![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
Cytat:
![]() Ciekawa jestem ile taki płaszczyk kosztuje w UK a ile nasi polscy pośrednicy sobie dodają ![]() U nas też bajeczna pogoda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja dopiero wstałam. Czekam na tz, kupił Tymkowi plastikową piaskownicę do ogrodu (bo tą z zeszłego roku tz rozwalił, chciał przesunąć walnął nózią i trach poszło ![]() ![]() Będziemy dzisiaj robić baby ![]() Ja mam szczęście jeśli chodzi o lumpka bo szwagierka zaczęła pracę w lumku jakieś dwa tygodnie temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Witam, chętnie sie do Was przyłącze bo ciągle sama z dzieckiem siedzę, nawet nie ma się do kogo odezwać. TŻ rano wychodzi, wieczorem wraca a ja 24 na dobe z synem, czasami mi sie w głowie od tego już przewraca
![]() Mam nadzieję że na dobrym wątku sie zaczepiłam bo to w końcu sierpniowy prawie 3-latek ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
wróciłyśmy
![]() ja płaszczyk kupiłam, naprawdę fajne ![]() ![]() oddałam zdjęcie do wywołania, Cestia mi je trochę poprawiła, zaraz wstawię ![]() ![]() no i większość spożywki na weekend kupiona,ufff jutro ogarnę tylko mieszkanie a w sobotę zakręcę sałatkę, ciacho i obiad. w niedzielę obiad z rodzicami na rynku w Pniu zjemy ![]() edit. jak któraś chce się przekonać czy warto do biedronki iść to mogę płaszcz obfocić. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-31 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Jowisz świetnie Iga wygląda na focie...
![]() ![]() ![]() Jak Ci się chce to proszę o foty płaszczyka ![]() Tymek siedzi cały czas w piaskownicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
noga na nogę to już norma, ona w Chorwacji w sierpniu już tak pozowała
![]() zaraz wstawię foty. kolor oliwkowy dla chłopców też był. ale u mnie większość czerwonych w czarne kropki leżała, fioletowych już mniej. edit. dorzuciłam ostatnie żebyście mogły długość w rozmiarze 104 ocenić ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-31 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładny!!
No właśnie rzucił mi się w oczy ten oliwkowy, super wygląda. Jutro skoczę do biedronki. |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
byłam w lidlu i są tradycyjne formy do wypieków,a także silikonowe. przy czym silikonowe żółte z wzorami wielkanocnymi
![]() ![]() aaa,ja wzięłam silikonową taką podkłądkę do pieczenia, zamiast papieru na blachę - np do pieczenia ciaseteczek z ciasta francuskiego itp. edit. http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17561.htm a to ta folia podkładka: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17562.htm Kasia jak widzisz tradycyjne foremki do muffinek też są. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-31 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, to wlasciwy watek ![]() Nie masz sie co martwic nocnikiem, moj Piotrek do tej pory siada na nocnik i nic nie nasika ![]() ciagle wali w pieluchy i juz sie z TZ pogodzilismy, ze bedzie tak robil do 18tki ![]() Mowienie tez dopiero zaczyna mu sie rozwijac, mowi pojedyncze slowa i buduje krotkie zdania, a generalnie wali po swojemu i tyle ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa fajniusi płaszczyk
![]() ![]() Foremki faktycznie są ![]() ![]() ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
takiej co na stronie. są zapakowane w pudełko, w środku sztuk 12.
edit. i to nie ten najcieńszy silikon. ja mam np. takie kolorowe pojedyńcze z Jyska i wyglądają na gorszą jakość ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-31 o 18:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
padam jak zwykle co wieczór , nogi do góry więc muszę zamotać
![]() dziś wyszorowaliśmy balkon po zimie, terakotę to co chwilę przelecę mopem, ale barierki takie syfiaste że woda czarna w wiaderku ![]() po oporządzeniu miałam z M piknik, zjedliśmy po big milku, a potem jeszcze coś chciał przkąsić ![]() ![]() pieknie i ciepło było na tym naszym pikniku tylko wszędzie czułam ten okropny smród psich kasztanów normalnie nie mogę z tym moim nosem, obrzydlistwo wszędzie wywącham ![]() hm w czym tkwi problem tych kasztanów ![]() ![]() dziś moj mały nos wąchacz M wywąchał gotujące się leśne grzyby, wpada do kuchni i mówi "o grzybki pachną " , ja nie mogę z nim ![]() ![]() Jowiszku, a ten silikonowy podkład, to jak się stosuje, na dużą blachę go rozkładasz ? bo widzę że to spora płachta ![]() na starych śmieciach została mi forma na baranka, jejku jaki to był szał z 10 lat temu, każdy w rodzinie chciał mieć swojego więc piekłam kilka z drożdżowego ciasta, potem nasączałam pączem, każdy chciał głowę lub zadek skosztować ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-31 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
chyba muszę jutro odpalić w takim razie auto, bo w pobliskim Lidlu zapewne pustki jak zwykle, a silikonowa podkładka przydałaby mi się do pieczenia ptysiów własnie na dużą blachę, na której samej nie mogę ich piec bo mi się przypalają, jakaś blacha ta na maksa się rozgrzewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ja dziś po pracy zrobiłam rajd po dziecięcych sklepach w poszukiwaniu wiosennej czapki...co za kicha
![]() ![]() ![]() ![]() aha. wczoraj kupiłam sobie taki gadżet i polecam ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html zawsze po paru godzinach świeciła mi się paszcza tu i ówdzie...a po jej zastosowaniu rano, przez cały dzień w pracy byłam matowa ![]() ![]() tanie, a skuteczne i efekt wg mnie niezły ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
o Mała
kiedyś się zastanawiałam jak te bazy działają, po co to , do czego, czy nie zatyka porów żeby mi jeszcze więcej pryszczaków wyskoczyło ![]() no i zawsze na zapytaniach sie kończyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Jestem ślepa, już dostrzegłam cenę
![]() ![]() Maluśna a gdzie kupiłaś tą bazę? też ją chcę ![]()
#110 |
Zakorzenienie
|
O... to ja też muszę za nią luknąć w kosmetycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie się od razu spodobał efekt takiego silikonowego matu na buzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do bazy to mam teraz (po raz pierwszy w ogóle) Clarinsa. 15ml za 30zł ![]() ale ta firma wstawiona przez Małą zupełnie mi obca. w jakiej to drogerii ? edit. aaa, zaprzyjaźnionej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
skoro o kosmetykach mowa
pamiętacie czym sie nasze bobasy od promieni słonecznych smarowało ? Miki chyba był traktowany Ziajką, ale masakieros cały biały był po tym, wszystkie mineralne filtry tak robią, jakby bobas miał zieloną noc na koloniach i potrakowany był pastą do zębów ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Veronka napisz coś
![]() żółtaczka malutkiej nie grozi? wyjdziecie normalnie? chciałam smsa ci właśnie napisać,a wczoraj durna smsy pokasowałam nie zapisując nowego tel. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Malusna dzięki za info w takim razie muszę sobie spisać nazwę i szukać
![]() ![]() ![]() Właśnie Ver_Onka odezwij się ![]() Właśnie oglądałam 127 godzin,ale skończę jutro film super aż mi się nie chce kompa wyłączać, ale trzeba światło pogasić ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
chciała popołudniu tu zajrzeć ale nie mogłam bo mi coś net nawal co chwilę mi się rozłączał
Kasiulka mufinki w samych papilotach się podczas pieczenia rozkładają, raczej muszą być w foremkach Ja chyba tez kupię te silikonowe mam ileś tam foremek metalowych, na małe babeczki i do tego wkładam te papilotki jowiszku śliczna Igusia //no i potwierdzam z tym pozowaniem do zdjęć to ona zawsze była boska - urodzona modelka Anka nie zazdroszczę tego uczulonego nosa na te wstrętne zapachy dziś się okazało że Karolek boi się huśtać na swojej huśtawce A jak go wzięłam na inną huśtawkę i siedział mi na kolanach i się huśtaliśmy to cały czas mi mówił że szybko nie tylko pomału Więc całe huśtanie trwało zaledwie minutkę i tak ledwo co się huśtawka ruszała. Ciekawe czego się jeszcze będzie bał w tym roku aaa i jeszcze zakomunikował mi że boi się automatu bo w trakcie mycia rąk automat miał czelność włączyć wirowanie |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
hello
właśnie testuję nowy krem na dzień http://www.sophisti.pl/artykuly/piel...ych-w-jed.html Maluśna to może być coś dla Ciebie, wchłanianie rewelacyjne , ja uzyskałam efekt gładziutkiej skórki ![]() jak z innymi zachwalanymi elementami tego kremu to jeszcze nie wiem ![]() no i ta cena w drogeriach raczej odstręcza ja wyhaczyłam na allegro za 35 zł, jak szperałam po szczoteczkach elektrycznych , to wyszło mi taniej bo jeden koszt przesyłki , do tego dostałam jeszcze tonik odświeżający, więc nawet spoko no i duży plus jak dla mnie krem wyciskany , nie trzeba grzebać całym paluchem więc całość pozostaje sterylna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
bry.
znów mnie w przedszkolu zaskoczyli. wyczytałam,że do 8kwietnia proszą o dostarczenia wielkanocnego koszyczka ![]() czyli muszę nabyć jakiś koszyczek, fak ale napiszcie co jeszcze bo ja nigdy tego nie robiłam,a takie gadżety znam tylko z telewizji. zaraz zjem, kawka i sprzątam. ogarnę chatę, kuchnię dokładniej + kuchenne okno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.