|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
, ale w takim razie nie polecę Ci mojego fotografa bo zwątpisz Umowę podpisaliśmy w styczniu, a dopiero w lutym się zaręczyliśmy, więc się chyba trochę pospieszyliśmy Facet mnie po prostu zauroczył swoja osobą :P Po prostu chcieliśmy mieć wszystko na już. Ale jak narazie nie żałuję i myślę, że nie będę. Już teraz nie mam ogólnie zastrzeżeń, a będzie tylko lepiej (wniosek po porównaniu jednych z pierwszych zdjęć a ostatnich) ![]() A co mi tam http://www.manfred.com.pl/ Dodam, że płacimy uwaga uwaga 1000zł za cały dzień fotografowania (od której godziny chcemy) plus plener w innym dniu.A mój ślub ósmego września dopiero...
Zaręczyny 14.02.2011 Ślub 08.09.2012 ![]() http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png Edytowane przez Mała999 Czas edycji: 2011-03-31 o 21:44 |
|
|
|
|
#4802 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=nena1984;26083160 A ja wlasnie zarezerwowałam bilety na Euro 2012, w związku z tym, że kciuki na tym forum działają cuda to proszę bardzo ładnie o ich trzymanie, alby mnie wylosowali. Zarezerwowałam mecz otwarcia (liczę na wystepy jakiś gwiazd muzycznych i fajerwerki) ćwierćfinał i półfinał Zobaczymy co z tego będzie. A w poniedziałek mam egzamin więc też nie obrażę się za trzymanie kciuków [/QUOTE]No to kciuki trzymam!!! Tez chciała zarezerwować, ale w chwili obecnej serwery przeciążone. Może mi się jeszcze uda. Za liga hiszpańską nie przepadam, ani za realem, ani za barcą. Nie lubię po prostu- sorki Dziewczynki!! Za włoskimi klubami jestem i niemieckim Bayernem Z reszta lepiej żebym Wam o piłce nożnej nie pisała, bo wtedy temat ślubu zejdzie na bardzo odległy plan... Rozpoczęłam dzisiaj sezon grillowania. Tak ładnie było na dworze, że wyciągnęłam i wyczyściłam sprzęt, kupiłam kiełbachę i nakarmiłam rodzinkę. TŻ tez przyjechał po pracy. A teraz siedzę już sama, poszedł do domu. Troszkę się pokłóciliśmy, ale jest ok. Poszło o jego mamę. Ja rozumiem, że mimo wszystko on ja bardzo kocha, ale nie może jej usprawiedliwiać na każdym kroku. Boję się okropnie, że ona może nieźle namieszać w naszym życiu...
|
|
#4804 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczynki
a ja tak późno trochę dzisiaj;-) Co myślicie o tym fotografie? http://www.marcinkowalczyk.com/index2.html JA go znalazłam w rankingu fotografów, pierwsza najlepsza 50-tka w Polsce. http://www.forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna On jest na miejscu 20-stym ale ci przed nim to albo byli za drodzy albo mi się nie podobali. Pierwsze miejsce mi się podoba ale u nich najtańszy pakiet kosztuje 3000zł bez pleneru;-(Za plener dodatkowo 1500zł! Chciałam mieć napewno kogos z tej listy, doszłam do miejsca 20-tego i jak narazie tylko on mi odpowiada ze wszystkim. I raczej podpiszemy z nim umowę;-) Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-03-31 o 22:36 |
|
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pamiętam dokładnie z której aukcji, ale coś w stylu "zabawne naklejki" Cytat:
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście ranking zapewne przedstawia fotografów z dużych miast/ okolic... reszta ze względu na zasięg pewnie nie miałaby szans zaistnienia na tej liście.
|
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze że koleś z 3-miejsca mieszka niedaleko mnie i to znajomy moich znajomych ale robił mi łaskę bo chciałam go na luty, mówił że teoretycznie w lutym to on nie pracuje bo ma urlop ale przysłał mi cennik a jak miałam dodatkowe pytania to mnie olał i juz mi nawet nie odpisał. Wogóle cenę miał kosmiczną jak na to co oferował w pakiecie. Chyba mu się w głowie przewróciło od tego 3-go miejsca. Pan Marcin którego wybrałam jest naprawdę sympatyczny, odpisuje dokladnie na wszystkie moje pytania i nawet z Kielc do nas przyjedzie, a my potem do niego na plener, bo sami tak chcieliśmy.;-) Moze na jakieś górki skoczymy sie pofotografować;-) |
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na CSI i spac dobranoc
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że za niedługo będę mogła już na bieżąco z wami pisać ![]() może w następnej części zawitam na dobre lecicie jak burza
|
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mój tata mi zapowiedziała że z powodu mojego ślubu planów życiowych nie zmieni. Ale tak myślałam w razie co przygarnie mnie przyjaciółka albo kuzynka która będzie świadkową moją na jakiś czas i pozałatwiam sobie sprawy. Także jednak to nie będzie taki duży problem. A Bieszczady są piękne więc fajnie by było jak by rodzice tam zamieszkali świetne miejsce na urlopy wakacje dla dzieci. Ale macie rację na razie nie panikuję może jeszcze się coś zmieni zobaczymy.Cytat:
moja rodzina znajomi mówią że sroka jestem ;p a zakup piękny i biżuteria i buty
|
|
#4811 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kobitki
jak miło, że dziś już piątek Seagirl - fotograf rewelacja ![]() PS: dziś Prima aprilis czyli - nie jesteście tak brudne, podarte i spóźnione jak Wam mowią |
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry piątkowo
![]() Cytat:
cena nie jest wysoka jak na Warszawę. a za dobre zdjęcia warto zapłacić. |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś prima aprilis. Niezbyt lubię ten dzień jak moja mama z samego rana wycina mi numer gdy jeszcze śpię i nie zbyt wiem o co chodzi i budze się zła. Pogoda się popsuła choć może to i dobrze. Przynajmniej uczyć się będę a mam 4kolokwia w nast tygodniu z czego jedno to zaliczenie końcowe. Nie wiem kiedy ja to ogarnę. Pewnie na początku tygodnia będzie już nowa część
|
#4815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4816 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Oj i ja też się boję, że teściowa nam namiesza w życiu, jednak na razie staram się o tym nie myśleć ![]() Cytat:
A właśnie. Dziś Prima aprilis (dziękuję za przypomnienie bernadetab). A ja nie mam żadnego pomysłu na psikusa
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-04-01 o 09:15 |
|||||
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
oj, u mnie tez kiepska pogoda
ale szczerze mówiąc, to przy takiej mam więcej chęci do pracy
|
|
|
|
#4818 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczynki jeśli chodzi o tego mojego fotografa to ja trochę niejasno napisałam.
4500 tys z plenerem i podstawowym pakietem to by mnie kosztowało studionavigo które jest na pierwszym miejscu. A mi u tego wychodzi 2500tys z plenerem (po zniżce bo mam ślub poza sezonem), w porównaniu z innymi którzy oferowali dużo mniej (czyli mało odbitek i np.godzinę fotografowania na weselu) wychodzi mi bardzo atrakcyjna cena. |
|
|
|
#4819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Ta cena co podałam to nie była jego, u niego wyjdzie mi taniej i z Kielc do nas przyjedzie;-)
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl no to jeszcze lepiej
nie ma nad czym się zastanawiać, tylko podpisywać umowę
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe PM-ki
monikazmc biżu piękna Co do kamerzysty to obecnie nie memy i raczej nie planujemy go mieć, choć przyznaję że zaczyna mi się marzyć aby jednak był. Nie musi być jakiś super fajny. Wystarczy mi taki zwykły najzwyklejszy aby tylko jakiś film był bo i tak najbardziej zależy mi na zdjęciach. NO ale zobaczymy jak to będzie. Jesstem troszkę zdenerwowana bo dyrektor wezwał TŻ-ta i jego cały region + osoby z 2 innych regionów do firmy no i pojechał w okolice Piotrkowa. Jak dyro wzywa to nie jest fajnie. NIgdy z takiego spotkania wszyscy nie wrócili, zawsze cześć ludzi pozwalniał. NO i się boję i TŻ-też bo nie wiadomo jak to będzie. Na 12 jest zebranie i będę siedzieć i czekać na jakieś info jak na szpilkach. Trzymajcie kciuki żeby wrócił jednak autem a nie pociągiem bo jak by on jeszcze teraz stracił pracę to kaszana totalna
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Psikusa Wam robić nie będę, bo dobrych 15 lat temu z tego wyrosłam. U mnie w Prima Aprilis koty się kocą w moim łóżku/ szafie, albo pies się zgubił, albo ktoś sie skaleczył... więc postanawiam nikogo nie słuchać, a kotki jeszcze trochę ciążę muszą ponosić. Już dzisiaj po południu jade na zjazd, nie wiem jak z czasem mi wyjdzie, może dopiero zawitam do Was w nowej części. I tyle spraw mam dzisiaj na głowie szok! Miłego piątku!!!!
|
#4824 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie się przymierzam aby podpisać z nim umowę;-)
Dziewczynki a ja już jutro może zamówię sukienkę jeśli świadkowej się spodoba;-) Zrobię sobie wkońcu w niej zdjęcie;-)) |
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
beat@
|
|
|
|
#4826 |
|
Zadomowienie
|
A powiedzcie mi tak poza tematem, jak się robi buźki w tekście i podpisie? I jak się zmienia czcionkę w podpisie bo coś mi nie wychodzi.:-(
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześci dziewczyny ale pakudnie dzisiaj jest ledwo z łóżka się zwlekłam
![]() Cytat:
|
|
#4828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh...sama bym się przejechała na taki mecz Mój TŻ kocha piłkę nożną, więc ja też jestem skazana na oglądanie meczy Nie no, żartuję, lubię oglądać piłkę nożną, a jeszcze bardziej w nią grać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli ma tak atrakcyjną cenę - bierz, bo naprawdę warto! ![]() Ale śnił mi się dziś sen....... Było po naszym ślubie (wesele miało być dopiero za jakiś czas ). Dostaliśmy już prezenty i przez cały sen.....liczyliśmy z TŻ pieniądze z kopert |
|||
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
beat@
![]() Seagirl trzeba pogrzebać w ustawieniach ale ja się za bardzo na tym nie znam ![]() a u mnie za oknem pojawiło się słoneczko
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-04-01 o 10:10 |
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze tak teraz pomyślałam... a jak mi się trafi tak pogoda na ślubie
a jak do tego by padało to już w ogóle
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

, ale w takim razie nie polecę Ci mojego fotografa bo zwątpisz
Umowę podpisaliśmy w styczniu, a dopiero w lutym się zaręczyliśmy, więc się chyba trochę pospieszyliśmy
Facet mnie po prostu zauroczył swoja osobą :P Po prostu chcieliśmy mieć wszystko na już. Ale jak narazie nie żałuję i myślę, że nie będę. Już teraz nie mam ogólnie zastrzeżeń, a będzie tylko lepiej (wniosek po porównaniu jednych z pierwszych zdjęć a ostatnich) 

[/QUOTE]

ale swoją drogą śliczna ta dziewczyna 
ale szczerze mówiąc, to przy takiej mam więcej chęci do pracy

i to może być pierwsza i ostatnia okazja
). Dostaliśmy już prezenty i przez cały sen.....liczyliśmy z TŻ pieniądze z kopert