|
|
#2401 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
lalaith,
Inaczej wygląda, więc chyba coś innego. ![]() http://www.pizzastone.com.pl/galerie...-cr115_196.jpg |
|
|
|
#2402 |
|
Konto usunięte
|
emilka, porównawczym zrobię, porównywania parami, tylko muszę znaleźć nieruchomości podobne do wycenianej bo swoją wycenię
a jka tak ostatnio patrzyłam sobie to mało co jest i fakt że mozemy brać ceny ofertowe a nie transakcyjne na tym etapie niewiele zmienia
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2011-04-01 o 12:42 |
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
zrobił Wam ktoś dzisiaj kawał?
![]() ja miałam raczej złośliwość rzeczy martwych, ale przy organizacji można się przyzwyczaić że zawsze coś nagle wypada
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie będzie mi ujędrniać skóry a jak przestanę stosować to nie sflaczeje? ![]() I co to za składnik ten o którym pisałaś?
|
|
#2405 |
|
Konto usunięte
|
nie zrobili mi kawału, ja też nie ma ochoty nikomu robić kawału
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
A nam w firmie udało się wynegocjować podwyżki
.
|
|
|
|
#2407 |
|
Konto usunięte
|
SdC to fajnie
|
|
|
|
#2408 |
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - żart będzie dopiero przy wypłacie
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Bo z Tobą to wyższy poziom jest
![]() Muszę poszukać przeciwzmarszkowego pod oczy glupie zelazko, ma wyzsza temp. niz to w domu w Ryd.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
SdC gratulacje! Będzie na zamówienia
![]() Zobaczcie co niedługo będzie w Elfie - musimy zrobić zamówienie
|
#2412 |
|
Konto usunięte
|
przy wypłacie będzie nerw
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
6^m
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2414 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też muszę się zapisać, do kiedy jest ważny bo nie mam go pod ręką?Cytat:
![]() Cytat:
![]() baaaaardzo dziękuję za mleczko i gratisy wczoraj je próbowałam ale mam tak beznadziejne światło w pokoju że w zasadzie nie wiem jakie mają odcienie, a do łazienki nie chciało mi się wstawać ale przetestuję. myślę jednak, że chyba niestety będą za ciemne a w Rossmannie się nie dostanie? czy przecena jest z SP? mogę poprosić koleżankę żeby podeszła i kupiła bo pracuje obok GK, a ja mam się z nią widzieć w przyszłym tygodniu ![]() Cytat:
w końcu![]() Cytat:
Cytat:
Shir witam prawie że sąsiadkę ![]() a jak w ogóle klimat tam? ludzie, muzyka itd? szkoda że w czwartki chętnie bym się tam przeszła bo jeszcze nie byłam super! gratuluję
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
Może ktoś jeszcze ma ochotę wpaść na kawkę do mnie dziś wieczorkiem oprócz MyLastHope?
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysle, ze jak pomalu zaczniesz zbierac dane to do czerwca stworzysz odpowiednia baze danych...Cytat:
|
||
|
|
|
#2417 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo fajna rzecz, wszystko się da w tym upiec - zapiekanki, mięso, chlebek, ciasto, grzanki |
|||
|
|
|
#2418 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem tak jakoś i tak myślałam, że będą za ciemne, mimo, że to najjaśniejsze odcienie, może zostaw sobie do mieszania z jaśniejszymi albo może inna "ciemniejsza" wizażanka będzie chętna![]() są w Rossmanie, ale właśnie w SP jest promocja i za 9,99 są 2 produkty - żel i masło (gdzie same masło widziałam po 11 zł) Ale nie wiem czy się opłaca robić kłopot Tak pytam czy któraś ma blisko, bo ja niestety daleko i zupełnie nie po drodze...Cytat:
|
|
#2419 |
|
Konto usunięte
|
naprzeciwko poczty, znajdziesz
|
|
|
|
#2420 |
|
Konto usunięte
|
emilka, swoje mieszkanie czyli moje a jako że jest moje, to jestem członkiem wspólnoty
|
|
|
|
#2421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak ich wkręciliście? Cytat:
albo własnie oddam jakiejś ciemniejszej wizażancejak chcesz myślę że dla kumpeli wielkiego problemu to nie będzie stanowić no chyba że Hula jak otrzeźwieje
||
|
|
|
#2422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie chcialam dokladnie pisac co gdzie i jak
|
|
|
|
|
#2423 |
|
Konto usunięte
|
ok, emilka
w takim razie celem poszukiwań będę wertowała strony internetowe biur pośrednictwa i łaziła i spisywała dane z witrynek biur mijanych na mieście
|
|
|
|
#2424 |
|
Wtajemniczenie
|
Mama uslyszala ze nie zamknela dokladnie drzwi na parterze i podmuch wiatru je wyrwal (zdarzalo sie to juz kiedys przy nadmorskich wiatrach
)Znajomy dowiedzial sie, ze ktos mu wjechal w brame wiec lecial przez cale podworko w samych spodniach i kapciach aby sprawdzic ![]() A wujek uslyszal ze w jeziorze 'taaaaakie okonie' lapia znajomi i wrecz biegl z wedka aby zobaczyc pusta przystan...
|
|
|
|
#2425 |
|
Konto usunięte
|
emilka, zazdroszczę Ci tego morza
|
|
|
|
#2426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to nawet nie szukaj na stronach biur tylko na takich portalach jak szybko.pl i gratka.pl -> wszyscy posrednicy rowniez tam wrzucaja swoje oferty a latwiej i szybciej sie szuka Pozniej moze co najwyzej bedziesz musiala podzwonic aby podowiadywac sie o szczegoly ofert w celu ustalenia dokladnych cech nieruchomosci
|
|
|
|
|
#2427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2428 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, ale się wygłupiłam! Zadzwonił koleś na służbowy telefon, myślałam, że to mój znajomy (identyczny głos), tylko sobie robi żarty na Prima Aprilis i mówię mu "Cześć Sebastian"!, a tamten zaczął mówić, że on nie Sebastian i coś tam, a ja mu nie wierzyłam, aż w końcu doszedł do sedna i okazało się, że to nie on, a ja wręcz zaniemówiłam z wrażenia i zaczęłam go przepraszać
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- I u nas też niby mają być podwyżki od wtorku (i to nie żart, chociaż jest Prima Aprilis), zobaczymy czy i ja dostanę Bajeczna, gotowa na jutro? Gdzie się spotykamy? ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- A co do kremów przeciwzmarszczkowych to im wcześniej ich używasz tym lepiej, nie szkodzą potem skórze i skóra się do nich nie przyzwyczaja (tylko warto zmieniać kremy na takie o różnych właściwościach i składnikach). Ja używam teraz pod oczy taki na 50+, ale za to świetnie nawilża tę okolicę (wyciąg z irysa), jak mi się skończy kupię sobie lżejszy.
|
#2430 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
Jedynie w takich, które da się obfocić. ![]() Skoro kombiwar jest do pieczenia ciast to mogę zrobić biszkopt ! I muffiny ! Ale będzie ubaw ![]() Może w weekend poszaleję. Zostaję chyba sama od dzisiaj, więc se potestuję me zdolności, bez świadków mego upadku kulinarnego ![]() Nie przyszedł ani pan paczkarz, ani listonosz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

a jka tak ostatnio patrzyłam sobie to mało co jest
i fakt że mozemy brać ceny ofertowe a nie transakcyjne na tym etapie niewiele zmienia 

też muszę się zapisać, do kiedy jest ważny bo nie mam go pod ręką?
wczoraj je próbowałam ale mam tak beznadziejne światło w pokoju że w zasadzie nie wiem jakie mają odcienie, a do łazienki nie chciało mi się wstawać
w końcu