|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
dobranoc
|
|
|
|
#3302 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondyneczka no na pewno napiszę jak sie sprauje, a przy dłuższym stosowaniu napiszę recenzję na bloga
Ja zaraz lecę pod prysznic, wszystko probiłam na necie , notke też napisałam na bloga, a potem do łużeczka. Kalapana też czasami nachodzi mnie na takie refleksje. My z tż ostatnio bardzo rzadko sie kłucimy( zczego jestem zadowolona) , ale były taki czas że praktycznie co dzień sie kłócilismy, a potem wieczorem zawsze myslałam o tym jak bardzo go kocham i wogule ile dla mnie znaczy. A podobno gdy ludzie się kochaja, to znaczy że im na sobie zlezy
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam spać, dobranoc
|
#3304 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
z mamą bez zmian, przewieźli ją dzisiaj ze szpitala do ośrodka opiekuńczo- leczniczego
Cytat:
![]() Alessandra- gratuluję świetnych ocen ![]() Caate- świetne leginsy i ta cena ![]() u nas byli koledzy i dopiero poszli właśnie wyszłam z wanny ale dzisiaj tylko podstawa bo padam ze zmęczenia |
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam właśnie projekt na Zagospodarowanie Turystyczne w tym analizę SWOT Parku Chorzowskiego.
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po kąpieli, było:
maska na włosy mycie włosów odżywka na włosy do spłukania serum na włosy balsam na ciało serum do biustu maseczka oczyszczająca na twarz krem pod oczy serum rozświetlające na twarz no-scar na twarz serum na szyje dużo tłustego kremu na usta merz special x2 |
|
|
|
#3308 |
|
CABIN CREW
|
jutro chyba wstawie moje foto sprzed dwóch lat.. bo dziś tak ogladałam i zatęskniłam za kolorem włosów który miałam wtedy -pokaże i doradzicie czy zostać przy naturalnym czy farbować
|
|
#3309 | |||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
Napisz jak Ci poszło ![]() ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Alessandra Ładne masz ocenki Nieźle się postarałaś ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
takie dłuższe boki ... mmm![]() caate świetne zakupy! Gdzie takie tanie legginsy wynalazłaś? ( Już doczytałam, że w realu ![]() Makijaż jak zwykle, powalający a usta, co tu dużo mówic CUDO!! ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- caate te legginsy są boskie te niebieskie mi się bardzo podobają ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Laski ja już uciekam, zbierac się do pracy zapowiada się dzisiaj ładniutka pogoda Miłego dnia
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-31 o 06:29 |
|||
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() coraz bliżej weekendu...
|
#3312 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale sie rozkrecasz na blogu ![]() Cytat:
to tak, te cienie sa ciekawe, dobrze napigmentowane, ale jak dla mnie za bardzo sie blyszcza, mimo ze na dloni tak nie jest, na opakowaniu jest napisane, ze 1neutralny, 2 z malymi drobinkami, 3 z duzymi, a dla mnie wszystkie maja srednie drobinki i kolorem zbytnio sie nie roznia, chyba ze dodam duraline to jest super Cytat:
![]() i wytlumacz lekarzowi, ze w takim stanie jak jestes musi sie okreslic, bo studiujjesz a choroba nie pozwala Ci sie uczyc... odzywke kupilam w SP mimo promocji byla po 18,99 nie wiem co to za promocja -30% jak ja je zawsze widze w tej cenie![]() no i w realu tez byla na stoisku kosmetycznym Rimmel Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze pokaz swoje wloski jak bedziesz miala aparat, chodzi mi o ich aktualna dlugosc[COLOR="rgb(65, 105, 225)"]u mnie dzis bylo: zmycie olei nalozenie odzywki ce ce med z jedwabiem i wosku pomalowanie paznokci na czerwono ziaja med zel do twarzy[/COLOR] za jakas h czeka mnie kapiel i tam pelne spa, pozniej jade do TZta
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podpowiedzcie mi jak nakładacie oleje? Jaką ilość ? Od nasady po konce? Dziś czeka mnie pierwsze nakładanie olejku fur mama
|
|
|
|
#3314 | |
|
CABIN CREW
|
nooo
ale mnie jeszcze jutro czeka kolos z niemieckiego...Cytat:
a i do albumu wstawilam zdjęcie, stare bardzo ale chodzi mi o ten kolor włosów- co myślicie- czy warto do niego wrócić... a- zapomniałam Ci napisać- jeszcze noszę legginsy z koszulami dłuższymi byłam w realu , kupiłam obie pary legginsów i jeszcze chyba jutro podjadę bo widziałam fajne, ciemnozielone- ale nie miały metki i nie wiedziałam czy też są za 8,99....
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pozniej biore wlosy w kitke i ta kitke wsadzam do tej miseczki, zwiazuje w koka i ide spac![]() Monia dziekuje Kitka a z tego samego materialu? jak tak to nastepnym razem, wez i jakas pare z cena to kasjerka powinna Ci skasowac po tej cenie, jak ten sam producent na metce w srodku jest tez dzisiaj bede w realu jeszcze raz, bo sa jakies przeceny i mama mnie prosila o pare rzeczy, ale u mnie zielonych nie bylo byly takie co mialy namalowane drapowania na kolanach i przy kostce. zaraz zobacze zdjecia
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Wiesz za bardzo żadnych przecen nie ma. Ja kupiłam ten sweterek za 59,99 zł w grudniu taki sam szary kupowałam za tyle samo. Jest fajny płaszczyk na wiosnę za chyba 129 zł. A tak to za bardzo nic nie widziałam. ![]() Cytat:
![]() Ja, jak na razie zmyłam olej, umyłam włosy Alepcinem i nałożyłam odżywkę bananową. ![]() Teraz zauważyłam, że jak zaczęłam używać Alpecinu to mi włosy zaczęły wypadać. Może to być jego przyczyna lub zaczęła się wiosna. Na razie dam mu szansę i poczekam, aż skończy się opakowanie.
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka śliczny ten kolor.
|
|
#3319 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
no całkiem fajne te legginsy, ale ja bym chyba takich nie mogła nosic ![]() A ja z kolei jak nakładam to od góry, ale nie na skalp, tylko od włosów, i nigdy nie miałam problemu, ze włosy po umyciu są tłuste ani nic. ![]() Ja wczoraj wróciłam sobie do rodzinnego domku i się odstresowuje od zajęć ;D ogólnie zadowolona jestem bo w tym tyg i przyszły mam zajęcia w poniedziałek (do 15) i wtorek (1h;p) a potem wolne szkoda tylko, ze żadnej lepszej pracy nie mogę znaleźć :/ opiekuję się 3 letnią dziewczynką, ogólnie jestem bardzo zadowolona, tylko chodze tam max 2x w tygodniu na 5 godzin, to zdecydowanie za mało
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka masz rację, bardzo go kocham i on mnie chyba też
:P Wczoraj przed snem napisałam karteczkę, że go bardzo kocham, żeby szybko wracał i w ogóle, narysowałam kilka serduszek i zostawiłam na stole. Dzisiaj rano jak przeczytał, to się uśmiechał i zaczął mnie całować Pierwszy raz zostawiłam mu karteczkę ![]() Ramoncia u nas wcześniej też praktycznie codziennie były jakieś kłótnie i to z błahych powodów. Czułam się okropnie, bo zazwyczaj to była moja wina- mam okropny charakter no i plus problemy w domu, co skutkowało tym, że TŻ obrywał za wszystko Później miałam wyrzuty sumienia i było mi go żal, ale potem i tak znowu były kłótnie... Dziwię się, że się nie rozstaliśmy, bo było na prawdę kiepsko Raz mało brakło i byłby koniec, spotkaliśmy się i już rozmawialiśmy o końcu związku, a on nagle popatrzył mi w oczy i zapytał, czy tego na pewno chcę, bo on nie.... Chyba to ta miłość sprawiła, że przetrwaliśmy... Nie rozumiem, jak ktoś może mówić, że jak jest źle, to trzeba się rozstać i znaleźć kogoś innego.... Miłość nie na tym polega- każdy ma wady i prędzej czy później wyjdą problemy..... Coś mi mignęło ostatnio, że chcielibyście mieć dziecko, wydaje mi się, że to do siebie zbliża dwojga ludzi, którzy się kochają i wtedy jest jeszcze lepiej ![]() Ale zrobiłam off topa :P chyba napiszę wiadomość w klubie, jak zbiorę myśli... TŻta nie ma, wróci przed 18, więc mogę o siebie zadbać i nikt mi nie będzie marudził za uchem, że tylko się smaruję tymi wszystkimi mazidłami
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj poćwiczyłam, wypiłam potem herbatkę na spalanie, a oprócz podstawy nałożyłam maseczkę na twarz, wydepilowalam się i nałozyłam olejek fur mama na włosy, dziś je umyłam 3 razy zwykłym pokrzywowym szamponem i nałożyłam troszkę balsamu z jedwabiem, wysuszyłam i są Kalpana zdrowia dla męża ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
ważne by był ten sam kod
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Kitka ladny mialas ten kolor, ale ja wole Twoje naturalne
dlatego, ze ja nie lubie wszelkich czerwieni w poswiecie, tak samo rudego... sama z tym walcze i ida do mnie 3mixy i mam nadzieje, ze wreszcie bede miala chlodny braz![]() zostawilabym tak jak jest ![]() ehh, na sniadanie zjadlam nalesnika z serem i polewa truskawkowa, dieta az sie trziesie cwicze duzo, pije duzo wody, ale nie moglam oprzec sie tym truskawkom![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. dziękuję
Ja wczoraj jadłam pierwszego loda w tym roku- truskawkowego rożka ![]() Właśnie kończę pić pokrzywę, zrobiłam parę brzuszków i idę coś zjeść i wziąć łyżeczkę oleju kokosowego
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym może być ten sam kod na te same rzeczy od tego samego producenta ale nie koniecznie Ale może być że będzie jak u mnie, że skasuje się z cenówki
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2011-03-31 o 11:31 |
|
|
|
|
#3325 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
caate właśnie swój naturalny mam bez poświaty... nie wiem, ale skoro nie jestem do końca przekonana o tym żeby farbowac to chyba nie będę na razie ![]() a co do legginsów to właśnie o to chodzi że nie miały tego kartonika na którym jest kod i nie miałam jak sprawdzić ceny....
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Kalpana i caate, ale robicie mi smaka na "coś" truskawkowego. Już nie mogę się doczekać, aż będzie sezon na nie.
Mam do Was pytanie. Mam włosy falowane i, jak je umyje to muszę je rozczesać, bo są tak zaplątane i bym miała później szopę. Wydaje mi się, że to jest przyczyną, że ciągle łamią mi się końcówki. Słyszałam, że najlepiej mokre włosy rozczesywać szerokim grzebieniem, jak jest na nie nałożona odżywka. Dobrze myślę? I czy zamiast grzebienia mogę używać okrągłej szczotki?
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu weź od tego samego producenta drugie tyle tylko, że z kodem i niech z tego kodu Ci skasują te bez kodu A kolor śliczny włosów miałaś
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grzebien ma zabki grube (najlepiej drewniany) a szczotka ma druciki, a jak nawet jest drewniana to sa blisko te zabki, a to nie ma sensu, bo najwazniejsze jest rozczesywac z szeroko rozstawionymi zebami. ja czesze swoje przed zmyciem odzywek, pozniej nie mam potrzeby juz czesania, bo sa gladkie
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jednak poszukam takiego grzebienia. ![]() Chciałam ostatnio go kupić w TBS, ale nie było.
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Lece się szykować do pracy bo na drugą zmianę dziś a potem spotkanie z Tż, miłego dnia Laski
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych
ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13

nie wiem co to za promocja -30% jak ja je zawsze widze w tej cenie