|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
miałam te 3 badania, tylko że jedna nazwa mi utkwiła w pamięci
wiem, że nie ma z tym żartów, ale lekarza mam w Gorzowie a mieszkam w Szczecinie, dlatego załatwię sobie skierowanko w przyszłym tyg. ___________ domownicy się cieszą, że przyjechałam, bo coś dobrego na obiad zrobię --> niech im będzie, placki ziemniaczane a sobie wykombinuję coś pysznego ![]() jeszcze dziś warzywka ;D
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-04-01 o 10:43 |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Taka piękna pogoda wiem,że w moim stanie nie powinnam wychodzić na dwór ale poszłam z psem na spacer. Nie wiem czy to przez lekarstwa ale pod kurtką miałam caaaałą bluzkę spoconą... normalnie wyciskać bym ją mogła. Ale czuję się lepiej. Nie jest mi już tak słabo, chcoiaż garło i katar dalej dokuczają, przynajmniej pies zadowolony i śpi po wyczerpującym spacerze
![]() W moim sklepie pod blokiem znalazłam nowość : Makrela pizza- 20.39/ kg . Jest to taki płat makreli z warzywkami- pomidor suszony, papryka konserwowa, cebulka . Wzięłam 1 mniejszy na spróbowanie- powiem wam,że zwykłej makreli już nie tknę bo mi się przejadła ale ta jest baaardzo smaczna i już znikła
|
#1443 |
|
Wtajemniczenie
|
dopięłam się w moją małą czarną
|
|
#1444 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję spadków
![]() bardzo się cieszę bo nareszcie i u mnie powoli rusza waga w dół...zaczynam widzieć światełko w tunelu
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#1445 |
|
Rozeznanie
|
tchnienie
![]() ![]() klask i:![]() ![]() różnica ogromniasta ![]() i tak trzymać ! dziewczęta jak w końcu z soją jest ? mam kotlety sojowe i nie wiem czy mogę je zjeść ![]()
|
#1446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jadłaś duuuużo na dukanie ? Jeżeli całkowicie ograniczyłaś tłuszcz i węglowodany to się nie dziwię,że Ci słabo... No,ale mam nadzieję,że zgubisz jeszcze te 2 kg na III fazie ![]() Mnie dzisiaj od rana okropnie boli brzuch i nie poszłam na zajęcia... Czułam się tak okropnie,że kiedy myślałam tylko o tym,żeby wstać to od razu bolało mocniej... Teraz trochę lepiej,ale i tak mam ochotę schować się pod kołdrę i płakać. Niestety na 14 już będę musiała się zebrać i iść... Do 20.30 Nafaszeruję się ibupromem ...---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
!! Ale masz pewnie motywacje teraz Ja się bałam kupować za małe rzeczy,żeby do nich schudnąć bo mi się to nigdy nie udawało i pieniądze wyrzucone w błoto... Teraz w domu mam letnie spodenki za małe,ale im bardziej chudnę tym widzę,że wcale tak ładnie nie leżą
|
||
|
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
Tchnienie
![]() klask i:Paati za zmianę w podpisie ![]() ![]()
|
#1448 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
soję można, ale kotletów - nie mam pojęcia...Cytat:
ale nie kupiłam jej za małej, po prostu jest jeszcze z czasów zanim przytyłam:P dziękuję jeju,kocham wujcia Dukana;D i Was też!!!!!!! a to dopiero połowa tego, co chcę zgubić
|
|
|
#1449 |
|
Zadomowienie
|
My też Ciebie kochamy i wujcia Dukana
![]() Bez niego i bez was nigdy bym nie schudła... Jesteście fajne babki WSZYSTKIE
|
|
|
|
#1450 |
|
Raczkowanie
|
chyba zaraz wezmę się za ciasto marchewkowe... muszę coś upiec
|
|
|
|
#1451 |
|
Zadomowienie
|
Muszę się przyznać,że na dukanie jeszcze nic nie piekłam... Nawet serniczka... Ale chyba skuszę się na święta
Nie mam warzywek to przynajmniej słodkiego pojem Jakie ciasto polecacie ?? Oprócz sernika
|
|
|
|
#1452 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Super Patii, też gratuluję zmiany podpisu ![]() A ja się dziś zważyłam i... 79.9 kg Wiecie co, znalazłam ostatnio stary pamiętnik. Kilka lat temu się odchudzałam ważąc 68 kg Boże, jaka ja byłam durna, po co mi się było wtedy odchudzać, teraz docelową wagę wyliczoną przez dukana mam 69
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważyłam wtedy 58 kg i myślałam o sobie "Booooże,jaka ja jestem gruba! muszę schudnąć!" A teraz? Teraz to już chcę tyle ważyć
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale dziś dobry dzień![]() ja też kiedyś odchudzałam się z 58 kg głupia byłam:P
|
|
|
#1455 | |||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Świetny wynik ja po 3 miesciach mam -9,5 ![]() Cytat:
![]() Podwójne gratulacje ![]() Cytat:
Woww Ciekawe czy gdzies u mnie w miescie takie coś jest. Świetna sprawa Cytat:
Rewelacja. Cytat:
Ja kiedys ważąc 58 kg chciałam sie odchudzać, fuc...![]() Kupiłąm sobie spódniczke rozmiar 36( River island'u, Jak mi sie uda też wstawie jakieś zdjećia porównawcze powiecie czy jest jakas różnica
|
|||||
|
|
|
#1456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi Dukan wyliczył wrzesien i waga 68,7kg chyba nigdy nie zjade do niej buhahahaTCHNIENIE gratki pięknie wygladasz PAATI gratki gratki
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
36
od zawsze 42 w górę... Ogólnie nie miałabym nic przeciwko,bo bardzo podobają mi się duże pupy u dziewczyn,ale pod jednym warunkiem... Trzeba mieć jeszcze dłuuuugie nogi A ja przy 165 cm nie bardzo mam się czym pochwalić
|
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sernik to pieke 2 raz w tym tygodniu zeby nie rzucic sie na inne
slodkosci nie dukanowe. Zamiast maki kukurydzianej ktorej nie wolno a skrobii nie mam czasu szukac wrzucam 1 opakowanie puddingu z lidla zapach wanilinowy i jaja wedle uznania i lyzke proszku i zawsze wychodzi diabelsko pyszny ostatnio do polowy sera dalam kakao wiec byl 2 smakowy ale dzis juz nawet nie kupowalam mielonego sera tylko w kostce
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
mi jakoś serniki nie podchodzą piekłam ze 4 i żaden mi nie smakował
|
|
|
|
#1460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale naprawdę ciężko stwierdzić, najłatwiej byłoby zobaczyć na ciuchcach tej samej firmy:P narazie ciuchów nie kupuję, więc się nie dowiem zobaczymy w lipcu jak się obkupię na wyprzedażach w rozmiarze 36
|
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie daje otrab
jakos nie wiaze smaku sera z otrebami hehehe
|
#1462 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Haha, ja też chyba nigdy nie zejdę niżej niż na 40 z dołem Tzn kiedyś zeszłam na małe 40 (takie "młodzieżowe" ) ale to było chyba w jakimś szczytowym momencie intensywnego odchudzania. Mam wciąż te portki w szafie, powinnam w nie wejść po dukanie... W ogóle chudnę nierówno, góra mi chudnie szybciej niż dół i jak teraz na siebie patrzę, to mam nieodparte wrażenie, że górna i dolna połowa ciała do siebie nie pasują, jakby należały do 2 różnych osób Mam nadzieję, że tyłek nadgoni w końcu chudnięcie reszty, bo nie chcę śmiesznie wyglądać
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biust poleciał,wcięcie w talii,biodra mniejsze,a pupa i uda dalej takie jak były Liczę na to ,że w czerwcu rower pójdzie w ruch i udka się ładnie wymodelują W końcu w lecie trzeba pokazać nogi ![]() Powiem wam szczerze,że jak ostatnio myślałam,to odkryłam,że od 13 roku życia nie pokazałam się w całym stroju na plaży... Bo właśnie pupa i nogi nie malały i kąpałam się w krótkich spodenkach Moim ogromnym marzeniem jest,aby w te wakacje zaprezentować się w całej okazałości...
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec rodzice wysylali w gory wolalam sie pocic niz lezec na plazy w dlugich spodniach . a teraz mi lotto i w te wakacje na pewno skorzystam z jeziorka
|
|
#1465 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Był tylko taki rozmiar bo kupiona w ciuchlandzie Byłam dziś na wolskiej, matko jaki tam jest sajgon, dzisiaj facet darł sie przez megafon i na dzisiejsze święto pomieszali kosze z obuwiem gdzie indzie postawili i tylko było słychać bluzki latających handlarzy szukających boxów z butami.Cytat:
![]() Cytat:
Wyprzedaże.... ![]() Wstawiam zdjecia, może kogos zmotywują. Pierwsze dzień przed dietą sylwester, drugie z dzisiaj . Róznica 9.5 kg. Przepraszam jak nic nie widać ale w okresie przed dietą nie lubiłam się zbytnio z aparatem |
|||
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:mozesz byc z siebie dumna ![]()
|
|
#1467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to na nowa spódnica? Śliczna jest!! Chyba sama zacznę chodzić na nowo po ciuchach po maturze
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wow różnica kolosalna super dziewczyno !Pandzia ja sernik robiłam i z i bez no po prostu jakoś mi nie leży za to babka mi bardzo smakuje no i serniki na zimno
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Rozeznanie
|
ślicznie widać rożnicę
![]() ja mam chyba męską figurę bo jestem wąska w biodrach za to szeroka w barach i biuście i tak dół już zakładam 38 ale góra wciąż 42-44 kiedyś dawno temu miałam bluzki w rozmiarze 40 ...moim marzeniem jest żeby znowu móc nosić ten sam rozmiar
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

klask i:

No i lubię to jedzonko, przepisy, wolność, duuuże ilości jedzenia!
Nafaszeruję się ibupromem ...

Jakie ciasto polecacie ?? Oprócz sernika 
głupia byłam:P
za to babka mi bardzo smakuje