|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Agawaaa już jesteś na liście
![]() Trzymam kciuki, żeby nie przylazła ![]() Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Tincia (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @ 19,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
|
|
|
#3182 |
|
Raczkowanie
|
z cyklami to różnie, ostatnio 32,33,31, najdłuższy 57. A wy dziewczyny jak długo się staracie?
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja staram się 24 cykl W czerwcu będzie 2 lata. W ogóle to staże naszych staraczek masz na naszej liście
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test- jedna paskudna kreska. Jestem umówiona do lekarza ale za dwa miesiące, mam nadzieję że może coś mi powie. Ale podejrzewam że to moja psychika nie pozwala na zajście. Nie mierzę tempki bo boję się że jeszcze bardziej się wkręcę. Właśnie muszę podziękować bo zobaczyłam się na liście wśród staraczek.
Już czuję że nie jestem sama
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3187 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja uciekam. Zajrzę do Was samym wieczorkiem jak mąż pojedzie do pracy. Będę miała wtedy chwilę dla siebie. Teraz muszę przygotować siebie i jego do pracy
Trzymajcie się buźka
|
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
agawa witaj u nas
szybkiego zafasolkowania życzę i zostawiam Dla wszystkich ciotek od chłopców |
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
porywam
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie moge wielocytowac,więć każdej z was dziekuje za komplementy
Brzuszek nie jest jakos strasznie okazały,więc mało kto wierzy,że to juz końcówka ciązy.Jedyną oznaką jest to ,że się znacznie obnizył i dzisiaj zauwazyłam dziwne coś.Zmniejszył się w obwodzie o 1,5 cm Chyba to wynik tego obniżenia,czyli godzina zero tuż,tuż,bo od soboty to juz drugie obniżenie![]() Trzymajcie kciuki,bo oże mnie wziąc w każdej chwili Ciekawa jestem czy dotrzymam wtorkowej wizyty,a jesli tak to co powie lekarz-czy bedzie jakies rozwarcie,ile sie szyjka skróciła itd.Agawaa witaj,życze szybkiego zafasolkowania Pozdrawiam was ciepło i każdej życzę spełnienia tego wielkiego marzenia!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Cora trzymam kciuki za szybki i w miarę bezbolesny poród
Nadia porywam
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
cora trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie, szczęśliwe, szybkie i bezbolesne rozwiązanie
![]() Fakt, godzina 0 zbliża się wielkimi krokami. Pewnie serducho na samą myśl mocniej bije, co?
|
#3193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Faktycznie morfologia może być ewentualnie pobrana po jedzeniu ale ja miałam też badaną glukozę a wydaje mi się że ten wynik musi być na czczo. A w laboratorium nie dość że było sporo ciężarnych i wszystkie grzecznie czekały na swoją kolej a na dodatek chodzę do przychodni przyszpitalnej i zdążyłam się już przekonać jak negatywne potrafią być tam reakcje na prośby o wpuszczenie bez kolejki nawet jeśli chodzi o szybkie zadanie pytania lekarzowi a mi brakuje asertywności żeby się wykłócać ze starymi babsztylami zwłaszcza gdy źle się czuję ![]() Przy okazji zostawiam kilka fluidków od mojego "dwupaku" o jak dotąd nieokreślonej tożsamości płciowej ![]()
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
egwene, też należę do przychodni przyszpitalnej, ale nie ma tam większych problemów tego rodzaju. Przynajmniej mam taką nadzieję
![]() i częstuję się fluidkiem
|
#3195 |
|
Raczkowanie
|
Trzymajcie kciuki,bo oże mnie wziąc w każdej chwili
Ciekawa jestem czy dotrzymam wtorkowej wizyty,a jesli tak to co powie lekarz-czy bedzie jakies rozwarcie,ile sie szyjka skróciła itd.Agawaa witaj,życze szybkiego zafasolkowania Ja już trzymam kcikasy Dziękuję za miłe słowa oby Wasze życzenia wszystkim nam się spełniły ![]() Nie chcę wyjść na niedoinformowaną ale o co chodzi z |
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Cora Lilusia schodzi do kanału
i lada dzień wyjdzie Poćwicz mięśnie Kegla, ponoć pomagają przy porodzie. Trzymam kciuki za bezbolesny i szybki poród Jak Cię weźmie to przed wyjazdem do szpitala daj nam znać ![]() Egwene w labie mówią że wszystkie badania na czczo, a cukier szczególnie, a dr mi mówił, że można nie być na czczo i wtedy muszą sobie dłużej odwirować próbkę a na wynik nie ma to niby wpływu, choć mnie to zastanawia, ale robiłam i na czczo i po śniadaniu i wyniki były zawsze ok ![]() Ja w kolejkach też się nie kłucę, bo nie ma z kim, jak już nie chcą przepuścić po dobroci to i po krzyku nie wpuszczą. Raczej staram się zagadać w recepcji Albo idę koło 12:00 jak już ludzi nie ma i w oczy kłamię że jestem na czczo Za 2 tyg muszę być faktycznie na czczo bo krzywą cukrową muszę zrobić Ale chyba pójdę do labu do którego mało kto chodzi, bo jest kilka punktów i z 4 są oblegane a 1 jest całkowicie zapomniany ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- To zarazki od ciężarnych, na zarażenie i zafasolkowoanie-jak w realu głaskanie po brzuchu ciężarną
|
|
|
|
#3197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paulinko, poproszę o zmianę wieku na liście Dziś skończyłam 28 lat
|
|
#3198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tincia życzę Ci wszystkiego najlepszego!! Edytowane przez agawaaa Czas edycji: 2011-03-31 o 22:38 |
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ dziś 28 dc, temp nadal podwyższona (37.1)
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-04-01 o 06:06 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
agawa to częstuj się zarazkami
![]() Tincia |
|
|
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
agawa witaj
![]() my dzis zaczelysmy 27 tydz i nic nowego i ciekawego jestem jakas spiaca i zmeczona.... colorady ale ci fajnie nabieraj sily i wypoczywaj poki mozesz!!!!MILEGO DNIA AHA!!tinicia 100 lat! ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- nadia a ty cio??zmykamy chwilke na mamusiowy poplotkowac?
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia wszystkiego najlepszego Kochana!
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, zy mnie jeszcze pamiętacie, podczytuje prawie na bieżąco, ale nie pisze zbyt dużo
Trzymam tylko nieustannie kciuki Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak myślicie dziś mam minimalne plamienia mogę już brać globulki od dziś? Jeśli chodzi o HSG słyszałam, że w prywatnych klinikach robią pod narkozą i nawet sama chciałam iść na takie coś ale u nas w szpitalu tylko dają tabletkę przeciwbólową, jakoś będę musiała przeżyć :/ jak czytałam opinie jedni mówią, że straszny ból inne, że minimalny jeszcze ktoś, że nic nie boli więc wiesz pewnie to od progu bólu zależy i jak są zrosty to chyba bardziej boli ja i tak mam stresa!! Irmusia a Ty kiedy się na to badanie wybierasz, robiłaś już czystość? Cytat:
Tincia wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń Karolca aby nie przylazła ![]() colorady już nie wiele Ci zostało
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
Dziękuję za życzonka A my mamy dziś wizytę u gin Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć że wsio dobrze (innej opcji nie zakładam)
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Tincia STO LAT! Alexa ból zależy chyba od progu bólu jaki Ty potrafisz znieść. Dasz radę. Karolca trzymam kciuki. Agaawa witaj.
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Alexa w takim razie cytologię zrób w kolejnym cyklu
Co do mnie to teraz mam ostatni stymulowany cykl. W poniedziałek miałam zastrzyk z Ovitrelle na pęknięcie. Raczej nie będę spawdzać czy pękły, bo raczej pękają (chyba, że będę miała jakieś dolegliwości to pójdę). Co do HSG to w następnym cyklu wybiorę się do lekarza specjalisty od niepłodności, pokażę wszystkie badania i zobaczę co mi powie. Dziewczyny na Bocianie poleciły mi lekarza Tomasza Milewicza, bo podobno dobry jest i przyjmuje prywatnie i pracuje w szpitalu (więc liczę na to, że położy mnie do szpitala i zrobi wszystkie badania jeszcze raz). Myślę, że u mnie trzeba zbadać wszystko jeszcze raz, po odstawieniu wszystkich leków (hormony, bakterie) no i zrobić HSG.
|
#3208 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie leci 41 już. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja mało się teraz odzywam bo do niedzieli mam ogrom roboty. W niedzielę jadę na kiermasz wielkanocny i muszę jeszcze dużo rzeczy narobić. Stroiki w lesie, jaja w lesie, kartki w lesie. To znaczy coś tam mam ale muszę mieć więcej żeby stoisko puste nie było. Sypiam po 4 godziny. Ale w niedzielę jak tylko wrócę z kiermaszu idę spać na dłużej
Edytowane przez mezaga Czas edycji: 2011-04-01 o 10:15 |
||||||
|
|
|
#3209 | |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie... wczoraj nie wytrzymalam i pojechalam sobie na zakupy na dzieciece ciuszki
Co prawda nie dla siebie- bo nie znam płci dzidzi, ale brat moj bedzie mial blizniaki w czerwcu i juz ciocia nakupila troche, hehe... ale nie dam im na razie by nie zapeszac Ale taaakie słodkości są w sklepach ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

W czerwcu będzie 2 lata. W ogóle to staże naszych staraczek masz na naszej liście

Chyba to wynik tego obniżenia,czyli godzina zero tuż,tuż,bo od soboty to juz drugie obniżenie

dla zdrowego wstydzoszka 

Ale chyba pójdę do labu do którego mało kto chodzi, bo jest kilka punktów i z 4 są oblegane a 1 jest całkowicie zapomniany
Może z Wami ten czas miło zleci