Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 22:33   #3451
Cola_Ola
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Hahahahahahahahha ten koleś jest nieziemski...
swoją drogą przypomniała mi się pewna sytuacja. Leżałam sobie z pewnym jehomościem na łóżeczku (grzecznie), oglądaliśmy tv i leciała własnie ta reklama . Zaczęłam się strasznie z niej śmiać (cóż poradze na to, ze ten koles z reklamy TAK na mnie działa ) a moj towarzysz leżakowania wielce oburzony udał sie do kuchni mówiąc, że dziwne mam poczucie humoru. Hahaha... chyba sie przestraszył

Pisałyśmy tu o zdawaniu prawka itd..
Spotkałyscie sie z akcją naklejaia na samochod plakietek w stylu: karny ______ za _________ parkowanie?
napisy niecenzuralne, wiec ominęłam. Niektórzy wkładają za wycieraczki po prostu wydrukowane ilustracje tejże męskiej czesci ciała, by ukarać kierowcę. Spotkałyscie sie z tym? stosujecie? jakie macie o tym zdanie>? Wygląda to tak : klik
Ostatnio zrobiłam cos podobnego, bo po prostu puściły mi nerwy (umiescilam karteczke z podobnym napisem za wycieraczką, naklejki to moim zdaniem przegięcie).

Aaa. własnie.
Dziewczyny, jak na Wizazu zrobic coś podobnego? klik

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Żebyś się nie zdziwiła, jak tej pępowiny łatwo odciąć nie bedziesz mogła....
Będziesz sama sobie płacic za studia, czy oni Ci je beda finansowac?

Chcę iść na dzienne to chyba jakiś wielkich opłat nie będą mieć. Oprócz mieszkania i wyżywienia. Tragedia. Oj najwyżej zmienie numer telefonu Kocham ich i nie potrafię im sprawić przykrości na dłuższą metę, jak wiem że z drugiej strony dadzą mi wszystko co chcę mimo tych ich nieznośnych szpiegostw.

Andrzej Sapkowski – Ostatnie życzenie
Cola_Ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:41   #3452
sweetish
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Cytat:
Napisane przez Cola_Ola Pokaż wiadomość
Chcę iść na dzienne to chyba jakiś wielkich opłat nie będą mieć. Oprócz mieszkania i wyżywienia. Tragedia. Oj najwyżej zmienie numer telefonu Kocham ich i nie potrafię im sprawić przykrości na dłuższą metę, jak wiem że z drugiej strony dadzą mi wszystko co chcę mimo tych ich nieznośnych szpiegostw.
Nie musisz im sprawiać przykrości.
Możesz przecież drogą kompromisu coś osiągnąć... NIe trzeba od razu sie kłocic. Nie tylko jedynakom przychodzi to trudno. Wiem coś o tym, choć jedynaczką nie jestem... Naprawde radze Ci pogadac z rodzicami. Nie tylko Tobie jest ciezko w tej sytuacji....oni tez zapewne nie radzą sobie z ta nadopiekunczoscia...

Mieszkanie i wyżywienie to wbrew pozorom sporo.
A wracajac jeszcze do matury- chodzisz na jakies korepetycje z tej matematyki?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:44   #3453
wjosna20
Raczkowanie

Cytat:
Spotkałyscie sie z akcją naklejaia na samochod plakietek w stylu: karny ______ za _________ parkowanie?
napisy niecenzuralne, wiec ominęłam. Niektórzy wkładają za wycieraczki po prostu wydrukowane ilustracje tejże męskiej czesci ciała, by ukarać kierowcę. Spotkałyscie sie z tym? stosujecie? jakie macie o tym zdanie>? Wygląda to tak : klik
Ostatnio zrobiłam cos podobnego, bo po prostu puściły mi nerwy (umiescilam karteczke z podobnym napisem za wycieraczką, naklejki to moim zdaniem przegięcie).
Ja się spotkałam i strasznie mi się to podoba Sama planuję się zaopatrzyć w takie karteczki i wkładać je za wycieraczkę.
Myślę, że to może być bardziej skuteczne niż blokady kół i mandaty.

Ewentualnie zmieniłabym tylko treść na mniej kontrowersyjną, bo jakiś idiota może się przyczepić, że go obrażam czy coś
Stary 2011-03-31, 22:48   #3454
Parvanti
Zadomowienie

Jak mówicie, że dobre to różowe to fajnie. W sobotę wypróbuję

sweet zdjęć to na razie nie ma czego robićTaki generalny remont myślę, że dopiero za rok zrobimy, trzeba wymienić podłogi (strasznie trzeszczą) i drzwi, położyć nowe kafelki w kuchni. Teraz tylko przemalowujemy ściany i kupujemy sprzęt agd plus rzeczy potrzebne na co dzień. Ja bym chciała "już, zaraz" ale trzeba poczekać(finanse...). Na szczęście mieszkanie jest zadbane, okna, instalacja grzewcza są nowe więc nie ma tragedii.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 23:07   #3455
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wjosna20 Pokaż wiadomość
Ja się spotkałam i strasznie mi się to podoba Sama planuję się zaopatrzyć w takie karteczki i wkładać je za wycieraczkę.
Myślę, że to może być bardziej skuteczne niż blokady kół i mandaty.

Ewentualnie zmieniłabym tylko treść na mniej kontrowersyjną, bo jakiś idiota może się przyczepić, że go obrażam czy coś
No ja ostatnio na poczekaniu stworzyłam sobie mini litanie do tego fatalnego kierowcy... Tak koło mnie zaparkował, że miałąm duże trudnosci z dostaniem sie do samochodu. No to sobie później poczytał

Stary 2011-03-31, 23:09   #3456
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Jak mówicie, że dobre to różowe to fajnie. W sobotę wypróbuję

sweet zdjęć to na razie nie ma czego robićTaki generalny remont myślę, że dopiero za rok zrobimy, trzeba wymienić podłogi (strasznie trzeszczą) i drzwi, położyć nowe kafelki w kuchni. Teraz tylko przemalowujemy ściany i kupujemy sprzęt agd plus rzeczy potrzebne na co dzień. Ja bym chciała "już, zaraz" ale trzeba poczekać(finanse...). Na szczęście mieszkanie jest zadbane, okna, instalacja grzewcza są nowe więc nie ma tragedii.
łeeeeee...Tez tak chcę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 153_w587.jpg (19,9 KB, 4 załadowań)

Stary 2011-04-01, 07:36   #3457
kamila2006
Zakorzenienie

co do obecnych testow z teroii na prawko to jest mega smieszne. wszyscy ucza sie ich na pamiec. Zdawalam prawko 3 lata temu a do dzis pamietam ze odpowiedzi przy rysunkach z alkoholem to A i C ale co tam bylo napisane to juz nie pamietam

mieli zrobic symulacje komputerowe ale chyba za drogo by to wynioslo ośrodki bo musialyby zakupic sprzet ;]

wg mnie powinna byc zwiekszona liczba godzin jazd. Teoria jest malo wazna, coz z tego ze ktos nawet zrozumie testy i bedzie je pykał bezblednie jak na drodze nie ma czasu analizowac "acha ten po mojej prawej, jak jestem na glownej to jade a potem tamtego przepuszcze..."

jezdzic jezdzic jezdzic jak najwiecej

co do naklejek to nie spotkalam sie z nimi, a pomysl.... smieszny

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 10:28   #3458
Cola_Ola
Zakorzenienie

Chodzę, chodzę na korki Regularnie. Właśnie dzisiaj zaliczyłam matme na 2 z plusem

Stary 2011-04-01, 11:01   #3459
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Hej Kobiety.
Co tam ciekawego?
U mnie nic nowego w sumie, wybrałam się dzisiaj do ogródka, przekopałam trochę ziemi <strongwoman> co by mi bicepsy urosły ale zamiast tego wyskoczyły mi tylko pęcherze od wideł czułam sie jak "rolnik sam w dolinie"

A teraz siedzę i zbijam bąki. Jestem trochę zła, bo jutro muszę jechać na 8 na zajęcia a potem spore okienko chyba będzie...

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 11:35   #3460
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Masz zapewne osłabiony organizm przez te stresujące sytuacje, których ostatnio dość sporo miałaś...
nie mam pojęcia a najgorsze jest to że nie mam kiedy tego wyleżec. jutro na 8 mam do szkoły i do samego wieczora a w niedziele to samo. juz pomine ze zapowoadają fantastyczna pogode.
Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
No ja podobnie.. trzeba nieco sięgnąć do teorii

Na policje? Ale fajnie Trzymam kciuki ! !
dobrze by bylo miec tam znajomości
Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Ja dopiero teraz odkryłam tą przypadłość, ale czuję, że się prędko nie wyleczę

Cola_Ola ja właśnie wolę wszystko jak najbardziej proste, minimalne, wiadomo, kwestia gustu. Zastawę za to kupię taką klik. Kolorowych jest w sklepach dużo więcej, większy wybór.
tez kiedyś sobie kupie zastawe czarna i biala. boskie sa kolorowe mi sie nie podobają
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Hej Kobiety.
Co tam ciekawego?
U mnie nic nowego w sumie, wybrałam się dzisiaj do ogródka, przekopałam trochę ziemi <strongwoman> co by mi bicepsy urosły ale zamiast tego wyskoczyły mi tylko pęcherze od wideł czułam sie jak "rolnik sam w dolinie"

A teraz siedzę i zbijam bąki. Jestem trochę zła, bo jutro muszę jechać na 8 na zajęcia a potem spore okienko chyba będzie...
ja niestety tez do szkoły

poza tym dziewczyny niektóre z Was robia tym hula-hop. czy sie tym zmniejszy jakos brzuszek? i jak długo robicie?? wszyscy mi mówia ze strasznie przytylam. nawet TZ sie ze mna droczy ze mam brzuszek
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 11:46   #3461
hoppipolla
Zakorzenienie

Myszka ja kręcę hula, ale nie codziennie, nie zawsze mam czas i nie zawsze mi się chce jak już kręcę to ok 20-60 minut i faktycznie, można wyszczuplić boczki czy talię. wiadomo, że ważna jest regularność, wtedy efekty będą bardziej i szybciej widoczne. ogólnie kręcenie hula jest dość nudne, wiec ja zawsze kręcę i oglądać coś w TV - czas szybciej leci.
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 12:06   #3462
Myszunia19
Zakorzenienie

tak dlugo???
Stary 2011-04-01, 12:27   #3463
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
tak dlugo???
20 minut to długo? Powinno się ćwiczyć minimum 30 minut, dopiero wtedy się tłuszczyk zaczyna spalać

Ja co prawda hula nie mam (usiłowałam kiedyś, ale mi nie wychodziło ), za to mam stepper, i dokładnie ta sama metoda - włączam sobie serial którego odcinek ma np. 40 minut, i sobie tuptam aż mi się nie skończy
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:21   #3464
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
20 minut to długo? Powinno się ćwiczyć minimum 30 minut, dopiero wtedy się tłuszczyk zaczyna spalać

Ja co prawda hula nie mam (usiłowałam kiedyś, ale mi nie wychodziło ), za to mam stepper, i dokładnie ta sama metoda - włączam sobie serial którego odcinek ma np. 40 minut, i sobie tuptam aż mi się nie skończy
i powiedz mi daje cos ten stepper? i ile taki kosztuje?
Stary 2011-04-01, 14:25   #3465
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
Myszka ja kręcę hula, ale nie codziennie, nie zawsze mam czas i nie zawsze mi się chce jak już kręcę to ok 20-60 minut i faktycznie, można wyszczuplić boczki czy talię. wiadomo, że ważna jest regularność, wtedy efekty będą bardziej i szybciej widoczne. ogólnie kręcenie hula jest dość nudne, wiec ja zawsze kręcę i oglądać coś w TV - czas szybciej leci.
ja też tak, przeważnie przy barwach szczęścia
Stary 2011-04-01, 14:31   #3466
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzę, chodzę na korki Regularnie. Właśnie dzisiaj zaliczyłam matme na 2 z plusem
Gratuluję
dla mnie matma od zawsze była zmorą, ale w okresie gdy korzystałam z korepetycji miałam nawet mocną czwórkę, tak wiec wszystko zalezy od nauczyciela no i naszych chęci, nastawienia do przedmiotu. Trzymam kciuki, żebys bez problemu zdała tę nieszczęsna matmę..

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Hej Kobiety.
Co tam ciekawego?

U mnie nic ciekawego...
POgoda sie popsuła, kiedy ja powoli dochodze do siebie.... Wiedziałam, że tak bedzie
Do tego walcze jeszcze z opryszczką... mam na wardze 2 małe pechrzyki, okropnie bolące.. Wrrrr.... Mam czas do poniedziałku, żeby doprowadzić sie do normalnego stanu. Znacie jakies sprawdzone sposoby na takie opryszczki?

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
nie mam pojęcia a najgorsze jest to że nie mam kiedy tego wyleżec. jutro na 8 mam do szkoły i do samego wieczora a w niedziele to samo. juz pomine ze zapowoadają fantastyczna pogode.

dobrze by bylo miec tam znajomości

tez kiedyś sobie kupie zastawe czarna i biala. boskie sa kolorowe mi sie nie podobają

ja niestety tez do szkoły

poza tym dziewczyny niektóre z Was robia tym hula-hop. czy sie tym zmniejszy jakos brzuszek? i jak długo robicie?? wszyscy mi mówia ze strasznie przytylam. nawet TZ sie ze mna droczy ze mam brzuszek
Wypij sobie na noc Upsarin C. Moim zdaniem naprawdę pomaga. Pij też dużo herbaty z cytryną.
Co do hula...
ponoć naprawdę pomaga. Ja jak narazie nie znalazłam takiego dużego. Mam w domu tylko takie maleńkie, ale nim to nie da rady kręcić...

Dziewczyny. jak sie nazywa czerń wpadająca w fiolet? co to za kolor? wypadło mi z głowy całkowicie...

Stary 2011-04-01, 14:39   #3467
Myszunia19
Zakorzenienie

chodzi o to ze ja nie chce schudnąć tylko jakoś ulożyć ten brzuszek. zeby nie był taki wystajacy i tłuściutki tylko płaski.
a co powiecie na te pasy wibrujące? ja sie takim własnie zaczełam masować po 20 minut dziennie
Stary 2011-04-01, 14:50   #3468
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Sweet, nie wiem może maść cynkowa? Ponoć wysusza? Mnie zimno rzadko wychodzi więc nie bardzo wiem czym to zwalczać. Ostatnio mój TŻ taką złapał i miał jakąś maść (nie wiem jaką) a później cynkową.

Weekend ma podobno być piękny, no ale ja w szkole tzn. niby mam mało zajęć, ale w sobotę TŻ jedzie na fuszkę, więc do wieczora go nie będzie, a ja mam miec znikomą przyjemność i iść do niego do domu czekać i siedzieć z jego rodzicami

Mysza, słyszałam, że te pasy to do niczego są, że one owszem może trochę wyrzeźbią mięśnie ale samego tłuszczy nie spalą.

Wymiana
Stary 2011-04-01, 15:06   #3469
Myszunia19
Zakorzenienie

Sweet a ja polecam sprawdzony sposób na opryszczke: posmaruj pastą do zębów tylko taką białą w tubce a nie taką w żelu.

to co ja mam zrobic na ten brzuch, bo podkreslam ze nie chce schudnąć tylko pozbyc sie oponki. bo pupa i biust ok tylko ten wystający brzuch...
no i moze jakas dieta? tylko nie lubie za duzych ograniczeń:P
Stary 2011-04-01, 15:44   #3470
szatanica1989
Zakorzenienie

Hej Wam, wpadłam na chwilę, podczytuję ale w sumie nic ciekawego do napisania nie mam

Sweet, na opryszczkę najlepszy jest czosnek - rozcinasz ząbek, smarujesz pęcherzyki i zrobione. Szczypie ale wysusza, dzięki temu nie rozchodzą się te bąble.

Cytat:
chodzi o to ze ja nie chce schudnąć tylko jakoś ulożyć ten brzuszek. zeby nie był taki wystajacy i tłuściutki tylko płaski.
a co powiecie na te pasy wibrujące? ja sie takim własnie zaczełam masować po 20 minut dziennie
Jedno słowo: POMPKI.

Są genialne, robię od dwóch miesięcy i zdecydowanie widzę poprawę w wyglądzie mojego brzucha. Z początku nie umiałam zrobić ani jednej, więc robiłam wersję łatwiejszą, z łóżka - kładziesz się na łóżku i zsuwasz tak do bioder, no i pompujesz Teraz doszłam do 8 standardowych pompek, celem jest 10, a potem po 10 na serię Nie tylko brzuch się poprawia, ale genialnie wzmacniają ręce - polecam

Do tego dużo wody - odkąd miałam problemy z nerkami i codziennie piję minimum litr, figura mi się zdecydowanie poprawiła i mam więcej energii.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:14   #3471
Cocaine essence
Zakorzenienie

Sweet, dziewczyny podają domowe sposoby, jeżeli chcesz coś z leków to polecam Vratizolin.
Wskazania Leczenie opryszczki warg i twarzy wywołanej przez wirusa opryszczki zwykłej (Herpes simplex).

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:54   #3472
hoppipolla
Zakorzenienie

Myszka, a ja polecam Ci jednak to hula, mi fajnie wymodelowało brzuch

wróciłam z jazd, po 3 tygodniowej przerwie nie było tak źle. instruktor nawet mnie chwalił, a jutro idę na 2h.
Stary 2011-04-01, 17:06   #3473
Cola_Ola
Zakorzenienie

Sweet, a ten kolor o który Ci chodzi to nie jest przypadkiem ametystowy... Tak mi się wydaję.

Ja wychodzę zaraz z koleżanką na piwko Tż nadal nie ma kasy na koncie, więc lipa. No ale jutro mamy się niby zobaczyć. Jakoś mnie nerwy noszą, wkurza mnie to wszystko i on sam. Co prawda został mi tydzień do okresu, więc może i dlatego, ale już normalnie ... Mam ochotę zabić.

Jejku, że Wam się tak chce ćwiczyć. Ja to jestem leń do kwadratu. Jedynie rolki lubię

Ale nam wolno idzie ten wątek Gdzie macie resztę zazdrośnic? Kiedyś Was pełno było

Edytowane przez Cola_Ola
Czas edycji: 2011-04-01 o 17:09
Stary 2011-04-01, 17:12   #3474
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet, a ten kolor o który Ci chodzi to nie jest przypadkiem ametystowy... Tak mi się wydaję.

Ja wychodzę zaraz z koleżanką na piwko Tż nadal nie ma kasy na koncie, więc lipa. No ale jutro mamy się niby zobaczyć. Jakoś mnie nerwy noszą, wkurza mnie to wszystko i on sam. Co prawda został mi tydzień do okresu, więc może i dlatego, ale już normalnie ... Mam ochotę zabić.

Jejku, że Wam się tak chce ćwiczyć. Ja to jestem leń do kwadratu. Jedynie rolki lubię

Ale nam wolno idzie ten wątek Gdzie macie resztę zazdrośnic? Kiedyś Was pełno było
Wiosna, zaraz lato, więc trzeba troszkę się po pocić , żeby obciachu na plaży nie było
Stary 2011-04-01, 17:13   #3475
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
i powiedz mi daje cos ten stepper? i ile taki kosztuje?
Ja dostałam za darmo, ale kosztuje od 100-400 zł, w zależności od tego jak markowy i "wypasiony" kupujesz.

I ty to byś czarów chciała - ćwiczyć nie, bo 20 minut to długo, schudnąć magicznie tylko z brzucha, i dietkę, ale taką, żeby najlepiej nic nie ograniczać i założyć sobie wibrujący pas, żeby odwalił całą robotę.

Cudów nie ma. Nie chudnie się miejscowo tylko z jednego miejsca - albo schudniesz po prostu i przy okazji zrzuci Ci się brzuch, albo klops. Pasy wibrujące poza relaksem to niewiele dają. Dietę możesz stosować zwyczajną, po prostu zdrowe odżywianie - ok. 1900kcal (to już dieta), ruch, bez podjadania, żadnych słodyczy, 5 posiłków dziennie, białkowa kolacja, sycące śniadanie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:17   #3476
Cola_Ola
Zakorzenienie

Chyba Bóg wiedział co robi, dając mi szczupłą sylwetkę i brak skłonności do tycia. Jak czytam o dietach i różnych innych rzeczach to zastanawiam się jak to można wytrzymać. Słodycze, zapiekanki, totrille, jajo z majonezem... Ja ciągle coś jem. Nie wyobrażam sobie inaczej

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Wiosna, zaraz lato, więc trzeba troszkę się po pocić , żeby obciachu na plaży nie było

Ja to mam obciach z brakiem cyca I tego się nie da już zmienić. Chyba, że silikon wepchnę

Stary 2011-04-01, 17:31   #3477
Myszunia19
Zakorzenienie

nigdy nie mialam problemow z waga. do 20 roku zycia mialam wogole problemy z przytyciem. ehh

Cholerka wiem leń ze mnie ale za hula sie wezme i te pompki z lozka tez nie brzmią najgorzej
Stary 2011-04-01, 17:39   #3478
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Hej Wam, wpadłam na chwilę, podczytuję ale w sumie nic ciekawego do napisania nie mam

Sweet, na opryszczkę najlepszy jest czosnek - rozcinasz ząbek, smarujesz pęcherzyki i zrobione. Szczypie ale wysusza, dzięki temu nie rozchodzą się te bąble.

Jedno słowo: POMPKI.

Są genialne, robię od dwóch miesięcy i zdecydowanie widzę poprawę w wyglądzie mojego brzucha. Z początku nie umiałam zrobić ani jednej, więc robiłam wersję łatwiejszą, z łóżka - kładziesz się na łóżku i zsuwasz tak do bioder, no i pompujesz Teraz doszłam do 8 standardowych pompek, celem jest 10, a potem po 10 na serię Nie tylko brzuch się poprawia, ale genialnie wzmacniają ręce - polecam

Do tego dużo wody - odkąd miałam problemy z nerkami i codziennie piję minimum litr, figura mi się zdecydowanie poprawiła i mam więcej energii.
Szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaatan! co u Ciebie?
od tak dawna sie nie udzielasz, w klubie (chyba) wspominałaś coś, że jakies zmiany itd... weź coś napisz. Nawet nie wiesz, jak sie martwiłam!

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Chyba Bóg wiedział co robi, dając mi szczupłą sylwetkę i brak skłonności do tycia. Jak czytam o dietach i różnych innych rzeczach to zastanawiam się jak to można wytrzymać. Słodycze, zapiekanki, totrille, jajo z majonezem... Ja ciągle coś jem. Nie wyobrażam sobie inaczej

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Ja to mam obciach z brakiem cyca I tego się nie da już zmienić. Chyba, że silikon wepchnę
Teraz są takie kostiumy kąpielowe, że ukryjesz brak cyca. Nie bój nic
wkładki dają kilkunastocentymetrowe chyba

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Sweet a ja polecam sprawdzony sposób na opryszczke: posmaruj pastą do zębów tylko taką białą w tubce a nie taką w żelu.

to co ja mam zrobic na ten brzuch, bo podkreslam ze nie chce schudnąć tylko pozbyc sie oponki. bo pupa i biust ok tylko ten wystający brzuch...
no i moze jakas dieta? tylko nie lubie za duzych ograniczeń:P
Mysza

nie mam chyba takiej zwykłej pasty w domu ale zaraz poszukam..
za czosnkiem też sie rozejrzę
za wszystkie rady dziekuje

Stary 2011-04-01, 17:39   #3479
hoppipolla
Zakorzenienie

ja też jestem szczupła i jem co chce i kiedy chcę, ale.. lubie czasem poćwiczyć, lepiej się czuję wtedy.
Stary 2011-04-01, 17:41   #3480
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Wróciłam własnie od rodzinki
Moja kuzynka przyjechała do Polski, mieszkała najpierw w Chicago, potem w Albanii, teraz jest w Polsce ze swoimi córeczkami. Fajne bąble. Tak śmiesznie, bo z mamą gadają tylko po angielsku (jak to super brzmi w ustach takiego brzdąca ) a z reszta po polsku, ze mną też.

Ja troszkę zaniedbałam ćwiczenia. Marzec to już całkiem klapa. Cały czas się źle czuje, zarówno fizycznie jak i psychicznie, niestety wszystko przez to, że nie mam pracy i mam dość siedzenia w domu. o weekendzie planuję się trochę poprawić, bo mój leń mnie przeraża

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Ja zazdroszcze tym co mogą wcinać za dwoje i nic im się nigdzie nie odkłada. Co prawda nie chciałabym być szczypiorkiem, ale mogłoby mi nie iść w biodra i inne partie ciała

Wymiana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości