Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 19:11   #4651
mazianka81
Rozeznanie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Tak właśnie słyszałam

Adrianek miał taki materacyk, który był całkowicie płaski, więc nie było problemów. A tutaj są takie wybrzuszenia, że hoho
Trzeba się Mazianki zapytać - ona ma taki sam materacyk dla Julki
Jestem jestem juz pisze no wiec Julia do ok 6 mies spała na płaskiej str,a potem na gryce.

[QUOTE=gusiagatko;26094349]
mazianka Ja też chcę duża lodówkę
QUOTE]

no mi sie teraz marzy taka dwudrzwiowa,bo ta mi czesto za mała hihi,

[QUOTE=Lolka1212;26096035]Kwietniówki dobrze wam! W tym miesiącu dzidzia.. też tak kcemmmm

Mazianka jak sie teraz czujesz? Przeszło od wczoraj? Bidulka Mnie też często mdli.. ale na szczęście nie wymiotuje. Chociaż w I trymestrez miałam masakre i bałam się że teraz będzie powtórka.. póki co tylko mdłości, więc jako tako da się przezyć!
QUOTE]

Locia kochana po wczorajszym juz troche pzreszło,dziekuje za troske,a
ja tez w I tr spałam z kibelkiem,a teraz co jakis czas mam powtorke.

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

powiem Ci że ja na te pieluszki już czekam i czekam, ale u mnie w Biednebronce ciągle są jeszcze te stare nie wiem dlaczego nie wymieniają, chyba mają taaaki mega zapas że najpierw te stare muszą sprzedać ....
a specjalnie do innej nie chce mi się jechać ... chociaż robią się coraz bardziej kuszące ....
Ja właśnie kupiłam w Biedronie Dada premium w tm nowym opakowaniu jak papmpki 78szt za 26.99zł
Sa bardzo do pampków podobne,czasem je dla Julki kupowałam.

[QUOTE=ddaaiissyy;26098742]
mazianka81; wietny piekarnik! Sama nad takim myslałam. Mam kuchnie w podobnym stylu - drewniana, klasyczna. Bardzo mi sie u Ciebie podoba

QUOTE]

dziekuje słońce ja tez kocham styl klasyczny ,najchetniej całą chatke tak bym urzadziła

gratuluje nowego tyg

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

Tz nie dostal dzisiaj wyplaty, wiec jutro lozeczka nie odbierzemy bo ta kasa co jest odlozona na nie pojdzie na samochod.
Mam nadzieje, ze w poniedzialek sie uda....

wrociłam z Tesco i padłam.
lezałam i skurcze mialam masakryczne brzuch + krzyż.
Ale jakos narazie pzreszło ,oby tak zostało bo moj Tz w nocy wyjezdza i dopiero jutro wiecz wroci
a po dzisiejszej nocy troche mam stracha.

własnie stłukłam Zyrandol, chyba był za słabo pzrykrecony i zahaczyłam go materacem i spadł.pech to pech

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:12   #4652
TheXanthippe
Raczkowanie

izunia dziękowac musze u siebie w miescie poszukac jakiejs hurtowni , maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatal moze ty cos wiesz na ten temat

Aguś duzy to juz byl przed 8 miesiacami teraz nareszcie wyglada na ciążowy
Stary 2011-04-01, 19:13   #4653
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
no to już kolejny zbieg okoliczności
kolejnym naszym autkiem był właśnie VW passacik kombi granatowy

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

to może to ta sama bronka
jak mieszkasz w Oświęcimiu to bardzo prrawdopodobne
Stary 2011-04-01, 19:35   #4654
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Hej kochane
DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKIE CIEPŁE, WCORAJSZE SŁOWA OTUCHY !!!
BARDZO MI POMOGŁYŚCIE

Dzisiaj juz jest o niebo lepiej
mój tz wróciuł wczoraj z pracy i był taki kochany dla mnie...
powiedział, że sobie przemysłał, zrozumiał i przeprasza....i od razu wszystkie problemy mniejszymi sie stały

Zaraz będę was nadrabiała, ale najpierw sobie farbe na włochy położe, a co

Dzisiaj byłam cały dzien poza domem...pojechałam do mamy...
jak wracałam to po wejściu do autobusu kierowca jak wyjeżdzał z zatoczki nie spojrzał w lusterko gwałtownie zahamował bo bus jechał i poleciałam brzuchem prosto na oparcie siedzenia, nie zdążyłam usiąść ...łzy mi sie zakręciły, nie z bółu tylko ze strachu....brzuch mnie po tym nie bolał, ale bałam sie bo mój Piotruś nie chchiał sie w ogółe ruszyć...Nawet mój brat zbladł ze strachu i miał ochotę wtłuc temu kierowcy...na szczęście mały zaczął sie intensywnie ruszać....bałam się o niego masakrycznie.

ale wciąż mam poczucie że mogła mu sie krzywda stać

od jutra moge byc mało aktywna na forum, bo mężulek ma weekend wolny i chcemy go spędzić razem zobaczymy co z tego wyjdzie
ale w poniedziałek się pokaże i zdam relacje z USG
Stary 2011-04-01, 19:44   #4655
migotka03
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny! rano do was zaglądałam ale potem pojechałam do mamy(samochodem) i dopiero wróciłam. Nawet nie zwróciłam uwagi jak dużo naskrobałyście, będę was pomału nadrabiać, ale mam co robić, bo dostałam od siostry TZa kilka worków ubranek dzieciecych. Jeszcze nie zglądałam co tam jest, pewnie bez rewelacji, ale napewno coś tam wybiorę. Tak wogóle myślałam ze oni juz pooddawali wszystkie ciuszki bo ich najmłodsza córka ma 4 lata, ale jakoś przypadkiem zapytałam czy mają może jakiś kombinezon, no i przywieźli te wszystkie ciuszki.
Wyprałam już wszystkie ciuszki itp, któe miałam kupione (dużo tego nie było).
Łóżeczko jest już praaaawie gotowe, mam nadzieję ze niedługo bede mogła je wam pokazać.
No i jutro TZ zabiera się za remont sypialni (chociaż nie wiem czy można to nazwać remontem bo tam jeszcze nic nie było). Okno już wstawił i jest fajnie widno.
No to zmykam, idę trochę ponadrabiać i pojde przejrzeć ciuszki bo juz nie moge sie doczekać

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:48   #4656
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Hej kochane
DZIEKUJE WAM ZA WSZYSTKIE CIEPŁE, WCORAJSZE SŁOWA OTUCHY !!!
BARDZO MI POMOGŁYŚCIE

Dzisiaj juz jest o niebo lepiej
mój tz wróciuł wczoraj z pracy i był taki kochany dla mnie...
powiedział, że sobie przemysłał, zrozumiał i przeprasza....i od razu wszystkie problemy mniejszymi sie stały

Zaraz będę was nadrabiała, ale najpierw sobie farbe na włochy położe, a co

jak wracałam to po wejściu do autobusu kierowca jak wyjeżdzał z zatoczki nie spojrzał w lusterko gwałtownie zahamował bo bus jechał i poleciałam brzuchem prosto na oparcie siedzenia, nie zdążyłam usiąść ...łzy mi sie zakręciły, nie z bółu tylko ze strachu....brzuch mnie po tym nie bolał, ale bałam sie bo mój Piotruś nie chchiał sie w ogółe ruszyć...Nawet mój brat zbladł ze strachu i miał ochotę wtłuc temu kierowcy...na szczęście mały zaczął sie intensywnie ruszać....bałam się o niego masakrycznie.

od jutra moge byc mało aktywna na forum, bo mężulek ma weekend wolny i chcemy go spędzić razem zobaczymy co z tego wyjdzie
ale w poniedziałek się pokaże i zdam relacje z USG

Hej kochana ciesze sie,ze juz lepiej,ale jak pzrecztalam Twoje "przeboje " w autobusie,to az mi sie samej łz kreca,dobzre,ze mały sie rusza ,ja tez bym chyba na zawał zeszła.
Ci kierowcy to naprawde czesto nawet nie patzra kogo wożą

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:54   #4657
gusiagatko
Zakorzenienie

24kasia86
Mieszkam w De od 2008 r i mogę już co nieco powiedzieć. Żyje się tutaj łatwiej niż w Polsce, chociażby z tego względu, że państwo pomaga finansowo. Pisałam na początku, gdy do Was dołączyłam, że gdy w mojej firmie dowiedzieli się o ciąży nie przedłużyli mi umowy. Nie stresowaliśmy się z Tż, ponieważ wiedzieliśmy, że nie dadzą nam tu zginąć. Otrzymaliśmy pomoc od państwa i co miesiąc dopłacają do Tż wypłaty aby nam starczyło. Ja dostaję dodatkowe pieniążki od 13 tygodnia ciąży, ponieważ kobieta będąc w ciąży ma większe potrzeby (witaminy, owoce) Wiem, że gdyby w Pl spotkała nas podobna sytuacja, nie wiedzielibyśmy jak powiązać koniec z końcem.
Na pewno na dziecko dostalibyście pieniążki a Ty mogłabyś się starać o szkołę językową na początek. Po złożeniu odpowiednich papierków jest ona za darmo a w wielu z nich jest niania do dziecka.
Są też minusy. Przez pierwszy rok nie potrafiłam się tutaj odnaleźć. Bardzo obco się czułam.

ok nie przynudzam już.

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Dawno z wami nie pisałam, ale włączył mi się syndrom wicia gniazda, sprzątanie, układanie, przekładanie.....

W zeszły wtorek błam na wizycie i mała waży już 3 kg więc wzięłam się do roboty. Co prawda termin mam na 29 kwietnia ale wole mieć poszykowane.

Wrzucam wam fotki fury Majki którą kupiłam w środę
Fajna fura i brawa dla Malutkiej, jak ładnie już waży

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Przyszła pościel

Kolory na żywo o wiele piękniejsze a w dotyku po prostu miła i jak dla mnie extra
Śliczna

TheXanthippe Super brzusio Jaki duży

Antropia Super, że samopoczucie lepsze Współczuje jednak sytuacji w autobusie

06.07.2011
06:06

Edytowane przez gusiagatko
Czas edycji: 2011-04-01 o 19:58
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:11   #4658
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dobry wieczór! Mam kwadrans na nadrobienie, bo znowu zaraz wyłażę. A mam taką ochotę na piwo, że chyba Lech 0,5% będzie grany

Oczywiście nie wytrzymałam napięcia i musiałam zajrzeć na wątek

Pizzę zeżarłam, kawałek dla mnie, kawałek dla Hanutki Pyzolkowej

Agnieszko, ładna kuchnia! Aż się przyjemnie będzie w takiej gotować, cooo?

Anulinko, super zakupy! Sporo mamy podobnych, szczególnie rzeczy z TT, podkłady Bella, Seni, no i myjka z kaczuszką

Matall, ależ zbudynienie! No oczywiście, że musimy wyciągnąć Xanthippe! Już teraz nie ma wymówki

Kasiu łódzka, sama nie wiem, co sądzić o tej wit.D3, przy takich artykułach jednak jestem sceptyczką, bo cudów nie ma. Jakby nie było, rozstęp, to blizna i można ew. rozjaśnić i wyrównać koloryt z resztą skóry.

Grazin, nie malować

Kwiatecku, dzięki za oświecenie kojarzyłam tego paciorkowca z moczem, cewką moczową i byłam pewna, że to z siuśków się wykrywa Ale teraz wyjaśniło się, czemu gin chce pobrać wymaz na najbliższej wizycie

Xanthippe, jestem w szoku, że jeszcze istnieją lekarze, którzy uważają golenie się za coś nienormalnego! No ale dobrze, że szyja ok!

No i dziękuję za oświecenie, bo w końcu kiedyś chciałabym na wątku oblać nowy tydzień, ale tego nie robię, bo nie wiem kiedy

Śliczny brzuszek

Antropia, no ja myślę, że lepiej dziś

Była rozmowa o lodach, więc ja tylko chciałam uprzejmie poinformować [bo nie pamiętam, czy już to robiłam, ale kwestia lodów jest kluczowa w naszym stanie], że w Lidlu są lody na patyku, identycznie smakują i wyglądają, jak Magnum w czekoladzie posypane migdałami Cena oczywiście milion dolarów niższa

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:17   #4659
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Była rozmowa o lodach, więc ja tylko chciałam uprzejmie poinformować [bo nie pamiętam, czy już to robiłam, ale kwestia lodów jest kluczowa w naszym stanie], że w Lidlu są lody na patyku, identycznie smakują i wyglądają, jak Magnum w czekoladzie posypane migdałami Cena oczywiście milion dolarów niższa
ale żeś odkryła nowinę hihi zarcik już to było mówione w biedrze też mają "magnumy" za niecałe 2 zł

pomalowąłam ale malunio na podwórku i w ogole nie wdychałam

wyprasowąłam jedną część prania co mi wyschło dla seby. na razie same śpiochy w rozmiarze 56 i 62. zajeło mi to 30 min wiecie ile teog mam? 26 sztuk
na razie prałam tylko wszytsko w najmniejszych rozmiarach.

zostały mi jeszcze dwa kosze prania w sensie byly to dwie poralki i na razie tyle wyprałam, dzisiaj nie prałam bo byla taka nieciekawa pogoda.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

a w ogole to nie wiem czemu ale nie lubie śpiochów.
nie podobaja mi sie
Stary 2011-04-01, 20:19   #4660
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:

jeju, biedna Dzidziulkowi na pewno nic się nie stało, jest dobrze chroniony w brzuszku,a poza tym rusza się i to najważniejsze ! Wiem , że łatwo mi mówić , ale nie przejmuj się

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość

enchantresss

ale ja chetnie bym jeszcze poczytała twoja historie
to Tż pilkarzem jest? a jakiej reprzentacji-jesli mozna wiedziec?
fajnie masz...studium masazu no no przystojniaczek, wez go pilnuj lepiej
a wiesz ze czesto sie zdarza ze robimy podobnie jak nasi rodzice, wiec nic w tym dziwnego, ze zakochałaś sie w pilkarzu

co do wyjazdu, jestescie mlodzi, niech sie twoj Tż realizuje, ja tez bym nie chciala tego zostawiac...
u nas troche inna sytuacja, zagranica maż by robil w zawodzie, wiec nic nie traci...
troszke gorzej ze mna...
no ale zobaczymy

pierwsza milość patrzylas???
no więc jak chcesz poczytać to proszę Ciebie bardzo gra w Wiśle Puławy, to dopiero 3liga, ale są na 1miejscu, więc może awans do 2ligi się szykuje tata za to grał w trochę lepszych klubach, nawet ma na ścianie zdjęcie z Maradonną w Belgii, trochę w Meksyku.. a potem zaczął pić i kariera się skończyła, he.
Jak miał pieniędzy na wszystko, dwa samochody, dom, mnie i mamę to został jak jakiś dziad, bez niczego.. wszystko poszło w alkohol i hazard . Nam kupił mieszkanie, a sam poszedł mieszkać do hotelu poznał tam swoją new love, potem urodziła im się córeczka, która ma już 7lat.. Moja mama go nienawidzi z całego serca za to jakie numery odwalał jak byli razem, ja tego nie pamiętam aż tak, ale jak czasem mama opowiada, to obie mamy łzy w oczach i temat się kończy Jej zdaniem wszyscy piłkarze to alkoholicy i imprezowicze

a pierwszą miłość przegapiłam zaraz może na Ipli obejrzę

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:20   #4661
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Grazin, ale ja tak z troski o Was, żeby przypadkiem nie umknęło

dobra, idę!

Miłego wieczoru!

PS z tytułu wątku, który wygrywa wywaliłabym jedno "JUŻ", a tak poza tym jazz lux malina!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:29   #4662
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Dzieki diewczyny no fakt miło to nie było w tym autobusie...
ciarki mam do tej pory jak sobie przypomnę

Grazin ja tez jestem fanką lodów biedronkowych
rozków i "magnumów"
z biedronki jeszcze idealny, dla moich wlosów, jest szampon Natei z limonka i passiflorą....mam włosy przetłuszczające sie bardzo szybko, a po tym szamponie myje co 3 dzień!!! FENOMEN !!! a wypróbowąłam chyba juz wszystko z markowych szamponów...i najtańszy szampon z biedronki dał radę...on chyba niecałe 4 zł koztuje
Stary 2011-04-01, 20:35   #4663
andziot
Zakorzenienie

antropia dobrze że nic Ci się nie stało, małego chronią wody, więc wszystko będzie dobrze ...

migotka03 fajnie że tyle ciuszków dostaliście

Grazin też nie lubię śpiochów, mam aż 1parę i to z weluru

ja tu się wzięłam za duże odpisywanie a tu już koniec
wszystkie już pouciekały

mężu pojechał po ciocię
a Zosia ciągle wstaje
ja bym ją mogła milion pięćset dwa dziewięćset razy do tego łóżka odprowadzić tylko mnie wku... to ciągłe wstawanie z kanapy, bo brzuch mi ciąży

dzisiejsza taktyka: odprowadzić, przykryć i nie nawiązywać kontaktu wzrokowego

(a tak ładnie jej zaśpiewałam kołysankę na dobranoc)

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
rozków i "magnumów"
kolejna lody biedronowe zachwala
no to już nie mam wyjścia i muszę kupić

już tracę cierpliwość na tą Zośkę
kto mi trochę pożyczy

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:37   #4664
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
antropia dobrze że nic Ci się nie stało, małego chronią wody, więc wszystko będzie dobrze ...

wszystkie już pouciekały

mężu pojechał po ciocię
a Zosia ciągle wstaje
ja bym ją mogła milion pięćset dwa dziewięćset razy do tego łóżka odprowadzić tylko mnie wku... to ciągłe wstawanie z kanapy, bo brzuch mi ciąży

cały ciężar przełożył się na brzuch, więc mi się nie mogło nic stać... złapałam się szybko o to oparcie i starałam się odepchnąć jak najmocniej, ale to nie unikneło uderzenia....przestraszył am się bardzo...ale tłumaczyłam sobie włansie, że przecie sa jeszcze wody itd

ile się trzeba nawalczyć by dziecko cos nauczyć..ale wytrwałość i cierpliwośc zaowocują i niedługo Zosia będzie słodko sama zasypiała
szkoda tylko, że musisz tak biegać co chwilę z tym brzucholem...
Stary 2011-04-01, 20:38   #4665
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
izunia dziękowac musze u siebie w miescie poszukac jakiejs hurtowni , maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatal moze ty cos wiesz na ten temat

Aguś duzy to juz byl przed 8 miesiacami teraz nareszcie wyglada na ciążowy

boze jaka jestem padnieta
takie pichcenie tpo juz nie dla mnie mg:
2 miski gyrosu i 25 golabkow

kregoslup mi sie zaraz rozsypie

ale zaraz wyciagam tz na przejazdzke pod lasek zawiesc zwierzatkom chlebek suchy
Stary 2011-04-01, 20:43   #4666
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Grazin, ale ja tak z troski o Was, żeby przypadkiem nie umknęło

dobra, idę!

Miłego wieczoru!

PS z tytułu wątku, który wygrywa wywaliłabym jedno "JUŻ", a tak poza tym jazz lux malina!
co do tak ISTOTNEGO I KLUCZOWEGO W CIĄŻY tematu jak lody to lepiej powiedziec coś 8 razy niż zeby miało umknąć hihi

też sądzę ze pierwsze już w tytule można usunąć i zastąpieć np. osiem części jest za nami w tej będziemy już matkami.
taka moja propozycja

Cytat:
Dzieki diewczyny no fakt miło to nie było w tym autobusie...
ciarki mam do tej pory jak sobie przypomnę

rozków i "magnumów"
z biedronki jeszcze idealny, dla moich wlosów, jest szampon Natei z limonka i passiflorą....mam włosy przetłuszczające sie bardzo szybko, a po tym szamponie myje co 3 dzień!!! FENOMEN !!! a wypróbowąłam chyba juz wszystko z markowych szamponów...i najtańszy szampon z biedronki dał radę...on chyba niecałe 4 zł koztuje
biedronka rulessss
Cytat:

wszystkie już pouciekały

mężu pojechał po ciocię
a Zosia ciągle wstaje

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

kolejna lody biedronowe zachwala
no to już nie mam wyjścia i muszę kupić

już tracę cierpliwość na tą Zośkę
kto mi trochę pożyczy
jakbym miala sobie sama wyprawkę kupowac to pewnie też bym miala jedne śpiochy ale to wszystko dary wiec darowanemu koniowi ...

juz zakonczyłam prasowanie na dziś bo mi kręgosłup nawala.

życzę cierpliwości z Zosieńka
Stary 2011-04-01, 20:48   #4667
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Dziewczyny, ja tak z innej beczki
Zajrzałam do mamuś marcowo-kwietniowych i tam większość rozpakowana w terminie lub po terminie.
Nawet jedna od 3 marca czeka, ale w to to już mi się wierzyć nie chce, że ona 4 tygodnie po terminie jest i nadal nic
Nasza położna też nam mówiła, że teraz taka tendencja, że dzieci rodzą się póżniej niż wcześniej i dużo większe, niż kiedyś ( przez witaminy i dobre odżywanie ).
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:52   #4668
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

anulinka no własnie też to widziąłm ze ktos tam od 3 marca...
ale to chyba ktos nie poinformował ...
nie mozna miesiac czekac przeciez.
dziwne
mnie cały czas ciekawi co z vanes...nie udziela sie w ogole na forum
Stary 2011-04-01, 20:53   #4669
TheXanthippe
Raczkowanie

a ja uwielbiam biedronkowa rolade lodowa mniaaaaaaaaaaam za cale 3,5 zl
Stary 2011-04-01, 20:55   #4670
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Zajrzałam do mamuś marcowo-kwietniowych i tam większość rozpakowana w terminie lub po terminie.
Nawet jedna od 3 marca czeka, ale w to to już mi się wierzyć nie chce, że ona 4 tygodnie po terminie jest i nadal nic
Nasza położna też nam mówiła, że teraz taka tendencja, że dzieci rodzą się póżniej niż wcześniej i dużo większe, niż kiedyś ( przez witaminy i dobre odżywanie ).
nie czeka

urodzila, aja zapomniala wpisac

czytam je na biezaco i niedawno o niej pisaly
Stary 2011-04-01, 20:55   #4671
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

rolady jeszcze nie próbowałam
Stary 2011-04-01, 21:01   #4672
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheXanthippe Pokaż wiadomość
a ja uwielbiam biedronkowa rolade lodowa mniaaaaaaaaaaam za cale 3,5 zl
roladę też mają
prawie codziennie tam jestem i o tylu rzeczach nie wiem...

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
najlepsze jest to że czasem laski z 4cm szyjką rodzą szybciej niż te co mają niecały cm

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 21:02   #4673
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
rolady jeszcze nie próbowałam
polecam
a lody ''Darek'' z biedry, w takim niebieskim opakowaniu.. o boże

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-01, 21:04   #4674
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

dziewczyny dajcie spokój już z tymi lodami biedronka do 21 czynna
Stary 2011-04-01, 21:05   #4675
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
oj tam . pomarzyć zawsze można

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-04-01, 21:07   #4676
agus87
Zakorzenienie

chyba po drodze wstapie na mc flury
Stary 2011-04-01, 21:07   #4677
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
polecam
a lody ''Darek'' z biedry, w takim niebieskim opakowaniu.. o boże
jadłam te śmietankowe ale ja nie lubie takich jednosmakowych wiec je lubie mieszac z innymi smakami
Cytat:
A ja mam w lodówce jeszcze rożka i dwa na patyku
także .... możecie sobie uślinić monitor a ja sobie zaraz cos wsunę
jaka jestem wredna
zaraz tłum ciężarówek sie na mnie rzuci
Stary 2011-04-01, 21:09   #4678
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

i weź tu poproś o coś ciężarne....

dzwonie do tżta żeby loda mi kupił
Stary 2011-04-01, 21:11   #4679
TheXanthippe
Raczkowanie

ja się ślinie nad truskawkami mniam a w lodowce tiramisu :P
grazin a jakiego masz rozka jak orzechowy to podziel sie

Edytowane przez TheXanthippe
Czas edycji: 2011-04-01 o 21:13
TheXanthippe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 21:11   #4680
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
jadłam te śmietankowe ale ja nie lubie takich jednosmakowych wiec je lubie mieszac z innymi smakami

A ja mam w lodówce jeszcze rożka i dwa na patyku
także .... możecie sobie uślinić monitor a ja sobie zaraz cos wsunę
jaka jestem wredna
zaraz tłum ciężarówek sie na mnie rzuci
ja mam troche sorbetu malinowego
i smietankowo truskawkowe z algidy

ale zjadlam przed chwila ciastka i nie chce loda :P

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości