|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
A ja ogólnie uciekam spać bo dzisiaj jakiś męczący dzień był
![]() Dobranoc Dziołszki
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc Bjuti
|
#2913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, piona! Tez tak mam. Marze o spaniu, nie rrowaniu
|
|
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.kiepy.pl/img/1678
To dla wszystkich piszących pracę ![]() Ja ide sie kąpac i spac, dobranoc ;*
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne to Kamea
![]() Wszystkie poszly? Dobra, to ja tez Do jutra
|
#2918 |
|
Wtajemniczenie
|
Przed chwilą skończyłam sprzątać
wyczyściłam też klawiaturę-aż inaczej chodzi A Wy ładnie naskrobałyście ![]() Isabelle mam nadzieje że załatwi to szybko Alunia ładne te obrączki ja tak mam bardzo często![]() Santom no faktycznie mało komfortowa i też bym sie dziwnie czuła a te dzieciaki widziałam dziś w tva miałam czasem tak ze sie zmuszałam ![]() Bjuti no koszmarny dzień, a telefon wylądował w serwisie;/ A rowerek to Tż kupił-ja już mam chec nie chec-potrzeba ćwiczenia ale tez od poniedziałku chcę zacząć biegać![]() racja co do zaręczyn za 2 lata też im sie może nie podobać...ciężka sprawa ![]() ja tez PR my też PR mieliśmy zaplanowany ale niestety mnie wyszło i tak tych PR było hoho i jeszcze trochę ![]() Jlys ojj na pewno uda Ci sie następnym razem ![]() Gaja kurczę, może to efekt maseczki ?Sylvi jaka kicia słodka Miss no jak 33strony to faktycznie duzo kurczę ciężka sprawa z tym Tż...ta książka chyba za bardzo na niego wpłynęła;/ ale takk jak pisze Bjuti nie skreślaj go. Teraz taki okres, to przesilenie kazdemu się daje we znakiMarlena no no widzę kolejna zaczęła coś robić z wiosny a co do PR kurczę to nie fajnie![]() ja jestem ja ![]() dobranoc tym co poszły
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
dobry wieczór ![]() Dywany do prania zaniesione, pies dopiero będzie wykąpany a w Praktikerze już ozdoby wielkanocne a w marketach zające w czekoladzie ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
regularnie ciekawe rzeczy można w niej znaleźć Najwięcej po zjedzeniu jakichś chrupek, czipsów
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
Asiaczek no właśnie wczoraj zająca widziałam:d i miałam ochotę kupić
a tak-w klawiaturze można bardzo ciekawe rzeczy znaleźć
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem ,ale dzis zaszalalyscie
,pobierznie was przelecialam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : mdleje:![]() Cytat:
![]() Fajne te dzieciaki smiechowe,chce juz takie ,jutro gwalce tz ![]() Gaja te prychole dobrze ,ze wyszly ,oszyszcza ci sie gebusia ![]() Ala kiecka jest naprawde ladna tylko musisz dodac jakis pasek/szarfe czy cus ![]() Zwierzaki sylvi eytz fajne ![]() A te najdluzsze teksty omijalam w czytaniu ,wiec nie wiem co odpisywac ![]() A jak ktoras bedzie chciala meic blizniaki to neich sie zglosi do cioci kini po przepis ![]() ![]() ![]() I trzymajcie kciuki ,zeby jutro marysia zrobila swojej mamie najpiekniejszy prezent na jej urodziny,a jaki??? wyszla w koncu z brzucha ![]()
|
|
#2922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
na zime ma prawie biale futerko teraz zrzuca i pewnie bedzie miala ciemniejsze
Cytat:
nie juz nie raz go dziabnęłaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- mniamiiiiii kocham ![]() przypomnialas mi
|
||||
|
|
|
#2923 |
|
Wtajemniczenie
|
Kinia trzymam kciuki
|
#2924 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Aluni i wszystkim pozostałym na dyżurze Dziewczynom
![]() Miłej i spokojnej nocy życzę
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam! Umyta, wyszorowana, nawet paznokcie u nóg ogarnęłam, a teraz czekam aż J. się wyszoruje
![]() Sylvi frecie zabiera na zlot! Koniecznie! Kinia, ale ... ale...teraz to się znowu będzie sto lat goiło. Wszystko mi się sto lat goi. Z drugiej strony dobrze, że tylko dwa. Znaczy- nie miałam tam widać aż takiego syfu, skoro tylko dwa wyskoczyły. Tak czy siak jutro sobie nawalę z rana mleka na facjatę, żeby się pewniej czuć na rozmowie kwalifikacyjnej ![]() gwałcisz TŻta? Jaaaa....
|
|
|
|
#2926 |
|
Konto usunięte
|
Ja chyba też się wybiorę spać. Trochę nadrobiłam, bo oczywiście jak mnie nie było to wszystkie plotkowały.
Długość związku nie świadczy o jakości o nie. W sumie jak tak sobie myśle o moim poprzednim, to może i coś by z tego w końcu było, ale jakbym miała się jeszcze tyle męczyć to dziękuję. A tak miałam okazję przeżyć coś niesamowitego z D., coś czego z byłym nigdy nie doświadczyłam. Na pewno jestem szczęśliwsza i nie czuję, że cokolwiek dzieje się na siłe i że któreś może być nieszczęśliwe, bo potrzeby i oczekiwania jakoś nam się pokrywają. |
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Wstawać śpiochy!!! ![]() Dzisiaj z rana miałam marszobieg, bo zepsuł się tramwaj tym sposobem nie muszę pić drugiej kawki, bo to wystarczajaco postawiło mnie na nogi
|
#2928 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Kaema ten marsz na pewno dobry też dla zdrowia. ![]() Mnie dziś słonko nie obudziło, bo zachmurzone niebo i padało w nocy - chodniki mokre. |
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Już w gotowości na stanowisku pracy ![]() u mnie tez mokro ale baaardzo ciepło ( w sensie , że na dworze )kurde szukam gg szukam a to nowa kierowniczka musiala wczoraj usunac jak byla..dopiero zauwazylam...:/teraz instalowac nie bede bo przyjedzie i pewnie awanture zrobi...tylu kierownikow bylo i nikomu nie przeszkadzalo..:/ Podczytałam sobie wasze dyskusje i : -jestem na nie dla wianków na ślubie ;p -jestem na tak jeśli chodzi o chałkę z masłem i kakao mniaam , ale i piętka ze świeżego chelba ubostwiam(jak bylam mala i chodzilam do sklepu po chleb to często zjadalam sobie piętkę po drodze ![]() - i w sumie mój PR był planowany 2 razy nie wyzlo za pierwszym , za drugim odczekalismy troche i tego dnia strasznie sie poklocilismy..a na zgode był PR ;D (tak to w skrócie moge opisac)
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 09:24 |
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dzień! Wstałam, nałożyłam mleko na ryj, zrobiłam pyszna jajeczniczkę z bazylka, oregano, kiełbaska i serem dla siebie i TZta, a zaraz wybywam do przedszkola na rozmowę, więc trzymać kciuki
Jlys, ładnie to tak ggadować w pracy? Moja mama do niedawna zamiast pracować podsyłała mi suknie ślubne na maila ![]() Kamea, widzisz. Ruch to zdrowie ![]() Brzydko, mokro, fuj! |
|
|
|
#2931 |
|
Konto usunięte
|
Gajaa pożywne śniadanko. Trzymam kciuki za rozmowę.
![]() Ja zajadam płatki z mlekiem. Co do PR, to u nas w sumie dość szybko poszło, ale pewnie dlatego, że po 1. wszystko u nas szybko szło, a po 2. wcześniej byliśmy w jakiś związkach. Dokładnie nawet nie potrafię powiedzieć. Wiem, że rozmawialiśmy o tym, ale odbyło się dopiero jak ja byłam gotowa. Po jakimś miesiącu związku chyba. |
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, ja nie moge czytac jak Ty o twarzy piszesz 'ryj' 'morda' itp, masakra jakas
![]() a u mnie dzis znow spadeczek na wadze ciesze sie ze dzis pochmurno jest, nie lubie jak tak ciagle slonce i slonce..:P ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle po miesiacu ? wow
moja koleżanka po 2 tygodniach zwiazku...do dzis tego nie moge pojąć, ja i tż ponad 1,5 roku od początku zwiazku kasia to gratuluje kolejnego spadku ![]() Gaja a co tu mialam do roboty..teraz pisze z narzeczonym na fejsie no trzymam kciuki oczywiscie
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 10:01 |
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, muszę wreszcie spróbować z tym mlekiem na ryju
|
#2935 |
|
Konto usunięte
|
To jest takie szokujące? No może to było 1-2 miesiąc, teraz ciężko mi wyliczyć. Spotykaliśmy się wtedy od jakiś 3 miesięcy, znaliśmy od 5u. Dobrze nam ze sobą było, mieliśmy jasne oczekiwania i plany. Nie widziałam powodu by jakoś strasznie to odwlekać, to nie był mój PR ogólnie, tylko z D. Raczej mam duże potrzeby w tej kwestii więc nie będę oszukiwała, ale to też jakiś wpływ miało. D. mnie pociągał, więc i mnie bardziej kusiło. Od poprzedniego związku minęło kilka miesięcy, także wyposzczona też byłam.
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2011-04-01 o 10:03 |
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
jlys, lipa z tym gg. Wiem cos o tym, ja też nie mam gg i w dodatku nie mogę wchodzić na połowę stron
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. jak tu nie pracowalam jeszcze to się kiedys komp zepsul dostali nowy i nie można bylo na zadna stronke wejsc tylko do tej aplikacji kredytowej , ale im kierowniczka haslo podala i sobie śmigamy :P. wczoraj już ta nowa do mnie czemu mamy zablokowana historie bo ona chce wejsc i zobaczyc co robimy na necie . co najlepsze mowila mi , że na innej placówce ma pracowników ktorzy maja po 40 lat a ona ma 23 w ogole to wynikla nieciekawa rozmowa wczorja bo napomknęła coś o tym co po naszym spotkaniu z dyrektor regionu(genralnie chodzi o kolor moich paznokci) a ja , że uwazam , ze sa wazniejsze sprawy , ktorymi powinnam sie przejmowac a tamta na mnie , że dyrektor regionu o kazdym z nas ma swoje zdanie cos tam cos tam czy mi nie zalezy na tej pracy itd..mowie kurde...o paznokcie taka awantura ja nie wiem co oni tym ludziom w glowach robia w tym banku
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 10:09 |
|
|
|
|
#2938 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle no dla mnie szokujace bo nie wiem jak mozna isc do lozka z kims po miesiacu zwiazku no ale wiadomo kazdy robi ze swoim zyciem co chce, ja tylko wyrazilam swoje zdanie
|
#2940 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wierzę, że nie jest tam przez kogoś, no sorry, ale co w tym wieku można wiedzieć o kierowaniu ludźmi, tego nei wynosi się z książek.---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Nie no, żartuję
Jeśli czujesz się bezradna itp to potrzebujesz uczucia, że jednak tak nie jest i ramionka Tż są wtedy najlepsze
Na resztę człowiek tak...średnio jest jakby "przygotowany" właśnie psychicznie 

wyczyściłam też klawiaturę-aż inaczej chodzi

przypomnialas mi

w ogole to wynikla nieciekawa rozmowa wczorja bo napomknęła coś o tym co po naszym spotkaniu z dyrektor regionu(genralnie chodzi o kolor moich paznokci) a ja , że uwazam , ze sa wazniejsze sprawy , ktorymi powinnam sie przejmowac a tamta na mnie , że dyrektor regionu o kazdym z nas ma swoje zdanie cos tam cos tam czy mi nie zalezy na tej pracy itd..mowie kurde...o paznokcie taka awantura ja nie wiem co oni tym ludziom w glowach robia w tym banku