|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Ech, Passion, dziwna kobieta. TŻ-em się nie przejmuj, jak mu rozum wróci to przeprosi.
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeestem
![]() Dark hihi ten Twój TŻ widzę taki jak i mój O Bożym świecie nie wie![]() Takaya na pewno będzie piękna ![]() Passion a o co chodzi? Bom gapa Co jest z tą wysyłką???![]() Ale mi dziś TŻ zrobił niespodziankę Poszliśmy na sklepy,żeby mógł sobie butki wiosenne kupić A wyszliśmy z butami... Ale dla mnie Z okazji urodzin kazał mi sobie wybrać jakieś Ha i mam platformy![]() Ale nie no... Chodziłam u TŻta dzisiaj Wygodne! Tylko troszku na pięcie muszą się rozejść
|
|
|
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() dziś wreszcie wyszłam z domku, już mam dość chorowania, katar jeszcze męczy, ale była dziś taka piękna pogoda, że nie mogłam wysiedzieć w domu byłam z mamą na zakupach i kupiła sobie wreszcie eleganckie butki-sandałki na nasz ślub a ja dokupiłam jej do nich torebkę, taką elegancką, pani w sklepie sama stwierdziła, że to idealny komplet ![]() a wczeniej cos pisałyście o prezencie dla TŻ na ślubie, to ja Wam powiem, że mam dla niego taki jeden wyjątkowy, niepowtarzalny, i na prawdę bardzo piękny - SIEBIE i niech mi powie, że mu się nie podoba![]() aha i witam nowe majówki ![]() a jesli chodzi o biała lub ecri sukienke na poprawiny, to jesli chciałabym sie wśrod gości wyróżniac to chyba wolałabym jeszcze raz ubrać slubna, bo skoro już tyle za nią dałam to każda okazja by ją założyć jest dobra
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-03-31 o 20:00 |
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joasiunia i Amcizia za zakupy |
|
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
w sumie dla mnie to lepiej
![]() a co do zapro skoro już nie przyjdą to leć do empiku i kup kilka Cytat:
ja już zapisałam kilka utworów bo nie chcę żeby sam jakieś wybrał ![]() czekam aż TŻ poda też swoje propozycje tylko że ja mam dość specyficzny gust muzyczny
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczęta
|
|
|
|
#2377 |
|
Raczkowanie
|
Takie będą prezenty dla naszych babć
|
|
|
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
Nasz kamerzysta wszystko podstawia sam, ale jeśli chcemy możemy mu dać nasze piosenki choć powołam się na niego, jest profesjonalistom w tym co robi
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Passion a jaki login ma ten użytkownik, gdzie zamawiałaś zaproszenia? ja jestem ogólnie zdania że lepiej wcześniej zamówić więcej zaproszeń, ewentualnie gdybyś się pomyliła w wypisywaniu ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Widzę, że jeszcze nikogo tu nie ma i jestem tu zupełnie sama ![]() Dzisiaj nie idę do pracy, mam wolne - rozchorowałam się - przeziębienie. Mam wspaniałą wiadomość - jestem w ciąży ale narazie nawet TŻ nie wie. Nie wiem kiedy mu powiem, chcę zrobić mu niespodziankę a rodzice i teście chyba dowiedzą się w dniu ślubu wczoraj byłam u lekarza i wszystko się potwierdziło |
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Truskawka gratuluję
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
nasz kamerzysta też może w sumie podstawić sam, ale ja nie lubię żadnych "współczesnych" że tak powiem piosenek a pewnie jest duże prawdopodobieństwo że takie mogłyby się trafić
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
i życzę żeby wszystko było ok |
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że niektóre dziewczyny pousuwały zdjęcia ze swoich postów dot. sukienek
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Truskaweczko gratulacje ![]() Passion Tai ma rację kup parę zaproszeń, ja tak miałam robić gdyby zaproszenia przyszły za późno. |
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
gratulacje truskaweczko!!!
|
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, ja do wczoraj miałam termin potwierdzenia przybycia. Większość mi odpowiadała od razu, ale jeszcze mieli zadzwonić czy z dziećmi czy z os. tow. i wiecie ile zadzwoniło? Jedna osoba!
|
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowilam więcej w razie w. No ale TŻ i tacie się jeszcze później przypomnialo o kimś a tyle razy prosiłam, marudziłam, no ale przecież był czas![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Ale dzisiaj to juz chyba Białozęba z firmowego katalogu sie pojawi
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko Lachonki w ten piątkowy poranek
![]() wczoraj byłam na przymiarce... jejku, i zakochałam sie swojej sukience na nowo Pani jak mi ją tak poszczepiała, tak jak powinna być, to poprostu lezy jak ulał. Następna przymiarka 22 kwietnia, i wtedy określimy czy po tych wczorajszych zwęzeniach, trzeba będzie ją skrócić.Fotek nie mam, bo nie było czasu aby pstrykać.. zresztą nie chce wstawić już tu swoich zdjęć z widomych przyczyn ![]() Truskawka-gratuluję!! |
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
DELL,
![]() chociaż za te zdjęcia, a raczej ich brak to lanie Ci sie nalezy
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
ta przymiarka umyliła mi dzień, po tym jak odebarałam telefon od kuzynki z wiadomością, że ich nie będzie na weselu u nas. Odmówili.
|
|
|
|
#2390 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maki mi sie nie widza, bardziej do jakiejs zwiewnej skni typu empire. Cytat:
Ze wszytskimi szczegolami na pewno zdazycie!Cytat:
Aj, faceci. My grawer mamy zwykly: data slubu plus imie partnera, zrobili nam za friko Powiem Wam, ze te obraczki to wileka radosc, nawet sie nie spodziewalam.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Aha: Truskawko, gratulacje!
DELL.... super, ze jestes zadowolona z przymiarki. Ja ide dzis....
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
ja się z wami na razie muszę pożegnać
wielka wysyłka w pracy, jeszcze niespodzianka - jedzie 500kg z Włoch ![]() a po pracy zwozimy rzeczy do mieszkanka ![]() wczoraj wszystko zapakowałam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Truskawka to gratuluję ![]() Dark ludzie już tacy są ja też jestem 100%pewna, że my będziemy musieli dzwonić potwierdzać. TŻ powiedział, że on nie będzie dzwonił do swojej rodziny bo to ich obowiązek, a jak się nie odezwą to nie będą mieli miejsca na weselu ![]() Stwierdził, że będzie miał ich gdzieś skoro oni mają gdzieś jego wesele
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie dodalam zdjęć bo TŻ ma aparat, właśnie, musze Mu powiedzieć żeby przywiózł. Ale stanik gładki, biały , chcialam koronkowy ale ten robił lepszy efekt a majty takie bokserkowate, koronkowe jak zobaczyłam w domu ile to kosztowało![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
udanego weekendu będzie bardzo pracowity
|
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego po tych wiwatach puszcasz oczko? Nie cieszysz sie? Ja tam sie za Wami stesknilam!
Wczoraj na targach bylam od 7:30 do 20:00, w domu przed 21a, a o 22 juz poszlam spac, bo bylam padnieta... dzis rano na buty na obcasie nie moglam patrzec... ale nie bylo tak zle: troche sobie pogadalam z ludzmi (choc nie mam pojecia o tych wszystkich hydraulicznych nowinkach, ktore produkuje moja firma...), byli tez polacy z instytutu lotnictwa, zdziwli sie widzac polke na stoisku hiszpanskiej firmy Zostalam tez zaproszona na obiad, a po targach byl koktajl pozegnalny i chyba wypilam za duzo winka (strasznie chcialo mi sie pic, a wydawalo mi sie, ze nic nie uderza mi do glowy, ale za to w taksowce.....) TZ sie ze mnie smial, ze jakie poswiecenie dla firmy Ogolnie narozrabialam Ale dzis juz grzecznie siedze w pracy i potem grzecznie maszeruje na przymiarke sukienki
|
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiesz to długa historia... poprostu robią nam na złość, bo zaprosilismy ich bez ich dziecka. A kuzynka stwierdziła, że "nikt jej dyktować nie będzie" ...
napisz koniecznie jak było!! Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale naprawde się cieszę![]() nono, z tym winkiem po takim długim i męczącym dniu nie dziwię się że Cie siekło![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- stanik 120zł... a majty 50zł! no ale raz nie zawsze poza tym moja mama mowiła że suknia taka ladna a bielizna jakaś z rynku moja mama taka jest, że lubi pożądniejsze rzeczy za te gacie to normalnie bym miala z 12 par |
|
|
|
|
#2399 |
|
Zakorzenienie
|
No ladne majty tak kosztuja, ale juz bedziesz miala, na specjalne okazje
I zobaczysz, w takiej bieliznie, mimo iz jej nie widac, poczujesz sie w dniu slubu jeszcze eleganciej i bardziej kobieco A z tym oczkiem to zartowalam, wiem, ze sie cieszysz Jejku, dziewczyny, dzis przyjezdaja tesciowie, tesciowa wiezie ze soba jakas halke, ktora zdobyla od corki kolezanki, ale wychodzi na to, ze ta haleczke bede mogla przymierzyc dopiero na przymiarce sukni .... wlasnie sie zastanawiam, jak to zrobic.... |
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę właśnie obok mojej koleżanki z pracy dla której mam zaproszenie na wesele (ona o niczym nie wie), no i nie mam pojęcia jak je jej wręczyć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

O Bożym świecie nie wie
Ale nie no... Chodziłam u TŻta dzisiaj

za zakupy

w razie w. No ale TŻ i tacie się jeszcze później przypomnialo o kimś
no ale co się dziwić, jest czxassss![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)