|
|
#4411 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
To pewnie jakieś panny młode
Bądź sen Rejcz cieszył się takim wzięciem i ja wkurzona w adidasach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Na poczcie ![]() A innym wmawia, że za dużo % spożywają i się zatracają Ja piję z mlekiem, mogę dołączyć, ale już na pewno wypiłaś ![]() Cytat:
Czytają po nocach co my tu piszemy A samemu coś napisać to nie łaska ![]() Miałam sen ... Śniło mi się, że leżałam na łóżku z kolegą (w ubraniach! ) i oglądaliśmy TV i jeszcze on mnie przytulał/obejmował ( ten kolega co niedawno o nim pisałam, że jak jechaliśmy pod namioty i powiedziałam, że nie będę się opierać - mi chodziło o opieradło siedzenia- to się bardzo ucieszył, bo chyba zrozumiał, że chodzi o co innego ), a niedaleko siedział mąż z jakimiś znajomymi i powiedział do tego mego kolegi - "Tylko jej nic nie zrób/ nie rób Ale tolerancyjnego mam męża nie? I się tak zastanawiam skąd się biorą takie sny? Fakt, że tę osobę akurat przywołałam jakiś czas temu wspomnieniami, opisując Wam tę sytuację o opieraniu, ale to tylko tyle , a nie widzieliśmy się bardzoooo długo. Tak samo ja np śni się osoba, którą się znało pińćset lat temu z widzenia, nie myślało się o niej, nie spotkało ostatnio i nagle się śni Skąd się takie coś bierze ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Ale jak sama? Z kozą ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Na maila przychodzą mi ogłoszenia o pracę i w jednym z nich w wymaganiach napisane jest: "Pozytywne nastawienie do życia" ![]() Jakaś dyskryminacja pesymistów to jest
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-01 o 09:40 |
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też się dzisiaj śniła koleżanka, o której wczoraj pisałam, a jej dawno nie widziałam (bo się nie odzywa ).Aha, i tak fogóle chyba się zabujałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-01 o 09:47 |
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo sama miałam dzisiaj sen z bardzo byłym Tż w roli głównej i jeszcze P.mi się śnił, miał żonę i dziecko, a u mnie był tylko dochodzącym straszne to było, czułam w tym śnie potworną zazdrość i bezsilność
|
|
|
#4415 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- widziałam reklamę trenczyków w Cubusie, jakieś chyba 129 zyla |
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
W zciu! Jak mam 2 pary spodni, sweterek, buciki i 2 bluzy za 40 zł
![]() Tzn. czasem warto, ale te trenczyki wyglądają jak z lichego płócienka i są nad kolano U mnie pada ![]() I nie wiem, czy kupić L'Heure czy nie ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Może kupić? Bo śniła mi się kupa- co prawda rzadka i rozproszona, na dodatek na dachu- ale chyba się sprawdzi?
|
#4417 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() na sukienki przyleciały czy co? ![]() ![]() chyba tak bo ładne były
|
|
|
#4418 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Może wkręcę ludzi w szpitalu i na dyżur nie przyjadę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Qrde no może, akurat w tych przypadkach ![]() W kim? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przy mnie chyba nawet ![]() Nie wiem, bo nie znam, ale bardzo chcę poznać, więc nie doradzę ![]() Albo nie, kupuj! I rozbierz! I ja się piszę na małą odlewkę ![]() Cytat:
Ciągle o tym śnisz ... ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Zacynamonowałam się w ogóle i chyba zaraz zacznę kichać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby ciągle- to byłoby piekne- ostatnia kupa śniła mi się ze 2 tyg temu
![]() Za dnia myslę o perfumach- to moje alter ego Pytam wojtka- po długiej rozmowie, czy mi zrobi kawał z okazji Prima A. "Już Ci zrobiłem" "Jak to? Ale ja nic nie wiem?" "I się nie dowiesz- tylko ja wiem i się śmieję" "To głupie- masz mi natychmiast powiedzieć!" "Dlaczego glupie- jak komuś przyczepisz kartkę z napisem IDIOTA - on nic nie wie, inni się smieją- to nie jest głupie, tylko fajne" "Tak się nie robi, Wojtek. To nie fair" "Oj dobrze, nic nie zrobiłem- to był taki żart"
|
#4421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojego J można wkręcać i 20 razy na dzień a on za każdym razem się nie skapnie.... ![]() a żeby om mi zrobił jakiś żart.... musiałby mu ktoś powiedzieć że dziś jest ten dzień
|
|
#4422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie pamiętam, że coś takiego wąchałam Cytat:
Cytat:
![]() wierność w 100% ![]() jesu zwariuję sama w domu, a w taką pogodę to nawet na spacer z pieskiem nie pójdę nic to ksionszka, film i kanapa, idę wdziać dresik
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, u nas w Gdyni się przeciera- my już ubrani i gotowi do wymarszu.
Myslę, że zaraz i do Ciebie dojdzie słonce
|
#4424 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Mam na 12-go ale spać nie mogłam z miesiąc temu, potem przeszło i ostatnio różnie. Też się boję, że mnie zgarną po bezsennej nocy, nie dadzą znieczulenia bo nie mają i się będę bujać 24 h czy ileś. Wow! Cytat:
Prima aprilis? |
||
|
|
|
#4425 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się koronki ale koronkowej nie kupię raczej bo są drogie a ja zamierzam się zmieścić w określonej kwocie Cytat:
już nie te czasy co w garsonce do USC się chodziło Nie zacytowałaś mi się fięc jeśli chodzi o fitness to ja teraz chodzę do B-fit w Katowicach http://www.b-✂✂✂✂✂✂✂/ (okolice Cinema City) bo tam sobie Groupona kupiłam fajnie, ale szatnie mają małą Wcześniej chodziłam do Gymnasionu dopóki nie splajtował A co do sukni to wklejam to są takie luźne pomysły, pewnie będzie inna. Ale na pewno prosta, żadnych jelit, tiulów i innych ble rzeczy Najlepiej muślinowaCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale sny to jest podejrzana impreza ![]() mnie się znów śniły głupoty dot pracy Cytat:
Cytat:
![]() ale będę sprzątać dziś
|
||||||||
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4428 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zrób Nam inny żarcik
|
|
|
#4429 | |||
|
Zakorzenienie
|
gupek
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4430 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ha, zgadłam ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4431 |
|
Wtajemniczenie
|
No fieuc oesu pokazuje
|
|
#4432 |
|
Wtajemniczenie
|
a miałam brać tą
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4435 |
|
Nindżopesz
|
A mi się bardziej podobuje ta, którą wzięłaś bo nie lubię tafty czy inszych błyszczących materiałów
Gorset ma cudny z tą wstążeczką a doły co prawda preferuję gładkie ale pasuje i ma klasę |
|
|
|
#4436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie prawie zawsze jest głośno, przed blokiem, czasem za blokiem, w domu Coś się dzieje Co czytasz? Ja jakoś nie mam weny, mam 2 książki z biblio - Panią Bovary (przeczytałam już ze 3 kartki ) i tę Rękę mistrza Cytat:
(już chyba kiedys o tym wspominałam) jak siedzieliśmy z mężem w pokoju i patrzyliśmy na łóżeczko i powiedziałam, że ja już chce Dzidziusia i się popłakałam ![]() ![]() U nas (w barze) to codziennie jest Prima Aprilis Ale czasem fajna Ewusiu fajne te Twoje sukienki ![]() To też Prima Aprilis ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-01 o 12:02 |
|||
|
|
|
#4437 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No taka moja uroda
|
|
|
|
|
#4438 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na perfumach było 3 użytkowników i 132 gości ![]() Aaaaa, rozumiem ![]() Trzymasz moje zdjęcia na poczcie (pewnie tajną skrytkę masz), coby Mausz ich nie odkrył przypadkiem ![]() Cytat:
![]() Myślałem po prostu, że je zniszczyłaś zaraz po obejrzeniu (wiesz, jak w tych szpiegowskich filmach "spal to zaraz po przeczytaniu") A ja już bulwersować się chciałem! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Żart! ![]() --- Mnie się też jakieś kosmiczne pierdoły całą noc śniły, niewiele jednak pamiętam (poza tym, że musiałem chodzić na wf razem z gimnazjum, przez co byłem okrutnie nieszczęśliwy)
|
||||||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy żołądek
Synergen- kryjący krem antybakteryjny- made for Rossmann wiecie, co??? Kupiłam!!!! Z tego powodu dojrzałam do zostawienia sobie albo 12stu, albo nawet 10ciu zapachów- serio Nie mówiłam, że Gustaw uwielbia jeżdzić tutejszymi środkami kom. miejskiej- mianowicie wypatrzył guzik, pod którym jest napisane "Przyklęk autobusu" Jak naciska, to u pana kierowcy dzwoni, pewnie dostaje on cholery, a wreszcie, kiedy wysiadamy, nie robi autobusowi "przyklęku" W. powiedział, żeby pójść do kierowcy i poprosić o "Przykuc autobusu"
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Łobcy!!
Cytat:
![]() Cytat:
Zostawiłam w razie czego ![]() Dziecko mi przed chwilą potłukło lampkę Chciała coś wziąć z biurka męża (chociaż wie, że nie można nic ruszać z naszych biurek ) i chyba zahaczyła ręką, nie widziałam, bo byłam w kuchni Idę na dwór z tą moją rozrabiaką, zanim deszcz przypierniczy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

Bądź sen Rejcz cieszył się takim wzięciem i ja wkurzona w adidasach

Czytają po nocach co my tu piszemy
) i oglądaliśmy TV i jeszcze on mnie przytulał/obejmował ( ten kolega co niedawno o nim pisałam, że jak jechaliśmy pod namioty i powiedziałam, że nie będę się opierać - mi chodziło o opieradło siedzenia- to się bardzo ucieszył, bo chyba zrozumiał, że chodzi o co innego
Fakt, że tę osobę akurat przywołałam jakiś czas temu wspomnieniami, opisując Wam tę sytuację o opieraniu, ale to tylko tyle 

).

(już chyba kiedys o tym wspominałam) jak siedzieliśmy z mężem w pokoju i patrzyliśmy na łóżeczko i powiedziałam, że ja już chce Dzidziusia i się popłakałam