|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26090365]Nieee, tu to czyściutka czerwień - OPI - Off with her red.
Nie spodziewajcie się, że na moich paznokciach coś się będzie powtarzać, jeśli to nie fiolet ^^[/QUOTE] ładne ![]() u mnie wygląda nie jak czerwony tylko jak pomidorowy
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26090365]Nieee, tu to czyściutka czerwień - OPI - Off with her red.
Nie spodziewajcie się, że na moich paznokciach coś się będzie powtarzać, jeśli to nie fiolet ^^[/QUOTE] A faktycznie, jak się przyjrzałam to faktycznie czerwień. ![]() A no możliwe, coś pokręciłam. Ale z essence w mojej Naturze też nic nie było, same pustki, te lakierki co wczoraj kupiłam to ostatnie sztuki, zresztą my secret też ubogo. Chyba przed dostawą byli. |
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy musicie tyle klepać
![]() ![]() No cUSZ xD Idę nadrabiać :p |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Alex ładne pazurki ale ja jestem ciekawa efektu w słoneczku
![]() Anula dla mojego TŻ są podobne, bo dla mnie to nie ten 222 chyba jest bardziej trawiasty chyba ![]() Karola kiedy pokażesz pazurki
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrałam rozdanie u Carmen
lalalalala![]() ![]() a pokaze wam moją ukochaną miętkę (kocham ją od wczoraj wieczorem) jeszcze nie opanowalam pedzelka bo jest cieńki i lakier szybko zasycha ale się nauczę ale mam dobry dzień dzis widzę się z TZ![]() 1 i 2 zdjęcie oświetlenie dziennie,3 wieczór przy sztucznym świetle |
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm trawiasty wg mnie nie jest, ma w sobie sporo niebieskości ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
gratulacje mięta prześliczna! wg mnie to po Essie MCA druga najładniejsza mięta |
||
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orlico fajne Ewolucjo ładna miętka mi china glaze re-fresh mint przyszedł ![]() A na koniec pokażę wam moje zdobycze z ostatnich zamówień. Część już była na pazurkach. No i w moim pudełku jest pełno! Nic już nie mogę kupić bo się zwyczajnie nie zmieści (oszczedzam)Nie wiem czy coś będę malować bo mam kiepski nastrój, mama źle się czuła wczoraj i strasznie się przestraszyłam...juz lepiej co prawda ale i tak źle się czuję.... i chyba będę odsypiać... i zjem coś bo jeszcze nic nie jadłam dzisiaj.....
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-04-01 o 14:40 |
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne kolorki
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
no tak jak się nudziłam nic nie pisały, a jak mi się windows zepsuł to paple się rozpaplały
. Guinessi już pisałam na blogu, piękne kolory ! na każdym zdjęciu ten lakier wygląda inaczej ![]() DMKa łaa jaki śliczny różyk )Alex ładniutkie ![]() Orlica haa jakie śmiechowe cudne ![]() Ewolucja gratuluje wygranej i łądna ta mięta! Mgiełka ZAczęłam malować paznokcie, ale jakiś zły dzień dziś mam.. i się poddałam yhmm.. zapraszam na bloga w notce moja "kolekcja"
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Alexandro dokładnie na śrubki z castoramy (mam takie 3, 2 duże jedno małe)
Lidzia dzięki
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zamyka Ci się wieczko? |
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Ale w tym miejscu gdzie jest rączka muszą być niższe lakiery. U mnie tam są essence i colour alike. Opi i china glaze muszą być tak jakby po bokach. I zamyka się idealnie
![]() poręczne, fajne, polecam aaaa i tanie
|
#2324 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś sobie połaziłam po sklepach, kupiłam tylko duuużą pakę wacików, bo mi się kończą, i dwa zmywacze Isany - moje ukochane, a jest teraz na nie promocja, więc czemu by nie skorzystać
![]() Nie wiem, czy nie będzie kilkudniowej przerwy w moim blogu ![]() A, no i kupiłam w Dajśmanie buty moich marzeń
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26097407]Ja dziś sobie połaziłam po sklepach, kupiłam tylko duuużą pakę wacików, bo mi się kończą, i dwa zmywacze Isany - moje ukochane, a jest teraz na nie promocja, więc czemu by nie skorzystać
![]() Nie wiem, czy nie będzie kilkudniowej przerwy w moim blogu ![]() A, no i kupiłam w Dajśmanie buty moich marzeń [/QUOTE]Fajne buty "dość dałaś?" skórka prawdziwa? Wygodne? ![]() Akumulatorki muszą dać radę |
|
|
|
#2327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Więc nieprawdziwa A są niesamowicie wygodne, w co aż mi trudno uwierzyć zważywszy na fakt, że wrastają mi te paznokcie i mam palce wiecznie spuchnięte ![]() Patrzcie, nowe limitki Essence będą: http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...e-essence.html
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26097684]70zł
Więc nieprawdziwa A są niesamowicie wygodne, w co aż mi trudno uwierzyć zważywszy na fakt, że wrastają mi te paznokcie i mam palce wiecznie spuchnięte ![]() Patrzcie, nowe limitki Essence będą: http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...e-essence.html [/QUOTE]oo fajne i moze w koncu holo bede miec gorzej jak u Nas nie będzie
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Anula to już nie wiem, bo ten mój tez jest jakby z lekką nutka niebieskosci
![]() Ewalucja śliczne pazurki i kolorek ![]() Mgiełka i to pudełko mi się podoba, też by się przydało a u mnie nie ma castoramy ![]() Orli fajne butki no i szkoda, że akumulatorki padły A u mnie na wątku zielonki zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26097787
|
#2330 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26097684]Patrzcie, nowe limitki Essence będą:
http://vexgirl.blogspot.com/2011/04/...e-essence.html [/QUOTE]![]() ![]() Boże błagam żeby były w Polsce! ![]() Chcem wszystko co tam jest!
|
|
|
#2332 |
|
Zadomowienie
|
Meeedzik ładne nawet bardzo łądne
ja dziś miałam zielone, ale zmyłam, bo mi wzorek nie wyszedł i się pogniewałam na nie .
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełko
fajne lakierki też fajne rozwiązanieOrli ja też uwielbiam zmywacz Isana ) a no i wstrętne akumulatorki ![]() A co do limitki essence ![]() ciekawe czy w każdej Naturze będzie
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można na allegro zobaczyć jak się ma jeden do drugiego ![]() ale ogólnie chyba ciężko złapać te kolory, bo w necie na jakimś tam swatchu ten 222 wygląda jak niebieściak... ![]() ide obczajać do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26097860]Tutaj te lakiery i tak bardziej na duochromy niż holo wyglądają [/QUOTE]no właśnie... |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() nie napalaj się za mocno, bo wiesz jak u nas w PL jest ![]() ale jestem też cichej myśli że będą dostępne |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Lidziu dziękuję
a później jak go zmywałam to zepsułam jednego pazurka i się zezłościłam i wzorki zrobiłam na kciukach i serdecznych ![]() Anula on na zdjęciu tez mi wyszedł bardziej morski jak w rzeczywistości Zaraz obczaję zdjęcia
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
A ja się jakoś nie napaliłam na żaden z tych z Essence ;]
|
|
|
|
#2338 |
|
Rozeznanie
|
MgiełkaM - piękny ten lakier kawa z mlekiem/brąz
?ewalucja - faktycznie słabo widać efekt holo, ale i tak wygląda ciekawie A miętka superowa ![]() Manlinko - gratuluje wygnanych antii - cudny efekt tego Orly Orlic0 - Tobie też zdrówka, niech się w końcu skończą problemy wrastających pazurków Czerwień - klasyczna, kochana, ulubiona, jedyna SoBitter So Sweet - fajny ten lakierek z limitki Boom essence, sama koło niego chodziła, ale ostatecznie stwierdziłam, że mam podobny(yes, mam jednak ostatki silnej woli ) DMkAnia - czy krwisto różowe czy koralowe i tak piękne aleksandra- kurczę czaiłam się ( i chyba nadal trochę czaję ) na ten essence walke on fame... wr... nie powinnam tutaj zaglądać, bo co raz to nowe lakiery mi się podobają a silnej woli brak... a portfel mój już mnie znienawidził, bo ciągle pusty.... ![]() No, tak więc Dzień Dobry Coś tam nadrobiłam zaległości, ale tylko kilka stron więc jeśli kogoś pominęłam to Pozdrawiam Was wszystkie Kochane Wizażanki Pazurko i Lakiero Maniaczki ![]() |
|
|
|
#2339 |
|
Zadomowienie
|
piątek, wieczór i tu taki spokój ?
widać, że się ciepło zrobiło :P
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() lubicie wisnienki? smacznego wybaczcie pozdzierane koncowki ale malowalam we wtorek ![]() szary z jumpy, listki trendsletter essence, owocki jakis z golden rose. jaka firma, w miare przystepna, posiada w ofercie pastelowe lakiery hm taki zolty cos jak szejk bananowy, pomarancz i niebieski? mam ados pistacjowy i lawendę z wibo ale zachcialo mi sie takich zapomnialabym, Orli, odblokuj mozliwosc komentowania anonimowych na blogu, bo nie moge wyrazic swojej opinii musze wkoncu zalozyc konto,.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-04-01 o 21:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

Ja tam nie śledzę nic to nie wiem

fajne lakierki