|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
No, gadać, jak jest NAPRAWDĘ ![]() Ja siedzę w malinie i myślę, czy kupić L'Heure Bleue- testowałam dzisiaj, przepiękny zapach, idealnie skomponowany- ale jak sobie zadam pytanie- czy mogę bez niego żyć? Odpowiedź- tak- już go znam... Kiedy go będę nosić? W się nie podoba- oczywiście, jak to majciochy... I trochę mi się smutno zrobiło... czyżby mój zapał ostygł?... Wydaje mi się, że tyle już staroci poznałam i wybrała największe hity, rezygnując z tak wielu wspaniałości...
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
pachnę Olbas Oil
|
|
|
|
#4353 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fitness mnie sponiewierał z leksza ale dobrze mi z tym |
||||||
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze se raz obejrzę zajawkę filmu (nosz spodobał mi się no, lubię takie baśnie
a tu jeszcze zompi, cmentarzyska wyrzuconych i zapomnianych zabawek mrr ) i spadam spać
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
dzięks, i baaardzo duze gratki i zazdroszczę SAMOzaparcia ( za każdym razem mnie to słowo rozwala) samopoczucia - to jest boskie uczucie sponiewieranym być fizycznie - moze kiedyś to wdroże jak sie juz uporam ze wszystkim po kolei
polecasz siłkę jakąś? bo ja w moim miasteczku dziękuję postoję, atmosfera ohydna - nie można sie zrelaksowa, wyłaczyc brrrrrr a Ewuuuuuuuuuś, mam interesa - pokwalisz Ty sie swoimi wizjami sukiennymi pro ślub? sama nie bede brac nigdy kościelnego ( moze żadnego optymistka jedna) ale suknie ślubne uwielbiam, i uważam że i do cywila nalezy sie wystroić - poza tym uwielbiam oglądać czyjeś wybory sukienne - jak masz jakieś to pokwal sie jeśli łąska zarzuć sznurem albo co
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-31 o 22:30 |
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet P. pytałam ha mam i ja rozkminki perfumowe, u Basiek Garaż kusi, zawsze chciałam mieć własną flaszkę , ale póki co jestem twarda ![]() a ja mydłem figowym ![]() Cytat:
a mnie sponiewierał P. (nie, nie tak ) jutro wyjeżdza w interesach i musiałam go wyrychtować i jeszcze pobudkę rano mi zapewne zafunduje, bo i tak nic nie będzie mógł znaleźć
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-31 o 22:32 |
||
|
|
|
#4357 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-wymiotłaś ze snem
|
|
#4358 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Więc ✂✂✂✂✂✂✂ę i nie idę na siłownię,bo mam granatowy lakier na stopach,a nie zielony
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4359 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do zdjęc pokoju-zadnych nowych nie przewiduje, bo komórką nic lepszego mi nie wyjdzie niestety
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam
będę miała wolną chatę przez najbliższe dwa dni i noce ![]() co by tu, co by tu
|
|
#4361 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
idę kimać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
sama się dowiedziałam wczoraj
![]() kolorowych
|
|
#4363 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to mój jedyny od miechów "nie koszmar" - jednak mój ulubiony Barowy sen - to Polly podglądaczka domku sarbitkowego z jej mężem z wąsami jeśli sie nie mylę ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Melk jakie one mrrrrrrrrrr sekso-zmysłowe odwołuje wszystko - pójdę pójdę do koscioła ( hehe i tak nie pójdę ) ale takie kceeeeeeepiękne - warto zapisać choć dół letko trąca mi firanką - no ale to jest firanka najlepszego gatunku cheba - tylko - to suknie dla tyczek w stylu Redzi smukła gazela - na prawdę gustowne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-31 o 22:57 |
|||
|
|
|
#4365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sobotę nie ma się Nim kto zająć i nie idę do teatru... ![]() Melk, suknie dla zony producenta firan- przepraszam...
|
|
#4366 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4367 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Świetne łupy I generujesz (czy tam kondensujesz) zniszczenie Cytat:
Cytat:
A co Ci tak fogle jest? Cytat:
Chociaż nigdy nie wierzyłem w meliski, walerianki i inne ziołowe cuda-wianki ![]() Podobno trza w lodówce toto przechowywać A kcesz w nos? ![]() Zakola mi się generują Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
moja babcia miałą takie kiedyś własnie jak sie przyjrzałam spodowi - ale na górze wygląda to bosko i robi efekt retro - moja Mama miała taki welon z takiej koronko/firanki i cuuuudne to było - bo suknie juz miaął komunijną ale takie czasy szyła z tego co miała
za to do dziś pamiętam welonu czar - nigdy jzu tak pięknego u nikogo nie widziałąm - ja osobiscie jestem antywelon - ale u kogoś czemu nie? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
ciekawam Ewusinego gustu Gryxie - nikt nei wie co mi jest - cheba wirus - łostre przeziębienie, jeszcze nie grypa ino dzis rano ból w gardzieli jakby mi kto wszył w gardło 3 kulki surowego grochu nie da sie przełykać ból przeokropniasty plus efekt podduszenia - hahah dostałąm zyrtec na "rozluźnienie i spanie" - ale w sumię mądry lekarz antybiotyk dał tylkow razie jak sie zrobi bakteryjna jatka - a póki co cza przeboleć |
|
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Gucio będzie za bardzo tęsknił za Mamunią![]() Cytat:
i podobają mi się te firaniaste suknie od Melk ![]() znowu jestem głodna
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-31 o 23:21 |
||
|
|
|
#4370 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie wszystkie menszatki - wrzucać keice ślubne, ino hyżo ![]() ![]() będzie casting lub też skansen
|
|
|
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ten wontek ![]() Cytat:
Też se chętnie popatrzę ![]() Oj tam, to suodkie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A moja Mama- architekt, zaprojektowała sobie suknię- góra z gipury na błyszczącym tle, dopasowana, dlugi, ścisły rękaw, wycięcie pod samą szyję, a już pod biustem do samej ziemi lekko rozkloszowana, co dawalo trochę geometryczny efekt wydłużonego trapezu- dół z tkaniny dość sztywnej, co powodowało idealnie prostą linię po bokach, półmatowa biel, wlosy gładko sczesane w kok zebrany w siateczkę z prawdziwymi perełkami i spod sukni wystawały atłasowe czubki butów- szpic ekstremalny, ozdobione klipsami z atłasowymi różyczkami. Jako makijaż- tylko eyeliner Cytat:
![]() ale byłaś bardzo grzeczna- spox
|
|
#4374 | ||
|
Zakorzenienie
|
ad1. nie znalazłm kolekcji z 1999 roku w necie
ale koszmar z niebieskimy różami to był ![]() ad2. ja nie, ale się opanowywałam, teraz stres zajadam ![]() Cytat:
Cytat:
tzn. mam odejście
|
|
|
#4375 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Btw - u mnie na ból gardła dobrze działa Ibuprom Cytat:
Mufish? W sumie to wolałbym łysy być, niż mieć przeszczepy niczym Radziu M. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
co zrobił?
było se xperie 10 mini pro kupić ![]() Cytat:
![]() poszłam kolejny raz, znowu to samo, w końcu mi melduje że supcio jest bo jeden numer się "odblokowł i będzie telfon za zeta to się pytam co z drugim , nie wiedzo, to mówię że z jeden to dziekuje nie kce, a drugi co? mam bulić czy przenieśc sie.... ![]() no i się wkurfiła ja i poszła się przeniesła do innej sieci, ale numer ten zostaje co mam ![]() i mam nowiusią Nokie C6. Cytat:
Cytat:
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze możesz się na łyso obciąć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4378 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4380 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Wrzucam moją ulubioną, którą niestety znalazłam PO: I idę spać. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

, bardzo za bardzo 

Tylko muszę się przyzwyczaić do nowej klawiatury,funkcji,obadać wszystko dokładnie
a tu jeszcze zompi, cmentarzyska wyrzuconych i zapomnianych zabawek mrr
zarzuć sznurem albo co

A co Ci tak fogle jest?