Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku
Marzec minął,kwiecień mamy-nasze dzieci i my witamy III-IV 2011 1 1,92%
Marzec minął,kwiecień idzie,nasz autobus gna o świcie III-IV 2011 5 9,62%
Kwietniówki bilet kupiły-oby na dzidziusiowy autobus się nie spóźniły III-IV 2011 6 11,54%
Autobus doganiamy,wracając ze szpitala maluszka w objęciach trzymamy III-IV 2011 5 9,62%
Marzec minął kwiecień z nami,teraz my zostaniemy mamami III-IV 2011 18 34,62%
Marzec minął,kwiecień leci a my czekamy na nasze dzieci III-IV 2011 17 32,69%
Poród się zbliża a my z niecierpliwością czekamy, aż przyjdzie nasza godzina III-IV 2011 0 0%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 15:33   #4051
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki nie nadrabiam was teraz bo czasu nie mam jestem już w domku wypuścili mnie ktg wychodziło bardzo dobre skurcze ustały hehe a tętno małego już w porządku mam w poniedziałek iść do gina na ktg a tak to ok pocieszające jest to że mały bardzo nisko już siedzi i naciska główką dosyć mocno na szyjkę więc zaczyna się coś tam aczkolwiek rozwarcia zero tylko szyjka mięknie
no to tak na razie tyle spadam na obiadek
Dobrze że już w domku tak lepiej czekać na rozwój wydarzeń.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:39   #4052
becherovka 3
Raczkowanie

Eirene - cieszymy sie ze juz wszystko ok
masz tak samo jak ja - niby sie szykuje cosik ale wszystko szczelnie wyzamykane
nic tylko czekac nam zostaje
Stary 2011-04-01, 15:40   #4053
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Uplawy mialam kremowe i sluzowate, a to rano bylo jak woda i nie tylko na wkladce ale cale majty na tlyku byly mokre. Ja nie wiem co z moim rozwarciem, bo ani razu nie bylam badana ginekologicznie podczas ciazy

Sorry raz bylam w 9 tygodniu jak krwawilam, tzn tak na szybko
No to żywcem wygląda na wody. Mów w szpitalu o dużym wycieku to może chociaż sprawdzą. Ja miewam tylko wilgotną wkładkę, nigdy aż tak.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:43   #4054
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
No to żywcem wygląda na wody. Mów w szpitalu o dużym wycieku to może chociaż sprawdzą. Ja miewam tylko wilgotną wkładkę, nigdy aż tak.
Teraz zmienilam wkladke i jak za godzine- dwie pojedziemy to pewnie beda lookac;p tutaj jak cos sie chce to trzeba przesadzac niezle... wtedy cos sprawdza, a jesli nie to wszystko ok. Ja jestem ponad tydzien po terminie, a ani ktg ani badania nic...

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:44   #4055
agaaga89
Zakorzenienie

Traicionera gratuluję wreszcie wypociłaś swoją córeczkę

Eirene dobrze, że do nas wróciłaś, już się martwiłam o Was!! Liczę jednak, że następnym razem wrócisz już z maluszkiem

Laseczkaa jak dla mnie to Ty już masz baaardzo nisko brzuchoo

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:05   #4056
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Witaj eirene!! Dobrze, ze nie musialas tam zostawac, bo to roznie bywa

Dzieki dziewczyny za pocieszenie co do siuskow Podejrzewam, ze gdyby cos bylo nie tak wasi ginowie by cos zadzialali, wiec sie uspokoilam

prunelle - tez czytalam, ze taki kolor moze zalezec od malego przyjmowania plynow ale ja pije jak smok i juz sama nie wiem Wymyslilam sobie taka teze, ze Nino przeciez teraz juz siusia i jak wody plodowe sa filtrowane to to wszystko moj organizm wydala, wiec moze to jego siuski plus moje daja taki kolor

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:13   #4057
aja1
Zakorzenienie

Co do koloru moczu to mam żółciutki, ze hoho

Dziewczyny co robicie z tym spisem powszechnym?? Rejestrujecie się na necie czy czekacie na oszołoma co przyjdzie do domu??

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:15   #4058
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
Ale śliczny

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Czy mozecie zapytac, czy bardzo zolte siuski to cos, czym nalezy sie martwic? zadnych bakterii nie ma, nic nie boli, nie szczypie ani nie swedzi ale kolor jest bardzo intensywny
ja też mam ciemny mocz, jak masz wyniki dobre, to się nie stresuj, może zjadłaś coś bardziej moczopędnego

Cytat:
i wklejam zdjęcia mojego brzucha .
chyba jest już dość nisko
no moim zdaniem nisko

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Ego, fajny buziolek Ja mam butelki TT ale laktator kupiłam z Medeli, mini electric i mam nadzieję ze będę zadowolona...Jednak je najbardziej chwalą a ja się tak wymęczyłam po pierwszym porodzie z ręcznym Aventu że już nie chcę kombinować.
dziękuję
co do laktatora, to też się zastanawiam nad medelą, bo ta koleżanka co w sobotę urodziła, to go ma i widziałam jak chodzi i ona jest zadowolona, ale mój mąż jakośuparł sięna TT nie wiem czemu
zastanawiam się cały czas, może zdążę kupić przed porodem
a przyszła mi właśnie poduszka do karmienia, taka z granulatem styropianowym, mówię Wam ona jest super, ręce ma się wolne, jak siękarmi dziecko
wklejam link
http://allegro.pl/poduszka-do-karmie...529771974.html

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ma ktoras to ??
ide w srode do gina
pewnie antybiotyk dostane
ja dopiero idę na to w sobotę, ale nie przejmuj się to chodzi o to, że w szpitalu dzidziusiowi dadząantybiotyk, żeby się nie zaraził, bo później choruje jak złapie bakterie i dłużej się leży w szpitalu

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki nie nadrabiam was teraz bo czasu nie mam jestem już w domku wypuścili mnie ktg wychodziło bardzo dobre skurcze ustały hehe a tętno małego już w porządku mam w poniedziałek iść do gina na ktg a tak to ok pocieszające jest to że mały bardzo nisko już siedzi i naciska główką dosyć mocno na szyjkę więc zaczyna się coś tam aczkolwiek rozwarcia zero tylko szyjka mięknie
no to tak na razie tyle spadam na obiadek
smacznego
dobrze, że wróciłaś
może razem będziemy rodzić

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
nie wiem czy wam mówiłam , ale Mmój synek ma małego naczyniaczka pod noskiem. i właśnie przeczytałąm jakiś naukowy artykuł, w którym napisałi że moze to być efekt brania witamin w ciąży!!! no paranoja dosłownie gdyby to była prawda. napewno jest to efekt tego ze cos bylo nie tak w przebiegu ciązy. powodód może być dużo, no ale witaminy??? moja położna po 3 mieciacu mi odradzala witaminy. ale ja bralam bo lekarz kazał...teraz będę mieć nadzieję ze po 2 latach się wchłonie i nie urośnie za dużo...
no dziwny ten artykuł
nie przejmuj się nam położna mówiła, że to schodzi, a miałam kiedyś koleżankę i jej córcia miała takiego przy nosku i też powiedzieli, że do dwóch lat zniknie, a ona miała 3 i nie znikało, wszyscy się martwili, że jej tak zostanie, ale po skończeniu 3 lat zaczęło jej sięto zmniejszać i po jakimś czasie w ogóle zniknęło

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co robicie z tym spisem powszechnym?? Rejestrujecie się na necie czy czekacie na oszołoma co przyjdzie do domu??
czekam aż ktoś przyjdzie
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:16   #4059
Lustereczko
Rozeznanie

Eirene super, że się wszystko unormowało i wypuścili Cię do domku, bo leżenie w szpitalu to nic przyjemnego. Coś czuje, że chyba przede mną urodzisz, bo u mnie główka nie jest nisko i z szyjką też nic się nie dzieje.
laseczka niziutko ten Twój brzusio

aja1
my na pewno będziemy się spisywać na internecie. Moja teściowa pracuje w Urzędzie Statystycznym i wiem ile ją nerwów kosztuje użeranie się z ludźmi, więc wole komuś oszczędzić tego trudu i sama wypełnić i mieć z głowy. Przecież to nic trudnego.
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:19   #4060
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
aja1 my na pewno będziemy się spisywać na internecie. Moja teściowa pracuje w Urzędzie Statystycznym i wiem ile ją nerwów kosztuje użeranie się z ludźmi, więc wole komuś oszczędzić tego trudu i sama wypełnić i mieć z głowy. Przecież to nic trudnego.
a daj linka do takiego spisu, to ja też nie będę czekać na oszołoma
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:25   #4061
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
nie wiem czy wam mówiłam , ale Mmój synek ma małego naczyniaczka pod noskiem. i właśnie przeczytałąm jakiś naukowy artykuł, w którym napisałi że moze to być efekt brania witamin w ciąży!!! no paranoja dosłownie gdyby to była prawda. napewno jest to efekt tego ze cos bylo nie tak w przebiegu ciązy. powodód może być dużo, no ale witaminy??? moja położna po 3 mieciacu mi odradzala witaminy. ale ja bralam bo lekarz kazał...teraz będę mieć nadzieję ze po 2 latach się wchłonie i nie urośnie za dużo...
Diatoma chodzi o takie jakby popękane naczynka??

Bo moja Kaśka ma takie, a ja żadnych wit. w ciązy nie brałam.
Miała na powiece i nad karkiem.
Tzn. jak się ze złości to na powiece od razu widać czerwone, tak normalnie to nie widać, no chyba że ktoś będzie się dopatrywał.
Natomiast nad karkiem to chyba dziedziczne bo nie zeszło, ale w rodzinie Tż tak mają. Jego babcia, brat cioteczny, ciotka. To nie jest jakieś tam rażące, ale dziewczynka to włosami przykryje.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
a daj linka do takiego spisu, to ja też nie będę czekać na oszołoma
Tu:
http://form.spis.gov.pl/

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-04-01, 16:27   #4062
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Ja juz po ktg i narazie cisza jeden skurczyk 35% dosc dlugi ale nie bolesny .....caly czas sie stresuje normalnie mi odbija ......o niczym innym nie mysle tylko o porodzie jeszcze dzis naczytalam sie o tym vacum i od razu ze mna gorzej a ze synek moj tez utknal w kanale i go wyciskali to boje sie z 100razy gorzej ....zastanawiam sie czy lekarz poprzez zwykle badanie potrafi okreslic jak ulozone jest dziecko ????
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:29   #4063
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Ja juz po ktg i narazie cisza jeden skurczyk 35% dosc dlugi ale nie bolesny .....caly czas sie stresuje normalnie mi odbija ......o niczym innym nie mysle tylko o porodzie jeszcze dzis naczytalam sie o tym vacum i od razu ze mna gorzej a ze synek moj tez utknal w kanale i go wyciskali to boje sie z 100razy gorzej ....zastanawiam sie czy lekarz poprzez zwykle badanie potrafi okreslic jak ulozone jest dziecko ????
u nas polozna polozenie dziecka bada recznie, bo ostanie usg jest w 20 tygodniu

Stary 2011-04-01, 16:33   #4064
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

No wlasnie tajka tak sobie mysle nad tym badaniem i kiedys nie bylo usg a potrafili okreslic polozenie maluszka wiec musze we wtorek (jak dotrwam) poprosic o zbadanie ginke .....ale ja zglupialam w tej ciazy heheheh
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:36   #4065
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
No wlasnie tajka tak sobie mysle nad tym badaniem i kiedys nie bylo usg a potrafili okreslic polozenie maluszka wiec musze we wtorek (jak dotrwam) poprosic o zbadanie ginke .....ale ja zglupialam w tej ciazy heheheh
Nie martw sie bedzie dobrze;p

Ja niby na dniach bd rodzic, ale na razie porodu sie nie boje... moze dlatego ze to moje pierwsze dziecko.... chce miec to za soba i juz...

Tz juz w pociagu wiec jak wpadnie do domu to chyba idziemy na to ip. zostawilam gatki z nocy na boku zeby mu pokazac(wiem, ze nie jest to cos fajnego, ale sama juz nie wiem), one ciagle mokre sa ;p i dalej biale w sensie przezroczyste;p

Stary 2011-04-01, 16:52   #4066
izunia233
Zadomowienie

Hej kobietki

Jakoś ostatnio nie mam czasu siedzieć tutaj z wami bo włączył mi się syndrom wicia gniazda. Ciągle chodzę i albo sprzątam, albo coś tam układam no i do tego taka ładna pogoda, że nie chce mi się siedzieć w domku. Co nieco was nadrobiłam.

Eirene1987 dobrze, że już jesteś w domku. Zawsze to inaczej człowiek się czuje niż w szpitalu.

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Uplawy mialam kremowe i sluzowate, a to rano bylo jak woda i nie tylko na wkladce ale cale majty na tlyku byly mokre. Ja nie wiem co z moim rozwarciem, bo ani razu nie bylam badana ginekologicznie podczas ciazy

Sorry raz bylam w 9 tygodniu jak krwawilam, tzn tak na szybko
Ja też ostatnio w nocy się obudziłam z mokrą piżamą, i myślę sobie, no ładnie posikałam się. Biorę te gatki, wącham a tu żadnych siuśków nie czuć. Może faktycznie te wody w jakiś sposób uciekają.

traicionera no w końcu się doczekałaś. Faktycznie lekarze mogli zrobić Ci CC i ani ty ani mała byście się nie męczyli. No ale data superaśna

Zaraz zrobię fotki wózka i wam wrzucę, bo ostatnio kupiłam

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:54   #4067
Krusiak
BAN stały

Ech wlasnie wrociłam z zakupów
U nas tak goraco ze szok-niektorzy w krótkim rekawku na ulicach smigaja ;-)))
Kupiłam sobie buty balerinki bo w nic starego nogi nie moge wlozyc a w emu za gorac
Pozniej KFC ;-))) I TEN DESEREK Z SEREM ;-))))) Uwielbiam
Reszte kubelka czeka na moj głod ;-))
Tak mi sie nic nie chce ze szok ;-/
Mialam jeszcze zakupy zrobic ale nie dałam rady wbic sie do Tesco ogarniam sie i ide spac
A wlasnie wczoraj mialam takie bole z kregoslupa ze myslalam ze bede rodzic ;-/ az sie maz wystraszył ;-///A dzis jak szłam kawałek to w srodku tak mnie bolalo ;-/ jak buy mi sie szyjka rozwierała ;-/// zobaczymy ech... Ja wiekszosc akcji w tej ciazy mam w piatek-3/4 krwawien było w piatek, najwieksze bole itp oby dzis było spokojnie ech
pozdrawiam z cieplutkiego Szczecina ;-)
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:56   #4068
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Laseczkaa jak dla mnie to Ty już masz baaardzo nisko brzuchoo
Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość

no moim zdaniem nisko
Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
laseczka niziutko ten Twój brzusio
dzięki dziewczyny tak mi się wydawało że brzuszek już dość nisko
bo coraz niżej go czuję.

Zrobiłam małe przemeblowanko i teraz łóżeczko stoi u mnie tak :
(zdjęcia takie na szybko )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0899.jpg (80,1 KB, 55 załadowań)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:59   #4069
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Jakoś ostatnio nie mam czasu siedzieć tutaj z wami bo włączył mi się syndrom wicia gniazda. Ciągle chodzę i albo sprzątam, albo coś tam układam no i do tego taka ładna pogoda, że nie chce mi się siedzieć w domku. Co nieco was nadrobiłam.

Ja też ostatnio w nocy się obudziłam z mokrą piżamą, i myślę sobie, no ładnie posikałam się. Biorę te gatki, wącham a tu żadnych siuśków nie czuć. Może faktycznie te wody w jakiś sposób uciekają.

Zaraz zrobię fotki wózka i wam wrzucę, bo ostatnio kupiłam
ja też bez przerwy coś zmieniam sprzątam
wczoraj np od rana robiłam takie pudełeczka z kubusiem puchatkiem na których stoją koszyczki .
też mam takie wrażenie co do wyciekania wód - zwłaszcza wieczorem /w nocy ale w ciągu dnia też mam bez przerwy mokro - głupie uczucie może faktycznie coś wycieka
czekamy na zdjęcia

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-04-01, 17:00   #4070
izunia233
Zadomowienie

Już zrobiłam. To fura Majeczki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9642.jpg (115,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9643.jpg (125,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9644.jpg (117,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9645.jpg (109,4 KB, 36 załadowań)

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
Stary 2011-04-01, 17:07   #4071
n.ik.a
Zadomowienie

traicionera super gratulacje
tajka teraz twoja kolej i kwietniówki przejmują busa

kochane odzywam się dopiero teraz bo pół dnia nie było u nas prądu a skończyło mi się doładowanie w playu i nie mogłam nawet korzystać z laptopa

kochane moja córcia dała mi wczoraj w nocy popalić. To chyba za to ktg a dziś mały leniwiec też mało ruchliwy. Dopiero po tabliczce czekolady poszalała, poczkała i teraz znowu cisza - zwariuję przez nią.

A kochane ja wam chyba wlezę w kolejkę bo myślę, że za dwa tyg. zrobią mi cc, bo mój lekarz mówi że będzie się starał abyśmy na święta były w domku

Izunia ale masz zapas wody...a winka...mniam zrobiłaś mi smaka. Wózek fajowy, ciekawe kiedy nasz przyjdzie do hurtowni

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2011-04-01 o 17:09
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:07   #4072
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
super ale będzie miała piękny wózeczek

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-04-01, 17:09   #4073
izunia233
Zadomowienie

Laseczka na co czekasz? Wrzuć fotki tych swoich pudełeczek Pochwal się talentem

Stary 2011-04-01, 17:11   #4074
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam niedawno babeczkę z takim wózkiem, identyczny, super wygląda

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-04-01, 17:12   #4075
izunia233
Zadomowienie

Dziękuję bardzo

Woda moja, winko hm... pozostałości z czasów przed ciążą

Wyobraźcie sobie, że wózio kosztował mnie 870zł no i do tego jeszcze spacerówka ale nie chciało mi się jej zakładać.

Stary 2011-04-01, 17:14   #4076
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Laseczka na co czekasz? Wrzuć fotki tych swoich pudełeczek Pochwal się talentem
tak na szybko telefonem więc światło nie za dobre
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0900.jpg (91,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0901.jpg (102,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0904.jpg (91,0 KB, 44 załadowań)

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-04-01, 17:17   #4077
izunia233
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo fajne i ładniusie . Ja też mam manię pudełeczek i chyba wykorzystam Twój pomysł.

Stary 2011-04-01, 17:18   #4078
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne, takie Kubusiowe

Mój Aniołek 30.12.2016
Stary 2011-04-01, 17:22   #4079
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo fajne i ładniusie . Ja też mam manię pudełeczek i chyba wykorzystam Twój pomysł.
no ja chciałam żeby koszyczki stały na czymś
i chciałam kupić takie pudełeczka z ikei a że chwilowo tż i ja nie wybieramy się w tamte okolice i nie wiem czy przed porodem się wybiorę więc wpadłam na taki pomysł . Fajnie to wygląda szczególnie że mam motywy Kubusia Puchatka nie tylko na pudełkach bo i na ochraniaczu na ręczniczku dla dziecka-na przewijaku i na firankach i pewnie dojdą jeszcze te literki z imieniem też z Kubusiem to wszystko pasuje do siebie

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Fajne, takie Kubusiowe
dzięki

Kacper 18.04.2011

Stary 2011-04-01, 17:33   #4080
prunelle
Wtajemniczenie

Eirene, dobrze, że Cię wypuścili

Cytat:
dzięki dziewczyny tak mi się wydawało że brzuszek już dość nisko
bo coraz niżej go czuję.

Zrobiłam małe przemeblowanko i teraz łóżeczko stoi u mnie tak :
(zdjęcia takie na szybko )
ładnie świetny pomysł z tymi pudełkami, szkoda, że ja nie mam talentu do takich rzeczy i jakiś fajny stolik masz przy fotelu, ten okrągły, wygląda na wygodny?

Cytat:
no no, ale będzie miała brykę

słuchajcie, no załamałam się, skończyłam dziś pranie i prasowanie... poskładałam wszystko ładnie rozmiarami i co się okazuje?! że nie mam ŻADNYCH prawie ubranek na 56 Byłam święcie przekonana, że mam dużo, a tu klops - mam na 0-3 miesiące mnóstwo, ale one są większe i bardziej jak 62, i trochę na 50 podostawałam, a 56 lipa... Ledwo znalazłam 3 pary śpiochów do szpitala...
Nie mam pojęcia, jak ja to zrobiłam

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości