|
|
#2251 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
(Usunę nasze dyskusje) Teraz mam dwa kolosy na głowie.
|
|
|
|
|
#2252 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam nasz olej - on jakiś dziwny jest, nie wiem co z nim zrobimy A tuszy nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
To po co mi piszesz Ty to jakaś niewyżyta jesteś ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
#2253 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2254 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2256 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#2257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
+ czy tylko ja tak mam, że czytam te 3 strony nowych postów, a potem jeszcze raz to samo, żeby sobie przypomnieć na które chciałam odpisać
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
A czemu nie wielocytujesz? Po prawej stronie każdego posta są trzy ikonki - jak klikniesz w tę środkową, to zaświeci się na pomarańczowo (i nic więcej się nie stanie). Robisz tak z każdym postem który Cię interesuje, czytasz sobie normalnie dalej, i jak się przedrzesz już przez wszystko, to klikasz w "odpowiedz", i te wszystkie posty przy których zaświeciłaś na pomarańczowo Ci się zacytują |
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
Takich cudów to jeszcze nie wykminiłam, ale teraz już będę korzystać
![]() Generalnie uczę się obsługi wizażu. Np. dzisiaj przez 15 minut na smacznym szukałam jak dodać przepis do listy ulubionych
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na serio to musze go kiedyś odebrać ![]() ![]() dzisiaj zainaugurowałam sezon rowerowy pojechałam rowerem do pracy, 7h stania w pracy i ledwo wróciłam na tym rowerze ![]() ale zajeło mi to tylko 16min a jak jade komunikacja miejska to wychodze 50min przed rozpoczeciem pracy ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
![]() ale on nieee... mówi ze kwiaty nigdy w życiu...buty tak.... prostownice tak..... ale ja chce kwiaty
|
||
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Hula, powiedz mu, że nie kupuje się kobiecie butów, bo w nich odejdzie
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2011-03-31 o 00:41 |
|
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Po wczorajszym wyspowaniu omal nie zaspałam dziś do pracy
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wam też tak rozjeżdża czcionkę w moim najnowszym poście na blogu? Mam jakąs inną przy Essence... I nie wiem, co jest grane, bo w ogóle nie da się tego zmienić
|
#2264 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kasa za nie poszla na moje konto na ktorym zbieram na wakacje
|
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka przypomniałaś mi o paszporcie
Ile to teraz kosztuje? Cytat:
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozjeżdża, ale rzeczywiście masz inną. Ja w zmianie jej nie pomogę, bo na swoim blogu też mi się coś w niektórych notach poprzestawiało i mam inną czcionkę. I nie mogę tego zmienić :/
|
|
|
|
#2268 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
kurczę, też o tym myślę, zwłaszcza jak wczoraj sterczałam na przystanku 20 min -.- ale nie mam roweru i kasy by sobie go kupić...eee, to mój mi w ogóle nie kupuje butów, ubrań, torebek itd, bo boi się że nie trafi w rozmiar i gust z takich rzeczy to tylko biżuteria
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochotę włożyć torbę na głowę
![]() wylazło mi ogromne czerwone cholerstwo na policzku i mi świat przysłania a tak pięknie świeci słońce
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2271 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie oceniam Cię bo każdy postępuje tak jak mu wygodnie, ale dla mnie to Ty się strasznie asekurujesz. Wnioskuję że po tyłku dostałaś i jeszcze ran nie wylizałaś stąd metoda "wycofam się zanim cokolwiek się zacznie". Każdy swoje musi przejść, ale jak pojawi się uczucie, jak się człowiek zakocha to głupi skoczy w tą głęboką wodę i gdzieś będzie miał, że nie ma ani koła ratunkowego ani nawet nie umie pływać. a po 1szym spotkaniu też bym chyba kiepsko odebrała sterczenie z kwiatami pod uczelnią... Cytat:
![]() Cytat:
ceny dokładnie nie pamiętam, ale mniej więcej w tych okolicach jak na tej aukcji.w Idei są sporo droższe. Cytat:
Poza tym uważam, że jeśli mamy oficjalnie powiedziane że w naszym kraju funkcjonuje coś takiego jak publiczne szkolnictwo, które jest bezpłatne (niestety tylko z pozoru) to trzymajmy się tego, a nie mydlmy ludziom oczu, że z naszych podatków państwo utrzymuje szkoły publiczne, a pod zasłoną dymną wprowadzone są ograniczenia w postaci opłaty za kolejny kierunek. Chcą żeby płacić to niech oficjalnie wprowadzą odpłatną edukację i każdy będzie wiedział że chcąc studiować musi liczyć się z kosztami. Cytat:
![]() a bzyczy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2272 |
|
Nie depcze krokusów
|
Chyba że pierwsza randka nie była pierwszym spotkaniem.
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
|
Cytat:
Głupie to, a właśnie tak rozumiem to całe gadanie o "asekuracji". Miałam nauczkę, dałam facetowi szansę, do teraz nie potrafi odchorować. Nie chcę sprawiać komuś przykrości, bo "chciałam sprawdzić czy umiem z kimś być."Póki jest dobrze jak jest, to ja nie widzę powodów żeby sobie na siłę faceta szukać, świetnie sobie radzę, niczego mi nie brakuje, więc po co? Bo ludzie gadają? Niech gadają. Wolę być sama niż wplątać się w związek w którym będą same kłótnie, zdrady, rozwody, rozstania, powroty. Dodatkowe emocje zapewniam sobie kolejnymi kierunkami, po których mam papier, a po 3 latach z facetam nie mam nic oprócz jakiś tam miłych wspomnień. Dla mnie nie warto. GG, od 6 lat z nikim nie byłam, jak mi tak wygodnie, to będę wciąż bez pary, bez względu na to czy koleżanki uznają, że dostałam po tyłku, czy, że się asekuruję czy cokolwiek innego. Może są ludzie, którzy lubią tracić swój czas: rok, dwa lata na związek, potem się rozstać dla mnie to bez sensu, nie mogę sobie pozwolić na taką stratę czasu. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak "zakochać się" myślę racjonalnie, jeśli kadnydat nie spełnia wymogów, które umożliwią mi życie z nim to się za to nie biorę, nie mam klapków na oczach zwanych "miłość", bo więcej szkody z tego przyjdzie niż pożytku. Nie każda kobieta musi się zakochiwać i chcieć z kimś być, są też mniej standardowe kobiety, np. ja. Nie czułam motylków w brzuchu, ani nie sprawił, że jest kimś kogo MUSZĘ mieć blisko, bo nam razem super się czas spędza. Wolę być sama niż spędzać życie z kimś, kto będzie mnie nudził i irytował. Moim zdaniem bardzo rozsądne. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-03-31 o 12:37 |
|
|
|
|
#2275 |
|
Matka Smoka
|
Przerażasz mnie ecrulo....
|
|
|
|
#2276 |
|
Konto usunięte
|
gg22 bzyczy
Ecrulo, masz rację, z zakochania są kłopoty, motylki i irytujące bujanie w obłokach uniemożliwiające normalne życie. Mnie najbardziej by irytowało gdyby facet do mnie blogował o tym co robi i gdyby ciągle pytał co ja robię i używał do mnie dziwnych zwrotów i zdrobnień, kiedyś taki jeden mówił do mnie "brzoskwinko" i za to go spławiłam |
|
|
|
#2277 | |
|
|
Zrobię sobie rezonans może mam jakieś zmiany w mózgu
Słyszałam o przypadku kolesia, któremu nowotwór uciskał mózg i miał coraz bardziej wymyślne upodobania seksualne, zaczął od pedofilii, potem guz wycięto i było ok, guz urósł (bo nie wycieli całości) i znowu wrócił do perwersji, ponowna operacja załatwiła sprawę ![]() Cytat:
Zdrobień też nie lubię takich typu :"pieszczoszku" ![]() I ten... I ja się nie zakochałam od dawnaaaaaa.
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
jeny jak ja nienawidzę zwrotu "pieszczoszku" jeszcze białej gorączki dostaję na:
laleczko, cukiereczku, koteczku,myszko i cały ten zwierzyniec... ja mam imię i facet powinien go używać. jeszcze bardziej mnie wkurza jak kobieta głupio zdrabnia imię swojego faceta, moja koleżanka do swojego faceta, który ma na imię Jakub mówi 'Kjubi". Jest to dla mnie infantylne. Dziewczyna ma 26 lat a mówi jka różowa nastolatka :/ |
|
|
|
#2279 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Dla Ciebie: http://www.youtube.com/watch?v=QLyZZuNldGs
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-31 o 12:50 |
|
|
|
|
#2280 |
|
Konto usunięte
|
Mall
aaaa , gardło mnie boli :/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

(Usunę nasze dyskusje) Teraz mam dwa kolosy na głowie. 

To po co mi piszesz
jeszcze w tym czasie mi się wojna śniła - bomby, chowanie po piwnicach
myślałam, ze sufit mi się zawali na głowę

a tak pięknie świeci słońce