|
|
#4291 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXV
Redsik rodzi
abo tak |
|
|
|
#4292 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Lepszym hardkorem jest ogolenie owłosienia,a potem nałożenie Etiaxilu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zresztą bardziej chodziło mi o lepszy zasięg,dostęp do neta i muzykę.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4296 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja kilka godz po goleniu nałożyłam Etiaxil pod pachy i myślałam,że zejdę z tego świata
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Nom, zapalenie mieszków włosowych gwarantowane
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dopadła nie dziwna odmiana migreny, mam wrażenie, że ktoś mnie transmutował i w ogóle nieskładnie myślę i mam mroczki przed oczami. Idę leżeć, może przejdzie. |
|
|
|
|
#4299 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A mnie rozsuwane ![]() No fieeesz? ![]() Chyba z Teziakiem mnie pomyliłyśta |
||
|
|
|
#4300 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mi się zdarzyło, tzn nie bezpośrednio po depilacji, ale skórę jeszcze podrażnioną miałam... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-31 o 18:23 |
|||||||
|
|
|
#4301 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4303 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie dziś było. I wczoraj też ![]() żondzom Cytat:
![]() Cytat:
Taki też mam No, to się pośmiałam z cudzych nieszczęść
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy od położnych ![]() Więc nie panikuj gryxiu, nie umrzesz z pragnienia No muszę trochę być ![]() Cytat:
To już wiem dlaczego coraz mniej czasu na wizażu spędzam Cytat:
No so Ty, nie możemy jej tak samej zostawić ....z teściową ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
padam z wycieńczenia i nie byłam w szkole suczka uciekła idę się powiesić
|
|
#4306 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no tak
![]() absolutnie nie Cytat:
służbowy mam taki bajera i jak mam napisać smsa to schodzę prawie ![]() sama bym se takiego nie kupiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ideu na fitness za niedługo
|
||||
|
|
|
#4308 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może do domu wróciła..... |
|
|
|
|
#4310 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
podobanie podobaniem, ale po pijaku łątywo go złamać albo rozwalić
![]() kieca ślubna : Se wymyśliłam - ciekawe, czy jakby zapodać krem obkurczający naczynka na cienie pod oczami to by coś dało ![]() Cytat:
ee, nie ona, to ta za którą wszystkie chopy latały, nawet te rockmeny, które mi się podobały po prostu chyba jej się dobrze wiedzie ostatnio
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-31 o 19:04 |
|
|
|
|
#4312 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko muszę się przyzwyczaić do nowej klawiatury,funkcji,obadać wszystko dokładnie Tez miałam iść na siłkę,ale mam @ i nie nadaję się dzisiaj do tego
|
|
|
|
#4313 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
)doczytałam, bardzo spodobało mi się zerwanie Red
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4314 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do tych lodów to skład jest Mam nadzieję, że u mnie takich nie ma No gorąco dziś było <napisała Spo z entuzjazmem> Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Karmić, przewijać, uspokajać jak płacze ..... i karmić, przewijać, uspokajać... ![]() Kolejny łokrutnik ![]() No so Ty ale tak na śmierć? ![]() Poczekaj! ![]() Cytat:
![]() A co powiedziała, że jednak nie będzie jej przy porodzie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-31 o 19:14 |
||||||
|
|
|
#4315 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze a propos zerwań - moja koleżanka spotykała się z pewnym chuopem kilka miesięcy i pewnego razu się umówili jak zwykle, skonsumowała go raz (nie po raz pierwszy), później drugi, po czym powiedziała "Wieeeesz, w sumie to ja już nie chcę z tobą chodzić"
|||
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szukam nuty jaśminowej w perfumach. Wiernie oddanej, upajająco słodkiej. Najlepiej, żeby ta nuta była dominująca, wyraźna - bez zbędnych "dodatków".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-31 o 19:34 |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
no co... razem z kilogramami wyłażą ze mnie najgorsze cechy, schowane wcześniej pod tuszczem
jak by facjaty nie drażnił, a wybielał zaczerwienienia, to 2 cm wyżej tez nie powinien wyżreć dziury ![]() Cytat:
a propos konsumpcji http://mistrzowie.org/232595/Problem-wagi-panstwowej ee, tak to inna koleżanka rówieśnica świruje już od kilku lat, że jej do ożenku spieszno ciekawe jak tam jej zamążpójście, chłopa złapała już z 1,5 roku temu (i od tamtej pory na imprezy nie jeździ, do znajomych się nie odzywa - już jej niepotrzebni do niczego jesteśmy, więc nawet mi cześć nie mówi ) i jeszcze ślubu nie ma? Oj, co tak słabo! edit: kolega z pracy miał to zdjęcie na tapecie monitora http://demotywatory.pl/2906727/Niewiadome-na-lewa tapeta słynna na cały dział była
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-31 o 19:43 |
|
|
|
|
#4318 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam ![]() Się zastanawiam właśnie, co sprawia mi większą przyjemność - widzieć, że ktoś przytył, czy widzieć, że ktoś postarzał się/posiwiał/wyłysiał ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4319 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak Ty się szlachetnie oburzasz Cytat:
Cholera ![]() Ja też- i bez płaszczyka ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() Dla mnie przytył wygrywa zawsze
|
|
#4320 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() No wiesz?! Żadnego współczucia do chłopięcia-chcącego-być-największym-twardzielem-całej-wycieczki? ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

I pod pachy też nie

Zresztą bardziej chodziło mi o lepszy zasięg,dostęp do neta i muzykę.

) i jeszcze ślubu nie ma? Oj, co tak słabo!