Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 21:20   #3001
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

A w ogóle powiedziałam gince o tym, że puchnę tn nogi, palce i kazała mi ograniczyć sól kuchenną czy nawet zrezygnować. Normalnie załamałam się bo sól to moja ulubiona przyprawa Teraz właśnie jem posolonego ogórka zielonego i mam wyrzuty

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:22   #3002
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Czasami sobie kawę wypiję bo podobno jedna zawiera dopuszczalną ilość kofeiny ( na dzień). Na mnie ona fajnie działa przy wzdęciach- przeczyszcza raz raz
Ja tą słabą ricore, ma 38% kawy i piję jedną płaską łyżeczkę lub nawet tylko pół, zmieszaną pół na pół z mlekiem i do tego max pół filiżanki. Może nie szkodzi. Czasem naprawdę bez kawy nie daję rady. Powiem o tym lekarzowi, może mnie nie zabije.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:24   #3003
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
to taka ciążowa dolegliwość moja.
Z tymi skażeniami to chyba wcale nie jest śmieszna sprawa i chyba Japońce ukrywają część prawdy, jak posłuchałam dzisiaj Faktów to do śmiechu mi nie było.

Ja wcale nie piję, tylko w płatkach. Jakoś nie lubię. Ale pije tylko mleko uht, bo zwykłe chyba można po przegotowaniu?
aj oszaleć idzie, co można, co nie
Nie martw się , mnie z kolei ta ciąża wycisza, jakaś taka dobra i milsza się robię- oczywiście czasami, a dla tz w ogóle ale też jakoś łagodniej znosze krytykę i takie uszczypliwe żarty

Ja też właśnie dużo słyszałam i stwierdziłam, że lepiej na zimne dmuchać. Czasami taka nawet przesadzona ostrożność jest ok. Nikomu nie szkodzi a może nawet pomaga

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 21:26   #3004
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A w ogóle powiedziałam gince o tym, że puchnę tn nogi, palce i kazała mi ograniczyć sól kuchenną czy nawet zrezygnować. Normalnie załamałam się bo sól to moja ulubiona przyprawa Teraz właśnie jem posolonego ogórka zielonego i mam wyrzuty
Mnie babka w sklepie obuwniczym dzisiaj powiedziała to samo.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:27   #3005
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tą słabą ricore, ma 38% kawy i piję jedną płaską łyżeczkę lub nawet tylko pół, zmieszaną pół na pół z mlekiem i do tego max pół filiżanki. Może nie szkodzi. Czasem naprawdę bez kawy nie daję rady. Powiem o tym lekarzowi, może mnie nie zabije.
A to w ogóle smakuje jak kawa? Ja ostatnio spróbowałam inki z mlekiem to wylałam. Okropne. Ja piję te chemiczne saszetki 2w1, ale one mi najbardziej smakują. Raz na kilka tygodni czasami 2 razy. Myślę że to nie zaszkodzi. Zresztą czasami jak mnie najdzie to gorsze świństwa pożeram

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 21:27   #3006
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
o ja tez teraz sól wciągam jak odkurzacz ale jeszcze nie puchnę.
Staram się ograniczać, ale czasem muszę sobie porządnie dosolić
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:30   #3007
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Nie martw się , mnie z kolei ta ciąża wycisza, jakaś taka dobra i milsza się robię- oczywiście czasami, a dla tz w ogóle ale też jakoś łagodniej znosze krytykę i takie uszczypliwe żarty

Ja też właśnie dużo słyszałam i stwierdziłam, że lepiej na zimne dmuchać. Czasami taka nawet przesadzona ostrożność jest ok. Nikomu nie szkodzi a może nawet pomaga
A widzisz, u mnie odwrotnie, dla niektórych milsza, a dla niektórych złośliwa, nie wiem skąd mnie tak naszło .
Własnie też na zimne dmucham, ale tyle osób tutaj się z takiej ostrożności śmieje to się nie ujawniam ze swoimi przesądami. Nawet za kawę mnie wyśmiano, więc nie wpisuję już nic. I robię swoje.
Cytat:
A to w ogóle smakuje jak kawa? Ja ostatnio spróbowałam inki z mlekiem to wylałam. Okropne. Ja piję te chemiczne saszetki 2w1, ale one mi najbardziej smakują. Raz na kilka tygodni czasami 2 razy. Myślę że to nie zaszkodzi. Zresztą czasami jak mnie najdzie to gorsze świństwa pożeram
Smakuje jak normalna kawa, wtedy teoretycznie trzeba dać 2 łyżeczki na szklankę, bo jak daję mniej to taka słaba siuśka.

Stary 2011-03-31, 21:30   #3008
bianeczkaa
Zakorzenienie

wczoraj mnie pierwszy raz znajoma pogłaskała po brzuchu bez pytania myślałam że mi to nie będzie przeszkadzać a myślalam że jej rękę odgryzę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-31, 21:31   #3009
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
bo z sola to niestety prawda ale ja jestem wszystko solno żerna więc ciesze sie że jest nas wiecej, a pieć minut temu zezarłam zielonego ogóra z solą
korzystam jak męza nie ma bo on mi sól kontroluje, ale ja naprawde dużo sole, kiedyś posoliłam orzeszki słone bo były za mało słone
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:33   #3010
81gosia
Zadomowienie

Rany przeszło godzinę Was nadrabiałam - a to tylko posty z dzisiaj, bo okazało się, że jak wczoraj przysnęłam nad kompem to już nic nie napisałyście A podobno była taka ładna pogoda? czemu Wy przed monitorami a nie na powietrzu. Też bym chciała L4 przynajmniej bym caly dzień w ogródku mogła siedzieć.

Ja dziś miałam pełne ręce roboty i nie było czasu tu zajrzeć. Pierwszy raz od miesiąca udało mi się wyrobić 8h, ale wróciłam padnięta, aż mnie przepona bolała. 10h na siedząco z małymi przerwami - masakra.

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Ale się zdziwiłam, że poszłam cały rozmiar w górę z 70d na 75 d i to wzięłam miseczki nieusztywniane- teraz wygodniejsze i elastyczniejsze- z usztywnianych biust wypływał
ja z 75B przeszłam na 80B stare staniki mnie uwierały i miałam częste bule przepony. Teraz jest ok. Miękkich staników nosić nie mogę - źle wyglądam. Strasznie podobają mi się takie z koronkami, ale gryzą mnie jak diabli. Zostają gładkie ale za to dyskretne pod bluzeczki.

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Po raz 5 wystawiłam swoją suknię ślubną na allegro - musi się sprzedać teraz
a ja się ciesze że swojej nie muszę sprzedawać był do kostek i mam obiecane, ze firma w której szyłam skróci mi ja za kolano za free tylko już 1,5 roku idę i dojść nie mogę. specjalnie wybierałam taki fason, że po drobnych przeróbkach będę mogła ją nosić na różne okazje.

kaszanka - rozbawiłyście mnie. U mnie w pracy od jakiegoś czasu jest moda na wspólne obiadki zamawiane z pobliskiej knajpki. Tematy przy obiedzie są przeróżne Akurat wczoraj omawialiśmy produkcję kaszanki bo koleżanka stwierdziła, że w gołąbkach ma za czerwone mięso. Reszta starała się jej wytłumaczyć jakich dodatków użyli, że mięso jest tak czerwone.

teraz mam inna kwestię
któraś pisała, że ma ochotę na swojego małżonka. A ja mam z tym problem I nie jest to kwestia czucia się nieatrakcyjną jak wypisują w książkach. Nie czuje się nieatrakcyjna. Ja po prostu nie mam ochoty na sex. Może to to ciągłe przemęczenie? Początkowo był to strach, bo to pierwsze dziecko, żeby nie zrobić czegoś źle. Teraz wiem że nie ma przeciwwskazań, ale mam jakąś blokadę. Miałam kilka razy w środku nocy ochotę ale jak położył się o 4 a rano musiał wstać to go nie chciałam budzić. Widzę jak moje kochanie bardzo by chciało trochę sexu. Widzę też jaki jest dzielny i to znosi.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:35   #3011
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz, u mnie odwrotnie, dla niektórych milsza, a dla niektórych złośliwa, nie wiem skąd mnie tak naszło .
Własnie też na zimne dmucham, ale tyle osób tutaj się z takiej ostrożności śmieje to się nie ujawniam ze swoimi przesądami. Nawet za kawę mnie wyśmiano, więc nie wpisuję już nic. I robię swoje.

Smakuje jak normalna kawa, wtedy teoretycznie trzeba dać 2 łyżeczki na szklankę, bo jak daję mniej to taka słaba siuśka.
oj tam, ty też się ze mnie śmiałaś i żyję

aa2 to widzę że obie ogórki solone miałyśmy na kolację ( chcoiaż pewnie się u mnie na tym nie skończy i też jadłam teraz kiedy tż nie ma żeby nie krzyczał .
Wkurza mnie to, że soli nie wolno bo ja to bez soli zupy nie zjem bo dla mnie jak woda, frytki bez soli też nie, nawet bób solę bo wtedy lepszy. No nic. ograniczę, ale od jutra

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 21:42   #3012
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
wczoraj mnie pierwszy raz znajoma pogłaskała po brzuchu bez pytania myślałam że mi to nie będzie przeszkadzać a myślalam że jej rękę odgryzę
To ja tak miała z teściową jak mnie odwiedziła z półtora-tyg temu i przy okazji uraczyła "ale już jesteś gruba"
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
bo z sola to niestety prawda ale ja jestem wszystko solno żerna więc ciesze sie że jest nas wiecej, a pieć minut temu zezarłam zielonego ogóra z solą
korzystam jak męza nie ma bo on mi sól kontroluje, ale ja naprawde dużo sole, kiedyś posoliłam orzeszki słone bo były za mało słone
Mnie małż z pepsi kontroluje o soli bidak nie wie A jak kiedyś odnalazł VOD "mamo to ja" i było,że w ciąży powinno się zrezygnować z wanny na rzecz prysznica to zaraz zaczął gadać, ze mam się nie kłaść- bo zawsze lubiłam się wygrzewać ale teraz tylko ciepłe kąpiele wchodzą w grę- i tak z 5 min, anie jak kiedyś 30

A wracając do pepsi- znalazłam dziś, że puszka (czyli 330 ml) ma tyle kofeiny co szklanka herbaty czarnej to mogę tyle pić no nie herby nie piję w ogóle
Tak na marginesie -filiżanka zwykłej kawy ma 2-3x więcej kofeiny niż pepsi

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Idę do wyrka - muli mnie coraz bardziej i bułka z masełkiem nie pomaga a jak haftuje to właśnie wieczorami
Do jutra
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:44   #3013
aa2
Zakorzenienie

a ja przez telefon dostałam pozwolenie na napicie sie coli bo z tym tez mnei pilnuje drań ale na razie nie mam ochoty ukradne mu jak przyjdzie i naleje sobie he he
no kąpiele to ja tez uwielbiam gorace, a teraz dostałam termometr do wody i mam mierzyć temperature, przyznaje sie ze nei robie 38 a 40 stopni ipowiem wam ze jest nawet ciepła, zastanawiam sie nawet czy te termometry dobrze mierza:0 no ale chyba tak skoro tym sie mierzy tem wody dzieciom?
Stary 2011-03-31, 21:44   #3014
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
o ja tez teraz sól wciągam jak odkurzacz ale jeszcze nie puchnę.
Staram się ograniczać, ale czasem muszę sobie porządnie dosolić
Dołączam do solożerców bez soli ani rusz, jak się da to wszystko sole, mąż dziś nie kupił paluszków słonych łee będę płakać

Cytat:
A wracając do pepsi- znalazłam dziś, że puszka (czyli 330 ml) ma tyle kofeiny co szklanka herbaty czarnej to mogę tyle pić no nie herby nie piję w ogóle
O widzisz warto wiedzieć, a pepsi taka dobra
Kawkę strzelam prawie codziennie z jednej łyżeczki, pól na pól z mlekiem , herbatę też piję ze 3 dziennie, teraz strasznie mi smakuje a kiedyś nie lubiłam
Każdy zrobi co uważa i będzie pić co uważa

jak pisałyście o ogórkach ... to miałam chęć zajrzeć ponownie do kuchni ale nie trzeba się powstrzymywać jadłam śledzie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:45   #3015
aa2
Zakorzenienie

ja tam jeszcze cos zjem , poczekam na meza i bede robic tosty
Stary 2011-03-31, 21:46   #3016
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ja bardzo mało soli używam, prawie wcale. Każdy obiad mąż sobie indywidualnie dosala, więc przynajmniej to mam z głowy.
Cytat:
To mnie z tą pepsi pocieszyłaś, rzadko pije, jak już mnie zdrowo mdli, ale bałam się, że to ma kofeiny podobnie co kawa, a tak to luzzz.

Cotynato jakoś chyba przewrażliwiona jestem.

Stary 2011-03-31, 21:46   #3017
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
a co tak nagle wszystkich wymiotło?????
Mi tż ukradł lapka żeby w FIFA zagrać

Cytat:
Mój mi mleka zabronił pić bo kiedyś była afera że to niezdrowe, niedobre i sztuczne a te kampaniie "pij mleko" to grubo opłacona reklama. Głośno o tym było swojego czasu. Chyba że mleko od krowy
Podobno też z jogurtów o wiele lepiej przyswajamy wapń.
Ostatnio dowiedziałam się, że nie wolno mleka od krowy pić bo ma bakterie (z tym że koleżanka średnio się zna na krowach)

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
a ja się ciesze że swojej nie muszę sprzedawać był do kostek i mam obiecane, ze firma w której szyłam skróci mi ja za kolano za free tylko już 1,5 roku idę i dojść nie mogę. specjalnie wybierałam taki fason, że po drobnych przeróbkach będę mogła ją nosić na różne okazje.

teraz mam inna kwestię
któraś pisała, że ma ochotę na swojego małżonka. A ja mam z tym problem I nie jest to kwestia czucia się nieatrakcyjną jak wypisują w książkach. Nie czuje się nieatrakcyjna. Ja po prostu nie mam ochoty na sex. Może to to ciągłe przemęczenie? Początkowo był to strach, bo to pierwsze dziecko, żeby nie zrobić czegoś źle. Teraz wiem że nie ma przeciwwskazań, ale mam jakąś blokadę. Miałam kilka razy w środku nocy ochotę ale jak położył się o 4 a rano musiał wstać to go nie chciałam budzić. Widzę jak moje kochanie bardzo by chciało trochę sexu. Widzę też jaki jest dzielny i to znosi.
Sprytny wybór sukni A możesz ją pokazać?
Też nie mam ochoty na seks Najpierw wina tabletek, teraz ciąża Staram się nie zaniedbywać Tż ale co mi z takiego seksu

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:49   #3018
anciaahk
kosmitka

Cytat:
a ja przez telefon dostałam pozwolenie na napicie sie coli bo z tym tez mnei pilnuje drań ale na razie nie mam ochoty ukradne mu jak przyjdzie i naleje sobie he he
no kąpiele to ja tez uwielbiam gorace, a teraz dostałam termometr do wody i mam mierzyć temperature, przyznaje sie ze nei robie 38 a 40 stopni ipowiem wam ze jest nawet ciepła, zastanawiam sie nawet czy te termometry dobrze mierza:0 no ale chyba tak skoro tym sie mierzy tem wody dzieciom?
Zazdroszczę Wam tej wanny, ja mam póki co tylko prysznic .
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Kawkę strzelam prawie codziennie z jednej łyżeczki, pól na pól z mlekiem , herbatę też piję ze 3 dziennie, teraz strasznie mi smakuje a kiedyś nie lubiłam
Ja piję kilka herbat dziennie, może 4-5. Jest to zakazane? Staram się, by ze 2 były zielone, reszta normalna, nie wiedziałam, że jest to zakazane.
Cytat:
ja tam jeszcze cos zjem , poczekam na meza i bede robic tosty
A gdzie Ty o tej porze małża zgubiłaś?

Stary 2011-03-31, 21:49   #3019
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Surowe jajka- kogel-mogel lub jajka na miękko moga byc zakażone samonellą .Produkty do których dodaje sie surowe jajka np. kremy, a zwłaszcza tiramisu.
Kolorowe napoje typu Cola, zawart w nich dwutlenek węgla może podrażniac przewód pokarmowy, nopoje te sa sztucznie barwionei aromatyzowane.
Sery plesniowe - mogą być w nich bakterie z rodzaju listeria.Kobiety w ciąży sa bardziej podatne na listeriozę .Choroba może byc przeniesiona do płodu przez łożysko, nawet jeśli u matki nie ma żadnych jej objawów.
Nieznane zioła-niektóre zioła działają silniej niż leki .Nalezy unikać mieszanek i herbatek .Szczególnie niebezpiczny jest żeń-szeń, rozmaryn, tymianek, chmiel , cząber , ponieważ szkodliwie działają na płód.

Kolorowe ciastaka z cukierni-słodkości to przyczyna powikłań , takich jak cukrzyca ciążowa, nawracające zapalenie pochwy, zatrucia żołąadkowe

Befsztykj i tatar- nalezy unikac niedogotowanych mięs, dań i wedlin z surowego miesa .Mogą w nich znajdować się drobnoustroje odpowiedzialne za listeriozę .Wedliny należy jeść jeden dwa razy w tygodniu.Wędzone produkty zawierają bowiem rakotwórcze azotany i maja dużo soli.
rzeczy zakazane na innym portalu podała położna. niektórych nie znałam

Wymianka.
Stary 2011-03-31, 21:50   #3020
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam, ty też się ze mnie śmiałaś i żyję

aa2 to widzę że obie ogórki solone miałyśmy na kolację ( chcoiaż pewnie się u mnie na tym nie skończy i też jadłam teraz kiedy tż nie ma żeby nie krzyczał .
Wkurza mnie to, że soli nie wolno bo ja to bez soli zupy nie zjem bo dla mnie jak woda, frytki bez soli też nie, nawet bób solę bo wtedy lepszy. No nic. ograniczę, ale od jutra
Ja ma tak samo. Po prostu nie mam ochoty wracam zmęczona z pracy a jak miewam to jego przy mnie nie ma albo nie ma jak, zresztą mnie już brzuch przeszkadza bo on też ma brzuszek :/ a dzisiaj to pewnie przez to mnie boli bo wczoraj już mi go zal było jak widziałam ze tak chce

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-31, 21:53   #3021
aa2
Zakorzenienie

anciaahk mój męza pracuje do 22 w tym tygodniu
Stary 2011-03-31, 21:53   #3022
bianeczkaa
Zakorzenienie

Jajka na miękko? bzdura. Salmonella może być na skorupce a nie w jaju. Wrzątek zabija salmonellę i po to się je parzy

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-31, 21:53   #3023
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tej wanny, ja mam póki co tylko prysznic .

Ja piję kilka herbat dziennie, może 4-5. Jest to zakazane? Staram się, by ze 2 były zielone, reszta normalna, nie wiedziałam, że jest to zakazane.

A gdzie Ty o tej porze małża zgubiłaś?
Wiesz nie którzy twierdzą że mocnej herbaty też nie można pic, jak coś smakuje to czemu mam z tego rezygnować ?
Teraz mogłabym pić herbatę litrami w dużych kubankach
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...aze_35127.html
Ja piję mieszanki, lubię mieszać kilka herbat , zamiast cukru sok z malin i jestem w siódmym niebie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:54   #3024
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Te akurat nie są zakazane Tylko oczywiście nie wolno przeginać w drugą stronę i nie mogą być bardzo mocne te herbaty Ja piję tak jedną zwykłą dziennie ale musi być jak cukier

bianeczka u mnie jest ten problem, że ja nie mam wcale ochoty seks mógłby nie istnieć

Dobranoc

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-03-31 o 21:58
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:59   #3025
anciaahk
kosmitka

Cytat:
rzeczy zakazane na innym portalu podała położna. niektórych nie znałam
Większość znam i stosuję
Cytat:
anciaahk mój męza pracuje do 22 w tym tygodniu
Ojej, to długo bardzo. A żonka z kolacyjką czeka?
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Wiesz nie którzy twierdzą że mocnej herbaty też nie można pic, jak coś smakuje to czemu mam z tego rezygnować ?
Teraz mogłabym pić herbatę litrami w dużych kubankach
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...aze_35127.html
Ja piję mieszanki, lubię mieszać kilka herbat , zamiast cukru sok z malin i jestem w siódmym niebie
Nie wiem, kto mi to mówił, ale że jeśli organizm dopomina się herbaty, tzn że nie chce źle, bo sam sobie nie zaszkodzi. Nie piję mocnej, słabiusią. I raczej smakowe, np. dilmah karmelowa czy waniliowa.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Te akurat nie są zakazane Tylko oczywiście nie wolno przeginać w drugą stronę i nie mogą być bardzo mocne te herbaty Ja piję tak jedną zwykłą dziennie ale musi być jak cukier
Nie słodzę wcale.

Stary 2011-03-31, 22:01   #3026
aa2
Zakorzenienie

nie no co ty , zadnej kolacji nie robie he he jak męża wróci i bedzie chciał to razem cosik zrobimy nie lubie sama, teraz jem jak jestem sama w domku bo wiem ze musze dbac o maleństwo ale kiedyś to mi sie nawet nie chciało robić he he tak wiec czekam aż wróci i cos zrobimy
Stary 2011-03-31, 22:03   #3027
anciaahk
kosmitka

To masz wyrozumiałego męża.
Miałam kiedyś chłopaka, który pracował do 22, jakbym czekała na niego aż razem coś zrobimy, to by się obraził hihihi.

Stary 2011-03-31, 22:07   #3028
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
To masz wyrozumiałego męża.
Miałam kiedyś chłopaka, który pracował do 22, jakbym czekała na niego aż razem coś zrobimy, to by się obraził hihihi.
mój męza jest bardzo kochany zreszta my w ogóle tak mamy że lubimy robić wszystko razem
nawet sprzatać jak mu mówie zeby coś zrobił to zawsze mówi ze poczeka na mni ebo lubi robić jak jestem w domku a teraz ja tylko kurze scieram a on reszte żebym sie nei przemeczała
Stary 2011-03-31, 22:13   #3029
anciaahk
kosmitka

Cytat:
mój męza jest bardzo kochany zreszta my w ogóle tak mamy że lubimy robić wszystko razem
nawet sprzatać jak mu mówie zeby coś zrobił to zawsze mówi ze poczeka na mni ebo lubi robić jak jestem w domku a teraz ja tylko kurze scieram a on reszte żebym sie nei przemeczała
Ze sprzątaniem zazdraszczam , u mnie nawet jak sprzątnie to tak, że i tak poprawiać trzeba - masakra .
Z innymi rzeczami to raczej ja bardziej samodzielna jestem, więc niekoniecznie lubię robić coś z kimś , nawet z mężem hehe. On mówi na mnie: dzikus.

Stary 2011-03-31, 22:16   #3030
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ze sprzątaniem zazdraszczam , u mnie nawet jak sprzątnie to tak, że i tak poprawiać trzeba - masakra .
Z innymi rzeczami to raczej ja bardziej samodzielna jestem, więc niekoniecznie lubię robić coś z kimś , nawet z mężem hehe. On mówi na mnie: dzikus.
dzikus ale pewnie kochany
no ale łazienkę zawsze sprzątam sama bo muszę po swojemu he he on myje tylko wanne bo tam moge sie wywalić-przynajmniej tak twierdzi jak widzi ostatnio moja niezdarność
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości