|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Cytat:
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Moje dzisiejsze trolle w stylu morskim
|
|
|
|
#1533 |
|
Wtajemniczenie
|
sorina, śliczne jak zawsze
|
#1534 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=melczak0;26090492]super - mojej też by się podobały - na razie ma 3 charmsy ale ze sa z kruka i apartu to w większości leżą w pudełku (szkoda żeby zgubiła a poza tym jestem przeciwna noszeniu biżu do przedszkola) i też się zastanawiałm nad kuleczkami ale branso jaka by jej pasowała (taka z beczułkowym zapięciem) jest w ChCh i kosztuje trochę za dużo ale tego pewnie by nie zgubiła,
a tak wogóle z bólem serca zapisałm ją wczoraj do pierwszej klasy - od trzech tygodni miłam takiego stresa z tego powodu iż po wszytskim to normalnie kamień jak mi spadał z serca to dziurę w podłodze chyba zrobił mleczakow już nie mam a moja mala już też gubi![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Melczako, ja kupiłam w końcu mojej 7-latce plecioną, czarną bransoletkę a'la Pandora za 7 zł i do tego koraliki "srebrne" w sklepie internetowym za 20 zł z przesyłką. Okazało się, że większość koralików była pakowana po 2 szt i mamy tego mnóstwo - cała bransoletka zapełniona, a jeszcze sporo korali zostało. Młoda dumna jak paw, ja szczęśliwa, że kosztowało mnie to w sumie ze 30 zł, a jeśli zgubi, to stresu nie będzie. |
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam te trollki
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() jeden dzień i tyle fotek - wszystko piękne |
|
|
|
#1537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po filtrach też jestem czerwona, ale to tylko rumień, który schodzi i na drugi dzień ściana, do tego ciemne włosy i żałobnica gotowa . Kombinowałam już z kolorami włosów ale dobrze mi teraz jedynie w ciemnobrązowych. Kiedyś jak byłam młodsza to mogłam mieć włosy czarne, kawowe, czarno-fioletowe oraz z kolorowymi pasmami czerwono-fioletowo-pomarańczowymi.---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Niebieskości cudne i dobrane do garderoby idealnie
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Wtajemniczenie
|
Miramar, ja też mam ciemnobrązowe włosy, więc wygląd "trupa" to u mnie norma
Mi akurat to nie przeszkadza, bo wolę być blada, niż spalona na solarium, jedyne co mnie w tym denerwuje to to, jak mnie niektórzy pytają czy jestem chora albo czy nie jest mi słabo
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze jestem poparzona ale i czerwona pierwszego dnia potem robię się na brąz
Do tej bluzeczki jeszcze miałam zielony żakiecik taki 3/4
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą z filtrem czy bez dostaję poparzeń słonecznych, a wzrok mam tak delikatny że latem nawet w pochmurny dzień wszystko mnie oślepia więc słońce nie dla mnie ![]() No to może wreszcie i ja sobie ulżę zaległymi zdjęciami ![]() 1-2) Lilou - urodzinowe dla mojej mamy ![]() 3-9) Pandora - uzupełniona o czerwone murano
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2011-04-01 o 18:56 |
|
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell, no mi też jest tak dobrze, nawet nie wyobrażam sobie siebie z ciemniejszą karnacją
![]() A Twoja Pandorka śliczna ![]() I jeszcze jedno, paznokcie to czemu tak do zdjęcia schowałaś co? Byś pokazała co tam za lakier się kryje ![]() No i Lilou też super
|
#1542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie muszę być w lecie opalona na brąz, ale choć lekko ogorzała chciałabym być, bo wtedy zdrowiej wyglądam . Moi rodzice i siostra zawsze opalali się na czekoladki, a ja nic
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Raczkowanie
|
Sorina, sliczne Trolle i wrozka
Mirell ![]() Paulina, moja tez juz lejaca Czkoda Ale sie nie rozciagnela
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja branso... chyba jest sztywna, nie wiem bo ja to ciągle latam z Trollami, Pandory mnie szkoda sie boję obtłuc te cholerne gwiazdki Lakier to akurat ciemna czerwień z Inglota bo zdjęcie robione z tydzień temu (ale mogę jutro pokazać z OPI na żądanie of koors )
|
|
#1545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli kolorki jak z Zarowej aktualnej kolekcji, bardzo mi się podoba łączenie takiego niebieskiego z zielenią. Mi też do twarzy w takich zestawieniach. |
|
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
Peri, no moja też się nie rozciągnęła, ale jest taka rozlazła już
Myślałam, że troche dłużej będzie sztywna![]() Mirell, żądać to nie będę, no ale jak będziesz miała którymś z OPIków pomalowane pazurki to możesz pokazać
|
#1547 |
|
Rozeznanie
|
Spróbujcie pokręcić bransoletką.
Da się wtedy ułożyć ją tak, żeby była sztywna... tylko nie wiem czy to wyjdzie z większą ilością koralików. Głupia domcia |
|
|
|
#1548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja srebrna się nie rozciągnęła i jest nadal sztywna I przez to wszystko jest za ciasna, noszę na niej tylko 3 korale i to do tego na lewym nadgarstku, który jest chudszy. Zdecydowanie wolę bransoletkę ze skórki. |
|
|
|
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() sajf- udał się żart ![]() ![]() klask i:-aliena, mirell, mleczako, sorina, myszkaPeri- Wydaje mi się,ze VLS ma wszystko
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz ostatnio nabyte (a raczej odebrane
) Trolle ![]() 1)Cherubinek (188zł), Koralowe Bębelki (112zł) Kłębek Wełny (208zł) 2-7) kompozycje 8) to co zostało z koperty bąbelkowej po Trollach przy kontakcie z moim TŻ 9) i obowiązkowe pączki każdej koralikomaniaczki
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
domcia, próbowałam tak zrobić, ale mam za dużo korali już i się nie da zapiąć... A nie chcę robić nic na siłę, bo się boję, że mi pęknie ma pół, a że ja zdolna do psucia czegokolwiek, więc wolę nosić taką rozlazłą
![]() Mirell, Trolowe nowości śliczne I cherubinek słodki, ja nie rozumiem dlaczego dziewczyny pisały, że on jest straszny A te pączki pewnie pyszne, sama bym takie zjadła (taa, to nic że przed chwilą pochłonęłam paczkę ciastek ) A co do folii, to ostatnio przyszły jakieś płyty do mojego brata i były właśnie w tej folii bąbelkowej, jak się do niej dopadłam to po pięciu minutach była cała wypstrykana
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-04-01 o 19:15 |
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
Może fanki charmsów z Warszawy będą zainteresowane - w środę byłam w Złotych Tarasach i w Agatha jest (wciąż/znowu?) -50% na charmsy. Zakładam, że na wszystkie, ale nie dopytywałam się.
A ja znalazłam mojego wyczekiwanego charmsika książkę w Ti Sento. Oczywiście nie było na stoisku, panie powiedziały, że zamówią. Miało to potrwać tydzień, ale jeszcze nie zadzwoniły. Mam nadzieję, że niedługo się odezwą. |
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
mirell pokaz jeszcze nowe trolle :PP
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bąbelki prześliczne, a w Motku jestem obłędnie zakochana ![]() Paulina, ciastka spox, ja w tej chwili zagryzam czekoladowe Hit-y na zmianę z chałwą kawową i jajkami czekoladowymi, a i jeszcze pizzę w międzyczasie żeby nie było za słodko
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell wszystko śliczne, cherubinek co prawda nie w moim guście, ale Ci pasuje
|
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Mirell śliczne
Te cherubinki są dość dziwne zależy na jakiego się trafi |
|
|
|
#1557 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell, no to masz wyżerkę
Ja już skończyłam te ciastka i teraz nawet na opakowanie patrzeć nie mogę Miałam sobie jeszcze lody zjeść, ale chyba nie dam radyNawet nie zauważyłam, że już ponad 1000 postów nastukałam
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-04-01 o 19:31 |
|
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wyginam teraz oxy z 2 klipsami i pacyfką...
I zaraz chyba z drugiej srebnej ściagnę beadsy, założe tylko klipsy i też z nią to zrobię, bo mnie kręci ta obręcz ;-) |
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To daj mi ![]() Ja z tych cukrowych, ostatnio przestałam czuć już 3 łyżeczki cukru w kawie, muszę dawać 3,5
|
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell, mogę Ci dać, nie ma problemu
I nawet jeszcze bitą śmietanę mogę Ci do nich dołożyć![]() Ja kocham słodycze i nie potrafię bez nich wytrzymać ani jednego dnia Co prawda czasami najdzie mnie też ochota na chipsy na przykład, ale bez tego potrafię przeżyć, a dzień bez słodyczy to dla mnie dzień stracony Nawet jak jednego dnia zjem ich tyle, że mam dosyć, to na drugi dzień i tak zjem chociaż batona. A do herbaty daję też tak 3 łyżeczki cukru, bo dwóch już nie czuję
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

. Dobrze, że wymyślono samoopalacz, bo inaczej straszyłabym białą twarzą całe lato. Ciało też mi się nie opala, więc już machnęłam na to ręką i od wielu lat się nie wystawiam na słońce, bo mi jeszcze naczynka pękają. Jedyny tego plus jest taki, że zmarszczek prawie brak pomimo zaawansowanego wieku

mleczakow już nie mam a moja mala już też gubi

klask i:-aliena, mirell, mleczako, sorina, myszka
I cherubinek słodki, ja nie rozumiem dlaczego dziewczyny pisały, że on jest straszny
Bąbelki prześliczne, a w Motku jestem obłędnie zakochana