|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Też z początku nie rozumiałam, po co te miśki - ale o rozpruwaniu nie myślałam morderczynie misiów! Będzie to na pewno bardzo efektownie wyglądać My też planujemy księgę zrobić po swojemu, kupimy jakąś taką czystą i przygotujemy wszystko sami ![]() No właśnie w tym cała rzecz, że nie myślą ![]() Cytat:
Zawsze się opalam naturalnie, staram się, żeby bez zostawiania białych ramiączek I tak samo pewnie będę się opalać na lipiec 2012, chyba, że ktoś mnie namówi, żeby lekko solarium spróbować, ale na razie nie jestem przekonana, wolę naturalną witaminkę D3 ![]() Cytat:
Cytat:
Ten pierwszy to tak, jak u mnie w rodzinnej anegdocie, jak kiedyś moja Mama ze swoja Siostrą śpiewały jako dzieci: "Kaczuszko, wiesz maki są tak duże, duże, duże, a ty masz krótkie nóżki, jak zwykle u kaczuszki", a mój dziadek na to: ale co to są WIESZMAKI? Okazuje się, że dzięki temu, że mój TŻ dziś do późna w pracy siedzi, to będę miała babski wieczór - tak zwany sabat czarownic
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Hej dziewczęta
![]() Dziś przy okazji pierwszego dnia @ zrobiłam sobie malutką prognozę... I wyszło mi że są bardzo małe szanse żeby "te dni" dopadły mnie w dniu ślubu A poza tym, muszę się przyznać że wydałam dziś ostatnie pieniądze... A wypłata się oddala, bo dyro nie podpisał mi wczoraj rachunku bo wcześniej wyszedł, a dzisiaj go nie było. Podpisze dopiero w poniedziałek, księgowość pewnie zrobi przelew we wtorek, a dojdzie w środę przy dobrych wiatrach...Problem w tym, że w marcu wydałam jakieś kosmiczne pieniądze na dentystę i na ciuchy wiosenne, i kompletnie o tym zapomniałam Ale ale, nie napisałam NA CO wydałam te ostatnie pieniądze jak najgorsza idiotka Otóż kupiłam sobie dziś gorset ślubny Wiem że to za wcześnie ale byłam pewna że mam jeszcze zapas kasy na koncie, a trafiła mi się okazja, z której żal było nie skorzystać. Metki zostawiłam no bo nigdy nic nie wiadomo, a tak to można sprzedać na allegro jako nowy. Wstawiam link do obejrzenia:http://stanik.pl/lada/Romantic_Emotion_Corsage.htm To jakiś podobno bardzo stary model, więc nie mieli już majtek do kompletu, a zresztą chciałam takie wysokie modelujące, sięgające aż do gorsetu, a takich to i tak nigdy nie było do kompletu. Tył jest z gładkiej mikrofibry, więc majtki dobiorę sobie do materiału tyłu, bo do przodu będzie ciężko. No jak Wam się podoba? Myślę że spokojnie będę mogła go wykorzystywać jeszcze później, więc zakup nie jest taki zupełnie idiotyczny :P |
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bahari ładny choć ja bym tak wcześnie nie kupiła ze względu na to że nie wiadomo jak niska na plecach będzie suknia ale ogólnie jeśli uważasz że będzie ok i że możesz potem go używać to spoko
|
|
#4924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hihihi dziewczyny lecę i mam nadzieję że jak wrócę za 2godzinki to nie będę musiała szukać nowego wątku ;p
|
|
#4925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Może mnie jeszcze któraś pamięta? strasznie dużo piszecie![]() Cytat:
![]() No i zazdroszczę przeokrutnie, bo my jeszcze nic nie mamy załatwione, a co dopiero żeby już księgę robić
|
|
#4927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
220091122111344.jpg W ogóle to niestety ale typowe suknie IMHO wymagają właśnie gorsetu, bo staniki bez ramiączek wystają z tyłu. A jak się je z tyłu obsunie, to i przód się obsuwa. Gorset jest niższy z tyłu i nie obsunie się, bo zatrzymuje się na talii. Więc wg mnie warto się pomęczyć
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
Chyba się w nim obfotografuję i Wam wrzucę do oceny, ale nie wiem, czy tu można usuwać zdjęcia? Bo bym nie chciała żeby za długo wisiały, zawsze się jacyś zboczeńcy trafią :/
Albo może jakoś na priv? Tylko nie wiem jak...? Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-04-01 o 17:10 |
|
|
|
#4929 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
W "różne" masz załączniki i tam to można zrobić Tylko z tego co widzę to tylko gdy wątek jest aktywny. Gdy jest zamknięty to już chyba nie można
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-04-01 o 17:13 |
|
|
|
|
#4930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wolałabym coś wygodnego jednak ![]() Pokazuj, potem sobie skasujesz ![]() Baśku, a czemu nic nie załatwiacie jeszcze?
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie się w końcu coś ruszyło
ja od wczoraj duszę Tż o datę ![]() ja chciałabym już w październiku 2011... marzec 2012 byłby spoko, ale nie sprawdzałam jeszcze jak wypadają święta. najwyżej w kwietniu - kij, że bez "R"... SAMA doszłam do wniosku, że jeśli będziemy zbierać na wesele to nigdy nie uzbieramy, a tak weźmie się malutki kredyt (ja mam korzystne warunki jako pracownik banku) część kredytu się zwróci a część się spłaci... na cóż mamy czekać skoro znamy się 7 lat?
|
|
|
|
#4932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Udanego wieczorku
|
|||
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
jagodzia133 - ja już wrzucałam dawno temu tą fotkę
![]() też mnie urzekła dot. postu 4891 niuto - też mam jutro zajęcia :/ |
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Powaliło Was dzisiaj czy co????
Piątek jest, a Wy nadajecie jak przekupki na targu ![]() Trudno, kiedyś tam nadrobię. Idę myć głowę i na Opole uderzam. Miłego wieczoru!!
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
bahari gratuluję zakupu
moim zdaniem gorset jest dość uniwersalny i z pewnością nie będziesz miała problemu z doborem do niego sukni ![]() wieszmaki są the best hahaha Paulinka fajny przepis - juz sobie zachomikowałam, wygląda apetycznie a ja po prostu kocham pizze i wszelkie podobne. Jak tylko wróce za tydzień to na pewno wypróbuję. Muffinki wyszły jakieś takie niedorobione ale pachną pięknie, moze chociaż w smaku dobre :jezyk: |
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Chatko zaraz skrobnę PW
![]() Ja też w weekend idę do szkoły a ma być taka piękna pogoda
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się obfocić. Uprasza się o łagodny wyrok
![]() <usunęłam, jak ktoś chce zobaczyć to mogę wrzucić jeszcze raz> Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-04-01 o 20:40 |
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uszyję sama, muszę tylko dopaść w łapy jakiś czarny materiał. To samo z welonem dla Pani Misi Młodej nie wiem jeszcze jak z kwiatkami w łapce ale w tej kwestii pewnie też coś wymyślę. Póki co szukam odpowiedniego materiału na obicie książki. W sklepie z materiałami znalazłam dość ciekawy ale 45 zł za metr a metr to będzie troszkę za mało... więc szukam na allegro. na 4 dyszki mogę kupić koc i go ciut uciąć ale pomyślę jeszcze. Obeszłam wczoraj jeszcze kilka outletów ale nic nie znalazłam. No ale czasu mam jeszcze sporo więc pewnie coś wymyślę w tej kwestii. Powiedzcie mi tylko czy zostawić te karty co będą wklejane beżowe czy jednak dać białe bo mam w tej kwestii dylemat a póki wydrukowałam pierwszych 5 i jeszcze ich nie wkleiłam to mam czas na zmianę jeszcze. No i ta tasiemka: biała czy beżowa
|
|
|
|
|
#4939 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
na Twoich zdjęciach wygląda dużo ładniej niż na tych ze strony internetowej
bardzo fajny
|
#4941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mogę się doczekać, aż pokażesz nam już gotową okładkę![]() Ja bym dala białe kartki do środka
|
|
#4942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-04-01 o 18:17 |
||
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na rolki
![]() Mam nadzieję że jak wrócę, to nie będzie jeszcze nowego wątku, albo chociaż na pierwszą stronę się załapię ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i już się doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beat@ mi sie bardzej podoba kolor ecru
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
No i kupione
Wzięłam jaśniejszy ECRU. Sprzedający pieniążki już ma więc w poniedziałek pewnie wyśle. Liczę że we wtorek to dostanę no i będę mogła działać.Basiek19 - pochwalę się na pewno końcowym efektem
|
|
|
|
#4948 | |||
|
Zadomowienie
|
Ah, dziewczyny, padam na twarz! Po uni pojechalam na solarke, na 5 min, bo to pierwsze opalanie od lata, a mnie dosc szybko bierze, szcegolnie na stojacych. Pozniej odwiedzilam w pracy TZ, bo mialam po drodze, a teraz sie zabirem aza nadrabianie Szpilek na Giewnocie
Ale nie wiem czy nie zasne w trakcie, bo dzis spalam jedynie 4h, tak szlifowalismy z TZ jego mgr ... ![]() Cytat:
Facetto jednak facet, musi pokazac, ze potrafi A troche go ponioslo, bo mial moze gorszy dzien, albo faktycznie wkurzyla go juz do reszty na lampka i musial sie wyzyc, a niestety bylas w poblizu .. Mam nadzieje, ze juz dobrze ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Twojego TZ i zebyscie tez mogli poczuc ta cudowna ulge, ktora towarzyszy temu dniu ![]() Cytat:
Widze, ze wzielas sie ostro do roboty Z tego co mowisz bedzie to fajnie wygladalo Nie moge sie doczekac, az zobacze efekt koncowy Ja niestety nie za bardzo lubie sie bawic w takie rzeczy, TZ to w ogole nie mialby na to czasu, a ze jego Tata jest artysta przez duza A, to juz go zapytalismy czy w wolnym czasie by takiej ksiegi dla nas nie zrobil .. Zrobi ))
|
|||
|
|
|
#4949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie skoczę na solarium, zeby nie być bladziutka. ale nie będę przesadzała. ja też tak zrobię- pójde wcześniej na kilka minut i będzie dobrze ![]() nena1984 dobre te dowcipy nie słyszałam jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za zdecydowanie bahari bardzo fajnie wygląda ten gorset piszecie o szkole- a ja jutro idę na pierwsze zajęcia z angielskiego. jestem bardzo pozytywnie nastawiona, bo są małe grupy i będzie okazja, żeby podszkolić język. przy dużych grupach (pamiętam konwersacje na studiach) ciężko było dojść do słowa i robił się ogólny chaos. zobaczymy jak to będzie |
|||
|
|
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
jajku za oknem tak cudownie śpiewają ptaki a ja siędzę i piszę tą genetykę eh
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

no więc postanowiłam z TŻ-tem że sobie taką zrobimy. Oczywiście wszystko robię sama a TŻ- tylko komentuje.... ale póki co cały projekt mu się podoba.
może takim pluszem jak większość maskotek jest robiona. Misie jak w załącznikach. Nie opłacało się kupować na allegro. Za 2 takie jak mi się podobały trzeba było dać 100 zł + wysyłka. Ja kupiłam całkiem przypadkiem w kwiaciarni. Zauważyłam tego jaśniejszego przez szybę jak przechodziłam i z ciekawości weszłam do środka. Za 2 misie dałam 50 zł. Kupiłam także papier ozdobny żeby karty z tekstami powklejać do środka tylko tutaj trochę zrypałam bo sama księga ma strony takie lekko kremowe a ja z rozpędu kupiłam też kremowe tylko troszkę ciemniejsze a białe by pewnie ładniej wyglądały. No ale zobaczę jeszcze. Może te beżowe wykorzystam na przywieszki na alkohol a do księgi kupię białe. Ewentualnie zostawię te beżowe a w środku na pionowych bokach kart dam białą tasiemkę. Rady co do moich dylematów mile widziane

Też z początku nie rozumiałam, po co te miśki - ale o rozpruwaniu nie myślałam morderczynie misiów!
Będzie to na pewno bardzo efektownie wyglądać
Zawsze się opalam naturalnie, staram się, żeby bez zostawiania białych ramiączek
I tak samo pewnie będę się opalać na lipiec 2012, chyba, że ktoś mnie namówi, żeby lekko solarium spróbować, ale na razie nie jestem przekonana, wolę naturalną witaminkę D3 

18.08.2010 - zaręczyny

strasznie dużo piszecie

moim zdaniem gorset jest dość uniwersalny i z pewnością nie będziesz miała problemu z doborem do niego sukni