to jest przyczyną, że ciągle łamią mi się końcówki. Słyszałam, że najlepiej mokre włosy rozczesywać szerokim grzebieniem, jak jest na nie nałożona odżywka. Dobrze myślę? I czy zamiast grzebienia mogę używać okrągłej szczotki?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-31, 11:37   #3327
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

a co do legginsów to właśnie o to chodzi że nie miały tego kartonika na którym jest kod i nie miałam jak sprawdzić ceny....
Pewnie będzie taka sama cena po prostu weź od tego samego producenta drugie tyle tylko, że z kodem i niech z tego kodu Ci skasują te bez kodu

A kolor śliczny włosów miałaś

Stary 2011-03-31, 11:38   #3328
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Kalpana i caate, ale robicie mi smaka na "coś" truskawkowego. Już nie mogę się doczekać, aż będzie sezon na nie.

Mam do Was pytanie. Mam włosy falowane i, jak je umyje to muszę je rozczesać, bo są tak zaplątane i bym miała później szopę. Wydaje mi się, że to jest przyczyną, że ciągle łamią mi się końcówki. Słyszałam, że najlepiej mokre włosy rozczesywać szerokim grzebieniem, jak jest na nie nałożona odżywka. Dobrze myślę? I czy zamiast grzebienia mogę używać okrągłej szczotki?
dobrze myslisz oprocz ostatniego

grzebien ma zabki grube (najlepiej drewniany) a szczotka ma druciki, a jak nawet jest drewniana to sa blisko te zabki, a to nie ma sensu, bo najwazniejsze jest rozczesywac z szeroko rozstawionymi zebami. ja czesze swoje przed zmyciem odzywek, pozniej nie mam potrzeby juz czesania, bo sa gladkie
Stary 2011-03-31, 11:40   #3329
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze myslisz oprocz ostatniego

grzebien ma zabki grube (najlepiej drewniany) a szczotka ma druciki, a jak nawet jest drewniana to sa blisko te zabki, a to nie ma sensu, bo najwazniejsze jest rozczesywac z szeroko rozstawionymi zebami. ja czeszcze swoje przed zmyciem odzywek, pozniej nie mam potrzeby juz czesania, bo sa gladkie
Dziękuje za odp.
To jednak poszukam takiego grzebienia.
Chciałam ostatnio go kupić w TBS, ale nie było.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-31, 11:41   #3330
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Lece się szykować do pracy bo na drugą zmianę dziś a potem spotkanie z Tż, miłego dnia Laski

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości