|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
oglądam na wspólnej
![]() i idę do pracy, P. mnie odprowadzi
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
|
|
|
|
#4233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na 23 osoby nikt nie odmówił
Jedyni goście spoza rodziny wysłali potwierdzenie 15 minut po tym jak się pożegnaliśmy
|
#4235 |
|
Zadomowienie
|
wiesz na tych ludziach co znam to mi zalezy ale jak niechca to ich nie zmusze a na tych co nieznam dalsza rodzina wojtka co ich pierwszy raz na oczy widziałam lub nie widziałam przy dawaniu zaproszen to sa mi obojetni dla niego wiekszosc tej dalszej rodziny tez
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym nie powiedziała o swoich gościach, nawet tych których rzadziej widuję że są mi obojętni a rodzinkę P też niektóre osoby pierwszy raz widziałam przy dawaniu zaproszeń ale czy to ważne ![]() obojętni to trzeba było nie zapraszać
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
a to ich zaprosiliście tak bez zaproszenia czy wiedzieliście że oni tam będą i mieliście zaproszenie dla nich?
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
to takich osób jest aż 50%? bo tyle napisałaś że nie potwierdziło
|
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
nie nie az tyle ale z 8 na 60 to spokojnie sie wprosiło
zaproszenia były bez nazwisk tylko na kopertach pisalismy dla kogo wiec dalismy im bez kopert te co były dla kogos innego...a tak to u mnie w rodzinie duzo nie odpowiedziało no nic jutro zadzwonie do moich łobuz niech dzwoni jak bedzie chciał do swoich a co do wesela robimy je bardziej dla rodziny tz niz dla nas i mojej rodziny wiec nie jestesmy az tak bardzo zaangazowani w to wszystko dla nas sie liczy to co w kosciele to ze sobie slubujemy a wesele jest bo jest zeby potem nie było ze niczego niezorganizowalismy i marudzenia0
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja też nie byłam wielce za weselem ale skoro będzie i skoro pozapraszałam ludzi to zależy mi żeby byli z nami w tym dniu i będzie mi przykro jeśli odmówią po prostu jakoś dziwnie odebrałam twoją wypowiedź - dzwonić czy od razu skreślać jakbyś miała ich wszystkich w |
|
|
|
|
#4242 |
|
Zadomowienie
|
nie tak ze mam ich 4 literach ale taka postawa mnie irytuje szczegolnie ze mieli napisane wszystko na zaproszeniu co do kiedy i z grzecznosci by wypadało zadzwonic i powiedziec czy sie idzie czy nie zeby była jasnosc i to by znacznie ułatwilo sprwe i moglibysmy dalej ruszyc z przygotowaniami szczegolnie jak sama wiesz mamy mnóstwo spraw do załatwienia, a oni tylko dokładaja kolejnych...a co do skreslania moze mam juz zboczenie dydaktyczne i to moze by ich nauczyło czegos na przyszłosc i zaczeli by myslec i byc bardziej odpowiedzialnymi!!!
You must have known that I was lonely Because you came to my rescue And though I know that this is heaven How could so much love be inside of you Edytowane przez booziaczek Czas edycji: 2011-03-31 o 12:00 |
|
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc też już się nastawiam ![]() wyluzuj, podzwoń a potem będziesz się martwić ![]() powiedz że chcesz konkretną odpowiedź |
|
|
|
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
taki miałąm zamiar beda sie musieli zdeklarowac odrazu inaczej ich wykresle bo msimy podac liste gosci do 04.04
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bede dzwonic po gosciach
i jakos sie tym nie stresuje...zauwazyłam, ze potwierdzaja młodzi, do starszych (ciotek, wukjów) trzeba dzwonic
|
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nadrabiam, cz 1
![]() Cytat:
Jedzenie faktycznie podaja w swietnych formach Te zywe kwiaty to koszt 1500zl - no dosyc sporo za same kwiaty. Dziekuje Cytat:
![]() Sala jak z bajki, naprawde nie moge w to uwierzyc, ze bedzie tam moje wesele za spowiedz. Powiedzialas WSZYSTKIE grzechy????![]() Dzieki ![]() Cytat:
![]() Nie nadrabialam watku, a widzialam, ze jakies super rzesy wstawilas. To ty zrobilas? Powiedz jak to sie trzyma, jak sie zachowuja te rzesy itp. zastanawiam sie wlasnie czy by se nie strzelic takich ![]() Cytat:
za butki. Nizutki obcasik, napewno bedzie Ci wygodnie.Cytat:
Ja mysle, ze nie ma sie co przygotowywac. Wystarczy odstawic wszelkie srodki anty i dzialac ![]() Cytat:
U mnie akurat sprawdzilo sie, ze 'nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo'. ![]() Gorzej z Herbadka - gdzie ona sie podziewa, co u niej???? A wstawialas moze zdjecia z poszukiwan sukni??? Cytat:
Faceta pomecze jeszcze, moze sie uda
|
|
|
#4249 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=Niesforna_88;260592 34]nie poznałam Cię ![]() ooo to super ![]() nam też podoba się ta pościel ![]() ![]() moja mama była na weselu gdzie były takie śpiewniki i dużo gości korzystało i podobał się taki pomysł ![]() płace=wymagam, nie po to wydaje pieniądze, żeby otrzymać byle co... Ja tego nie rozumiem Dziękuję wam dziewczyny siedziałam przybita, a jak was czytałam to tak przez łzy. Bo może takie głupie problemy chwilowo, ale czasem takie durnoty potrafią przybić jak się zbiorą razem. Naprawdę dziękuję!Gwiazdeczko Twoja sala jest naprawdę piękna, taka jasna i ładnie udekorowana.
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:37 |
||||
|
|
|
#4250 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a my mieszkamy razem i mamy 2 spowiedzi a czy na protokole byliśmy o to pytani to nie pamiętam, ale chyba nie. zresztą, TŻ wprowadził się do mnie chyba kilka dni po protokole jakoś. nie pamiętam nawet dokładnie![]() Cytat:
Ale ksiądz nie pytał jak mieszkamy razem.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie zacytowało mi wszystkiego Odnośnie zakupów robionych przez rodzicow i innych ich ingerencji bez waszej zgody, to też byłabym zła. I nie chodzi o kupione soki, tylko o sam fakt ingerowania w Wasze przygotowania bez Waszej zgody i wiedzy, a jeszcze bardziej o to czy po ślubie też nie będą chcieli tak ingerować w Wasze życie i robić Wam zakupów, obiadków, wychowywać Wasze dzieci, itp narzucając się nadmiernie. Wiadomo, że pomoc rodziców i teściów jest nie raz niezbędna u nas też rodzice i teściowie pomagają nam, i to bardzo, ale nie bez naszej wiedzy._______________ Wstałam dziś rano na lekcję naszego pierwszego tańca a nasz instruktor zaspał i nie przyjechał Najpierw nie mogliśmy się do niego dodzwonić a potem oddzwonił że nie wstał...na 10 Zła jestem. I w takich sytuacjach wkurza mnie nie raz mój TŻ, bo on zawsze wszystkich tłumaczy i jest adwokatem wszystkich wokół tylko nie mnie. Dla niego nigdy nie ma problemu, bo przecież każdemu może się zdarzyć a ja nie mam prawa być zła Nie mówię tu tylko o takich sytuacjach, ale np. jak sąsiedzi późno w nocy się tłuką, robią imprezy, a ja się wkurzam, że spać nie mogę to on tez zawsze twierdzi, że nie ma się co złoscić, itp.
|
|||||||||
|
|
|
#4251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję płatki mają dosłać, a ten sprzedawca od losowych kolorów pomylił figurkę, która miała być na tort i napisał, że przyśle drugą tą właściwą.Co do rad to również BUZI dla was zapisuję sobie, rozpisuję co i kiedy, zawsze mam listy co jak, gdzie, kiedy. Tylko doskonale sobie radzę jak mam coś robić sama. Tylko jak zamawiałam organzę, to zaoferowałam się żeby też kupić dla drugiej strony do dekoracji mieszkania Pięknego. I to mnie rozbiło. Sama dla siebie wiem co chcę, ale jak muszę czekać na czyjąś decyzję, to się odwleka i się pogubiłam zwłaszcza, że też dochodzą inne problemy. Wrzucę na luz (na chwilę )A w jakim rejonie Polski grilllllllujecie?
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:43 |
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Rozeznanie
|
Powodzenia na wizycie.. i na przyszłość w produkcji
|
|
#4254 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc 2 nadrabiania
![]() Dzieki Cytat:
Cytat:
Dziekuje. I za babke![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo skreslac, ale nie zdziw sie, jak pozniej zabraknie miejsc przy stolach Dziewczyny jak sie ustawia napis zamiast suwaczka w podpisie???? Kiedys ktos ladnie wytlumaczyl i udalo mi sie zrobic, a teraz za nic mi nie wchodzi I nie wiem ile mam dni do slubu
|
|
|
#4255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.. robiłam to daaawno temu, ale chyba zaznaczało się cały napis a potem klikało na ikonkę strony internetowej, tam wklejało się linka i gotowe.
|
|
|
|
#4257 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do karteczek - moja koleżanka w ogóle nie dostała karteczek do spowiedzi bo jak powiedział ksiądz, "jesteśmy dorośli". Mieszkali ze sobą i ksiądz o tym wiedział. Do spowiedzi poszli i byli zajarani postawą księdza od (braku) karteczek. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
Ale wy wszystkie fajne jesteście
"Każdy może być palantem, ale decyzja, by nim zostać, jest ściśle osobista." Jeffrey Capshew Edytowane przez zaraza3 Czas edycji: 2011-03-31 o 13:09 |
||
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się czy od razu sama z siebie mam to powiedzieć ![]() Cytat:
[ U R L = tutaj link ] twój napis [ / U R L ] tylko trzeba zlikwidować wszelkie spacje |
||
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

za spowiedz. Powiedzialas WSZYSTKIE grzechy????

płace=wymagam, nie po to wydaje pieniądze, żeby otrzymać byle co... Ja tego nie rozumiem 
ale nie wiem,czy dostane rozgrzeszenie bo mieszkamy razem przed slubem