|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
agus87 daj gołąbka. Plisssssssssss
![]() Ty to chyba byłaś u mnie w domu bo dosłownie mam identycznie zrobione jak ty. Kolory podobne, kanapa też kremowa tylko fototapety nie mam
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chiociaz na gieldzie widzielismy wozek 3w1 z "kubusia" za 580zl...13,5 wazyl
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my mieliśmy takie autko jako nasze pierwsze ![]() wielki sentyment mam do niego, bo to w sumie na nim uczyłam się jeździć po mieście też było stareńkie, no i skarbonka olbrzymia ![]() ale mimo to miło je wspominam prawie identyczny jak mój od Zosi, tylko ja mam kółka z dodatkiem żółtego koloru wysłałam mężula z Zosią na rowerek ![]() dziś przyjeżdża do nas chrzestna Zosi na weekend ![]() Zosia będzie miała się z kim bawić a ja ciut odpocznę ![]() ja zaczęłam pakować kosmetyczkę do szpitala i w sumie nie wiem co do niej włożyć .... muszę jeszcze soczewki zdążyć kupić .... (ale to z przyszłej wypłaty niestety) |
|
|
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
No to ja też pokażę swój wózeczek. ale jutro, bo musi mąż zdjątko mu cyknąć
![]() A teraz też zajadam gołąbka Więc smacznego koleżance która także gołąbki będzie wcinać
Edytowane przez Anuu91 Czas edycji: 2011-04-01 o 18:17 |
|
|
|
#4625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pomyślałam o gratisie jest i 11 krateczka z napisem bonus kurde jestem za dobra ![]() Cytat:
![]() kupiłam Ci kasiu wolisz na patyku czy rożka??![]() uwaga dla osób ktore lubią lody! ![]() polecam na prewde serdecznie lody z biedronki, ale nie wszystkie sprawdzone to arietta na patyku z migdałami cena 1,69zł i rożki marletto duo cena 0,99zł ![]() na prawde dawnio nie jadłam tak dovbrych lodów! cerna zaskakuje. i spokojnie mogli by brac po 4,50zł za te rożki bo sa pycha ![]() uwielbiam biedre. zastanawiam się kto je produkuje . co do pieluszek dada preminum rto u mnie w biedronce juz są pani je akurat wykłądała. i pieluszki w rozmiarze 3-6 istnieja:) cena 26,99 ale nie wiem ile sztuk chyba 64 ale akurat nie chciałam tejniej pani przeszkadzac i tam śnupać bo sobie wykłądała
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
swietny wozeczek co to za marka?Byłam dzis u gin i myslalam ze ja wykopie w kosmos. Mowie ze mnie kluje w pi.. no to zaprosiła mnie na samolot 1 raz w ciazy i pierwsze co to dostalam opie.prz że jestem ogolona bo przeciez wlosy to bariera dla bakterii a najlepiej chyba jakbym sobie tam dywan zapusciła cisnienie mialam 144/100 pierwszy raz takie zreszta w przychodzni mam zawsze wyzsze niz w domu (chyba zespol bialego fartucha sie klania) i mowie jej ze mierze regularnie w domu i jest w normie a tylko w przychodni mam wyzsze to zamiast kazac mi mierzyc np codziennie w domu to kazala mi raz w tyg wpasc do zabiegowego na pomiar wizyta za 2 tygodnie mam nadzieje ze ostatnia
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba Twoja gin jest zwolenniczką naturalnego wyglądu i zazdrości:P głupia kwoka. ciekawe ze kłuje w broszce od depilacji ![]() pewnie ciśnienie takie bo sie wkurzyłąs o tą depilacje ![]() a w ogole jestem w szoku ze pierwszy raz bylas badana na samolocie... to dziwne., ja za kazdym razem.
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła pościel
![]() Kolory na żywo o wiele piękniejsze a w dotyku po prostu miła i jak dla mnie extra
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Pospałam trochę i mi odrobinę lepiej ale tylko odrobinę
Widzę, że dzisiaj dzień zakupowy. Wszystkie kupują, odbierają i układają Ja też zamówiłam w końcu łóżeczko i przewijak i mogę powiedzieć, że mam już większość rzeczy dla dzidziusia.
|
#4630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nareszcie waga mi skoczyla w ciagu 3 tyg 1,1kg a od poczatku +4,6kg
Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-04-01 o 18:34 |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Aliczko bardzo sytmpatyczna posciel
![]() jezu jaki mam apetyt dzisiaj na słodycZe ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
|
#4632 | |
|
Zadomowienie
|
kasiula - nie zazdroszczę sytuacji z pracą - jakbym miała możliwość pewnie tez skorzystaabym i wyjechalibyśmy gdyby nas "przycisnęło".
teraz mam dobrą, gorzej z TZtem: ciągle umowy na czas określony, straszenie, że nie przedłuża (miał do wczoraj umowę a dzisiaj jest na konferencji w pracy - nie wiadomo czy mu umowę przedłuża czy nie ).nigdy nie wiadomo co nas w życiu czeka. a Ty zawsze powtarzałaś: dopóki jesteście razem dacie radę i za to Cie podziwiam i trzymam .Grazin - dziękować . clotrimazol wolno? ja to zacofana jestem a propos Twojego adhd - spod jakiego Ty jesteś znaku ? .daisula - nie zazdroszczę diety i tego, że musisz uważać na to co jesz, ale szczerze - chciałabym już przystopować z "zachciankami" - będzie mi bardzo ciężko po porodzie odstawić te słodycze, chipsy itp - a musze, bo moja dieta cud nie przewiduje takich rarytasów .agus - wpędzasz mnie normalnie w dół kulinarny - jak Ty to wszytso robisz? skąd pomysły? ja uwielbiam pichcić UWIELBIAM, ale mam zero weny Cytat:
naprawdę dobrze, że mój TZ nie ma takich zachcianek .a ja dla odmiany zrobiłam wafelki przekładane masą krówkową zastygają w lodówce .
|
|
|
|
|
#4633 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętasz jak te paluchy serowe polecałaś ![]() też kupiłam - ciut za słone dla mnie ale dobre ![]() teraz pewnie polece po lody Cytat:
ale chyba już giny się przyzwyczaili do golenia tam i ja jeszcze się nie spotkałam żeby mnie ktoś ochrzanił o to ... dla mnie to ewolucyjnie idzie, że się człowiek coraz więcej włosów pozbywa i pewnie kiedyś one znikną same .... na nogach kobietom już mniej rosną włosy niż kiedyś ... w ogóle to strasznie dziwnie bym się czuła idąc do lekarza taka zarośnięta ... ![]() Cytat:
rzeczywiście kolory super |
|||
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
No ja też na każdej wizycie na samolocie
Sprawdza czy szyjka zamknięta i nie skrócona, dziwne, że u Ciebie nie...
|
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
TheXanthippe no jak tak dalej będzie to tego klocka w życiu nie wycisnę. Ostatnio śmiałam się z moim gin, że będzie musiał się nogami zapierać, żeby ją wyciągnąć
![]() A wózek firmy Babyworld v-travel za całe 870zł do tego jeszcze jest spacerówka, ale nie chciało mi się jej zakładać. Dziwne, że pierwszy raz byłaś badana. Mnie gin bada co wizytę.
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, zgadzam się z dziewczynami. Jak masz możliwość wyjazdu to czemu nie spróbować
![]() Moniqa, dawaj przepis na wafelki z masą krówkową Grazin, tak zachwalasz te lody to pewnie się skuszę. Powiem że w Lidlu też są boskie, takie na patyku w grubej czekoladzie z kawałkami gorzkiej
|
#4638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ma jakieś znaczenie myślisz?![]() clotrymazol ja stosowałam z polecenia gina, nie można go tylko w pierwsZYm trymestrze. to tż ma szczeście, Ty troche mniejsze Cytat:
![]() no paluchy fakt słone jak cholera ale tak kilka na przegryche albo do barszczyku to wydaja mi sie super ![]() jeszcze jak mogę Ci cos polecic to jest taki sok pomarańczowy pisze ze niby wyciskany z pomarańczy, ile w tym prawdy nie wiem ale jest miąższ i faktycznie smakuje jak świezy soczek cena 4,99 masz niedaleko bronke tak? hihi ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() ja jadłam z lidla takie w kubeczkach własnie z czekoladą, ale smakowaly plastikiem (jedne w kubku z biedronki tyez tak plastikiem ciągną) i sie jakos do lodów z lidla zraziłąm. aaa juz sobie przypomniałam ! jadłam te lody na patyku z kawąłkami ciekmnej czekolady z loidla ! faktycznie dobre![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- ogladacied discovery? ![]() SZKOŁA PRZETRWANIA jest, ale on tam musi wstretne rzeczy jesc!!!BLEE
|
|
#4639 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4641 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poziomeczko masz termin dzien przede mna ja kazdy tydzien koncze w poniedzialek teraz skoncze 35 zaczne 36 wiec u Ciebie wychodzi ze ty tygodnie konczysz w niedziele ![]() focia mojego brzuchola ponizej 35t
|
|
#4642 |
|
Zadomowienie
|
MoniuK - prosze bardzo - kupujesz te wafle tortowe albo te duże okragłe, ja dziś wyczaiłam male takie, do tego masę krówkową i smarujesz i przekładasz i siup do lodówki
.cała filozofia. Xanthi - super brzucholek .ja się ewakuuję na dziś, chyba że jeszcze zajrze wieczorem. trzymajcie się Kochane.
Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-01 o 19:01 |
|
|
|
#4643 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4644 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Napiłam sie kawki z jednej lyzeczki co zrobie jak mialam taka ochote- a w sumie nie powinno sie
![]() agus87 znowu gyrosa pichcisz?? ![]() enchantresss ale ja chetnie bym jeszcze poczytała twoja historie ![]() to Tż pilkarzem jest? a jakiej reprzentacji-jesli mozna wiedziec? ![]() fajnie masz...studium masazu no no przystojniaczek, wez go pilnuj lepiej ![]() a wiesz ze czesto sie zdarza ze robimy podobnie jak nasi rodzice, wiec nic w tym dziwnego, ze zakochałaś sie w pilkarzu ![]() co do wyjazdu, jestescie mlodzi, niech sie twoj Tż realizuje, ja tez bym nie chciala tego zostawiac... u nas troche inna sytuacja, zagranica maż by robil w zawodzie, wiec nic nie traci... troszke gorzej ze mna... no ale zobaczymy ![]() pierwsza milość patrzylas??? ![]() andziot kochana granatowy jest ![]() powiem ci ze jak sie volvo popsuje to kaplica, czesci bardzo drogie. To jest nasze drugie autko, wczesniej mielismy opla vectre 93rok i to byl cacyk a tylko 3tys dalismy za niego ![]() marzy nam sie volkswagen passat w kombi czarny tak chociaz rocznik 2002 ale niestety nie stac nas ![]() ale wierze, ze kiedys moze.... ![]() Cytat:
rożka wole!kurde mam biedrone 3przystanki stad a juz bym leciałatez czesto robie tam zakupy, zawsze troche taniej ![]() Cytat:
![]() ale zeby powiedziec komuś, ze sie za bardzo wygolil tam nie powiem, troszke mnie to rozbawilo ![]() a cisnienie to pewnie w takiej sytuacji tez by mi podskoczylo! Cytat:
dziewczyny uciekam, musze isc do apteki, obiad wstawic tzwi bo wraca (tramwajem-wiec bedzie okolo 19,45) no i prisznic musze wziac.. milego wieczorku
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zadomowienie
|
TheXanthippe tu masz linka do pierwszego lepszego. Ja kupowałam u mnie w mieście w hurtowni i bez fotelika bo mam maxi cosi.
http://allegro.pl/wozek-v-travel-4w1...516892900.html
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki!!! Padam na twarz
![]() A dzis spotkalam sasiadke, ktora ma termin na ten sam dzien co ja i nawet nie wiedzialam, ze jest w ciazy, w sensie ledwo jej brzuszek wsytaje!!! przytyla niecale 5 kg...kurcze ja to chyba giganta nosze w brzuchu
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale sil brak probuje sie zabrac za gyrosa na jutro ale cos leniwie mi to idzie Cytat:
bardzo ladny brzucholek, duzy Cytat:
no robie go na jutro ide sie zabrac za krojenie a w tle leci Gordon Ramsay - mistrz kuchni ![]() achh |
||||
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejnym naszym autkiem był właśnie VW passacik kombi granatowy ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- to może to ta sama bronka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

kupisz mi tez???
swietny wozeczek co to za marka?

).
.
naprawdę 
.
trzymajcie się Kochane.