Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 21:41   #4801
Mała999
Raczkowanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
A kogo ty sobie wybrałaś kochana Mała999?
Bo ty masz super gust, to może ten drugi fotograf będzie miał wolny termin w mój dzień.... chyba, że ty też w ten sam dzień wychodzisz za mąż? bo nie pamiętam.....
Dziękuję za komplement , ale w takim razie nie polecę Ci mojego fotografa bo zwątpisz Umowę podpisaliśmy w styczniu, a dopiero w lutym się zaręczyliśmy, więc się chyba trochę pospieszyliśmy Facet mnie po prostu zauroczył swoja osobą :P Po prostu chcieliśmy mieć wszystko na już. Ale jak narazie nie żałuję i myślę, że nie będę. Już teraz nie mam ogólnie zastrzeżeń, a będzie tylko lepiej (wniosek po porównaniu jednych z pierwszych zdjęć a ostatnich)
A co mi tam http://www.manfred.com.pl/
Dodam, że płacimy uwaga uwaga 1000zł za cały dzień fotografowania (od której godziny chcemy) plus plener w innym dniu.

A mój ślub ósmego września dopiero...

http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png

http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png

Edytowane przez Mała999
Czas edycji: 2011-03-31 o 21:44
Mała999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:52   #4802
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
No wiec dziewczyny powiem wam szczerze ze juz nic nie da sie z tym zrobic, zaliczka dosc spora została wpłacona i jednak zpstajemy przy tym lokalu. Dzewoniłam dzis do managerki i uspokajała mnie ze takie incydenty sie juz nie zdarzają ze ejdzenie na pewno zostanie nam wydane i ze nie bedziemy musialei byc narazeni na kontakt z samym włascicielem. Uffffff. Mam zamiar na strazy postawic naszego świadka i tesciów by pilnowali czy aby na pewno wystzko jest zgodnie z umową

Ale swoja droga oburzona jestem jak mozna sprzedawac jedzenie z weslea na nastepny dzien! Przeciez to jest juz własność PM!
Do 2012 jeszcze wiele zdąży się zmieni c, na lepsze oczywiście!!! Ale chyba wydawanie jedzenia to najmniejszy problem, najważniejsze, żeby było na bieżąco, ciepłe i wystarczyło dla wszystkich!

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dziewczyny moi rodzice planują przeprowadzkę do domku jednorodzinnego już od roku tylko nic nie możemy znaleźć ciekawego w cenie no góra 280tys. No i mój tata wpadł na pomysł żeby kupić w bieszczadach!!! A ja z Lublina jestem!!! No i co teraz?? Oglądałam ogłoszenia i jest kilka ciekawych domów i to w niskiej cenie. A jak oni się naprawdę zdecydują i co wtedy?? Wiem że byśmy się napewno wyprowadzili od razu. A ślub?? przecież ma być w lublinie? i co dalej?
Wiesz co jeśli Twój tato tak długo szukał domu w okolicy, to może w Bieszczadach też szybko nie znajdzie ( z powodu zapału). Swoją drogą uwielbiam Bieszczady, więc po części zazdroszczę. Kochana nie mart się na zapas. Jeśli juz się przeprowadzicie to wtedy pokombinujesz co i jak.

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja na kamerzyste decydowalam sie chyba z miesiac :P Teraz zaczelam rozgladac sie za fotografem. Rozeslalam dzis z kilkanascie maili, mam kilku swoich faworytow. Ten jest poki co wolny, a zdjecia bardzo mi sie podobaja, wiec poki co narazie jest moim faworytem :P

http://www.fotokwadrat.com/
Bardzo interesujące zdjęcia!!!

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM-ki muszę się wam pochwalić kupiłam sobie buty na ślub i biżuterie swarovskiego o której zawsze marzyłam . Nie wiem czy na pewno w tych butach pójdę ale mi się podobały to kupiłam ale w dalszym ciągu będę się jeszcze rozglądała za bucikami. Nie wiem czy biżuterię będę zakładała całą żeby nie było za dużo ale to wyjdzie jak będę miał już sukienkę. Zdjęcie biżuterii nie jest za dobre latałam po całym domu i to wyszło najlepiej kamyczki się pięknie mienią co ja uwielbiam jestem jak sroka aby się błyszczało to ja już zadowolona .Jestem taaaaka szczęśliwa jestem ciekawa co mój luby na to wszystko powie.
Ło! zakupy zrobiłaś!! Ja to bym musiała zobaczyć jak to się komponuje na nóżkach i na szyi, żeby bardziej ocenić. Ale ogólnie ładny zakup

[QUOTE=nena1984;26083160

A ja wlasnie zarezerwowałam bilety na Euro 2012, w związku z tym, że kciuki na tym forum działają cuda to proszę bardzo ładnie o ich trzymanie, alby mnie wylosowali. Zarezerwowałam mecz otwarcia (liczę na wystepy jakiś gwiazd muzycznych i fajerwerki) ćwierćfinał i półfinał Zobaczymy co z tego będzie. A w poniedziałek mam egzamin więc też nie obrażę się za trzymanie kciuków [/QUOTE]
No to kciuki trzymam!!! Tez chciała zarezerwować, ale w chwili obecnej serwery przeciążone. Może mi się jeszcze uda. Za liga hiszpańską nie przepadam, ani za realem, ani za barcą. Nie lubię po prostu- sorki Dziewczynki!! Za włoskimi klubami jestem i niemieckim Bayernem
Z reszta lepiej żebym Wam o piłce nożnej nie pisała, bo wtedy temat ślubu zejdzie na bardzo odległy plan...

Rozpoczęłam dzisiaj sezon grillowania. Tak ładnie było na dworze, że wyciągnęłam i wyczyściłam sprzęt, kupiłam kiełbachę i nakarmiłam rodzinkę. TŻ tez przyjechał po pracy. A teraz siedzę już sama, poszedł do domu. Troszkę się pokłóciliśmy, ale jest ok. Poszło o jego mamę. Ja rozumiem, że mimo wszystko on ja bardzo kocha, ale nie może jej usprawiedliwiać na każdym kroku. Boję się okropnie, że ona może nieźle namieszać w naszym życiu...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:08   #4803
evoonia86
Zakorzenienie

lecę spać
do jutra
Stary 2011-03-31, 22:34   #4804
Seagirl
Zadomowienie

Hej, dziewczynki
a ja tak późno trochę dzisiaj;-)
Co myślicie o tym fotografie?

http://www.marcinkowalczyk.com/index2.html

JA go znalazłam w rankingu fotografów, pierwsza najlepsza 50-tka w Polsce.
http://www.forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna

On jest na miejscu 20-stym ale ci przed nim to albo byli za drodzy albo mi się nie podobali. Pierwsze miejsce mi się podoba ale u nich najtańszy pakiet kosztuje 3000zł bez pleneru;-(Za plener dodatkowo 1500zł!

Chciałam mieć napewno kogos z tej listy, doszłam do miejsca 20-tego i jak narazie tylko on mi odpowiada ze wszystkim. I raczej podpiszemy z nim umowę;-)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-03-31 o 22:36
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:45   #4805
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

niuto skąd taka fajna naklejka na wódkę? Na jakiejś stronie to wynalazłaś?
z allegro nie pamiętam dokładnie z której aukcji, ale coś w stylu "zabawne naklejki"

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej kobitki!!

Witam serdecznie nowe PMki

Monikazmc świetne zakupy i pokazuj nam tu szybciutko, jaką suknię sobie upatrzyłaś

A ja wlasnie zarezerwowałam bilety na Euro 2012, w związku z tym, że kciuki na tym forum działają cuda to proszę bardzo ładnie o ich trzymanie, alby mnie wylosowali. Zarezerwowałam mecz otwarcia (liczę na wystepy jakiś gwiazd muzycznych i fajerwerki) ćwierćfinał i półfinał Zobaczymy co z tego będzie. A w poniedziałek mam egzamin więc też nie obrażę się za trzymanie kciuków
Stary 2011-03-31, 22:47   #4806
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej, dziewczynki

JA go znalazłam w rankingu fotografów, pierwsza najlepsza 50-tka w Polsce.
http://www.forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna

On jest na miejscu 20-stym ale ci przed nim to albo byli za drodzy albo mi się nie podobali. Pierwsze miejsce mi się podoba ale u nich najtańszy pakiet kosztuje 3000zł bez pleneru;-(Za plener dodatkowo 1500zł!

Chciałam mieć napewno kogos z tej listy, doszłam do miejsca 20-tego i jak narazie tylko on mi odpowiada ze wszystkim. I raczej podpiszemy z nim umowę;-)
Zdjęcia sa super!!! Bierz kolesia
Oczywiście ranking zapewne przedstawia fotografów z dużych miast/ okolic... reszta ze względu na zasięg pewnie nie miałaby szans zaistnienia na tej liście.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-03-31, 22:54   #4807
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Zdjęcia sa super!!! Bierz kolesia
Oczywiście ranking zapewne przedstawia fotografów z dużych miast/ okolic... reszta ze względu na zasięg pewnie nie miałaby szans zaistnienia na tej liście.
Hmm nie wiem na jakiej zasadzie zgłaszają się do konkursu, co roku forum ślubne robi taki konkurs.
Najlepsze że koleś z 3-miejsca mieszka niedaleko mnie i to znajomy moich znajomych ale robił mi łaskę bo chciałam go na luty, mówił że teoretycznie w lutym to on nie pracuje bo ma urlop ale przysłał mi cennik a jak miałam dodatkowe pytania to mnie olał i juz mi nawet nie odpisał. Wogóle cenę miał kosmiczną jak na to co oferował w pakiecie. Chyba mu się w głowie przewróciło od tego 3-go miejsca.

Pan Marcin którego wybrałam jest naprawdę sympatyczny, odpisuje dokladnie na wszystkie moje pytania i nawet z Kielc do nas przyjedzie, a my potem do niego na plener, bo sami tak chcieliśmy.;-) Moze na jakieś górki skoczymy sie pofotografować;-)
Stary 2011-03-31, 22:56   #4808
(kicia)
Zakorzenienie

lecę na CSI i spac dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:58   #4809
Brydzia_
Zakorzenienie

mam nadzieję że za niedługo będę mogła już na bieżąco z wami pisać
może w następnej części zawitam na dobre lecicie jak burza

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 23:01   #4810
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała999 Pokaż wiadomość
Nie martw się na zapas. Sama mówiłaś, że trwa to już rok, może jeszcze znajdziecie coś bliżej. A nawet jeśli się przeprowadzicie to wesele może być w Lublinie, może będzie to bardziej upierdliwe w ostatnich przygotowaniach, ale na pewno dałabyś radę. Widzisz przeprowadzacie się tylko Wy, więc dla reszty rodziny nic się nie zmieni, a Tobie na pewno będzie miło przezywać ten piękny dzień w rodzinnym mieście. Głowa do góry, zobaczysz że znajdziesz najlepsze wyjście
Tak obejrzałam jeszcze raz i wiesz że mi też
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
że jak????? sprzedawać??? sorki nie doczytywałam ostatnich stron wątku ale powiem Ci że jestem w szoku - jeszcze z czymś takim się nie spotkałam... zazwyczaj Państwo Młodzi zabierają i rozdzielają jedzonko między rodzinę

jagodzia133 nie łam się będzie dobrze - nie mozesz z nimi porozmawiać że takie przeprowadzki to po ślubie albo jeśli oczywiście macie mieszkać razem z rodzicami to razem do tego czasu pozbieracie kasiorę i by może Was było stać na coś w lubelskim? W górach po ostatnim roku raczej nie zdecydowałabym się zamieszkać - ale nie ukrywam te widoki ach.... dech w piersi zapierają. Nie martw się!
dzięki dziewczyny
ale mój tata mi zapowiedziała że z powodu mojego ślubu planów życiowych nie zmieni. Ale tak myślałam w razie co przygarnie mnie przyjaciółka albo kuzynka która będzie świadkową moją na jakiś czas i pozałatwiam sobie sprawy. Także jednak to nie będzie taki duży problem. A Bieszczady są piękne więc fajnie by było jak by rodzice tam zamieszkali świetne miejsce na urlopy wakacje dla dzieci.
Ale macie rację na razie nie panikuję może jeszcze się coś zmieni zobaczymy.
Cytat:
Witam wszystkie PM-ki muszę się wam pochwalić kupiłam sobie buty na ślub i biżuterie swarovskiego o której zawsze marzyłam . Nie wiem czy na pewno w tych butach pójdę ale mi się podobały to kupiłam ale w dalszym ciągu będę się jeszcze rozglądała za bucikami. Nie wiem czy biżuterię będę zakładała całą żeby nie było za dużo ale to wyjdzie jak będę miał już sukienkę. Zdjęcie biżuterii nie jest za dobre latałam po całym domu i to wyszło najlepiej kamyczki się pięknie mienią co ja uwielbiam jestem jak sroka aby się błyszczało to ja już zadowolona .Jestem taaaaka szczęśliwa jestem ciekawa co mój luby na to wszystko powie.
ja też lubię świecące moja rodzina znajomi mówią że sroka jestem ;p a zakup piękny i biżuteria i buty
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 07:15   #4811
bernadetab
Przyczajenie

Witajcie kobitki jak miło, że dziś już piątek

Seagirl - fotograf rewelacja

PS: dziś Prima aprilis czyli - nie jesteście tak brudne, podarte i spóźnione jak Wam mowią
bernadetab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 07:34   #4812
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry piątkowo

Cytat:
Hej, dziewczynki

fotograf bardzo dobry !! już fotki na pierwszej stronie robią wrażenie.
cena nie jest wysoka jak na Warszawę. a za dobre zdjęcia warto zapłacić.
Stary 2011-04-01, 08:58   #4813
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
Hej, dziewczynki

No trochę sobie liczy za zdjęcia - ale jest świetny!
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:12   #4814
(kicia)
Zakorzenienie

Hej

Dziś prima aprilis. Niezbyt lubię ten dzień jak moja mama z samego rana wycina mi numer gdy jeszcze śpię i nie zbyt wiem o co chodzi i budze się zła.

Pogoda się popsuła choć może to i dobrze. Przynajmniej uczyć się będę a mam 4kolokwia w nast tygodniu z czego jedno to zaliczenie końcowe. Nie wiem kiedy ja to ogarnę.

Pewnie na początku tygodnia będzie już nowa część
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:13   #4815
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
znalazłam dzis boską fryzurkę, co myślicie??

I znalazłam też zdjęcia mojej sukni na jakiejś PMce, zobaczcie co się z dołem sukni porobiło...szok - przeraża mnie to jak ona będzie wyglądała po całonocnej imprezie ale swoją drogą śliczna ta dziewczyna
mi się jej typ urody w ogóle nie podoba... ajkoś tak... a fryzurka rewelacja, bardzo mi sie podoba chociaż chcę zupełnie co innego ale zapisałam sobie w folderze
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:14   #4816
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Ewika ślub mam w kwietniu więc troszkę wcześniej niż ty masz więc nie jest to dla mnie za wcześnie komplecik kupiłam na allegro więc mógł mi się już później nie trafić i bym żałowała, że nie kupiłam.
No wiadomo, jak Ci na takich właśnie zależało to trzeba brać

Cytat:
znalazłam dzis boską fryzurkę, co myślicie??

I znalazłam też zdjęcia mojej sukni na jakiejś PMce, zobaczcie co się z dołem sukni porobiło...szok - przeraża mnie to jak ona będzie wyglądała po całonocnej imprezie ale swoją drogą śliczna ta dziewczyna
Fryzura cudowna! Aż sobie pożyczyłam ;P

Cytat:
Napisane przez Mała999 Pokaż wiadomość
Dziękuję za komplement , ale w takim razie nie polecę Ci mojego fotografa bo zwątpisz Umowę podpisaliśmy w styczniu, a dopiero w lutym się zaręczyliśmy, więc się chyba trochę pospieszyliśmy Facet mnie po prostu zauroczył swoja osobą :P Po prostu chcieliśmy mieć wszystko na już. Ale jak narazie nie żałuję i myślę, że nie będę. Już teraz nie mam ogólnie zastrzeżeń, a będzie tylko lepiej (wniosek po porównaniu jednych z pierwszych zdjęć a ostatnich)
A co mi tam http://www.manfred.com.pl/
Dodam, że płacimy uwaga uwaga 1000zł za cały dzień fotografowania (od której godziny chcemy) plus plener w innym dniu.

A mój ślub ósmego września dopiero...
No faktycznie tanio za taką usłuchę fotografowania Aż zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Rozpoczęłam dzisiaj sezon grillowania. Tak ładnie było na dworze, że wyciągnęłam i wyczyściłam sprzęt, kupiłam kiełbachę i nakarmiłam rodzinkę. TŻ tez przyjechał po pracy. A teraz siedzę już sama, poszedł do domu. Troszkę się pokłóciliśmy, ale jest ok. Poszło o jego mamę. Ja rozumiem, że mimo wszystko on ja bardzo kocha, ale nie może jej usprawiedliwiać na każdym kroku. Boję się okropnie, że ona może nieźle namieszać w naszym życiu...
Ale mi smaka narobiłaś na tego grilla . Oj i ja też się boję, że teściowa nam namiesza w życiu, jednak na razie staram się o tym nie myśleć

Cytat:
Hej, dziewczynki

Cudo!

A właśnie. Dziś Prima aprilis (dziękuję za przypomnienie bernadetab). A ja nie mam żadnego pomysłu na psikusa

Edytowane przez ewika19
Czas edycji: 2011-04-01 o 09:15
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:39   #4817
evoonia86
Zakorzenienie

oj, u mnie tez kiepska pogoda ale szczerze mówiąc, to przy takiej mam więcej chęci do pracy
Stary 2011-04-01, 09:42   #4818
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
No trochę sobie liczy za zdjęcia - ale jest świetny!
Hej, dziewczynki jeśli chodzi o tego mojego fotografa to ja trochę niejasno napisałam.
4500 tys z plenerem i podstawowym pakietem to by mnie kosztowało studionavigo które jest na pierwszym miejscu.
A mi u tego wychodzi 2500tys z plenerem (po zniżce bo mam ślub poza sezonem), w porównaniu z innymi którzy oferowali dużo mniej (czyli mało odbitek i np.godzinę fotografowania na weselu) wychodzi mi bardzo atrakcyjna cena.
Stary 2011-04-01, 09:43   #4819
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Hej, dziewczynki jeśli chodzi o tego mojego fotografa to ja trochę niejasno napisałam.
4500 tys z plenerem i podstawowym pakietem to by mnie kosztowało studionavigo które jest na pierwszym miejscu.
A mi u tego wychodzi 2500tys z plenerem (po zniżce bo mam ślub poza sezonem), w porównaniu z innymi którzy oferowali dużo mniej (czyli mało odbitek i np.godzinę fotografowania na weselu) wychodzi mi bardzo atrakcyjna cena.
No to cena za takie zdjęcia wg. mnie bardzo przyzwoita
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:43   #4820
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry piątkowo

fotograf bardzo dobry !! już fotki na pierwszej stronie robią wrażenie.
cena nie jest wysoka jak na Warszawę. a za dobre zdjęcia warto zapłacić.
Ta cena co podałam to nie była jego, u niego wyjdzie mi taniej i z Kielc do nas przyjedzie;-)
Stary 2011-04-01, 09:49   #4821
evoonia86
Zakorzenienie

Seagirl no to jeszcze lepiej nie ma nad czym się zastanawiać, tylko podpisywać umowę
Stary 2011-04-01, 09:57   #4822
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Witam wszystkie nowe PM-ki

monikazmc biżu piękna buciki też, choć obcas mógłby być troszkę niższy. Na co dzień bym w takiej wysokości jak najbardziej chodziła ale na całonocną zabawę to w moim przypadku odpada. Kolejnego dnia pewnie bym latać musiała bo innych butów bym nie dała rady ubrać.

Co do kamerzysty to obecnie nie memy i raczej nie planujemy go mieć, choć przyznaję że zaczyna mi się marzyć aby jednak był. Nie musi być jakiś super fajny. Wystarczy mi taki zwykły najzwyklejszy aby tylko jakiś film był bo i tak najbardziej zależy mi na zdjęciach. NO ale zobaczymy jak to będzie.
Jesstem troszkę zdenerwowana bo dyrektor wezwał TŻ-ta i jego cały region + osoby z 2 innych regionów do firmy no i pojechał w okolice Piotrkowa. Jak dyro wzywa to nie jest fajnie. NIgdy z takiego spotkania wszyscy nie wrócili, zawsze cześć ludzi pozwalniał. NO i się boję i TŻ-też bo nie wiadomo jak to będzie. Na 12 jest zebranie i będę siedzieć i czekać na jakieś info jak na szpilkach. Trzymajcie kciuki żeby wrócił jednak autem a nie pociągiem bo jak by on jeszcze teraz stracił pracę to kaszana totalna

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 09:58   #4823
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cześć Dziewczyny!!!
Psikusa Wam robić nie będę, bo dobrych 15 lat temu z tego wyrosłam. U mnie w Prima Aprilis koty się kocą w moim łóżku/ szafie, albo pies się zgubił, albo ktoś sie skaleczył... więc postanawiam nikogo nie słuchać, a kotki jeszcze trochę ciążę muszą ponosić.

Już dzisiaj po południu jade na zjazd, nie wiem jak z czasem mi wyjdzie, może dopiero zawitam do Was w nowej części.
I tyle spraw mam dzisiaj na głowie szok!

Miłego piątku!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-04-01, 09:59   #4824
Seagirl
Zadomowienie

No właśnie się przymierzam aby podpisać z nim umowę;-)

Dziewczynki a ja już jutro może zamówię sukienkę jeśli świadkowej się spodoba;-) Zrobię sobie wkońcu w niej zdjęcie;-))
Stary 2011-04-01, 10:00   #4825
ibyza
Wtajemniczenie

beat@
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 10:01   #4826
Seagirl
Zadomowienie

A powiedzcie mi tak poza tematem, jak się robi buźki w tekście i podpisie? I jak się zmienia czcionkę w podpisie bo coś mi nie wychodzi.:-(
Stary 2011-04-01, 10:01   #4827
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześci dziewczyny ale pakudnie dzisiaj jest ledwo z łóżka się zwlekłam
Cytat:
cena super naprawdę dziewczyno nie zastanawiaj się tylko bierz
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-01, 10:03   #4828
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wlasnie zarezerwowałam bilety na Euro 2012, w związku z tym, że kciuki na tym forum działają cuda to proszę bardzo ładnie o ich trzymanie, alby mnie wylosowali. Zarezerwowałam mecz otwarcia (liczę na wystepy jakiś gwiazd muzycznych i fajerwerki) ćwierćfinał i półfinał Zobaczymy co z tego będzie. A w poniedziałek mam egzamin więc też nie obrażę się za trzymanie kciuków

Ehh...sama bym się przejechała na taki mecz Mój TŻ kocha piłkę nożną, więc ja też jestem skazana na oglądanie meczy Nie no, żartuję, lubię oglądać piłkę nożną, a jeszcze bardziej w nią grać Swego czasu myślałam czy się nie zapisać do jakiejś sekcji .......
Cytat:
ewika19 lubię zagraniczną piłkę nożną, np ligę hiszpańską - taaaaakie ciacha tam grają, że miodzio ostatnio nawet Shakira jednego sobie wyhaczyła. Ale na Euro chciałabym pojechać także z innego powodu - po prostu wydaje mi się, że po tych mistrzostwach UEFA juz wiecej nie pozwoli nam na organizację i to może być pierwsza i ostatnia okazja
hahaha normalnie padłam Masz świętą rację!
Cytat:
Hej, dziewczynki

fotograf bardzo mi się podoba! Już go kiedyś widziałam na wizażu, tzn. jakaś dziewczyna wklejała linka do jego zdjęć
Jeśli ma tak atrakcyjną cenę - bierz, bo naprawdę warto!

Ale śnił mi się dziś sen....... Było po naszym ślubie (wesele miało być dopiero za jakiś czas ). Dostaliśmy już prezenty i przez cały sen.....liczyliśmy z TŻ pieniądze z kopert Zamiast spędzać ten czas ze sobą i najbliższymi to my wyciągaliśmy kasę z kopert, przeliczaliśmy i wrzucaliśmy do wielkiej skrzyni W rzeczywistości kasa z wesela to ostatnia rzecz jaką będę się zajmować a tu taki sen hehe.

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 10:07   #4829
evoonia86
Zakorzenienie

beat@
Seagirl
trzeba pogrzebać w ustawieniach ale ja się za bardzo na tym nie znam

a u mnie za oknem pojawiło się słoneczko

Edytowane przez evoonia86
Czas edycji: 2011-04-01 o 10:10
evoonia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 10:10   #4830
jagodzia133
Zakorzenienie

kurcze tak teraz pomyślałam... a jak mi się trafi tak pogoda na ślubie a jak do tego by padało to już w ogóle
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości