|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
pola
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na pewno ktos sie znajdzie |
|||
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proponuję dopisać do sondy. |
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale fakt, kobitki dzisiaj płodne ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
To ja się jeszcze przywitam
Kurcze jak tak ładnie jest to nie mam czasu nawet lapka otworzyć. Wczoraj wieczorem Was nadrabiałam ale byłam zmęczona, żeby się odzywać. Dzisiaj od rana sprzątanie bo jutro teście z wizytką przyjadą. Tż mi trochę pomagał, a później jak wyszłam z domu tak wróciłam na kolację. Jutro pewnie też mnie nie będzie, no chyba, że pojawię się wieczorem żeby wkleić Wam zdjęcia moich kuchennych jutrzejszych wypocin Zapowiadają się pysznie ![]() Andziot zdrówka dla ślicznej
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moria ty takie zapasy robisz ja nic nie kupuje na zapas bo bym nie miała po co z domu wychodzić a tak będzie jakiś pretekst żeby się gdzieś wyrwać
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
Już poprawiłam cytownie
Póki co wyłapałam poniższe propozycje: Torby juz pakujemy, wkrotce nasze dzieci tulic bedziemy. Mamy maj-czerwiec. Mamuski maj-czerwiec torby pakuja, bo dzieci na swiat powoli sie szykuja. Wiosenne promienie nas ogrzewaja, mamy maj-czerwiec maluchy witaja. Nasze dzieci dorastaja i na swiat sie wydostaja Wszystkie świerszcze pieknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na swiat wydaja Najpiekniejsza to melodia gdy glos dziecka slychac co dnia. Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się [do szpitala] pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodze! Nie wytrzymam ani chwili! chce urodzic moi mili! Czas upływa nam jak rzeka - wyjdzcie dzieci! mama czeka.
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Moria, na jakie Ty baterie jesteś?
Chociaż ja dziś też sporo energii, ogarnięta chata, zakupy, fitness, długi spacer z przemiłą ekipą i dwoma psami, które narzuciły tempo No ale co to w porównaniu do Ciebie! Może to baterie słoneczne ![]() Grazin, bo wyszło Ci przepiękne słowo, aż gdzieś zapiszę Anulinka, dzięki ale chyba temat za długi |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
ddaaiissyy Na drugim końcu miasta, a to jedyny szpital, który zajmuje się tą chorobą
![]() Do tego nie bardzo mogę tam jeździć, bo jak jakieś choróbsko złapię, to dopiero będzie masakra Jadę tylko tak, żeby tż zszedł na dół (na szczęście jest na tyle mobilny) i nawet nie będę wchodzić na oddział...antropia Ja Cię bardzo dobrze rozumiem. Jedyne, co u mnie inaczej, to nie wynajmuję (ale i tak co chwila przeboje z mieszkaniem) i prawie mam wykształcenie (prawie, bo coś czuję, że tego mgr szybko nie zrobię - teraz mam więcej obowiązków, a co raz mniej siły ).tż - nawet nie będę komentować, wygląd - to chyba każda z nas w ciąży tak ma, brak miejsc, gdzie mogę wyjść - mieliśmy iść z tż na spacer, bo sama się boję iść na dłuższy, że nie dam rady wrócić - teraz lipa, brak osób, do których mogę się odezwać, koleżanki sobie o mnie przypominają, jak mnie widzą (czyt. 1-2 razy w miesiącu) a tż już raz stracił pracę w tej firmie przez pobyt w szpitalu. Ale musimy się trzymać! Jestem zdołowana, ale są też plusy: - siostra ma chyba dzień dobroci dla zwierząt - coś do niej dotarło? powiedziała, że NAJPIERW się przeprowadzi z rzeczami, a POTEM będzie malować ściany u siebie, żebyśmy i my zdążyli ![]() Nie wiem o co kaman... Może do niej dotarło to, o czym wczoraj mówiłam?? - teściowa wykazała głębszą troskę o mnie i kazała dzwonić, jakby mi cokolwiek było potrzebne ![]() A myślałam, że za mną nie przepada
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cięko będzie
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
O, doczytałam, że Zosieńka Andziot chora
jak dobrze, że ma świetną opiekę |
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki, chyba wyłapałam wszystkie tytuły, jest ich duuużo więc spokojnie mogę wstawić sondę. Mam nadzieję, że niczyjego tytułu nie pominęłam
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-04-01 o 08:14 |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
![]() zapisz tylko jak będziesz uzywac go to mow ze to moje:P
|
#4393 |
|
Zadomowienie
|
Aga_Pe, Andziot, Anula takkk Pola to zwłaszcza samodzielne imię
![]() Swoją drogą, my będziemy mieć malutka Polę na wątku ![]()
|
|
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbyśmy nie musieli wynajmować to by nam pieniążków spokojnie na wszystko starczyło... ale nie mamy innego wyjścia ![]() dobrze, ze siostra sie opamiętała w końcu...może coś dotarło, żeby się tylko trzymała tego co powiedziała i będzie git ![]() moja teściowa dzwoni do mnie jak tylko czegoś chce...nie będę ciągnęła tematu bo już pisałam na forum nie raz jakie z na przeboje... dodam ze jeszcze zagipsowana i marudna....ostatnio oznajmiła mi, że MAM z nią jechać do szpitala na kontrolna wizytę...
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak przeczytałam te 7pkt zobaczylam siebie ![]() Grazin co do klopotow z autem-popsul nam sie w grudniu przed slubem-1500zl, na cywilnym uzbieraliśmy 2500zl wiec zaraz mieszkanie opłaciliśmy i rachunki,potem święta byly, nie zostało nic w styczniu zadłużyliśmy sie, przez luty i marzec oddawalismy dlugi i teraz jak juz wszystko szlo dobrze to ten pieprzony samochod znowu sie popsul. BIEDNEMU WIATR W OCZY ZAWSZE WIEJE dziekuje za podniesienie na duchu rowniez innym kolezankom... ja wiem ze nie tylko mi jest ciezko
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-03-31 o 21:34 |
|
|
|
|
#4396 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Cytat:
Cytat:
![]() sa kochane, ale temat dzieciowy to tylko z wami
|
|||
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, gdybyśmy rodziły razem, to jakiegoż znaczenia nabrałoby powiedzenie "łączyć się z kimś w bólu"
![]() Moria, cieszę się, że nie na wariata ![]() Matall, dobry znak! Musiałaś skutecznie rozmawiać ![]() Grazin, all rights reserved, nie ma to tamto! ![]() eeeej, BYCZA SONDA!
|
|
|
|
#4398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4399 |
|
Wtajemniczenie
|
Migotka03 ja jestem Paulina tak wiec nasluchalam sie zdrobnien przez 24 lata
Tak wiec: Palina, Paulusia, Paulunia, Paulis, Pulina, Papulina, Paulka, Paulecia, Pauliska, Paulinia, Pulcia itd ![]() Moria ciesze sie, ze wozio juz jutro bedzie!!! Padam na ryjka powoli... znowu zasne o 22 i bede spala do 11 jutro Albo nie! Jutro w planach mam okuliste!!!
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie działa jak widać...
|
|
#4401 |
|
Rozeznanie
|
siasiek ja mam tak samo jak Ty nie mam czasu pisac,czytam na bierząco,ale nie mam jak sie wtracic,nie umiem jakos
latam po zakupach i znajomi mnie napastuja ,wpadnij wpadnij kasia antropia moria podziwiam
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- czy bym jej do domu nie podrzuciła ![]() Z siostrą zobaczymy jak będzie - ma zmienne nastroje. Trochę do spowodowane chorobą (nie będę wchodzić szczegóły, ale przyjmuje hormony), ale do końca jej nie usprawiedliwia... A z teściami nigdy nie miałam dobrych stosunków, tym większe było dziś moje zdziwienie... mary Decyzją siostry byłam NAPRAWDĘ zaskoczona. Niezły ze mnie negocjator widocznie
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
mary laczyc sie w bolu, jakze wzniosle to brzmi, prawda? musimy kasiulka jeszcze raz
![]() Lolus wiem ze ludzie roznorako zdrabniaja, ja niby ania jestem wiec generalnie malo opcji, a tu Anula, Anusia, Anus, Ancyk, andzia no mnostwo ludzie sa tworczy nieslychanie![]() Siasiek kochany sie pokazal ![]() Andziotku jak pisalam ludzie zdrabniaja niesamowicie ja w pracy wywolalam zamieszanie tu w Norwegii jak kazalam do siebie mowic Ania, maile podpisywalam Anna, a moj TZ wolal na mnie w pracyy np Anusia. Bo tu to by byly 3 rozne imiona![]() uciekam kochane, bo oczy mi odmawiaja posluszenstwa .... |
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma tej propozycji z łysą główką, a to faworyt
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam to na prawde., człowiekowi sie odechciewa wszystkiego.... idę kąpciu kąpciu i czekam na tz ![]() dobranoc
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
hej
też rzadko pisze, wolę poczytac dziewczyny juz tak nie dołujmy sie, damy jakos rade już niedlugo będą z nami nasze dzieciątka
|
|
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
Kasia moc pozytywnych
Monika ja jeszcze dzieciątko które strasznie nie lubi jak siedzę a jak tak ładnie to na plac zabaw i na rower i hulajnogę trzeba iść, najlepiej wszystko na raz ![]() Matal ułoży się wszystko...najważniejsze to zdrowie więc za Tżta.A teściowa też człowiek, może tylko tak Ci się wydaje, że Cie nie lubi a serce ma i widzi, że może Wam pomóc.
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki kochane za wsparcie
![]() uciekam do wyrka, nie chce mi się na tżta czekać oczka mnie bolą ![]() dobranoc
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, Pola to Pola ![]() Apolonia to Apolonia ![]() Paulina to nie Pola :P bylam na zakupach w Tesco masakra nie kupilam wszystkiego na sobote a stracilam 300 zl a w inter wczoraj 200 ![]() i to praktycznie bez miesa, bo w sumie 2 kg fileta z kurczaka tylko wzielam matkosci jeszcze troche to na jedzenie bedziemy przeznaczac wiekszosc wyplaty
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Zadomowienie
|
Paulizia, ojoj nie wiedziałam ze jest tyle możliwości.
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- To ja też zmykam, TZ zaraz będzie, dobranoc.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

Może już coś zaproponowałyście ale mam 10 stron do nadrobienia więc proszę o propozycje na PW tak aby mi nic nie umknęło. Ja jutro znów dzień poza domem, później grill ze znajomymi więc też nie będę na bieżąco 

. 
- czy bym jej do domu nie podrzuciła
za Tżta.
kl aski:za optymizm!