DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 17:26   #1381
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

ja też dostałam dziś @
dzień za wcześnie, ostatnio 2 dni za późno

jej... ale się dziś nadenerwowałam w dziekanacie
tam nic nie można normalnie załatwić....

zgubili min. koleżance indeks.. i co ? i podania, prośby itp. bieganie za wpisami do wykładowców i legitki jej póki co nie przedłużą

mi też nie chciała, bo nie mam 1 wpisu a przedmiot zaliczony jest...
z kolei innej koleżance nie zgadzają się oceny w indeksie i karcie, ma 3.0 i 3.5 i też nie chcą jej legitki przedłużyć

na szczęście się wykłóciłam... nie będę za bilet płacić 30 parę zł....
izuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 18:07   #1382
anita9005
Rozeznanie

dziś mój czwarty dzień P i jestem totalnie zdemotywowana wszystko mnie kusi .. tak jak pierwsze trzy dni euforia tak teraz totalna podłamka ,aż sama nie wiem o co mi chodzi ... ale to chyba ten incydent z wagą jednak...
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 18:08   #1383
sweet__chocolate
Raczkowanie

Witam

na koniec tego pięknego ale ciężkiego dnia wcinam sobie mega pyszną sałatkę

mix sałat, czerwona papryka, pomidor, zielony ogórek, 1/2 serka wiejskiego z sosem greckim i czosnkowym ajj

gratuluję wszystkich spadków, ja przed @ i jakaś taka duża się czuję mimo iż waga stoi

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 18:14   #1384
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
no to lidl tak Jigurt naturalny PILOSC 2,5 %, serek homogenizowany Pilos 3 % , mleko pilos 0,5 %, slodzik cologran , proszek do pieczenia castello na bazie skrobi kukurydzianej, pudding belbake wanilia i czekolada , syrup malina i wisnia w plastikowej butelce, pomidory w puszcze, korniszony na ostro, sledzie w zalewie octwoej i korzennej, tunczyk w sosie wlasnym, koncentrat pomidorowy, kurczak udka piersi i wszystko co z drobiu, watronka,serca ,zoladki, piersi z kurczaka w plastrach wedlinka , makrela wedzona, napoj energetyczny light , pieczaki, papryka, twaroh chudy pilos, przyprawy papryka ostra,slodka do kurczaka , pieprz ziolowy, sol czosnkowa , woda sugaro baniaki 5 litrowe lub butelki 2 litrowe, cola light , herbata dzika roza z czarna porzeczka , mieso wolowe mielone, i chyba tyle jak przypomne cos sobie to dopisze... a jesli chcialabys sie zaopatrzyc w ketchup dietetyczny to w kauflandzie jest DAWTONA FIT pisze o tym bo dlugo szukalam zanim znalazlam...
ja już po zakupach byłam w Carrfour i Lidl co prawda mój portfel sporo szczuplejszy ale za to lodówka w końcu jest pełna dozwolonych produktów

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
BUUUUZIAKI SLONECZKA MOJE SZYKUJE SIE NA IMPREZE ;D trzeba zrobic sie na DZIUNIE NAJLEPSZA W MIESCIE HAHAHAAH heeeeeeeeej dziewczyny w gore biusty bo nadchodzi dzien rozpusty! ;*:hahaha :
Miłej zabawy ;D na pewno zrobisz się na mega dżage hehe
Stary 2011-03-31, 18:18   #1385
Sorceresss
Wtajemniczenie

HEJ HEJ

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
I
No cóż, mam takie powiedzenie "ZAZDROŚĆ INNYCH JEST DLA MNIE NAJPIĘKNIEJSZYM KOMPLEMENTEM"
Hihi.. oj Ty nie dobra!
Oj, jakie to prawdziwe

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
a ja jestem szczesliwa bo wypowiedzenie cofniete czyli wracam do pracy dzis bylam w pewnym sklepie spytaco prace i Pani mi zaproponowala 1032zl na reke co 2 weekend pracujacy i zadne premii podziekowalam ladnie i wyszlam
GRATULUJĘ! Wiadomo co to za akcja z tymi wypowiedzeniami była ?

Wiecie co? Uwielbiam mieć @! Rano się ważyłam było 59.6... po powrocie z pracy (gdzie piłam i jadłam bez opamiętania - jak to podczas @) z głupa się zważyłam i 59.2 Woda spływa ze mnie.

Z okazji Matki Boskiej Pieniężnej poszłam dzisiaj na zakupy ubraniowe. Kupiłam sobie 6 bluzeczek za całe 35 zł 3 z nich miały być dla mamci bo juro do niej jadę... ale coś mi się zdaje, że tylko jedną jej zostawię... Fajnie zrobili w ciuchexie obok mojego osiedla. Codzinnie o 12, 14 i 16 dorzucają 200kg nowego towaru Więc nawet jeśli są już wyprzedaże to można znaleźć fajne szmatki

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 18:22   #1386
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Helouuu

Pizzzaaa

U mnie cały wzrost spadł i zabrał ze sobą 0,1 czyli razem spadło 0.9 kg
Kurde prawie kilogram Dzisiaj pojechałąm po foremki silikonowe z lidla, trzeba będzie coś w nich zrobić
Witam Was już po uczelce
OOOOOO a od kiedy te foremki są w Lidlu???? łam wczoraj i nie widziałam... no i jakie są rodzaje?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
o rany. muszę się pochwalić, bo 9 tygodniach diety jestem na półmetku
wczoraj mi stuknelo - 10 kg JEEEEJ

z tej okazji wrzucam kolejne fotki. serio jest coraz lepiej [znowu z góry przepraszam za to, że w samej bieliźnie, ale tak naprawdę lepiej widać ]
:roll eyes:
cudownie!!! Widać ogromną różnicę
Stary 2011-03-31, 18:42   #1387
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Witam Was już po uczelce
OOOOOO a od kiedy te foremki są w Lidlu???? łam wczoraj i nie widziałam... no i jakie są rodzaje?

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

cudownie!!! Widać ogromną różnicę
Od dzisiaj. Takie jak w załączniku. Ja kupiłam na muffiny i jajeczka, świetne są, odchodza całe bez smarowania tłuszczem, można też w nich zamrażać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2_568637268_7.jpg (43,4 KB, 34 załadowań)
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 18:47   #1388
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
a ja jestem szczesliwa bo wypowiedzenie cofniete czyli wracam do pracy dzis bylam w pewnym sklepie spytaco prace i Pani mi zaproponowala 1032zl na reke co 2 weekend pracujacy i zadne premii podziekowalam ladnie i wyszlam
Bardzo sie cieszę. Naprawdę!
Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
hej,mam sprawę do Was... kupiłam w biedronce kabanosiki z kurczaka, 100% mięsa!:P wędzone. mają 18% tłuszczu, no ale w mięsach nie patrzymy na tłuszcz... więc jak myślicie, można? nie mówię, że codziennie, i całą paczkę ale np. 1 kabanosika? (jakby co to TŻ zje,ale mam na nie ochotę)
No a ja głupia nawet wieprzowiny nie wącham, bo myślałam , ze to w rybach nie patrzymy na zawartość tłuszczu. Tchnienie, nie pomyliło Ci się
Stary 2011-03-31, 18:47   #1389
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość

Wizaż anonimowy Dobre, dobre
Co robisz w niedzielę? Ma być ładna pogoda i przejechałabym się do Powsina, a TŻ chyba nie da się namówić, bo będzie wolał popracować A mnie tak ciągle nosi
Hm, nie wiem Chyba nic nie robię W sobotę mam imprezę, ale jako dukanowiczka nie powinnam mieć kaca do leczenia Tylko ode mnie Powsin to jest mniej więcej drugi koniec świata

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Otwock, Agusiu

Dziewczynki, podrzućcie proszę jakieś fajne linki do sklepów internetowych z ciuszkami dla nas
Chciałabym sobie kupić jaką fajną wiosenną sukienkę, albo wiosenne tuniki do leginsów, a nigdzie w necie nie widzę nic ładnego. Ma być w miarę tanio, z szybką przesyłką
Ha, ja też bym chętnie kupiła jakieś ubrania... Już nie mogę patrzeć na stare, a moje stare za duże jeansy biją rekordy Wyglądam w nich wspaniale po prostu, dodają mi ze dwa rozmiary

Cytat:

Poszukaj na allegro, czasem można wynaleźć naprawdę fajne rzeczy zqa nieduże pieniądze
Ja szczerze mówiąc mało co kupuję w normalnych sklepach Jakieś 90% rzeczy mam z sh, w moim rodzinnym mieście jest ich mnóstwo Na dodatek super rzeczy można w nich znaleźć (w Warszawie to niestety nie bardzo ) i to niekoniecznie w dniu dostawy
Muszę się kiedyś z Tobą zabrać, ja zupełnie nie umiem kupować w sh... Nie umiem szukać, nie umiem wybierać, nigdy nie znalazłam nic co bym kupiła Tzn raz znalazłam sukienkę, ale była za duża, więc...

Cytat:
hej,mam sprawę do Was... kupiłam w biedronce kabanosiki z kurczaka, 100% mięsa!:P wędzone. mają 18% tłuszczu, no ale w mięsach nie patrzymy na tłuszcz... więc jak myślicie, można? nie mówię, że codziennie, i całą paczkę ale np. 1 kabanosika? (jakby co to TŻ zje,ale mam na nie ochotę)
Ale że jak nie patrzymy? Nie patrzymy na tłuszcz? Ja patrzę!
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 18:52   #1390
amadziaz
Zadomowienie

aaaj dziewczyny! Od jutra już zaczynam dietkę ;D
Stary 2011-03-31, 18:54   #1391
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
No a ja głupia nawet wieprzowiny nie wącham, bo myślałam , ze to w rybach nie patrzymy na zawartość tłuszczu. Tchnienie, nie pomyliło Ci się
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ale że jak nie patrzymy? Nie patrzymy na tłuszcz? Ja patrzę!
noooo, kupując kurczaka nigdy nie wiemy ile ma tłuszczu:P Dukan nie określał, że kurczaka do 10 % tłuszczu, a wołowinę do 6%:P ryb tak samo. pisał tylko o nabiale i o wędlinie z wieprzowiny do 4%... po prostu nie ma info w książce, dlatego się upewniam
wieprzowina ogólnie jest zakazana, więc odpada. (poza wędliną do 4%)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 19:03   #1392
Iloa
Rozeznanie

Cytat:
noooo, kupując kurczaka nigdy nie wiemy ile ma tłuszczu:P Dukan nie określał, że kurczaka do 10 % tłuszczu, a wołowinę do 6%:P ryb tak samo. pisał tylko o nabiale i o wędlinie z wieprzowiny do 4%... po prostu nie ma info w książce, dlatego się upewniam
wieprzowina ogólnie jest zakazana, więc odpada. (poza wędliną do 4%)
10% tłuszczu to chyba ma całokształt kurczaka (tuszka ) i dlatego jemy bez skóry

EDIT. Wieprzowina zakazana z powodu tłuszczu (i tłusta wołowina takowoż)
Stary 2011-03-31, 19:16   #1393
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
10% tłuszczu to chyba ma całokształt kurczaka (tuszka ) i dlatego jemy bez skóry

EDIT. Wieprzowina zakazana z powodu tłuszczu (i tłusta wołowina takowoż)
hmm, czyli jak w 100% kabanosikach jest aż 18%?:P w takim razie chyba odpuszczę..
Stary 2011-03-31, 19:20   #1394
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Z okazji Matki Boskiej Pieniężnej poszłam dzisiaj na zakupy ubraniowe. Kupiłam sobie 6 bluzeczek za całe 35 zł 3 z nich miały być dla mamci bo juro do niej jadę... ale coś mi się zdaje, że tylko jedną jej zostawię... Fajnie zrobili w ciuchexie obok mojego osiedla. Codzinnie o 12, 14 i 16 dorzucają 200kg nowego towaru Więc nawet jeśli są już wyprzedaże to można znaleźć fajne szmatki
W moich ulubionych lumpkach też codziennie dokładają Dlatego jak jestem u mamy to codziennie chodzę
Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Witam Was już po uczelce
OOOOOO a od kiedy te foremki są w Lidlu???? łam wczoraj i nie widziałam... no i jakie są rodzaje?[COLOR="Silver"]
Od dziś Mają różne fajne rzeczy a ja bez kasy A chciałabym 2 rodzaje foremek i psikacz do oleju na po diecie i matę
Cytat:
Hm, nie wiem Chyba nic nie robię W sobotę mam imprezę, ale jako dukanowiczka nie powinnam mieć kaca do leczenia Tylko ode mnie Powsin to jest mniej więcej drugi koniec świata

Muszę się kiedyś z Tobą zabrać, ja zupełnie nie umiem kupować w sh... Nie umiem szukać, nie umiem wybierać, nigdy nie znalazłam nic co bym kupiła Tzn raz znalazłam sukienkę, ale była za duża, więc...
Musiałaś się tak daleko wyprowadzać? I nie mów że to ja daleko mieszkam bo ode mnie jest tylko 25min do centrum A w Powsinie jest teraz pewnie fajnie, wszystko budzi się do życia

Zapraszam Najlepiej jechać we wtorek bo są w większości dostawy, ewentualnie w środę jak trochę największe tłumy miną
Część jest na wagę (max w dzień dostawy to bodajże 45zł, potem codziennie spada do ok 20zł/kg) a część wyceniona (w tych ulubionych najwięcej to ok 20zł za kurtkę/sukienkę). We wszystkich do których chodzę jest bardzo dużo aktualnie modnych rzeczy Z rozmiarami bardzo różnie od maleńkich po ogromne (kiedyś były tylko takie skrajne, teraz jest też dużo średnich )

Umyłam w końcu te okna i pozmywałam Samo zmywanie zajęło mi 2 h bo TŻ chyba ani razu nie zmył przez tydzień mojej nieobecności myślałam że go rozszarpię jak to zobaczyłam Biedactwo nie miał kiedy
Zrobiłam też pomidorówkę Mniam

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:25   #1395
honiagd
Raczkowanie

ale takie kabanoski to by super były do tego pomidorek i do pracy czy na uczelnie jest jedzonko szybko i przyjemnie

a mogłaby któraś z Was wkleić zdjęcie tych kabanosów? proszę
honiagd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:28   #1396
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo sie cieszę. Naprawdę!

wieprzowiny jako takiej nie można... można tylko wędlinę z niej do 4% tł.
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:30   #1397
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
W moich ulubionych lumpkach też codziennie dokładają Dlatego jak jestem u mamy to codziennie chodzę

Od dziś Mają różne fajne rzeczy a ja bez kasy A chciałabym 2 rodzaje foremek i psikacz do oleju na po diecie i matę

Musiałaś się tak daleko wyprowadzać? I nie mów że to ja daleko mieszkam bo ode mnie jest tylko 25min do centrum A w Powsinie jest teraz pewnie fajnie, wszystko budzi się do życia

Zapraszam Najlepiej jechać we wtorek bo są w większości dostawy, ewentualnie w środę jak trochę największe tłumy miną
Część jest na wagę (max w dzień dostawy to bodajże 45zł, potem codziennie spada do ok 20zł/kg) a część wyceniona (w tych ulubionych najwięcej to ok 20zł za kurtkę/sukienkę). We wszystkich do których chodzę jest bardzo dużo aktualnie modnych rzeczy Z rozmiarami bardzo różnie od maleńkich po ogromne (kiedyś były tylko takie skrajne, teraz jest też dużo średnich )

Umyłam w końcu te okna i pozmywałam Samo zmywanie zajęło mi 2 h bo TŻ chyba ani razu nie zmył przez tydzień mojej nieobecności myślałam że go rozszarpię jak to zobaczyłam Biedactwo nie miał kiedy
Zrobiłam też pomidorówkę Mniam
Nooo ładny asortyment ale chyba zostawiłabym w Lidlu całe stypendium
Stary 2011-03-31, 19:35   #1398
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
HEJ HEJ

Hihi.. oj Ty nie dobra!
Oj, jakie to prawdziwe

GRATULUJĘ! Wiadomo co to za akcja z tymi wypowiedzeniami była ?

Wiecie co? Uwielbiam mieć @! Rano się ważyłam było 59.6... po powrocie z pracy (gdzie piłam i jadłam bez opamiętania - jak to podczas @) z głupa się zważyłam i 59.2 Woda spływa ze mnie.

Wow to widzę chudniesz w oczach ja też tak chcę jutro będzie moja chwila prawdy szok jak się boję ..
Stary 2011-03-31, 19:42   #1399
popolka
BAN stały

Dobry wieczór chudzinki

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Od dzisiaj. Takie jak w załączniku. Ja kupiłam na muffiny i jajeczka, świetne są, odchodza całe bez smarowania tłuszczem, można też w nich zamrażać
a wiecie jak baby sie na to rzucały
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 19:43   #1400
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Pewnie tak Zagadam do Przemka, może mnie podwiezie

A jaka godzina wchodzi w grę?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:49   #1401
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas ( wtym moim ulubionym, olbrzymim i bliziutko) ceny startują od 55 zł/kg (wtedy lubię się przejść bo można znaleźć genialne rzeczy) a potem cena zlatuje do bodajże 8zł/kg (wtedy też lubię iść bo można za 1 zł kupić jakiś top, t-shirt). Raz udało mi się kupić sweterek z H&M za chyba 7 zł a był z metkami papierowymi - niestety rozmiar L więc mama go dostała Przyznam się Wam, że tak 60% mojej odzieży jest z lumpeksów (staram się kupować w dobrym stanie i dobre gatunkowo), pozostałe 40%, które kupuje jako nówki sztuki to ciuszki już droższe. Na jakiś bazarach niekiedy przeraża mnie jakoś materiału i wykonania i cena za taką niską jakość - dlatego wolę milion razy kupić coś używanego co nadal wygląda dobrze, jest nierozciągnięte, ma kolorki

i pomyśleć, że to moja kochana babcia nauczyła mnie korzystać z ciuchlandów (zwanych przeze mnie i moje koleżanki "BUTIKAMI")

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Wow to widzę chudniesz w oczach ja też tak chcę jutro będzie moja chwila prawdy szok jak się boję ..
hihi... najpierw w oczach mi waga skoknęła ku górze więc teraz jak @ w połowie musi lecieć w dół
Będzie dobrze... trzymam kciuczki... faszerując się budyniem czekoladowym

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:59   #1402
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór chudzinki

ja tez bym sie na nie rzucala te z jajeczkami mi sie podobaja chcem je

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 20:26   #1403
anita9005
Rozeznanie

Hej dziewczyny powiedzcie mi od drugiej fazy mogę już jeść budyń? Kupiłam ten który polecałyście "Belbake" z Lidla . Z jakim mlekiem go robicie ? jecie go na śniadanie czy raczej na kolacje , a może nie ma to znaczenia?

a i jeszcze jedno jestem jutro cały dzionek poza domem macie może pomysł na przenośny obiadek? myślałam o indyku w kawałkach z curry ale już sama nie wiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 20:27   #1404
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Pewnie tak Zagadam do Przemka, może mnie podwiezie

A jaka godzina wchodzi w grę?
A mi to w sumie obojętne Cały dzień ma być ładny to można połazić

Cytat:
U nas ( wtym moim ulubionym, olbrzymim i bliziutko) ceny startują od 55 zł/kg (wtedy lubię się przejść bo można znaleźć genialne rzeczy) a potem cena zlatuje do bodajże 8zł/kg (wtedy też lubię iść bo można za 1 zł kupić jakiś top, t-shirt). Raz udało mi się kupić sweterek z H&M za chyba 7 zł a był z metkami papierowymi - niestety rozmiar L więc mama go dostała Przyznam się Wam, że tak 60% mojej odzieży jest z lumpeksów (staram się kupować w dobrym stanie i dobre gatunkowo), pozostałe 40%, które kupuje jako nówki sztuki to ciuszki już droższe. Na jakiś bazarach niekiedy przeraża mnie jakoś materiału i wykonania i cena za taką niską jakość - dlatego wolę milion razy kupić coś używanego co nadal wygląda dobrze, jest nierozciągnięte, ma kolorki

i pomyśleć, że to moja kochana babcia nauczyła mnie korzystać z ciuchlandów (zwanych przeze mnie i moje koleżanki "BUTIKAMI") [COLOR="Silver"]
A no właśnie mi przypomniałaś U mnie dzień przed dostawą w wielu jest po 1 zł za sztukę A w moim ulubionym bluzy, kurtki, swetry i coś tam jeszcze (powyżej 40dag) na stałe są -50% od normalnej, danego dnia, ceny za kg
Bardzo często trafiam też na ubrania z metkami
Ostatnio otworzyli nowy ciuchland w którym jeszcze nie byłam, ale na pierwszym od otwarcia dniu po 1 zł, podobno działy się niezłe scenki Babci znajoma opowiadała że był taki tłum, że jak się ludzie rzucali na ubrania to tak przycisnęli ją do ściany aż ją przez kilka godzin żebro bolało Powiedziała że więcej tam nie idzie
Babcia też poszła rano zobaczyć czy jest coś ciekawego, ale nawet nie weszła Zobaczyła te hordy i zrezygnowała

Ależ mnie przed chwilą TŻ wnerwił jak go dziś nie uduszę poduszką to będzie chyba cud

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 20:32   #1405
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Hejo Laski

Ja tylko na chwilke...
Niestety ostatnio w ogole nie mam czasu zeby z Wami byc a tym bardziej na nadrabianie tego co napisalyscie kiedy mnie nie bylo...mam nadzieje ze w weekend uda mi sie chociaz lekko sie podciagnac heheh

U mnie dzis 86 dzien dietki
Waga spada teraz nieco wolniej ale jednak, wiec sa powody do mruczenia
dzis pokazała 76,2 kg czyli juz cialkiem sympatycznie...i oby tak dalej
Dzisiaj mialam posiedzenie porcelankowe po 2 tygodniach zatwardzenia i dziewczyny nie polecam nikomu bol bol i jeszcze raz bol ja sie az poplakalam ! masakra...teraz juz bede robic wszystko zeby sie czesciej wyprozniac ...!

Gratuluje Wam wszystkich spadków, tych wiekszych i tych mniejszych

Życze Wam milej nocki i przesylam cieplutkie pozdrowienia
Papapa

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 20:42   #1406
anita9005
Rozeznanie

RATUNKU ! DZIEWCZYNY NA PIERWSZEJ FAZIE MOŻNA JEŚĆ PLACUSZEK Z SERKA i OTRĘBÓW???

Jest on na proszku do pieczenia i mam wątpliwości w ogóle zastanawiam się czy kontynuować fazę pierwszą 4 dni czy 5 ? jak myślicie waga startowa to 51,7 a chce osiągnąć 55. Ile czasu wy byłyście na pierwszej fazie? ;>

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
Hejo Laski

Ja tylko na chwilke...
Niestety ostatnio w ogole nie mam czasu zeby z Wami byc a tym bardziej na nadrabianie tego co napisalyscie kiedy mnie nie bylo...mam nadzieje ze w weekend uda mi sie chociaz lekko sie podciagnac heheh

U mnie dzis 86 dzien dietki
Waga spada teraz nieco wolniej ale jednak, wiec sa powody do mruczenia
dzis pokazała 76,2 kg czyli juz cialkiem sympatycznie...i oby tak dalej
Dzisiaj mialam posiedzenie porcelankowe po 2 tygodniach zatwardzenia i dziewczyny nie polecam nikomu bol bol i jeszcze raz bol ja sie az poplakalam ! masakra...teraz juz bede robic wszystko zeby sie czesciej wyprozniac ...!

Gratuluje Wam wszystkich spadków, tych wiekszych i tych mniejszych

Życze Wam milej nocki i przesylam cieplutkie pozdrowienia
Papapa
O matko dobrze ,że mówisz słyszałam że może być kiepsko ale nie wiedziałam ,że aż tak.

Gratuluje spadków wagi - oby tak dalej
Stary 2011-03-31, 20:46   #1407
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczyny powiedzcie mi od drugiej fazy mogę już jeść budyń? Kupiłam ten który polecałyście "Belbake" z Lidla . Z jakim mlekiem go robicie ? jecie go na śniadanie czy raczej na kolacje , a może nie ma to znaczenia?

a i jeszcze jedno jestem jutro cały dzionek poza domem macie może pomysł na przenośny obiadek? myślałam o indyku w kawałkach z curry ale już sama nie wiem
Możesz budyń jeść od II fazy, a co do pory dnia to nie wiem szczerze mówiąc kiedy jest lepsza i czy w ogóle ma to jakieś znaczenie. Ja jestem już od jakiegoś czasu na II, ale przyznam, że jeszcze budyniu nie jadłam, leży zakupiony, ale nie odczuwałam potrzeby żeby go jeść. Ale jak masz chęć i waga C ładnie leci to chyba nie ma przeciwwskazań. Smacznego

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
RATUNKU ! DZIEWCZYNY NA PIERWSZEJ FAZIE MOŻNA JEŚĆ PLACUSZEK Z SERKA i OTRĘBÓW???

Jest on na proszku do pieczenia i mam wątpliwości w ogóle zastanawiam się czy kontynuować fazę pierwszą 4 dni czy 5 ? jak myślicie waga startowa to 51,7 a chce osiągnąć 55. Ile czasu wy byłyście na pierwszej fazie? ;>

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

O matko dobrze ,że mówisz słyszałam że może być kiepsko ale nie wiedziałam ,że aż tak.

Gratuluje spadków wagi - oby tak dalej
Chyba pomyliłaś się co do wagi startowej... zrób koniecznie test Dukana z pierwszej strony i tam wyjdzie Ci wszystko dokładnie ile dni masz zrobić. Nie przeciągaj niepotrzebnie I fazy!!!!!!!!!!!!!! Ja zrobiłam ten błąd, że na początku nie zrobiłam tego testu i sama sobie ustaliłam uderzeniówkę,( bo w książce nie było napisane konkretnie ile ma trwać) no i biedy sobie tylko narobiłam bo ogromne zastoje później były a i teraz waga leci baaaaaaaardzo powoluśku. Zrób test!!!! To podstawa
Stary 2011-03-31, 20:52   #1408
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór chudzinki
My byłysmy pare minut po 8 z mamą, to ludzie już nosili sztuczną trawe i takie coś do rozwieszania ubrań, foremki nie cieszyły sie popularnością

Cytat:

Ja robię z 0,5 % Na kolacje to raczej jem coś białkowego, budyńu używam do przełożenia sernika albo jak mnie chcica napadnie przed @ to jem jakoś w południe, ale nie wiem czy ma to jakieś znaczenie czy zjemy w nocy czy rano
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:11   #1409
Agus140188
Rozeznanie

Ja już zmykam. Mój zegar biologiczny mówi, że pora już układać się do snu. Spokojnej nocy Gwiazdeczki a kilogramom mówimy- a kysz! Do jutra
Stary 2011-03-31, 21:13   #1410
pysia222
Zakorzenienie

Jesli chodzi o budyn to ja jem kiedy mam ochote ale budyn to skrobia , kakao , wegle - dlatego pewnie lepiej nie jesc go na noc - tak mi sie wydaje

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości