|
|
#841 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 133
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
widze ze jest poruszany ten sam problem co mam i ja ...
Mam wra¿enie ¿e na pocz±tku sz³o mi duzo lepiej, ni¿ teraz. Az czasem mam chêc wysi±¶c z samochodu i to wszystko zostawic ... Ale nie, upar³am siê i obieca³am sobie ¿e dzis bêdzie lepiej ... 3majcie kcuki
|
#842 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
oczywi¶cie zaci¶niête
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
ja têskniê za jazdami i za elk± moj±
ehhchocia¿ mog³am za kó³kiem siedzieæ a teraz niestety nie... jako¶ nie mogê siê na t± kombijkê prze³amaæ;/
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Trochê mi l¿ej,bo nie jestm sama
Dziêki dziewczyny rodzina mnie zachêca,¿ebym dalej robi³aa ja raz wierzê¿e bêdzie lepiej a raz nie.wszystko mi idzie jak po grudzie,oprocz ruszania a to,¿e nie patrzê tam gdzie trzeba,¿e nie reagujê,¿e niewidze,¿e przede mn± hamuje itd.Nie mówi±c ju¿ o parkowaniu heh Za³amka Jak egzaminatorzy oblewaj± za proste pomy³ki to za moje byki to mnie... |
|
|
|
#845 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 400
|
Cytat:
. Wtedy my¶la³am, ¿e tam padnê w tej ciszy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 503
|
Witam
No i mia³am dzi¶ swoj± pierwsz± legaln± jazdê... Strasznie siê ba³am, ¿eby czegokolwiek nie uszkodziæ bo to nie mój samochód. Najgorzej w sumie nie by³o, choæ i tak czu³am siê o niebo pewniej siedz±c w Elce, maj±c instruktora obok. Autko te¿ inne: corsa, wiêc troszeczkê mi to zajê³o ¿eby je dobrze wyczuæ Ale siê nie poddajê, trzeba æwiczyæ i jeszcze raz æwiczyæ Swoj± drog± moja jazda egzaminacyjna by³a 100% lepsza No nic, uciekam na pole, tak ciep³o jest, ¿e szkoda w domu siedzieæ Mi³ego dnia!
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
gdy mój mi powiedzia³ " je¼dzisz coraz gorzej" odpowiedzia³am krótko-wiem. Bo na kursie jest tak, ¿e na pocz±tku takie b³êdy uwa¿amy za normalne, bo przecie¿ dopiero siê uczymy... a pó¼niej my¶limy ju¿ o egzaminie i jest d....i panika " bo ja nic nie umiem a zosta³o mi tylko x godzin"
ja wróci³am do domu z p³aczem, pop³aka³am trochê i pó¼niej wiêc skupienia na kolejnych jazdach i sz³o ju¿ z górki ![]() chocia¿, chocia¿ jak teraz sobie pomy¶lê to przed egzaminem te¿ weso³o nie by³o- bo przecie¿ po krawê¿nikach ¶miga³am a pó¼niej nie umia³am opu¶ciæ rêcznego...ale tym akurat siê nie przejê³am zbytnio-mo¿e to za spraw± leków albo ogólnej mojej sytuacji, ¿e prawko nie by³o wtedy u mnie na pierwszym miejscu ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() ja mia³am opór przed gracikiem bo " on nie ma wspomagania, bo on ma luzy" i sto innych bo... no ale przet³umaczyli mi, powiedzieli, ¿e samochodu na razie nie kupi±, bo uczê siê je¼dziæ... i gdybym zarysowa³a gracika to nie bêdzie go a¿ tak ¿al i teraz u¶wiadamiam sobie, ¿e mieli racjê. |
|
|
|
|
#849 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
W³a¶nie widze, ¿e ka¿da ma sympatycznego instruktora tylko nagle przestaje wychodziæ
![]() Mój te¿ ca³kiem mi³y, tylko te momenty kiedy co¶ zrobiê ¼le to odstawia cyrk. Kto tam facetów zrozumie ![]() Ale na weekend mam jazdê umówiona z innym instruktorem, zobaczymy co ten powie
|
|
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Kochane nie wiem jak Wam dziekowac ! Cala godzine dzisiaj jezdzilam na luku ... SAMA ! I nie naruszylam ani jednego slupka
chol@rnie mi pomogla mysl ze we mnie wierzycie i ze jakby mi sie nie udalo to mnie wesprzecie dziekuje Wam z calego serducha ! Postaram sie napisac cos wiecej jak dopadne kompa buziaki
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia
dzielna dziewczyna! oby tak dalej
|
|
|
|
#852 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
kar0link4 Z³ó¿ siostrze ¿ycznenia, takie gor±ce
![]() karolciab93 brawo! wierzy³a w Ciebie |
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A potem kaza³ mi sie zatrzymaæ i sam sie przeszed³ bo ju¿ nie wytrzymywa³. Bywa, ja siê tu uczê ![]() Najgorsze jest jak z innymi rozmawiam, czy to z rodzina czy ze znajomymi: kiedy konczysz to prawko, czemu tak dlugo to robisz itepe. Wcale nie motywuje
Edytowane przez evienil Czas edycji: 2011-03-31 o 17:32 |
|
|
|
|
#855 |
|
Konto usuniête
|
Jak ja nie lubiê jak kto¶ siê na mnie wydziera... to mo¿e ka¿dego zdemotywowaæ do dalszej nauki i zniechêciæ... tak nie wolno...
|
|
|
|
#856 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Dzie dobry
W poniedzia³ek zaliczy³am wewnêtrzny z teorii i jutro moja pierwsza jazda. Nigdy w ¿yciu nie siedzia³am za kó³kiem No ale trzeba spi±æ po¶lady i jako¶ zacz±æ, prawda?
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26078846]Jak ja nie lubiê jak kto¶ siê na mnie wydziera... to mo¿e ka¿dego zdemotywowaæ do dalszej nauki i zniechêciæ... tak nie wolno...[/QUOTE]
pewnie ¿e nie wolno ja bym takiego agenta od razu zmieni³a... opowiada³a, .¿e jak zrobi³a co¶ ¼le to ten odrazu ***** a jak zapyta³a jak ma robiæ ¿eby by³o dobrze to znowu jakie¶- ja p******* ty sie nigdy tego nie nauczysz+wymachiwanie rêkoma i tak by³o w kó³ko ona rycza³a w samochodzie a on siê dar³ |
|
|
|
#858 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
¯e niby sama mam wiedzieæ jak robic dobrze bo ogolnie by³am za kó³kiem 17 godzin? Zart |
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo takie zachowanie na instruktora nie przystoi... je¶li kto¶ nie potrafi utrzymaæ swoich nerwów na wodzy to niech zmieni zawód o opanowanie swoich emocji w tym zawodzie jest równie wa¿ne jak przekazanie informacji, wskazówek itd. |
|
|
|
|
#860 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Instruktor ma obowi±zek wyt³umaczyæ tobie co robisz ¼le i jak powinno byæ poprawnie, a nie krzyczeæ. Zmieniaj go szybko
|
|
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Ja podczas jazdy nie my¶lê o niczym innym jak o niej.Ale mam problmy w domu i chyba podswiadomie stresuj± mnie te sytuacje w domu
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26079672]o kurcze... masakra... jaki dziad... nie mia³ po prostu powo³ania, ja siê ¶miejê ¿e I. powienien powo³anie do zawodu - jak ksi±dz
[/QUOTE]bo taka jest prawda
|
|
|
|
#864 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
Hej
widzê ,¿e poruszy³y¶cie wa¿ny temat no to mo¿e i ja co¶ od siebie dopiszê.Co do I to moge powiedzieæ ,¿e strasznie ¿a³ujê ,¿e nie zmieni³am go po 17 h jazdy ......pamiêtam jak strasznie po tej pamiêtnej je¼dzie rycza³am ,nic mi nie wychodzi³o,a on mi takich nagada³ g³upot ,¿e szkoda gadaæ.No i zapisywa³am siê na kolejne jazdy do niego ....... I na przyk³ad mia³am pokazaæ i powiedzieæ co siê znajduje pod silnikiem i jak siê zaj±knê³am lub nie by³am pewna tego co mówi³am to ten na to "tragedia nic nie umiesz" :/ i jak po jakiej¶ je¼dzie z kolei kiedy mia³am totalne zaæmienie(no sorry ka¿demu siê mo¿e zdarzyæ) to gada³ do mnie co¶ w stylu no z porównaniu z innymi kursantami to kiepsko Ci idzie...i do³a z³apa³am po tym.....bo on jest od tego chyba by mnie motywowaæ a nie do³owaæ no tak czy nie ? Teraz kiedy przerwa³am jazdy i patrze na to z pewnej perspektywy to moge napisaæ ,¿e mnie mêczy³ psychicznie i wiecie niby wszystko fajnie ale jednak w jego towarzystwie nie czu³am siê najlepiej....jednak kobieca intuicja nigdy nie zawodzi.szkoda tylko ,¿e tak pó¼no siê zorientowa³am ,¿e to taki emocjonalny szanta¿
|
|
|
|
#866 |
|
Konto usuniête
|
Trinu ojej... biedaku <przytul>
a przerwa³a¶ ca³kowicie kurs? |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
ojoj, nasmarowa³¶cie... Zaraz bêdê nadrabiaæ. Jedyne co zauwa¿y³am to catttt i powrót do "blondynki za kierownic±" - od tego zaczê³a siê wvczorjasza dyskusja.
To co? Po herbatce? i nadrabiam Nie wiem czy jestem bardziej zmêczona czy wk...
|
#868 |
|
Konto usuniête
|
jomic a co siê sta³o?
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
ja w³a¶nie pije zielon±
co jest jomic?
|
|
#870 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Ju¿ wszystko wiem
![]() Jedno s³owo podsumuje wszystko -KRYZYS. Bez kryzysów nie ma kursów. I musi byc ¼le bo inaczej sk±d by¶my wiedzia³y, ze jest dobrze?? Na pocieszenie powiem, ze wiem co to znaczy. I kryzys 20czy 30 godz to nic w prównaniu z tym ok 40. To jest presja, maskra i powali³o mnie na ³opatki jak nic. evienil, witaj Jak zaczê³am czytaæ Twój post, ze ju¿ Ciê nauczy wszystkiego to my¶lalam, ze dalsza czêsc tego zdania bêdzie - teraz bêdziemy tylko to æwiczyæ i szlifowaæ. A tu suprajsik i to niemi³y. A ¶miga to siê ok 28h. Cytat:
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;26076130]Hej ![]() Te¿ zdaje na prawko i z tego co czytam to nie tylko ja mam obecnie gorsze jazdy ![]() Nie wiem czemu, przecie¿ mam takich dobrze ucz±cych, sympatycznych i fajnych instruktorów [/QUOTE]asiaq9, witaj nie wszystko zale¿y od instruktora I da³a¶ radê. Zamiast mdlec Cytat:
Wiecie, ze mój przez ca³e >40h powiedzia³ dwa brzydkie s³owa. ¯adne do mnie. Raz mi o czym¶ opowiada³, a raz facet nam wymusi³ i zablu¼nili¶my w tym samym momencie. Ja raz wola³al (no mo¿e 2,3) zeby na mnie nawrzeszcza³. A ten nic. Pogadankê mi urz±dzi³. Cytat:
Rondo powsta³o. Sta³am rano na przystanku i mia³am niez³y ubaw. Bo "kó³ko" jest, ale brak znaków ze obowi±zuje ruch okrêzny. I po³owa je¼dzi jak po rondzie, po³owa jak do tej pory. Albo doje¿d¿aj±, zatrzymuj± siê i myu¶l± czy prosto (bo jedna droga prowadzi prosto - nie trzeba siê gimnastykowaæ zeby pojechaæ rondowo) czy mo¿e w prawo i objechaæ wysepkê? Komedia. Misislipy - afera bo po co bra³am zwolnienie od lekarza. Sylwia - zalejesz mi te¿?
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-03-31 o 20:04 |
|||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.

oczywi¶cie zaci¶niête
rodzina mnie zachêca,¿ebym dalej robi³aa ja raz wierzê¿e bêdzie lepiej a raz nie.wszystko mi idzie jak po grudzie,oprocz ruszania
a to,¿e nie patrzê tam gdzie trzeba,¿e nie reagujê,¿e niewidze,¿e przede mn± hamuje itd.Nie mówi±c ju¿ o parkowaniu heh
Jak egzaminatorzy oblewaj± za proste pomy³ki to za moje byki to mnie...
), bo nie mogê siê skupiæ i przez to gadanie robiê du¿o b³êdów, bo tak by³o, nie do¶æ, ¿e trzeba monitorowaæ ca³± drogê z ka¿dej strony, innych u¿ytkowników drogi, sygnalizacjê, znaki!! (a co wa¿ne, rzadko kiedy widzia³am znaki pionowe!
), oczywiscie jeszcze zmieniaæ biegi, w³±czaæ kierunkowskazy itp., itd., to we¼ Ty tu jeszcze rozmawiaj nie wiadomo o czym 

Strasznie siê ba³am, ¿eby czegokolwiek nie uszkodziæ bo to nie mój samochód. Najgorzej w sumie nie by³o, choæ i tak czu³am siê o niebo pewniej siedz±c w Elce, maj±c instruktora obok. Autko te¿ inne: corsa, wiêc troszeczkê mi to zajê³o ¿eby je dobrze wyczuæ 

No ale trzeba spi±æ po¶lady i jako¶ zacz±æ, prawda?