|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
W używanym, ale po likierku ![]() Cytat:
W takim razie tez kupię większy Aaaa..... Jest już w domku i czeka Piknie będzie
|
|
#1982 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Jesssssuuuuu alan od 3 tyg wstaje o 6 rano i nawet zmiana czasu nie pomogła Jestem tak padnięta, bo w nocy też coś nie najlepiej zaczął spać,nie wiem co jest grane Dzięki za wszystkie odp. w sprawie jedzenia. Widze że wszystkie dzieci ładnie jedzą tylko ja i ANGY mamy "malutkie " problemy Ja własnie niewiem co robić, Alan niby waży nie mało i chyba by nie schudł gdybym mu nie dawała nic innego poza tym obiadem co przygotowałam. Aleja jakoś nie umiem chyba odróżnić czy on grymasi, czy mu nie smakuje, czy jeszcze co innego Bo np. daną zupę jadł już kilka krotnie i zawsze mu smakowała a teraz od kilku dni wcale nawet nie chce spróbowac, i co to jest ? grymaszenie czy poprostu nie głodny?Wiem że powiecie że ja sama najlepiej znam swoje dziecko, ale ja chyba jakaś głupia jestem bo wydaje mi się że jeśli on tej zupy nie chce i mu już nic innego nie dam to będzie głodny chodził i mi go szkoda Poza tym on co drugi dzień byłby bez obiadu bo wybrzydza strasznie i ciągle czegoś nie chce, a nie ma tak bardzo urozmaiconej diety żeby likwidowac obiad
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
w stacjonarnym
jeszcze chcialam napisac ze ten znikopis co mamy jest wystarczajacy, wiekszy z bajerami kupie pozniej jak z tym bedzie cos nie tak
|
#1984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga nie jesteś głupia, a jeśli już, to ja też ![]() Ostatnio pojawiła się już teoria pt.: "nie dodałam śmietanki do zupy" ![]() I tez nie wiem, czy akurat nie jest głodna, czy w tym dniu ma ochotę na coś innego, czy jeszcze coś tam coś tam... I tez mam wyrzuty sumienia, jeśli nic innego nie dostanie ![]() Więc łączmy się w bólu ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1985 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Majaszko jak tam Zuzanka?? Zniknęły jej te suche plamki?? Alan odkąd nie jje mandarynek i pomarańczy ma super buźke Nie mówiłam Wam jeszcze ale nad moim małżeństwem zebrały się ciemne chmury. Padło nawet słowo na R..., i to na spokojnie a nie w nerwach, więc decyzja przemyslana. ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nie może rozwinąć swojej inwencji twórczej na tak małej powierzchni ![]()
|
|
#1986 |
|
BAN stały
|
wróciłam z godzinnego jeżdżenia. ale mnie musze trochę pojeździć zanim sie rozkręce. a Amelka dobra jest, robiłam przystanki żeby odpocząć a ona na mnie krzyczy że chce "brum brum" robić |
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam TEN
|
|
#1988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i nic się nie chwalisz jak wyszło? Cytat:
za to uwielbia mazać szybko jak popadnie po całym "ekranie" i zmazywać...no i umie już idealnie jajo narysować...dumna z siebie pokazuje i mówi jajo![]() o kurcze...przykro mi strasznie ![]() ooo mam podobne zdanie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-31 o 13:16 |
|||
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My chyba dzisiaj ruszymy na naszą pierwszą przejażdżkę
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo jeszcze nie wyszło ![]() Porobię focie po remoncie ![]() Jajo na Wielkanoc jak znalazł ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- 45/31
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
A do jakiego wieku wystarczy taki fotelik ma rower?
Patrzcie jaki słodki ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() No ale już widzisz jak jest...martwię się czy się Tobie podoba bo w końcu z mojego polecenia także gadaj![]() noooo to są dopiero wymiary
|
|
#1993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajny, podobywuje mnie sie ![]() Cytat:
![]() Dla zdolnej Zu.Ja mam dość ciągłego wypominania jaka to ja kiedyś byłam, a on ma dość "separacji" w łóżku itd, itp
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki fotelik, Zosia dostała kiedyś od dziadka, ale nawet do głowy mi nie przyszło, żeby go używać , w związku z czym nie mam pojęcia.Pa jaka groźna ![]() No weź wyluzuj, uliczka jest boska, taka klimatyczna , tak tylko przyłożyliśmy do ściany na razie i wynieśliśmy do piwnicy, ale już doczekać się nie mogę tego remontu![]() Eee.., nie takie duże, jak się odejmie te uchwyty to sam ekranik wychodzi taki akurat, żeby rozwijać ewentualny talent
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak teraz to i ja się nie mogę doczekać zdjęć ![]() aaaa bo te wymiary całości a nie ekranu
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-03-31 o 13:49 |
||
|
|
|
#1996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zwolenniczką (stety bądź niestety) radykalnych cięć Więc jeśli tak oboje czujecie...Cytat:
A to już zależy od modelu-jest przedział kilogramowy ![]() Nooo... To co-mały?? Ps. Jakiś strasznie mało aktualny avek mam
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-03-31 o 13:53 |
||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
ide cos zjesc i na dwor, odkurzylam podlogi bo o 17 maja przyjsc znajomi z zaproszeniem na wesele(na ktore niestety musimy odmowic
)a malz pojechal o 13 na otwarcie restauracji swojego klienta , tym razem jako gosc ubral garniaka bo same wazne osoby tam beda ![]() juz zapowiedzialam ze chce tam na obiad pojechac kiedys ![]() a Werka jak na dworze sie przewroci to siedzi i wyje az jej pomoge wstac bo ja trawka w rece gryzie
|
#1998 |
|
BAN stały
|
Karo mój jest do 22. zadowolona z niego jestem, ładny i mam nadzieje ze Amelce wygodnie bo chciala jezdzic. ewentulanie podloze pod dupke podusie jakas mala z czasem
http://allegro.pl/fotelik-rowerowy-b...506327336.html |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość jak patrzę ma do 22 kg...to na ile średnio starczy? na ten sezon pewnie ![]() no ja nie wiem ile ma ekran ![]() słońce za oknem a ta śnieg wywołuje Nadrobiłam wcześniejsze wpisy i tak: aga współczuję przeżyć...biedny Alan musiał się namęczyć...dobrze że Mąż zachował zimną krew bólu pleców nie współczuję bo sama mam za to łączę się w bólu![]() Wojtusiu wracaj!!!! angy mam nadzieję że jednak drugie podejście się uda ![]() ada Zu ma wiaderko i resztę ekwipunku od zeszłego roku...dwa komplety już w poprzednie lato się bawiła![]() Jola...ale się uśmiałam z łapania moczu...brawo dla Kuby ![]() no i dzień super mieliscie...z oglądaniem karetki...nie pogadasz jakie znajomości mają niektórzy ![]() marica gratulacje! i spokojnych miesięcy mayaszko...skusiłam się na Goddes bo nie znam, a ma dobre recenzje...leżą u Rosy moje dwie odlewki i miniaturka z all...więc tak skorzystałam przy jednej przesyłce ![]() Co do kary i nagrody...mam podobne zdanie do Joli...nie obiecuje nic za dobre zachowanie, nagradzam za jeśli właściwe zachowanie nastąpi bez wcześniejszej obietnicy. Kąta nigdy u Nas nie było...nie widzę potrzeby póki co
|
|
#2000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do domu siłą lub podstępem muszę ciągnąć ją. Dzisiaj przyszła z konewką, bo obiecałam ze w domu kwiatki podlejemy, no i podlała mi dywan i panele |
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Aga kurcze doczytalam teraz
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
Rozumiem, że dywan i panele w kwiatki
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ja widziałam kiedys ten fotelik u nas, tez mi sie podobał, ale dla takiego malucha bym nie kupiła, bo pasów nie ma i w ogóle jak bym sie wywróciła to pewnie by się połamał od razu, nie zabezpieczyłby Oli nic a nic, ale wyglądał fajnie na rowerze
![]() w mojej miescinie kupiłam mieszanki do chleba, no nie do pomyslenia ![]() http://www.eko-market.pl/product_inf...products_id/51 taką i jeszcze taką http://www.eko-market.pl/product_inf...products_id/47 |
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba Werka tylko taka damulka tez musze ja podstepem do domu zaciagac hehe
|
|
#2005 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidula usiłowała podniesc wysoko konewkę a że nie dostała do parapetu i kwiatów, to dobrze i dywan podlać
|
|
|
|
|
#2007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnei wiem że do 22 ale nie potrafię sobie wyobrazić do kiedy może starczyć ![]() ![]() ehhh ![]() Cytat:
jako ciekawostkę wrzuciłam![]() Zu też ale jak powiem żeby otrzepała rączki to ładnie to robi i bawi się dalej![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- no coś Ty nie wyobrażam sobie wozić 5-latki w takim foteliku
|
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
czytam was na bieżąco ale nie mam weny się odzywać... Martynka jeszcze pokasłuje więc jestem z nią w domu a potem do nocy nadrabiam pracę ![]() Ale wam powiem, ze mam już na dziś dość, teorie mojego otoczenia na temat choroby Martysi...Otóż jest chora bo: -JA zabieram ją na zewnątrz jak ma katar (15 stopni, słonko, zero wiatru ale zdaniem babci głowę wiatr urywa -JA suszę pranie na suszarce w domu ![]() -JA nie podgrzewam jej wszystkiego co pije, no bo przecież temperatura pokojowa wody jest zabójcza Oczywiście fakt żłobka i okresu sprzyjającego wirusom nie ma z jej katarem a następnie kaszlem nic wspólnego... Czy ja zwariowałam czy o co chodzi
|
#2009 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet cie o ty nie podejrzewałam ![]() ale widzisz, niektórzy używają takich, cześciej wlaśnie na wsiach czy małych miejscowościach. W moich stronach kilkakrotnie widziałam, choc teraz nie potrafię sobie przypomnieć ile te dzieci mogły miec lat. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

duży jest
Jest już w domku i czeka

i nawet zmiana czasu nie pomogła
Jestem tak padnięta, bo w nocy też coś nie najlepiej zaczął spać,nie wiem co jest grane
Bo np. daną zupę jadł już kilka krotnie i zawsze mu smakowała a teraz od kilku dni wcale nawet nie chce spróbowac, i co to jest ? grymaszenie czy poprostu nie głodny?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

nie wyobrażam sobie wozić 5-latki w takim foteliku