|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Celly a ktora to rozowa bluzka? ta z zipem?
|
|
#4082 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję! Kupuj śmiało , u mnie wystarczyło że ją przymierzyłam i przepadłam .Agus Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4083 |
|
Rozeznanie
|
w PytaniuNaŚniadanie B.Sadowska ma czerwoną bluzkę z Zary,
a w DDTV w stylizacjach pojawiła się różowa marynarka
|
|
#4084 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a szczególnie w camelowej spodniczce wygladasz bosko nosiłam się z zamiarem przymierzenia jej - ale ciagle natykam się na wersje czerowną i czarną a po beżowej ani śladu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomarańczowy t-shirt jest zarowy??? [QUOTE=gabi1234;26088644] Cytat:
![]() ja jakoś nie komentuje np. wydatków na papierosy, które uznaję za głupotę bo wychodze z założenia - "żyj i pozwól żyć innym" na szczęście u mnie w robocie są też bardziej galopujące przypadki zakupoholizmu - więc na mnie nikt nie zwraca uwagi |
||||
|
|
|
|
#4085 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo inaczej skończy się ta sielanka co miesiąc (
Edytowane przez Rarrka90 Czas edycji: 2011-04-01 o 09:59 |
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
. Tak, zarowy .
|
|
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się uchowałam bez kobaltowej marynarki,chociaż kuuuusi
Ale za droga,zdecydowanie.U mnie na studiach też wszyscy komentują,że "jak to wydałaś 200 zł na sukienke?!".Ale ja wole sobie kupić jedną fajną,ale drogą sukienke w Zarze,która bardzo mi się podoba niż mnóstwo innych na bazarku itp. Co nie zmienia faktu,że Zara trochę nas oszukuje na przeliczaniu z euro i denerwuje mnie to...
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=lenka799;26090243]pięknie Ci we wszystkim
![]() a szczególnie w camelowej spodniczce wygladasz bosko nosiłam się z zamiarem przymierzenia jej - ale ciagle natykam się na wersje czerowną i czarną a po beżowej ani śladu ![]() fajna marynara ![]() fajny, energetyczny zestaw!!! ![]() pomarańczowy t-shirt jest zarowy??? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia
![]() ....ale mój portfel niestety bardzo ucierpiał przez ten wątek ![]() Muszę się pochwalić, że dzielnie opieram się tej pięknej, chabrowej marynarce, ale z fuksjową ze Studio nie było już tak łatwo i dołączyła do mojej garderoby Cytat:
![]() Brak słów |
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakos nigdy nie slyszalam tego typu komentarzy (moze nikt nie smial), ani w zyciu bym takich nie wyrazala. Przeciez te osoby Wam tego nie kupuja, pieniedzy na to nie daja, wiec nie wiem czemu mialyby komentowac cene i gdzie kupione. Pytano jedynie, gdy im sie cos podobało, gdzie te rzecz kupiłam, bo ładna, i tyle.
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o tą, którą pokazywałam? Wypatrzyłam ją w Warszawie w zeszłym tygodniu, ale niestety wszystkie, które mierzyłam miały krzywo ścięty dół. Na Marszałkowskiej już ich nie było, w Katowicach niestety też, a swoją w końcu udało mi się dostać w Galerii Krakowskiej, wisiała jedna pomiędzy innymi różowymi topami.
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, mówię o tej z zipem
|
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuję porady fachowca
, waham się pomiędzy marynarką różową, a tą kobaltową muszę wybrać jedną, a nie mogę się za bardzo zdecydować pomóżcie |
|
|
|
|
#4097 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4098 |
|
Rozeznanie
|
W tym problem, że kobaltowej u mnie nie ma
na zakupy do innego miasta wybieram się dopiero po wypłacie, a do tego czasu sporo kobaltowych na allegro może mi przejść przed nosem
Edytowane przez emely Czas edycji: 2011-04-01 o 11:09 |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zadomowienie
|
boszenka zdjęcia zdjęcia!!!
kupiłaś na all??ehhh napisałam do sprzedawcy od kobaltowej marynarki czy jeszcze je ma i na razie nie.. ale ma sie odezwac jak bedzie wystawiał jak były to nie chciałam a jak jest to jej pragnę ![]() Kinga ale Ci ślicznie w tych kolorkach |
|
|
|
|
#4100 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie wiem co zrobic. Dzisiaj przyszly do mnie jeansowe koturny,
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%2BHEEL%2BSHOE i sa cudowne . Zwykle nie chodze w takich butach, ale mimo to nadal bardzo mi sie podobaja, do tego stopnia ze chetnie zaczne je nosic. Problem tkwi w tym, ze sa na tyle ciasne w palcach (moj rozmiar, ale mam chyba dosc szerokie stopy), ze moje 2 male palce od stopy przy 1 probie prawie podwinely sie pod spod. Teraz jest juz troche lepiej, prawe palce juz leza normalnie ale jeszcze lekko mi stopy dretwieja i w lewym bucie ciagle troche gorzej. Nie wiem czy to sie rozejdzie. Wierzch jest z jeansu, nosek ze skory, ale wnetrze ze sztucznego tworzywa. Na zwrot mam na szczescie 30 dni, ale wolalabym je rozchodzic, bo sa sliczne ![]() No i nie wiem co z tym fantem zrobic, moze ktoras z Was ma wieksze doswiadczenie z Zarowymi butami i miala podobny problem?
Edytowane przez Smoke Czas edycji: 2011-04-01 o 11:40 |
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesli jestes blondynka to chyba bardziej bys mi sie podobala w kobaltowej. Sama nie wiem...
|
|
|
#4102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :conf used:bo inaczej, na jakiej podstawie mamy Ci radzić? chyba mozemy tylko wyciągnąć
|
|
|
|
|
|
#4103 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy pytałaś o tą marynarkę rocobaroco? |
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
Maja nie - pytałam gladiatora.. a co?
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, na początku nosiłam się z zamiarem kupna właśnie różowej, aczkolwiek teraz zaczęłam się zastanawiać czy to raczej nie będzie marynarka na jeden sezon ,a teraz Wy zaczęłyście mnie kusić kobaltową i już sama nie wiem BTW: Jeżeli to pytanie padło to z góry przepraszam ale nie mogę się doszukać . Czy rozmiarówka tych czerwonych spódniczek za 149zł jest zaniżona?
|
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Przyczajenie
|
Pytam dlatego, bo chętnie kupiłabym na allegro, zresztą innej możliwości nie mam a poza tym ceny są korzystniejsze .Widziałam, że rocobaroco miał te fuksjowe.
![]() Teraz dopiero zauważyłam,że piszesz o kobaltowej, myślałam,że Ty już ją posiadasz jak większość zaromaniaczek. Edytowane przez suit maja Czas edycji: 2011-04-01 o 12:13 |
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No faktycznie, kobaltowy kolor jest bardziej uniwersalny i napewno bedziesz mogla go spokojnie nosic przez dluzszy czas. Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze rozmiarowka tych spodniczek wypada normalnie. Ja jak zwykle nosze M. Moze sprobuj przymierzyc inny model (oczywiscie tej samej spodniczki) w takim samym rozmiarze? Czasami inaczej wypadaja.
|
|
|
#4108 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie do posiadaczek słynnej czarnej plisowanej sukienki za 199zł.
Jak planujecie ją zestawiać teraz, wiosną, żeby ta stylizacja nie była ciężka? ja nałożyłam ostatnio do niej zarową katanę z zeszłego sezonu i rajstopy w kropki.. co jeszcze proponujecie ? jak nosicie? |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja własnie nie noszę jej na razie.. camelową planuje zalożyc na rodzinny obiad w niedziele do nudowych szpilek, ale na czarna nie mam pomyslu, moze z rozowa marynarka? ale rajstopy w kropki to jak najbardziej |
|
|
|
|
|
#4110 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Świetnie Ci w tym zestawie! Cytat:
Oto link: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...T%2BTHE%2BBACK Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spodnie są miękkie i dość elastyczne, ale nie chodziłam w nich jeszcze żeby móc stwierdzić czy się naciągną. Wydaje mi się, że nie powinny ![]() Tak, to ta z zipem.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

" ta emotka pełna zadumy wyraża wszystko 

.

raz nie zauwazylam ze ktoś mnie "podgląda" i usłyszałam "taaaa chyba zgłupiałaś tle wydac na szminkę" przeciez na targu po pie złotych byś mogła kupic" 

(te białe spodnie też kuszą... nie rozciągają się?), a może anies ją widziała w Krakowie?

na zakupy do innego miasta wybieram się dopiero po wypłacie, a do tego czasu sporo kobaltowych na allegro może mi przejść przed nosem
jak były to nie chciałam a jak jest to jej pragnę