Miłośniczki Zary - część IV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 20:18   #4051
Nelly99
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki Zary - część IV

Oj chyba zamiast zachęcić to zniechęciłam do zielonych spodni Jeżeli tak tragicznie wyglądam to powiedzcie, nie obrażę się a może kupię sobie inne bardziej dostosowane do mojej figury
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:36   #4052
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Gabi!!! polowałam na all na tą XSkę nooo wróciłam z manu właśnie i ją mierzyłam i jest uznali mi reklamację sukienki różowej za 149zł więc tylko 100 by mnie wyniosła
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:37   #4053
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia w spódnicy, białych spodniach i różowej bluzeczce. I jeszcze z przymierzalni w tej bluzce za 149 zł którą Gabi już pokazywała
Wyglądasz suuuuper

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:42   #4054
Rzymianka
Wtajemniczenie

Gabi obiecaj nam za to, że wstawisz zestaw z marynarką jak dojdzie Gratuluję zakupu
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:44   #4055
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Gabi!!! polowałam na all na tą XSkę nooo wróciłam z manu właśnie i ją mierzyłam i jest uznali mi reklamację sukienki różowej za 149zł więc tylko 100 by mnie wyniosła
naprawdę? kurcze nie wiedziałam, przepraszam

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Gabi obiecaj nam za to, że wstawisz zestaw z marynarką jak dojdzie Gratuluję zakupu
obiecuję
Stary 2011-03-31, 20:47   #4056
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Gabi hehe domyślam się, że Ci bardzo przykro a jeszcze bardziej Ci będzie jak przyjdzie paczka i przymierzysz marynarkę :P
Stary 2011-03-31, 20:50   #4057
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez budgetka Pokaż wiadomość
dziewczynki jutro będę w katowicach, wiec jesli ktoras w potrzebie, to moge wjechac do zary. jak coś to dzwoncie, odkładajcie i piszcie mi PW . niestety nie bardzo będę miała czas na łazikowanie i sprawdzanie co jest - przepraszam, wiec moge pomóc, ale tylko w konkretnych sprawach
Budgetko, nie gniewaj się, ale ja chyba znów będę w potrzebie Jeśli się zgodzisz, to zadzwonię i odłożę buciki.

Cytat:
Dziewczyny czy któraś ma szarą dresową marynarkę z zary? Mam różową i jest tak fajna, że myślę jeszcze o szarej. Może macie zdjęcia w niej na sobie albo z jakichś blogów?
Ja mam szarą dresową, ale z zeszłego sezonu i jestem bardzo zadowolona. Mam też zdjęcie takiej marynarki, ale sprzed dwóch sezonów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1054530185.jpg (19,3 KB, 132 załadowań)

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:54   #4058
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
Oj chyba zamiast zachęcić to zniechęciłam do zielonych spodni Jeżeli tak tragicznie wyglądam to powiedzcie, nie obrażę się a może kupię sobie inne bardziej dostosowane do mojej figury
No co Ty! Pieknie wygladasz! Podobaja mi sie wszystkie zestawienia, najbardziej te dwa z marynarkami. Tez mam te spodnie i zestawiam z jasna bluzka i granatowa marynarka.
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:59   #4059
Rarrka90
Rozeznanie

Nelly99: te zielone spodnie, to te zippem?
Stary 2011-03-31, 20:59   #4060
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecane zdjęcia w spódnicy, białych spodniach i różowej bluzeczce. I jeszcze z przymierzalni w tej bluzce za 149 zł którą Gabi już pokazywała
różowa bluzka świetna
Stary 2011-03-31, 21:17   #4061
Nelly99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
No co Ty! Pieknie wygladasz! Podobaja mi sie wszystkie zestawienia, najbardziej te dwa z marynarkami. Tez mam te spodnie i zestawiam z jasna bluzka i granatowa marynarka.
Dziękuje No właśnie też mi się wydaje że przede wszystkim jasne bluzki pasują aczkolwiek i tak mam dość spore problemy z zestawieniem tych spodni bo czasem wydaję mi się ze wyglądam jak skrzat mogłam wziąść te granatowe było by łatwiej ale chciałam kolorowe na wiosnę. a tak mniej elegancko w sensie bez marynarki to z czym je nosisz ?

Cytat:
Napisane przez Rarrka90 Pokaż wiadomość
Nelly99: te zielone spodnie, to te zippem?
tak jest
Nelly99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 21:51   #4062
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Spódnica stworzona dla Ciebie !

Cytat:
Napisane przez anialapka19 Pokaż wiadomość
Proszę Was o rade w sprawie asymetrycznych szpilek, bo jestem zdesperowana. Do tej pory założyłam je tylko 2 razy i chyba już po raz ostatni. Mam swój rozmiar, do obcasów jestem przyzwyczajona ale te buty to inna bajka. Palce mi uciskają a reszta klapie, dziś bałam się że je zgubie Chyba żadne wkładki tu nie pomogą? Może ich właścicielki coś mi doradzą?
Mierzyłam te szpilki, bo fason bardzo mi się podoba, ale właśnie strasznie uciskały mnie w palce. Postałam w nich chwilę w przymierzalni, wyciągnęłam stopę i moje paluchy nie dość, że całe czerwone, to jeszcze obolałe. Pięta mi nie wypadała, ale musiałam mocno się na tym koncentrować. Dla mnie zbyt wymagające buty.

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość

Ja mam szarą dresową, ale z zeszłego sezonu i jestem bardzo zadowolona. Mam też zdjęcie takiej marynarki, ale sprzed dwóch sezonów.
Mam dokładnie tą samą , nosi się przyjemnie. Materiał pomimo, że "dresowy", to dobrej jakości, moja wciąż wygląda jak nowa. Jest lekka i bardzo wygodna.
Stary 2011-03-31, 22:05   #4063
sujeczka26
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Oo, widzę, że byłaś w Manu, więc może widziałaś te spodnie:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BTROUSERS w kolorze Strawberry lub Coral Red? Choć bardziej chyba Strawberry

I czy te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS były w tym czerwonym?

Baardzo proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy mam jutro dać sobie spokój z zajęciami i po nie pobiec czy raczej nie xD Bo w weekend niestety nie będzie mnie w Łodzi, więc moja ostatnia szansa to jutro ;P A potem mi pewnie wykupią (o ile już tego nie zrobili ;P)
sujeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 22:10   #4064
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Cytat:
Napisane przez sujeczka26 Pokaż wiadomość
Oo, widzę, że byłaś w Manu, więc może widziałaś te spodnie:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BTROUSERS w kolorze Strawberry lub Coral Red? Choć bardziej chyba Strawberry

I czy te http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS były w tym czerwonym?

Baardzo proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy mam jutro dać sobie spokój z zajęciami i po nie pobiec czy raczej nie xD Bo w weekend niestety nie będzie mnie w Łodzi, więc moja ostatnia szansa to jutro ;P A potem mi pewnie wykupią (o ile już tego nie zrobili ;P)

przykro mi, ale nie pomogę na trf tylko szukałam jednej spódniczki i dalej się nie rozglądałam... a czerwone spodnie sama mam,wiec nie zwracałam uwagi..
Stary 2011-03-31, 22:25   #4065
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ojtam przypomniało mi się, że koleżanka jest mi winna 200 więc w sumie ta marynarka wyniosłą mnie 50

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Bo one maja taki fason. Ile masz wzrostu? Ja mam 177cm i jeszcze je troche podwijam zeby bylo widac ze to tak specjalnie ma byc. Nawet na stronie widac ze to taka dlugosc 7/8.

Ja sie uchowalam bez kobaltowej marynarki ale to chyba dlatego ze nie lubie martynarek I bardziej podoba mi sie biala marynarka. Mam tylko jedna granatowa Nie mam gdzie ich nosic. W ogole ludzie mnie denerwuja. Ja lubie sie eleganco ubierac i zazwyczaj tak chodze ale nigdy nie da sie przejsc bez zbednych komentarzy typu:- nie za elegancko?
-po co sie tak wystroilas?
Albo ostatnio- ten komentarz pobil wszystko (o 5cm czarnych, zwyklych czolenkach)- Nie mialas innego obuwia?! Dodam, ze to byl tylko wypad do miasta...zadne sporty itd...Juz sie boje jaki bym dostala komentarz za 12cm szpile
Ja sobie nic z tego nie robie ale czy ci ludzie nie rozumieja ze czasami po prostu fajnie jest ubrac cos ladnego? a nie tylko praktycznego?
ja tez slyszalam czesto w pracy komenarze, co taka wystrojona jestem. teraz juz sie przyzwyczaili, ze tak sie ubieram... moze po jakims czasie znajomi sie przyzwyczają

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
Ja też nie lubiłam, powolutku się do nich przekonuje Najbardziej lubię właśnie te dresowe, jestem maniaczką jeansów, a taka marynarka to fajny dodatek

Odnośnie komentarzy, wiecznie słyszę jak kupie coś nowego ' znowu', ' i po Ci tyle tego ', ' nie szkoda Ci pieniędzy' ehh
Z kolei na moim roku nie można poruszać tematu zakupów, gdyby ktoś powiedział, że wydał na bluzkę więcej niż 100 zł to nie do pomyślenia
ja mam juz sposob, nie mowie ile co kosztuje, bo gdybym np. powiedziala, ze marynarka chabrowa jest za 359, to padliby trupem. na pytanie ile kosztuje bluzka, odpowiadam dużo , albo, ze jest z zary, to juz sami sie domyslaja, ze 30 nie kosztowala

Cytat:
cellly we wszystkim wygladasz cudnie!!! ja mam juz must have na czerwcowe sale - biale spodnie!!

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
ojej, cudna ta bluzka różowa! bardzo bym ją chciała mieć, w jakiej ona jest cenie?
129, nie ma jej juz ani w scc ani w gliwicach. tez sie szybciutko sprzedala

Cytat:
Budgetko, nie gniewaj się, ale ja chyba znów będę w potrzebie Jeśli się zgodzisz, to zadzwonię i odłożę buciki.

kochana nie ma sprawy. odloz rano i daj mi znac . a jakbysmy sie rozminely, to i tak zapytam czy jest cosik odlozone dla ciebie

Cytat:
Proszę Was o rade w sprawie asymetrycznych szpilek, bo jestem zdesperowana. Do tej pory założyłam je tylko 2 razy i chyba już po raz ostatni. Mam swój rozmiar, do obcasów jestem przyzwyczajona ale te buty to inna bajka. Palce mi uciskają a reszta klapie, dziś bałam się że je zgubie Chyba żadne wkładki tu nie pomogą? Może ich właścicielki coś mi doradzą?
ja mierzylam te niebieski, normalnie nosze 40, pasowaly, ale mialam ciut luzu, wiec na pewno by mi sie jeszcze rozeszly. za rada gabi zmierzylam rowniez 39 i o dziwo w 3 pare 39 sie wcisnelam. niestety obawiam sie, ze jak sie rozejda to nie bede sie czula komfortowo, a ja baaaaardzo duzo chodze (czasem biegam ) w pracy, wiec but musze miec bardzo wygodni stabilny. a te buciki pomimo, iz maja niski obcas nie sa w moim przypadku stabilne , a szkoda, bo bardzo mi sie podobają.
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 22:27   #4066
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Strasznie fajnie Ci w niej a powiedz mi jaki masz rozm spódniczki bo chyba mierzyłam taką czerwoną i była za duża Słyszałam ze te z Woman są większe....
Mam XS. Jest trochę luźna, ale mnie to nie przeszkadza, bo opada lekko na biodra i też wygląda dobrze

Cytat:
Napisane przez Manehajera Pokaż wiadomość
Celly, a u Ciebie są jeszcze te różowe?
Różowe bluzeczki? Czy marynarki? Bo się trochę pogubiłam Bluzeczek już nie widziałam dawno, ale będę jutro w Krakowskiej to zerknę. A i marynarek już dziś nie widziałam, ale może przyjdą w dostawie.

Cytat:
Napisane przez Ign Pokaż wiadomość
Świetnie wyglądasz w tych spodniach, szukam czegoś podobnego, czy mogłabyś podać mi ich nr ref? oraz cenę?
DziękujęTo są spodnie z Woman cena 169 zł. Nr ref. 2534/936/251

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Wyglądasz suuuuper
Dziękuję.

Cytat:
Piękna ta marynarka! Muszę się opanować i postanowić nie wchodzić do Zary!

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
różowa bluzka świetna
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Spódnica stworzona dla Ciebie !

Dziękuję!
Stary 2011-03-31, 22:28   #4067
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez slyszalam czesto w pracy komenarze, co taka wystrojona jestem. teraz juz sie przyzwyczaili, ze tak sie ubieram... moze po jakims czasie znajomi sie przyzwyczają

ja mam juz sposob, nie mowie ile co kosztuje, bo gdybym np. powiedziala, ze marynarka chabrowa jest za 359, to padliby trupem. na pytanie ile kosztuje bluzka, odpowiadam dużo , albo, ze jest z zary, to juz sami sie domyslaja, ze 30 nie kosztowala

cellly we wszystkim wygladasz cudnie!!! ja mam juz must have na czerwcowe sale - biale spodnie!!

129, nie ma jej juz ani w scc ani w gliwicach. tez sie szybciutko sprzedala

kochana nie ma sprawy. odloz rano i daj mi znac . a jakbysmy sie rozminely, to i tak zapytam czy jest cosik odlozone dla ciebie

ja mierzylam te niebieski, normalnie nosze 40, pasowaly, ale mialam ciut luzu, wiec na pewno by mi sie jeszcze rozeszly. za rada gabi zmierzylam rowniez 39 i o dziwo w 3 pare 39 sie wcisnelam. niestety obawiam sie, ze jak sie rozejda to nie bede sie czula komfortowo, a ja baaaaardzo duzo chodze (czasem biegam ) w pracy, wiec but musze miec bardzo wygodni stabilny. a te buciki pomimo, iz maja niski obcas nie sa w moim przypadku stabilne , a szkoda, bo bardzo mi sie podobają.

Haha skad ja to znam Na uczelni nic nie mowie, najgorsze jest to,ze moje wspollokatorki zawsze pytaja ile co kosztowalo, teraz probuje sie wymigac bo potem slysze "taaaak drogo??????" Nawet jak powiem ,ze bluzka 20 zl kosztowala No i non stop komentarze, ze niektorych to "stac" zeby sobie kupic spodnie za 150 zl Na co ja odpowiadam " sie pracuje, sie ma"

A wczoraj uslyszalam od kolezanki " masz za duzo tego wszystkiego" ale jak chca pozyczac ubrania na wyjscie,impreze itp to wiedza do kogo przyjsc...

Ja dzis wrocilam do domu z tymi spodniami, kupilam z mysla o dresowej rozowej marynarce tylko jakos dziwnie wygladaja na tej modelce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0934021400_1_1_3.jpg (14,9 KB, 110 załadowań)

Edytowane przez paryzanka202
Czas edycji: 2011-03-31 o 22:33
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 22:36   #4068
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Też chciałam wytrwać do czerwca z tymi spodniami, ale tak mi się materiał spodobał, że bałam się, że nie dotrwają do wyprzedaży. (W każdym razie tak sobie tłumaczę)

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Nie mam tych bucików, choć uważam że są piękne, ale mam małą stopę - 36 i właśnie bałam się, że się rozbiją. Mogę Ci natomiast polecić półwkładkę np. żelową - bardzo fajne mają w Ryłko, ale pewnie wszędzie dostaniesz i myślę, że powinno pomóc i nie będzie widoczna. Poza tym czasem w drogeriach widziałam coś takiego jak żelowe paski do butów, których nie widać a wkleja się je np. na buta w okolicy pięty i one trzymają nogę i przy okazji amortyzują. Chyba są z firmy Compeed czy jak to się pisze. Nie wiem czy już są, ale w sezonie letnim zawsze je widzę.
Stary 2011-03-31, 22:46   #4069
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nelly99 Pokaż wiadomość
Dziękuje No właśnie też mi się wydaje że przede wszystkim jasne bluzki pasują aczkolwiek i tak mam dość spore problemy z zestawieniem tych spodni bo czasem wydaję mi się ze wyglądam jak skrzat mogłam wziąść te granatowe było by łatwiej ale chciałam kolorowe na wiosnę. a tak mniej elegancko w sensie bez marynarki to z czym je nosisz ?

tak jest

Mialam je tylko kilka razy, jeszcze chyba za zimno na dworze i ciezko mi sie przelamac. Latem to co innego Nosze zazwyczaj np na impreze z ta bluzka ze studio albo z taka koszula. Mysle ze jakis luzny t-shirt by pasowal...nie wiem, musze sama jeszcze pokombinowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1403051712_1_1_3.jpg (14,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2255093712_1_1_3.jpg (17,8 KB, 12 załadowań)
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 23:36   #4070
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:

Spódnica i biała bluzka .
Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość

Dziękuję . Już dawno mówiłam, że pasuje Ci pomarańcz , masz taką ładną sukienkę z River Island w podobnym odcieniu .
Mam, mam nawet ostatnio w niej byłam. To był dobry zakup!

--------------------------------

A to mój dzisiejszy w Zarowej marynarce i t-shircie. Już nic więcej nie kupuję!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110331_090038.jpg (36,0 KB, 314 załadowań)

Edytowane przez ona123ona
Czas edycji: 2011-03-31 o 23:47
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 23:43   #4071
budgetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość

pięknie
budgetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 23:52   #4072
Rarrka90
Rozeznanie

Cytat:
Już nic więcej nie kupuję!
ehem, jasne...

"" ta emotka pełna zadumy wyraża wszystko

Slicznie wyglądasz, pomarańcz+chabrowy !!!
Stary 2011-04-01, 00:02   #4073
mm111111
Wtajemniczenie

Kupiłam dzisiaj różowe rurki z Woman i pomarańczowe z TRF ...te koktajlowe kolory wciągają totalnie!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 00:04   #4074
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie: uchował się ktoś na tym wątku kto nie kupił jeszcze kobaltowej marynarki ?
Ja nie kupuję, nawet nie mam chęci na mierzenie ona mi się podoba na Was, ale kompletnie nie moja bajka Na szczęście dla mojego portfela

Cytat:
Pięknie wyglądasz!!!

Czy mogłabyś podać linka albo nr. ref. do różowej bluzki?

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 00:41   #4075
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
piękna ! chętnie widziałabym ja w swojej szafie

Ja mam szarą i jest rewelacyjna, szczerze polecam !

Pytanie: uchował się ktoś na tym wątku kto nie kupił jeszcze kobaltowej marynarki ?
Ja się uchowałam od kobaltowej marynarki Jaki odcień szarej masz ? Mozesz podać jej numer ref. , bo też się nad szarą zastanawiam
Cytat:
Białe spodnie wyglądają przecudnie Jaki to materiał ? Sztywny, miękki
Cytat:
Ja dzisiaj całkiem niespodziewanie znalazłam się we Wrocławiu i oddałam asymetryczne buty Doszłam do wniosku, że chyba też będą mi człapać Człowiek 2 razy się cieszy: Jak kupuje i jak sprzedaje/zwraca

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Zapomniałam dodać, że kompletnie nic nie kupiłam dla siebie w Zarze
Stary 2011-04-01, 07:03   #4076
gabi1234
Zakorzenienie

[QUOTE=budgetka;26086548]

robię identycznie też mówię "no trochę kosztowała......" nawet sie w pracy "nie maluję" bo głupio mi wyjac pomadkę np diora raz nie zauwazylam ze ktoś mnie "podgląda" i usłyszałam "taaaa chyba zgłupiałaś tle wydac na szminkę" przeciez na targu po pie złotych byś mogła kupic"
Stary 2011-04-01, 08:19   #4077
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Mam, mam nawet ostatnio w niej byłam. To był dobry zakup!

Przepięknie wyglądasz w tej marynarce I do tego ta bluzka - cudo!!
Po pracy jadę do Zary i jak będzie kobaltowa marynarka, to bez zastanowienia ją biorę
Stary 2011-04-01, 08:52   #4078
anies5
Zakorzenienie

Cytat:

Tobie jest rewelacyjnie w mocnych barwach!
Stary 2011-04-01, 09:24   #4079
chupa90
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Haha skad ja to znam Na uczelni nic nie mowie, najgorsze jest to,ze moje wspollokatorki zawsze pytaja ile co kosztowalo, teraz probuje sie wymigac bo potem slysze "taaaak drogo??????" Nawet jak powiem ,ze bluzka 20 zl kosztowala No i non stop komentarze, ze niektorych to "stac" zeby sobie kupic spodnie za 150 zl Na co ja odpowiadam " sie pracuje, sie ma"

A wczoraj uslyszalam od kolezanki " masz za duzo tego wszystkiego" ale jak chca pozyczac ubrania na wyjscie,impreze itp to wiedza do kogo przyjsc...

Ja dzis wrocilam do domu z tymi spodniami, kupilam z mysla o dresowej rozowej marynarce tylko jakos dziwnie wygladaja na tej modelce
Też mam takie spodenki tylko bezowe, kupiłam je w tamtym roku i super się sprawują
Dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

...
chupa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 09:30   #4080
Manehajera
Zakorzenienie

Celly, bardzo bym Cię prosiła, zobacz dziś za tą różową bluzką (te białe spodnie też kuszą... nie rozciągają się?), a może anies ją widziała w Krakowie?

Kinga, cudnie Ci w takich kolorach! Klasa sama w sobie! Kolejny dowód, że nie tylko klasyka jest elegancka

Gabi, ja też nie lubię się chwalić i odpowiadać jak mnie pytają skąd to mam i dlaczego tak drogo, tymbardziej, że utrzymuję się ze stypendium i kredytu studenckiego ale czasem sobie na coś pozwolę to dziwnie na mnie patrzą... mimo, że dużo koleżanek pracuje i naprawdę ma pieniądze...

Co do kosmetyków, no jasne - można się umalować i wypięlęgnować na targu czy innym dworcu ale ja wolę kupić mniej ale na lepszej jakości

Edytowane przez Manehajera
Czas edycji: 2011-04-01 o 09:50
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości