|
|
#691 |
|
Moderator
|
Dot.: konkurs makijażowy - marzec !
Cieszę się z wyjaśnienia sprawy
|
|
|
#692 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziękuję
|
|
|
|
|
#693 |
|
BAN stały
|
a mi się wydaje,że konkurs jest jednak nie uczciwy,bo czy da się sprawdzić czy makijaże w konkursie są gdzieś w internecie?i czy to normalne,że tyle prac wygrało co użytkowniczki nie mają ani jednego posta napisanego?
makijaże cito i luski gdzieś widziałam już,obiły mi sie oczy dawno temu,ale mam problem z ich znalezieniem gdyby nie czujność dziewczyn redakcja by sama tego nie wypatrzyła Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:01 |
|
|
|
|
#694 | |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Cytat:
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bo Twoim zdaniem jak redakcja miałaby sprawdzić te prace skoro są setki tysięcy zdjęć w internecie... to po prostu fizycznie jest niewykonalne...
|
|
|
|
#696 | ||
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Technicznie jest to niemożliwe.
Sam wizaz.pl przechowuje 2.500.000 zdjęć, a takich serwisów jak nasz są setki tysięcy... Cytat:
- ściąga nowe osoby na wizaz.pl - powoduje, że istniejące userki zakładają nowe konta pod konkurs Nie ma w tym nic złego ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#697 |
|
BAN stały
|
no rzeczywiście trochę dużo roboty żeby przejrzeć tyle zdjęc,ja też już rezygnuje,i nie szukam,może poprostu podobne makijaże mi się obiły o oczy ale nie koniecznie te co wysłałam do pani moderator
![]() droga redakcjo a czy będzie jeszcze jakiś konkurs kwietniowy Rossmana??? |
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje wszystkim wygranych
![]() myslalam ze czolowka nieco inaczej sie zamknie alee w jedna prace trafilam ![]() moj nick jest rozpisany na 2 kolumny ale to chyba jakas pomylkas sie wkradla zupelnie jakby to 2 uzytkowniczki byly
|
|
#700 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
A tobie od początku konkursu COŚ nie pasuje, wszędzie próbujesz wsadzić 5gr nawet jeśli nie masz racji
Pomijam fakt błagania wszystkich o głosy bo takie miałaś prawo
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#703 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
2 raz biorę udział w takim konkursie,a co ciekawe dostałam kilka wiadomości PW z prozbą o głos na makijaż,w poprzednim konkursie tez tak było,czy to znaczy że tak nie można i zabronione było?każda się wymieniała uczciwie,a to tylko konkurs przecierz i ważne żeby był uczciwy Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2011-03-31 o 18:35 |
|
|
|
|
|
#704 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Proszę Was Laski nie kłóćcie się proszę już w tym wątku, bo więcej na dzisiaj nie zniosę
Mam gigantycznego doła i naprawdę czuję się winna, że przez naszą pomyłkę podważyłam wiarygodność kilku Wizażanek ![]() Natomiast naprawdę cieszę się, że dzięki Waszej szybkiej reakcji oraz solidarności niektórych osób Dziękuję bardzo za wyrozumiałość
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
|
#705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() mam takie pytanko jeszcze,bonów za 50 zł miało być 41?a jest 48?to znaczy,że więcej zostało przyznane?czy mi coś się zle wyświetla? |
|
|
|
|
|
#706 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała zaproponować całkiem inną formę głosowania na przyszłość w konkursach.
Proste pytanie PODOBA SIĘ? i prostsza odpowiedź TAK albo NIE Wydaje mi się to bardziej odpowiednie, patrząc na zaistniałe problemy dotyczące oceniania od 1 do 5. Wiem doskonale że nie rozwiąże to wszystkich problemów. Ale na pewno ułatwi przebieg. Ale to taka Luźna propozycja. :P Pozdrawiam! Wielkie Arigato Bardzo się Zdziwiłam i Ucieszyłam Dziękuję! I Gratuluję całej reszcie ^_^ |
|
|
|
|
#707 |
|
Przyczajenie
|
a ja sie bardzo ciesze że wygrałam dziekuje i gratuluje wszystkim laureatkom
mila wiadomość bo akurat leże w szpitalu i patrze a tu... wygrana od razu mi się humor poprawił pozdrowienia dla wszystkich
|
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie co wśród prac zwycięskich robi ta praca iwoniurka8
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-604682.html Dla mnie to są jakieś żarty...naprawdę. Jak już podawać wyniki to żeby miało to ręce i nogi. Lepiej poczekac kilka dni ale zrobić liste samemu, a tu chyba wszystko było na chybił trafił wybierane.
15.10.2011 - (-24kg) 15.02.2012 - (+4kg) od kwietnia cd. Jeszcze "tylko" 19kg damy radę Edytowane przez marysia1189 Czas edycji: 2011-03-31 o 19:33 |
|
|
|
|
#710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Jest dobrze, ma być więcej bo nie cofną nagrody osobom ogłoszonym wcześniej poza ty,mi oszustkami a te które powinny dostać dstaną dodatkowo
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale po prostu nie mam szczęścia do konkursów. Cieszę się jedynie, że udało się jednak wygrać dziewczynom które naprawdę na to zasługiwały
|
|
|
#713 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dajmy im czas do jutra ![]() Kasiulka22 no ja też niestety nie mam szcześcia Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2011-03-31 o 19:48 |
|
|
|
|
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
hm wszystko się dobrze skończyło tak.. niestety znowu nie dla mnie. Napisałam już jakiś czas temu do AgaZ bo nie chciałam tu zaśmiecać, ale nie jestem pewna czy doszło bo ostatnio mam jakiś problem ze skrzynką
więc dam też tutaj, może któraś z was ma podobnie i pokaże mi, w czym jest mój błąd bo nie mam pojęcia ![]() Nie rozumiem, dlaczego moja praca nie dostała nagrody bon 50zl.. nie złamałam regulaminu, wszystko robiłam uczciwie a w zestawieniu mnie nie ma Osoby z mniejszą średnią i ilością głosów otrzymały nagrodę, a ja nie. Chciałabym znać powód, bo naprawdę nie mam pojęcia, o co chodzi daję link do pracy, może jednak nie jest na temat i się mylę.. nie jest może jakiś ekstra, wiele dziewczyn miało o dużo lepsze (graty dla zwyciężczyń ) ale przecież w regulaminie pisze że ocena jury nie ma znaczenia. https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-764724.html a jeśli chodzi o to, że z jednego IP są zarejestrowane 2 konta, to już w poprzednim konkursie to wyjaśniałam że nie każdy może mieć w domu z rodzeństwem oddzielne komputery Zresztą i tak ani z jednego, ani z drugiego nikt nie głosował na moją pracę, bo skoro poprzednim razem okazało się (szkoda że dopiero po wynikach..) że to niezgodne z regulaminem, to tego nie robiłam. i piszę to nie tylko dla tych paru złotych ale dla zasad. grałam uczciwie a znowu wychodzi na to że jednak nie
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BRAWO WIZAŻ!!!! naprawde ciesze sie,ze sie wszystko wyjasnilo
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
raczej nadal się wyjaśnia. ciekawe jaki bedzie kolejny fajny konkurs
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
osz
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten konkurs to jakaś porażnka, zorganizowany najgorzej z wszytskich dotychczas. Ciesze sie ze nie brałąm w nim udziału, ale śmiać mi się chce ze tyle osob ktore klamały dostały bony a sa osoby ktore sie tak staraly i nie dostały bonów. Nie rozumiem jak moze byc podjeta taka decyzja ze z powodu pomyłki oszustki dostana bony to nie do pomyślenia !!! to jedynie poakzuje ze mozna oszukiwac i sie na tym dobrze wychodzi co daje pewnosc takiego samego zachowania w kolejnych konkursach.
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
A ja uważam że powinno być tylko:
Podoba się? TAK wtedy nie ma jak zaniżyć, albo podoba się i oddaje głos albo nie głosuję wcale ![]() Juz to pisałam wcześniej, ale tutaj nikt nie słucha.
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Pomijam fakt błagania wszystkich o głosy bo takie miałaś prawo 

Osoby z mniejszą średnią i ilością głosów otrzymały nagrodę, a ja nie. Chciałabym znać powód, bo naprawdę nie mam pojęcia, o co chodzi