|
|
#2251 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Cytat:
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że piszę tutaj, ale kilka dziewczyn coś pisało, że też chce te holo z eveline, więc piszcie do mnie dzisiaj na priv, bo jutro idę kupować
![]() Maliniarka! Gratki!
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Malinaaa!! miło Cie tu widzieć
![]() Lidzia żyć zapewne będe ale świat wiruje xD
|
#2254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak mi się tak strasznieee nudzi to nic nie piszecie :nonono:
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie znowu pokroje na kawałki.... odkleiłam paski z paznokci i cały lakier zlazł _-_
Sie wkurzyłam i zmyłam wszystko... wrr
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kobitki moje kochane
Orli nawet fajnie wygląda ten pękacz ![]() Karola za stracone kg ![]() a co do Twojej spokojności, to też mi się wydaje, że to tylko cisza przed burzą A ja nie wytrzymałam i poszłam dziś do fryzjera i ... jestem blondynką nanana Ewalucja śliczne to holo i pazurki ![]() Malinko Dobra ja spadam i biorę się za ćwiczenie
|
#2257 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze ja jeszcze nigdy nic nie wygrałam ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26070571] Zdjęcie z www.parokeets.comTeż nie wygląda jakoś tragicznie w sumie... Może nie jak typowy krak, ale efekt tu jest całkiem niezły [/QUOTE]Super ![]() Dziewuchy wynocha z przed kompa! ![]() Bo z Wami to nie mam mocnych, aż brak słów normalnie ![]() Wczoraj złamały mi się 2 paznokcie Więc dziś kupiłam sobie 4 holosie z GR na pocieszenie
Edytowane przez alex1989 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:19 |
|||
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Orly Halley's Comet
a ja od 3 dni leże z gorączką i ledwo co żyje ![]() |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() znów mam do nadrabiania hohoho i jeszcze trochę... tak to jest, nie mam czasu zaglądać regularnie na wszystkie wątki, które mnie interesują... pokażę co dziś kupiłam, a dawno nie miałam zakupów lakierowych... ale i tak jest skromnie
|
|
|
|
#2260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak ci się nudzi to pisz kolejną notkę na blogu
![]() Cytat:
tez tak mam dlatego już frenczów nie robie wogóle taki mały osobisty buntCytat:
blondynka? pokaz się koniecznie ja się szykuje na rudyyCytat:
zakupy świetne jak tylko coś nimi zmalujesz to koniecznie pokaz![]() nie mam pieniędzy na powrót do domu bylam przed chwilą w super pharm i kupiłam mietowego revlona jakby nie było to naprawde bym go nie kupiła bo zbankrutuje. Bijcie mnie jak coś kupię![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- nie daj się goraczce A lakier...![]() Cytat:
ale mi nie wyszło
|
||||
|
|
|
#2261 | ||
|
Zadomowienie
|
o następna. Taka pogoda zdradliwa. A lakier i paznokcie cuudne
![]() Cytat:
czekam na pazurki Cytat:
![]() pokaż miętkę Ciebie ? bić ? no coś Ty...
|
|
|
#2262 |
|
Konto usunięte
|
Ja o dziwo jestem zdrowa, ale mój pech prześladuje mnie nadal -.- Nie wiem, czy Wam się kiedyś żaliłam, że mam wrastające paznokcie u stóp (kilka razy usuwane, a nie działa na mnie znieczulenie, więc wolę już sobie sama w zaciszu domowym wycinać boczki...). W jednym z dużych paluchów miałam od kilku dni straszny stan zapalny, był strasznie spuchnięty. Dziś szykowałam się do wyjścia na siłownię, potknęłam się o próg i... palec mi pękł
Tzn. ten stan zapalny jakby, tuż przy paznokciu Boli jak cholerka i mam mięcho na wierzchu |
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję wam bardzo, bardzo za wszystkie głosiki w rossmanowym konkursie makijażowym
udało mi się załapać jako ostatnia szczęśliwa ![]() AnulaPPP dzięki Alexandra myślałam, że te flejksy bardziej będą pasować... no ale to tylko i tak na jeden dzień były. Meedziku .... no niech odrastają.... teraz to wyglądają jak w załączniku :/ za bardzo je pochwaliłam, że nic im się nie dzieje chyba ![]() Karola nnoooo to pochwalić! trzymałaś się twardo... ja to chociaż nie mam problemu, spodni na mnie NIE MA! kolejne 2 kg uważaj żebyś nie zniknęła Ja też będę miała cięzkie parę miesięcy z kasą... stypendium mam połowę mniejsze... to połowę mniej będę w stanie odłożyć ![]() Agateczka ach te pazury... nie moga tak po prostu być ładne, tylko zawsze coś pęknie, złamie się... Lidzia no właśnie jakoś w głowie wydało mi się, że ładniej wyjdą te flejksy na nich... Orlico ten crack essnce biały to w sumie też ma swój urok... nie jako crack (bo już całkiem inaczej wygląda) ale jako ciekawy dodatek do kolekcji, a na pewno będą dość tanie... Ewolucjo dzięki oby całe i zdrowe - tylko o tym marzę w tej chwili. A pazurki będziemy zapuszczać ![]() DMkAnia... oj znam ten ból... ja też szukałam czegos mega jasnego... ale albo jasne albo dobre chyba... teraz mam coś z golden rose i jest jasny ale świecę się strasznie po kilku godzinach.... A puder matujący tak jasny to też krucjata.... Malinka gratki mi tez się jakimś cudem udało, może to los chce mi zrewanżować obcięte o połowę stypendium ![]() Alex ah te złamaniuchy... ten malinowy to jaki nr, zrobisz swatcha??? może ja tez jeszcze jakiś kupię... bo niedługo znikną.. ojjjjjj Antii współczuję... pamiętam jak ja umierałam 2 tyg temu... SoBitterSoSweet jak patrzę na essence to przypomina mi się, że u mnie są 2 szafy w 2 różnych miejscach i obie puste... i aż mnie tzręsie... ale z drugiej strony pudełka na lakiery by mi nie starczyło ![]() Ewolucja... ruuuuuudyyyyyyy mi się tez tak marzy ostatnio.... ale nie, będę twarda! za długo dochodziłam do naturalnych. heheh revlon mówisz, to moj re-fresh mint ma taki właśnie być uf udało się nadrobić... ale bez cytowania bo zajmę całą stronę ![]() i pazury... krótkie i chyba mi się coś nie równo spiłowało trochę ... ten nieszczesny pęknięty kciuk.... (China Glaze Fuchsia)Orlico ojjjj matko, to faktycznie strasznie masz... moja mama ma podobnie i czasem aż chodzic nie może... ![]() ![]() i jeszcze na domiar złego znieczulenie nie działa na ciebie... mówią, że jak pech too pech ale czasem to aż złośliwość losu ehhhhhh
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-31 o 18:03 |
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bijcie prooosze![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26079330]Ja o dziwo jestem zdrowa, ale mój pech prześladuje mnie nadal -.- Nie wiem, czy Wam się kiedyś żaliłam, że mam wrastające paznokcie u stóp (kilka razy usuwane, a nie działa na mnie znieczulenie, więc wolę już sobie sama w zaciszu domowym wycinać boczki...). W jednym z dużych paluchów miałam od kilku dni straszny stan zapalny, był strasznie spuchnięty. Dziś szykowałam się do wyjścia na siłownię, potknęłam się o próg i... palec mi pękł Tzn. ten stan zapalny jakby, tuż przy paznokciu Boli jak cholerka i mam mięcho na wierzchu Co za los pewno cie bardzo boli na pocieszenie ci powiem ze ja obecnie mam fioletowego palca u stopy w piatek uderzyłam nim w deske do prasowania i nie mogłam stanąc na stopę przez 2 dni do wakacji się zagoii![]() Mgielko twoje krotkie są piękne szczerze mowiąc to ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy ja naprawde chce zapuscic te paznokcie przyzwyczailam się do moich króciakowatych łopatek ale jakby zechciały byc długie i mocne to nie bede im przeszkadzać![]()
Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-03-31 o 18:05 |
|
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
whoom boom jest u Ciebie wykupione?? ta limitka to taka bez szału i raczej powinna być dostępna...
oczywiście jak pomaluję tym lakierem to pokażę ![]() Cytat:
ja na szczęście mam dostęp do w miarę pełnych szaf ![]() bardzo ładny kolorek
|
|
|
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
zakochałam się w tym lakierze
na żywo wygląda cudownie Rimmel - Pompous
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
Orliś biedactwo
Mgiełka weśś ładne paznokietki! i wcale nie takie krótkie. Odrosną raz dwa .Ewolucjaczekam na miętkę nie bij - wytłumacz. Będziemy tłumaczyć
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Bobiku ![]() Lidzia... no nie takie do samego konca, bo nie potrafię tak, psychicznie by mnie to bolało jakoś... (kciuki tylko tak na maksa, że opuszek widać znad płytki)
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-31 o 18:19 |
|
|
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
wypadłam z obiegu na kilka dni i poddałam się widząc ile skrobnęłyście w Ciągu 3 dni niecałych.
Piekne lakiery prezentujecie, a ja mam odwyk! ;( za to na pocieszenie zmyłam mojego holosia od Sally i zmalowałam Garnet Lapis SH. zrobiłam kilkanaście zdjęć i na każdym paznokcie wyglądają totalnie inaczej, zapraszam na bloga
|
|
|
|
#2270 | |||
|
Strażnik Wizażu
|
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26079330]Ja o dziwo jestem zdrowa, ale mój pech prześladuje mnie nadal -.- Nie wiem, czy Wam się kiedyś żaliłam, że mam wrastające paznokcie u stóp (kilka razy usuwane, a nie działa na mnie znieczulenie, więc wolę już sobie sama w zaciszu domowym wycinać boczki...). W jednym z dużych paluchów miałam od kilku dni straszny stan zapalny, był strasznie spuchnięty. Dziś szykowałam się do wyjścia na siłownię, potknęłam się o próg i... palec mi pękł Tzn. ten stan zapalny jakby, tuż przy paznokciu Boli jak cholerka i mam mięcho na wierzchu Ała!!!!! idź do lekarza z tym!Cytat:
No właśnie chyba na solarkę pójdę i będzie z głowy...chociaż wolałabym nie. mówisz-masz ![]() Cytat:
Cytat:
tylko 2 warstwy? Nie ma żadnego pod nim? Jeśli on solo to jestem w szoku, mój taki nie jest...może mam jakąś podróbę czy co ![]() I moje 'przedchwilejsze', króciaki szkoda tylko, że wyglądają koralowo a są krwistoróżowe Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2011-03-31 o 18:56 |
|||
|
|
|
#2272 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2273 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 222 a nie 217 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje ![]() ładne ![]() paznokcie super! gorączka niesuper zdrowiej Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26079330]Ja o dziwo jestem zdrowa, ale mój pech prześladuje mnie nadal -.- Nie wiem, czy Wam się kiedyś żaliłam, że mam wrastające paznokcie u stóp (kilka razy usuwane, a nie działa na mnie znieczulenie, więc wolę już sobie sama w zaciszu domowym wycinać boczki...). W jednym z dużych paluchów miałam od kilku dni straszny stan zapalny, był strasznie spuchnięty. Dziś szykowałam się do wyjścia na siłownię, potknęłam się o próg i... palec mi pękł Tzn. ten stan zapalny jakby, tuż przy paznokciu Boli jak cholerka i mam mięcho na wierzchu ajć, biedna.... a nie myślałaś o klamerkach na wrastające paznokcie? wiem że są takie jakieś na to. Cytat:
a paznokcie nie takie krótkie! |
|||||
|
|
|
#2274 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
ale kolor-y mam jeszcze wersję turkusową
|
|
|
|
|
#2275 | |||
|
Zakorzenienie
|
ładny lakier
![]() zdrówka anti, coś ostatnio osób teraz choruje Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26079330]Ja o dziwo jestem zdrowa, ale mój pech prześladuje mnie nadal -.- Nie wiem, czy Wam się kiedyś żaliłam, że mam wrastające paznokcie u stóp (kilka razy usuwane, a nie działa na mnie znieczulenie, więc wolę już sobie sama w zaciszu domowym wycinać boczki...). W jednym z dużych paluchów miałam od kilku dni straszny stan zapalny, był strasznie spuchnięty. Dziś szykowałam się do wyjścia na siłownię, potknęłam się o próg i... palec mi pękł Tzn. ten stan zapalny jakby, tuż przy paznokciu Boli jak cholerka i mam mięcho na wierzchu Ojj, bidulko Cytat:
No ja tak samo bym wolała sama wycinać niż mieć znieczulenie o.o ogólnie mam jakieś uprzedzenie do igieł, jestem w pewnym stopniu perfekcjonistką i teraz mi sie zrobiła dziura w torebce to wzięłam w palce igłe, pokaleczyłam sie oczywiście _-_' Już drugi dzień nie myśle o czym innym tylko o tej dziurze w torbie, nawet dziś na szczepieniu nie skupiłam sie na tym czy to będzie bolało, tylko o igle, jak to ja sie za to zabiore Mam fobie na igły..Cytat:
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
wrrrrau
podoba mi sie dzięki![]() Cytat:
hahahaha naprawde się starałam ale telefon nie chciał tego uchwycić
|
|
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico współczuje . wypróbuj Rivanol, albo udaj się do dermatologa ....
dziękuje dziewczyny ![]() obym szybko wyzdrowiała, bo zwariuje ... :/ Edytowane przez antii Czas edycji: 2011-03-31 o 19:08 |
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
DMkAnia tylko 2 warstwy, pod nimi bezbarwny nail tek! ja jestem zachwycona!
ja mam jeszcze ruby amber, który pokażę za kilka dni _Nikki_ dzieki! AnulaPPP dziekuję! maluj i pokazuj! na Twoich pazurkach bedzie jeszcze lepiej sie prezentować ![]() ewalucja dzieki! Edytowane przez guinessi Czas edycji: 2011-03-31 o 19:08 |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Guinessi faktycznie na każdym zdjęciu inaczej
![]() DMkAnia no cóż bladziochy i tak rządzą ![]() Alex niom ten pierwszy
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-03-31 o 19:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

udało mi się wygrać bon do rossmanna

to nic nie piszecie :nonono:
Sie wkurzyłam i zmyłam wszystko... wrr

Zdjęcie z 

Więc dziś kupiłam sobie 4 holosie z GR na pocieszenie

zakupy świetne
bo zbankrutuje. Bijcie mnie jak coś kupię
idź do lekarza z tym!
mówisz-masz