|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol. 6
i takie całuśne
![]() am_245321_3470366_379416.jpgam_245321_3470367_515103.jpg am_245321_3470401_915141.jpg
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
No to teraz usunęłam 3/4 wiadomości, jeżeli możesz to spróbuj wysłać jeszcze raz. Bede bardzo wdzięczna, bo bardzo mi sie podobają te prostokątne widoczki ;-)) DZIĘKI
|
#3303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"CCleaner to darmowy program, sprawiający, że Twój Windows będzie działał jak nowy. Usuwa on pliki zaśmiecające nasz komputer. System Windows ma przykrą przypadłość - każde uruchomienie systemu, instalacja programu i zmiana ustawień powoduje zapisanie dodatkowych danych. Każde odwiedziny w internecie to kolejne pliki na twardym dysku. Wszystko to sprawia, że po jakimś czasie Windows staje się powolny i zawodny. Jeśli chcesz rozwiązać te problemy z Windows, zachęcamy: pobierz CCleaner. CCleaner, wyszukuje wszystkie niepotrzebne lub błędne wpisy i oczyszcza z nich Rejestr Windows, usuwa zbędne pliki z pamięci podręcznej. CCleaner to program, który po prostu czyści system. Regularne używanie CCleaner lub innych podobnych programów zapewnia lepszą wydajność systemu. Co jednak wyróżnia ten program, to łatwość obsługi. W CCleaner nie musisz wiedzieć co to jest rejestr ani gdzie go szukać, nie musisz tez obawiać się, że program sam usunie coś ważnego. CCleaner oferuje dwa procesy. Pierwszy to analiza systemu, w czasie której skanuje komputer w poszukiwaniu błędów i niepotrzebnych zapisów. W jej efekcie otrzymujemy informację o tym co można zrobić. Bardziej zaawansowani użytkownicy mogą na tym etapie zmienić ustawienia dla drugiej fazy, czyli czyszczenia. Czyszczenie to automatyczny proces, widzisz tylko jak przesuwa się pasek stanu a CCleaner poprawia kolejne wpisy lub usuwa pliki. Po zakończeniu działania programu CCleaner, Twój Windows będzie przeżywał drugą młodość." Po prostu usunie Ci zbędny balast zarówno z systemu jak i z rejestru. Ja tak przy okazji dziś sobie przeczyściłam komputer(wykorzystałam sytuację,że byłam na stronie i pobrałam aktualizacje - to ważne za kazdym razem przed czyszczeniem należy pobrać aktualizację) i pomimo,że czyściłam niecałe 2 tygodnie temu to usunął mi ponad 400 MB śmieci nie licząc zbędnych kluczy z rejestru. Nigdy tez mi się nie zdarzyło,żeby mi usunął coś co jest potrzebne.Przy czyszczeniu rejestru robi kopię zapasową, która zapisuje w Moich dokumentach i gdyby coś to zawsze można ją przywrócić z poziomu programu. Poza tym ważne jest w j. polskim. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Edytowane przez Aninaj Czas edycji: 2011-03-30 o 23:57 |
|
|
|
|
#3304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może się w końcu za nie zabiorę
|
|
|
#3305 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Aninaj dziekuje bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- I jeszcze musze poczytać jak Wy przerysowujecie te wzory na kanwe bo zdolna kobita jestem tylko ciągle nie wiem w którym miejscu jestem na wzorze ![]() Edytowane przez miisia22 Czas edycji: 2011-03-31 o 08:25 |
|
|
|
|
#3306 | |||
|
:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pozdrawiam serdecznie
|
|||
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
A mi CCleaner rozwalił raz system na jednym kompie w pracowni... Musiałam format robić, więc radzę też uważać co się wyrzuca z rejestru
|
|
|
|
#3308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja dzidzia ma 9 miesięcy zatem jak za 3 miesiace sama stanie na nogi to mam nadzieje miarka bedzie gotowa
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=sabriel89;26067409]i takie całuśne
QUOTE]poprosze pierwszy Dziewczyny poszukuje jednego zonkila w wazonie lub bez max w A4 i szybkiego do zrobienia - poratujcie prosze
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
Chętne na wiosnę?
Wysyłam wszystkie razem ![]()
|
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam taką metryczkę - nie pamiętam, żeby w tym wątku była, więc prezentuję.
Chętne - ręka w górę, to podeślę.
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Jestem chętna na justyna.geisel@vp.pl
|
|
|
|
#3313 | |
|
Rozeznanie
|
Fajnamisia poproszę o tą metryczkę
anemonekk@interia.plCytat:
Ten przedostatni to pdf, można pobrać od razuWszystkie do pobrania tutaj ![]() http://www.4shared.com/file/tSSuFzJp...zy_onkile.html Edytowane przez anemonekk Czas edycji: 2011-03-31 o 12:02 |
|
|
|
|
#3314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
anemonekk jeśli można to ja proszę o żonkile ![]() wszystkie.
Edytowane przez miisia22 Czas edycji: 2011-03-31 o 11:14 |
|
|
|
|
#3315 |
|
Raczkowanie
|
Gosiaczek221 Dziękuję za wysyłkę
Daga co do wypowiedzi z 28-03-2011 czy mogę prosić o wysyłkę kobiet z pieskami ? kamafi@wp.pl czy posiada któraś z was 3cią damę z (niebieską) Z góry dziękuję |
|
|
|
#3316 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(oczywiście pdf już pobrałam
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3319 |
|
Zadomowienie
|
misia a samych żonkili się nie da ?
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Wzorki wysłałam
|
|
|
|
#3321 | |
|
|
Cytat:
![]() Ja na razie nie wybieram sie wyszywać miarek bo moja dzidzia jeszcze mieszka w brzuszku więc mam troszkę na to czasu ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3322 |
|
Raczkowanie
|
Wzorki dotarły, a Tobie i Twojej dzidzi z całego serca dużo zdrówka życzę.
|
#3323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tak ładnie proszę na patusan@op.pl
|
|
|
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zauważylam że Integra jest z WLKP
moge zapytać skąd dokładnie bo ja też Z Konina dokładnie
|
|
#3325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kbogatko@prof.pl |
|
|
|
|
#3326 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3327 |
|
Raczkowanie
|
[1=c0f5ee3455cfe7f4618d1cb f50b63003f960a820;2607376 9]Bardzo proszę o tą metryczkę
![]() kbogatko@prof.pl[/QUOTE] Wysłane
|
|
|
|
#3328 |
|
Rozeznanie
|
UżywamCC juz co najmniej 7 lat i naprawde nigdy mi sie nie zdarzyło,żeby mi rozwaliło system.Programem tym systematycznie czyszczą laptopy moje kilkunastoletnie wnuczki i tez od conajmniej 3-4 lat. Przede wszystkim w opcjach mam ustawienie bezpieczne usuwanie, mam zaznaczone,żeby mnie pytał czy ma wykonać kopię zapasową rejestru, którą zawsze można przywrócić komputer do stanu przed czyszczeniem. A na koniec program ten ma w ustawieniach opcje przywracania systemu, więc nie wiem dlaczego robiłaś format jak mogłaś po prostu przywrócić system z przed czyszczenia.Poza tym jeden warunek. Jak sie nie znam to sama nie robie żadnych dodatkowych ustawień, ani nie wprowadzam dodatkowych opcji. Chyba,że wiem co robię. To najważniejszy warunek. A moim zdaniem ten program to umożliwia bo jest w j. polskim
|
|
|
|
#3329 | |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem bardzo chętna
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
To było kilka lat temu i miałam program w j. angielskim. Poza tym jakbym mogła przywrócić stan sprzed czyszczenia, to bym to zrobiła. Jak Ci program wywali odpowiednie wpisy systemowe z rejestru, to nawet komp nie zastartuje. Przestrzegam tylko osoby zupełnie nieznające się na komputerach, żeby tak zupełnie w ciemno nie czyściły sobie komputerów, bo ten programik też może im co nieco nagrzebać. Dla mnie postawienie systemu, to żaden problem, ale nie wszyscy to potrafią. Lepiej na początku poprosić o wytłumaczenie kogoś bardziej obeznanego, niż się potem denerwować. Piszę tylko, że programik nie jest tak bezpieczny jak np. był stary EasyCleaner...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

4,6 GB wolnego mam miejsca na dysku C... Na którym staram sie nie zapisywać nic oprócz programów a na pulpicie tylko ważne rzeczy... No cóz jednym słowem trzeba zrobić czystkę plików lub format...

bo ja też