|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
uuu widze ze nie tylko ja mam kryzys
wyje¿dzi³am dzi¶ 16-t± godzinê i jestem troche pod³amana ¿e nie robiê ¿adnych postêpów... pierwsze godziny to byu³ cud miód i orzeszki, sama przyjemno¶c nawet jak robi³am durne b³êdy a I. musia³ ³apac moj± kierownice na rondzie. wtedy siê uczy³am i z godziny na godzinê by³o co raz lepiej. teraz stojê w miejscu, mam wra¿enie ¿e niczego siê nie uczê... strasznie chcia³abym przyst±pic do egzaminu bez wykupywania dodatkowych godzin (czy to w ogóle jest mo¿liwe? s± tu takie ex-kursantki? ) bo zwyczajnie nie mam na to kasy (1 godz = 40z³, wykupic trzeba co namniej 2 na raz czyli ju¿ 80 za jedn± jazdê ;( )...a dzi¶ gdy zawraca³am na rondzie wbieg³ mi pod ko³a jakis dziad z rowerem, jakby nie I. to bym mu po stopach przejecha³a :O o tyle szczê¶cie moje ¿e go I. nawrzeszcza³ przez okno bo taka by³am w szoku ¿e by³am pewna ¿e to moja wina.
i'm just standing here being a horse and a wizard Edytowane przez abiblabla Czas edycji: 2011-03-31 o 20:31 |
|
|
|
#872 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
hej dziewczyny
Dziêki. Niestety Staram siê je¿dziæ bardzo przepisowo i tylko czekam kiedy mnie otr±bi±, normalnie wczoraj, dzi¶ za mn± sznur aut a tu nikt nie wyprzedza i tak telepiemy siê 50. Ale piêknie zaparkowa³am pod biedronk± a no dwa miejsca zaje³am dla siebie ![]() Uczê siê parkowania ty³em z wjazdem przez bramê i do¶æ wysoki krawê¿nik, s± ju¿ efekty narazie krzaczek narcyz przejechany, nastêpne 20 cm i tulipany polegn±
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
danka, ocal tulipany
|
#874 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Jak mi³o, ¿e pojawi³y siê nam tu nowe kursantki. Jeste¶cie wszystkie dopisane do pierwszej strony
Jak kogo¶ pominê³am to pisaæ, krzyczeæ, upominaæ siê.Spoko, mo¿e nie dzia³a³. Ja ju¿ du¿o fotoradarów w czasie kursu mija³am ze zbyt szybk± prêdko¶ci±. Na szczê¶cie Instruktorzy wiedzieli, które z nich s± czynne, a które nie
|
|
|
|
#875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokupi³am ponad 10 godz. ³±cznie, nic nowego ju¿ siê nie nauczy³am, wszystko zosta³o przekazane w ci±gu kursu, ale podszlifowa³am swoje umiejêtno¶ci i chyba podbudowa³am w³asn± psychikê i wiarê w siebie za kierownic±. Zreszto jazda eLk± jest fajna, szkoda, ¿e tak szybko mija. Decyzja nale¿y do Ciebie. Jak czujesz, ¿e umiesz i zdasz to po kursie na egz. Z PJ i tak na nowo bêdziesz uczyæ siê je¿dziæ, zupe³nie inne uczucie i odpowiedzialno¶æ. |
|
|
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 709
|
danka jaki masz samochód?
Ma³¿eñstwo to diament szlifowany ca³e ¿ycie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Ciê noszê, Ja o Twe zdrowie najgorêcej proszê, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Ty¶ moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#877 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
ja pijê melisê i piszê referat na fizykê, potem jeszcze dzia³anie freonów na ozon, prysznic i diê spaæ...
dobranoc |
|
|
|
#878 | |
|
Raczkowanie
|
Bêdê pamiêtaæ o Twoim apelu
jesieni± jak sadzi³am to nawet nie pomy¶lam, ¿e na wiosnê bêdê parkowaæ auto, trochê za ma³o miejsca zostawi³am, ale T¯ auto krótsze Cytat:
![]() Dopisz u mnie prawko odebrane 11 marzec. |
|
|
|
|
#879 |
|
Konto usuniête
|
Ja jeszcze tylko na chwilkê powiadomiæ ¿e bêdê trzymaæ kciuki za jutrzejsze zdaj±ce:
ekscentryczna, asiulek
|
|
|
|
#880 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Eroll u mnie te¿ mo¿esz dopisaæ, ¿e prawko odebrane 25 marca
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
jenny1234 - renault scenic
ekscentyczna ![]() asiulek8 ![]() misislipy kiedy masz egzamin? 3mw gdzie obiecane fotki autka? |
|
|
|
#882 |
|
Konto usuniête
|
Danka dopiero w sobote zaczynam wyje¿dzaæ godzinki, a reszte nawet nie wiem kiedy bo w tygodniu ciê¿ko ¿eby siê urwaæ z lekcji... czyli egzamin pewnie w przysz³ym tygodniu... mam nadziejê
![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- idê wreszcie spaæ ![]() dobranoc dla potrzebuj±cych
|
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 240
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26081768]Trinu ojej... biedaku <przytul>
a przerwa³a¶ ca³kowicie kurs?[/QUOTE] Dziêki ![]() Kciuki trzymam za zdaj±ce
|
|
|
|
#884 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
o kurczaki zapomnia³am zrobiæ
ju¿ sobie wyobra¿am komentarze rodziców jak zobacz±, ¿e robiê mu zdjêcia ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- dziewczyny ja te¿ trzymam kciuki jutro
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Dziêkujê w imieniu Kamili za wszystkie ¿yczenia!
Ja jutro wracam do S³upska. Sama. Trzymajcie kciuki, ¿ebym dojecha³a szczê¶liwie. Pewnie jeszcze rano tutaj zajrzê, wyje¿d¿am oko³o 10.00. I oczywi¶cie trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze zdaj±ce ![]() Dobranoc!
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Wy³aczy³am kompka i przypomnia³o mi siê, ze nie wiemy jak posz³o Gosi. No to wpad³am spr czy mo¿e co¶ napisa³a a tu cisza.
Uciekam na autobus (chocia¿ mi sê nie chce, bo co¶ deszczowo by³o i zanosi siê ze nadal tak bêdzie). Udanego dnia Za je¿d¿±ce i zdj±ce![]()
|
#887 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 249
|
Dzien dobry ! Oj pogoda sie zepsula ale mam nadzieje ze to chwilowe tylko ... Ja mam od dzisiaj rekolekcje wiec w koncu troche zwolnie ze wszystkim i odpoczne
trzymam mocno kciuki za zdajace ! I Karolci za udana i mi³a jazde ![]() buziaki dziewczyny. Mam nadzieje ze w koncu cos zrobia z netem bo mam zaleglosci tutaj troszke hehe . Milego dnia
".Bo s± dwa rodzaje bólu (...). Cierpienie fizyczne i cierpienie duchowe. Cierpienie fizyczne siê znosi. Cierpienie duchowe siê wybiera." Éric-Emmanuel Schmitt — Oskar i pani Ró¿a Wygralam walkê o marzenia
: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!![]() |
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
Dzieñ dobry
oczywi¶cie zaci¶niête za zdaj±ce i za je¿d¿±ce![]() mia³am dzisiaj g³upi sen...¶ni³a mi siê ¿ona I. (nigdy jej nie widzia³am). Uczy³y¶my siê je¼dziæ na koniach ![]() ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ---------- a ja wczoraj wyprzedza³am rowerzystê i ci±gnik ![]() no i jecha³am d³u¿szy czas lewym pasem, bo wiedzia³am,¿e bêdê skrêcaæ w lewo ale nie wiedzia³am gdzie dok³adnie. Mia³am wra¿enie, ¿e mnie wytr±bi± bo jecha³am z zawrotn± prêdko¶ci± 60 km/h no ale kierowcy okazali siê cierpliwi
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
a ja po kawce, zaraz smigam na spacerek z psiakiem kurcze dosta³am ochrzan od rodziców, bo znowu przekroczy³am limit na telefonie i teraz nie ma zmi³uj muszê im oddaæ, to co dop³acili dla potrzebuj±cych
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
i ja tez trzymam kciuki za zdaj±ce wiza¿anki
)
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Dzieñ dobry!
Za jakie¶ pó³ godzinki wyje¿d¿am. Oczywi¶cie ja jadê, wiêc musi padaæ deszcz Chocia¿ powoli chyba siê przeja¶nia. Dziêkujê za wszystkie kciuki Odezwê siê jako¶ po po³udniu albo wieczorem. Mi³ego dnia!
|
|
#892 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
|
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe kiedy to umilknie. Dla was |
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 077
|
Zda³am
a najlepsze jest to , ¿e dosta³am najgorsz± kose egzaminatorke (takowe legendy kr±¿± ) ... Jak j± zobaczy³am w samochodzie na moim stanowisku to od razu stwierdzi³am , ¿e nie zdam Mia³am dziwn± sytuacjê na mie¶cie.. auto siê komu¶ zepsu³o i stane³o na pasie (na skrzy¿owaniu ) gdzie ja mia³am skrêcaæ w prawo .. Nawet w sumie dwa tam te samochody sta³y .. Ja przera¿one oczy na egzaminatorke , a ona siê zacze³a ¶miaæ . Wymine³am i da³am rade A i w³a¶nie bym zapomnia³a ... Dziêkuje za trzymanie kciuków;*
jest mnóstwo ludzi na ¶wiecie, którzy powiedz± Ci, ¿e nie mo¿esz . a ty musisz po prostu odwróciæ siê i powiedzieæ: 'no to patrz..!! Edytowane przez ekscentryczna Czas edycji: 2011-04-01 o 14:14 |
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 916
|
cze¶æ dziewczyny!
Ojej, ale dzisiaj dzieñ... ![]() Przygotowuje siê ³adnie na egzamin teoretyczny, te¶ciki, itp. a tutaj dzwoni do mnie instruktor i mówi , ¿e w w WORD-zie nie ma moich papierów, dokumentacji ![]() ![]() mia³am ju¿ dzi¶ mieæ umówiony egzamin, a tu taka lipa ;( ![]() Oczywi¶cie instruktor dzisiaj nie¼le mnie zrobi³ w konia ...zadzwon i³ do mnie i mówi, ¿e nie ma moich papierów w WORD-zie (co jest prawd±) , i w ogóle mam tam odnotowane, ¿e zda³am prawo jazdy ju¿ 2 lata temu.... czyli , ¿e 2 lata temu zda³am Serce zaczê³o biæ mi jak szalone, ci¶nienie chyba 200 na 200, zd±¿y³am ju¿ o tym powiedzieæ bratu i mamie. My¶lê sobie - trzeba jechaæ tylko po potwierdzenie, ¿e zda³am i z tym do wydzia³u komunikacji Osz kurczaki, ale mia³am minê. Instruktor niez³± mia ze mnie polewke.
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2011-04-01 o 14:37 |
|
|
|
#896 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Wróci³am z pierwszej jazdy, ¿yjê
Dzi¶ tylko uczy³am siê ruszaæ, hamowaæ skrêcaæ itp. Dobrze mi sz³o poza zmienianiem biegów W poniedzia³ek o 10 misja miasto Amelia driver Ekscentryczna gratulujê!
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
odebra³am prawko!
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 077
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
gratulujê ekscentryczna
Wizazanka:
|
|
#900 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 834
|
Ekscentryczna, super, ¿e te¿ masz to za sob±
Gdzie zdwa³a¶???Gratki |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

wyje¿dzi³am dzi¶ 16-t± godzinê i jestem troche pod³amana ¿e nie robiê ¿adnych postêpów... pierwsze godziny to byu³ cud miód i orzeszki, sama przyjemno¶c nawet jak robi³am durne b³êdy a I. musia³ ³apac moj± kierownice na rondzie. wtedy siê uczy³am i z godziny na godzinê by³o co raz lepiej. teraz stojê w miejscu, mam wra¿enie ¿e niczego siê nie uczê... strasznie chcia³abym przyst±pic do egzaminu bez wykupywania dodatkowych godzin (czy to w ogóle jest mo¿liwe? s± tu takie ex-kursantki? 

narazie krzaczek narcyz przejechany, nastêpne 20 cm i tulipany polegn±
Jak kogo¶ pominê³am to pisaæ, krzyczeæ, upominaæ siê.
dobranoc 

: Projekt 'Prawo jazdy' zakonczony powodzeniem!

ciekawe kiedy to umilknie.
a najlepsze jest to , ¿e dosta³am najgorsz± kose egzaminatorke (takowe legendy kr±¿± ) ... Jak j± zobaczy³am w samochodzie na moim stanowisku to od razu stwierdzi³am , ¿e nie zdam