|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
cotynato super ze wizyta udana
no i gratuluje chłopaka ciekawe czy u mnie bedzie chłopak czy dziewczyna i tez napisze ze jestem rozczarowana he hekurcze laski proponuje troche wyczucia bo za chwile ktos bedzie sie bał powiedzieć ze kupuje stanik na bazarze, w tanim sklepie czy triumfie bo ktos wyskoczy z krytyką ze to szajs i w ogóle, jest nas tu tyle i jednych stać na super hiper dobre firmy a innych nie ale po co to podkreślać na każdym kroku że dobre firmy sa cacy a inne złe??? kazdy kupuje to co mu pasuje pod wzgledem zarówno wygody, firmy czy wartości i nie musimy od razu tego krytykowac kurcze sory ze sie uniosłam ale ja jakoś mam stycznośc z różnymi ludzmi i wiem ze jest im przykro słyszeć czy czytać własnei tego typu rzeczy |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam całą masę targowych staników.
I w sumie nie rusza mnie jak ktoś to krytykuje ![]() Wcześniej miałam takie dwa małe bąble że szkoda było mi wywać kasę na ich "mieszkanka" Teraz muszę zainwestować w końcu ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Ale dobrego arbuza zjadłam. A tż mi tylko ćwiartkę kupił |
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz mi się dół wkręcił bo pochwaliłam się zakupami, a wyszłam na miacho od ponad 4 tyg
![]() Ja akurat większość rzeczy kupuję tanio- z all, z przecen z lumpu Ale tez nie kupuje 20 staników, tylko kilka i już.
Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-03-31 o 18:35 |
|
|
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiecie jeszcze chciałam dodać zeby mnie nikt źle nie zrozumiał , to co napisałam tak mnie jakos dzisiaj natchneło podczas czytania co pisałyście, ale tak naprawde czasem ktos tak własnie rzucił jak sie ktos pochwalił jakims zakupem że to złe albo że po co itd no i tak mji sie przypomniało, za chwile zaczniemy kupowac jakies rzeczy dla dzieci i wyobrazacie sobie takie sytuacje ze chwalisz sie jakims ciuszkiem a ktos ci pisze ze on jest be dlatego chyba można doradzić itd ale w jakiś taki fajny sposób co nie? Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2011-03-31 o 18:41 |
||
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś napisał, że jemu się np nie podoba albo słyszał złą opinię i już pół wątka urażone, obrażone i się do ciebie nie odzywa
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
No bo ja zaczęłam
Wy tu często o zakupach pisałyście, a ja przez moje samopoczucie nie byłam w stanie z łózka wstać, a zakup stanika to marzenie było bo w rozciągniętej koszulce od fitnessu chodziłam Cytat:
Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-03-31 o 18:47 |
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
a nam tu foty wkleisza ta wodę to moge z cytryna? ![]() ps : a ja wychodzę i do dzisiaj stanika nie kupiłam chyba w końcu namioty kupie
|
||
|
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej !!!!
Mozna sie dopisac..? ![]() Czytam Was juz od dawna ale nie odzywalam sie gdyz pól roku temu straciłam moja fasolke w 10 tyg. (w sumie to serduszko przestalo bic w 7 tyg. a ja sie dowiedzialam w 10 .) bardzo szybko sie wszystkim pochwaliłam i niestety pozniej nie miło było słuchac jak to wszystkim przykro... No ale teraz to juz prawie 12 tydz. i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.... Na osytatnim usg byłamw 9 tyg. Serduszko pieknie biło i maluszek mial 2.1 cm... ![]() Nastepna wizyta z usg. 8 kwietnia....... Juz nie moge sie doczekac.... Ciaze przechodze tak sobie.... Nie wymiotowalam ale MULI mnie calymi dniami ![]() Aaaa.... Terminy mam dwa z O.M. na 20 pazdziernika a z USG na 14 pazdziernika...Dokladnie podam po tym usg za tydzien ![]() Oprócz tego to jestem juz mamusia 2 latniego Alanka ![]() Chyba tyle..........Postaram sie pisac jak najczesciej ale własnie sie przeprowadzilam i jak narazie to mam kupe sprzatania
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale spoko- nie poczułam się jakoś mega urażona Dla mnie luzzzzz- przynajmniej dowiedziałam się o firmie stanikowej na która warto zwrócić uwagę |
|
|
|
|
#2923 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chetnie kupowała na bazarze gdyby nie to że mam nietypowy rozmiar i nosze 70F lub 70G i musze wydać na taki ponad 80 zł, by jakotako trzymał te moje baloniki .Przeważnie kupuje nasze krajowe wyroby ![]() Cytat:
a z trekkingowych jakią firme mogłabyś polecić, bo za rok zamierzam kupić sobie takie na zime ![]() kellyss-witam mamusie i gratuluje fasolki !Uciekam , wymyslili dzisiaj grilla więc u mnie sezon rozpoczęty ![]() miłego wieczorku
powrót do zdrowia..marzenia zaczekają LIVE,LOVE,LIFT. Edytowane przez kapka Czas edycji: 2011-03-31 o 18:56 |
||
|
|
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z cytrynką i nawet imbirem możesz- lubię taki miks namiot powiadasz... to już chyba w górskim Cytat:
To do wizyty ciut ponad tydzień został-będziemy 3mały kciuki |
||
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz na pewno bedzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
chińszczyznę uwielbiam.....jejść:hahah a: a tak na marginesie ciekawa jestem ile mam w szafie chińskich rzeczy pewnie mnóstwo
|
||
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie , trafiłaś może na mało przyjemną stronę, ale ogólnie jesteśmy fajne
![]() ![]() A co do staników targowych to mi one odpowiadały bo dla mnie 75b było ok i nawet długo nie wiedziałam, że są staniki które są dobrze dobrane bo w końcu mój leżał tak ok, że myślałam, że lepiej nie może |
|
|
|
#2927 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież wymieniamy spostrzeżenia ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- zazdroszczę grila-tez bym zjadła |
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś miałam wolf jackskin chodziłam w nich najdłużej- prawie7 lat, aż w pociągu na grzejniku się przytopiły Zaje#@ste sa meindl , ale drogie- mi udało się kupić za śmieszną cenę na promocji. Świetne w "prawdziwe" góry. A na spacery po lesie kupiłam salomony- wygodne, wytrzymałe ale non stop brudne (mimo impregnacji)- doszorować się nie da Bardzo popularne są campus ale dla prawdziwej turystki górskiej średnio się nadają. Do spacerowego użytkowania spox i ceny tez przystępne. Kumpela kupiła LaSportiva- bardzo sobie chwali |
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Żartuję
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem ![]() ![]() a ogladacie wiadomości? jakas baba wstrzykneła truciznę swojemu dziecku, na szczescie chłopczyk zyje ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- aż mi ciary przeszły bo mówia ze miała jeszcze dwójkę dzieci które po niewielkich infekcjach zmarły i teraz beda to badac jak wykryja jakies nieprawidłowości to moze i zrobią ekshumacje -kurde co siedzi w głowach niektórych ludzi jak nie wiem |
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do wymiany zdan to jeszcze nie raz beda tutaj odmienne takze nie martwcie sie ...juz do tego przywyklam na forum mojego dwulatka ![]() kapka.....Wyslij mi tu mailem dobrze przypieczona kiełbache ![]() Normalnie kapie mi slina........Chyba ide cos zjesc
|
|
|
|
|
#2933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu sikamy po gaciach żeby nic się dzidzi nie stało. Każdy ból, swędzenie przeżywamy... a taka baba A tyle osób nie może mieć dzieci i by chętnie zaadoptowali
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to nie do pojecia |
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
A czytałyście na onecie o morderczych ubrankach dla dzieci?
![]() Na pierogi poszłam jednak do restauracji, pyszne były, ale trochę przepieprzone. I tak wogóle to naszła mnie dziś straszna ochota na mojego TŻta...
|
|
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez dzis jadlam pierogi... ![]() Kupiłam mrozone i tez były przepieprzone
|
|
|
|
|
#2937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być wysłana pocztą, odgrzeję sobie Cytat:
Też bym chciała mieć ochotkę na tż, ale mnie tak wkurza... Rozczula się nad sobą, spał 9 godzin i mu mało teraz dosypia bo wielce zmęczony
|
||
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dlatego staram się nie oglądać wiadomości etc
![]() Ja się tam relaksuję oglądając KULT unplugged
|
|
|
|
#2939 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam 5stron do nadrobienia - sorry, nie dam rady
Chciałabym być na bieżąco i się udzielać ale to synkiem trzeba się zając, to jeszcze choroba moja i psiaka. Na szczęście synek już zdrów.Dopatrzyłam się że cotynato jesteś po wizycie GRATULUJĘ synka następna będzie córunia. Pomyśl jakie u mnie będzie rozczarowanie kiedy gin. powie mi że urodzę drugiego synka Nie no spoko, może być choć co będę ściemniała, mam momenty, że bardzo chcę córcie.archinta pytałaś co moja psina dostaje i jaka była krew w kale, otóż pierwszego dnia dostała 4zastrzyki, nie powiem Ci jakie bo ze stresu zapomniałam a w książeczce same bazgroły są. Krew - było jej kilka kropelek, takiej żywej -czerwonej, jasnej na końcu biegunki. Na drugi dzień czyli od środy krwi nie ma i stolec jest normalny. Wiem, że psina jest na antybiotyku. Dziś zaczęła jeść. Dostaje też 3razy dziennie lek w proszku (coś w stylu ludzkiej smecty) Codziennie do soboty jeździmy na zastrzyki - antybiotyk. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Wesoła i energiczna jest cały czas, w ogóle po niej nie widać, że jest - była chora.A ja kupiłam sobie wodę morską w aerozolu - kurcze 3dychy dałam! no ale 1 dziurka odetkana!!! Zmykam już pod kołderkę. Nie wiem kiedy Was nadrobię... za pare dni mężuś przyjedzie to bym mogła niby przysiąść do kompa a on zajął by się synkiem ale jak znam życie nie dopuści mnie tutaj - będę czas marnowała!? zamiast przy nim siedzieć?! Ale najdalej 12kwietnia po wizycie się odezwę, może jeszcze do niedzieli się pojawię? Nie tęsknijcie za mną za bardzo |
|
|
|
#2940 |
|
Wtajemniczenie
|
Łączę się z Tobą w prośbie
![]() Zainteresowanym podam adres na pw
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

no i gratuluje chłopaka 

Ale tez nie kupuje 20 staników, tylko kilka i już.

tzn jakaś część się podobnoi nagrała, idę obadam co się nagrało i wracam jarać się dalej
Ktoś napisał, że jemu się np nie podoba albo słyszał złą opinię i już pół wątka urażone, obrażone i się do ciebie nie odzywa