|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 |
|
Rozeznanie
|
jakoś się nie czuję za dobrze....
@ głupie jutro nawet nie staję na wagę, bo się przestraszę chyba... ale już P to może coś spadnie i ta woda od @ też sobie pójdzie ![]() miłej nocki kochane
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1534 |
|
Rozeznanie
|
myślę że chyba zastosuje 1/1 albo 2/2 ew. 3/3 jutro zdecyduje
hm powiedzcie mi jak teraz miałam fazę uderzeniową to mogę sobie zrobić teraz II faze zaczynając do PW?
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() zapowiada sei ladny dzien wiec zabieram rodzinke na lono natury
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#1537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a i dziękuję ![]() dziś mi waga niespodziankę zrobiła... :P -0,4 kg! na PW! w szoku byłam już po śniadanku, zaraz lecę na zajęcia (taak mi się nie chce
|
|
|
#1538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaki okropny ból gardła mnie zbudził, jakaś wielka bakteria mi tam siedzi!!!! ![]() ![]() Dziewczyneczki w książce nie ma trybu 4P/3PW książka mi to potwierdziła, a chyba książka napisana przez Dukana jest prototypem i wszystko co mamy w necie się na niej opiera. Żabki zaglądajcie zawsze do książki najpierw, bo można zrobić sobie nu nu złym modyfikowaniem dietki. U mnie wzrościk 0,7 ale to po warzywkach no i wczoraj sporo słodkiego zjadłam... myślicie, że to od słodyczy nawet tych Dukanowych???
|
|
#1539 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że wzrosty to woda, a nie tłuszcz - niemożliwe jest zjedzenie ok.900 kcal na tej diecie żeby przytyć kg:P wodę może zatrzymywać wszsystko - nawet za małą ilość wypitej wody (na przekór:P) także warzywka przeważnie powodują wzrosty ( umnie 3 dni temu było +1,4, a dziś razem z tym wzrostem spadło mi 1,8 kg - a tyle tłuszczu w 3 dni też niemożliwe jest stracić )także wzrosty to woda i nie ma co się nimi stresować bo spadną w ciągu kilku dni z bonusem przeważnie ![]() takim oto akcentem żegnam się i lecę na zajęcia, będe pod wieczór )aaah i dziękuję za potwierdzenie, że takiego trybu nie ma miłego dnia!
|
|
|
#1540 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wyoY7M5ZKRE może to tak z innej beczki, ale zobaczcie sobie na poprawienie humorku
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
Aguś - filmik świetny
![]() ![]() widziałam go ostatnio na jakiejś stronce ![]() a u mnie pomino PW i @ waga stanęła cieszę się, że wzrostu nie ma ![]() kochana babcia gotuje jajeczka na śniadanko idę jej herbatkę zrobić spadków, spadków i jeszcze raz spadków
|
#1542 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki
ale mam dziś lenia - nic mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj w przedszkolu zaczepiła mnie jedna z przedszkolanek i pyta się mnie co ja zrobiłam że tak schudłam (przyznała się że wszystkie mnie obgadywały - ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ale było mi miło, stwierdziła że odmłodniałam dziś na zakupach u znajomych gdzie dawno nie byłam - znów słyszę że fajnie wyglądam, mówię do nich że cieszę się że jak utyłam odpowiednio nikt mi nie mówił aleś gruba, a może powinien może człowiek prędzej by się zmotywował. dzięki tym pochwałom mam motywację by więcej już nie przytyć i zawsze fajnie wyglądać i czuć się w swoim ciele, by moje dziecko nie musiało sie mnie wstydzić a poza tym po wczorajszym obżarstwie dziś stagnacja - całe szczęście - a po zeszłotygodniowej imprezce i grzeszkach nadwyżka juz spadła - więc mam nadzieję że teraz grzecznie dukając będę widzieć systematyczne spadki na mojej wadze nawet malutkie , i że wreszcie dobije do tej 60,oo ![]() życzę wam miłego dzionka i biorę się za jakieś porządki |
||
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero teraz mi powiedział, że jak wrócił po 3 miesiącach z wyjazdu to od razu na lotnisku zauważył że sporo przytyłam Jakby nie mógł wtedy tego powiedzieć Jedyne co to mama mi raz czy dwa razy powiedziała, że zrobiłam się gruba ale ona jest zawsze złośliwa wobec mnie więc olałam to Sama jakoś starałam się tego nie zauważać Dopiero jak w lutym zaczęłam przymierzać wiosenne i letnie ubrania to się przeraziłam
|
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie dziś bez rewelacji na wadze Poza tym chodzę jakaś śpiąca... Siedzę w pracy i się nudzę. Szukam sobie jakiś nowych przepisików i natknęłam się na http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...sem-dukan.html i chyba je wypróbuję ale niekoniecznie dzisiaj bo czeka mnie wyjazd i nie będzie kiedy zajrzeć do kuchni.Cytat:
Pól szklanki mleka, łyżka skrobi, 2 jajka, pół łyżeczki proszku do pieczenia, słodzik do smaku co by słodki był - wymieszać i siup na patelnię rozgrzaną - jak zetnie się u góry to przewrócić na drugą stronę. Ja mam patelnie typowo naleśnikową więc idę na łatwiznę bo zsuwam go na okrągłą deskę i potem patelnia na deskę i odwracam to i znów mam go na patelni Wtedy wiem, że go nie połamię hehePatelnia ma 25cm a ja potem biszkopt wrzucam go do tortownicy 24cm wyłożonej folia aluminiowa i na to już wlewam masę sernikową i siup do lodówki. |
|
|
|
|
#1545 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wlazłam dziś na wagę z obawą, że moja 7 z przodu zniknie, ale była tam wciąż, waga bez zmian
Aguś, nie wiem jak będzie z Powsinem, raz że pogoda kurczę jakaś nie za piękna, a dwa, że wlecze się za mną kaszel i zatoki po przeziębieniu i nie wiem czy powinnam łazić :/ Tzn chętnie bym poszła ale się trochę boję czy mi to nie zaszkodzi... Może jutro się zrobi cieplej jakoś...? |
|
|
|
#1546 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa
wagowa niespodzianka, 61.3 ![]() ![]() zaczynam się obawiac ze mi ta waga za szybko spada ![]() ale się cieszę w sumie w 6 dni 3 kg
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to mam problem z tą piętą, wciąż coś mi się sączy z rany Dziś jak TŻ wróci z pracy mamy iść na spacer więc okaże się czy w ogóle dam radę chodzić w butach na razie chodzę na bosaka albo w kapciach od momentu jak załatwiłam sobie tą piętę jeszcze nie wychodziłam Kurczę dawno nie miałam aż tak zdartej skóry Sprawdziłam pogodę, dziś niby pokazuje lekkie zachmurzenie i 12 stopni, ale jutro ma być już słonecznie i ok. 16 stopni Długoterminowa prognoza mnie zdemotywowała, zapowiadają deszcze do połowy miesiąca ![]() Lexie, może by tak na Vacu? ![]() Zła jestem bo przegapiłam kupon za 100zł na 10 wejść, wszystkie wyprzedano zanim go zauważyłam
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2011-04-02 o 11:32 |
|
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane!
ależ dziś mamy piękny dzionek ![]() Moja waga idzie w zaparte Po wczorajszych warzywkach oczywiście wzrost o +0,20kg ![]() 6 się trzyma, 5 nie chce się pojawić, ale zawzięłam się jak nigdy!!! Już ja jej pokażę, kto tu rządzi wrrr..... ![]() Dziś planuję wiosenne zakupki Mam ochotę na szpilki i jakiś seksi ciuszek, bo nareszcie znów czuje się seksi ![]() Ściskam Was i życzę miłego dzionka!
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na obiadek zjadłam dziś pierwszy raz od kiedy jestem na dukanie bigos - był pyszny |
||
|
|
|
#1550 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
To tak jak w kapciach... ![]() A co do vacu, to ja mam wykupiony taki karnet na 10 wejść, kupiłam jakiś czas temu i jeszcze nie zdecydowałam się wykorzystać Muszę zobaczyć, może to też tam...Edit: nie, w innym miejscu mam to moje vacu :/ Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2011-04-02 o 13:47 |
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam na Sadybie ale tylko 3 wejścia ![]() Emu nie mam Już 2 tyg temu widziałam kilka osób w butach bez palców
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
ze mnie waga sobie kpi...znowu skoczyła do gory...w takim tempie to ja nigdy nie zejde w dol ;(
bylam dzis na zakupach kupilam kurteczke i jeszcze tata mi przyznal,ze sporo schudlam myslalam,ze padne jakas dziwna pogoda dzis:/ pochmurno,ale nie pada, a mialo byc takie sliczne sloneczko ![]() wlasnie gotuje zupke warzywna na kurczaku ![]() milego dzionka
|
#1553 |
|
Konto usunięte
|
tak nieśmiało (żeby nie zapeszyć) się przyznaję i chwalę że zeszłam z otyłości do nadwagi "tylko". o ile oczywiście moja stara nieelektroniczna waga dobrze pokazuje....
|
|
|
|
#1554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie-gratuluję (coby nie zapeszyć!) właśnie wróciłam, idę robic kuraka i kapustęęę;P
|
|
|
#1555 | |||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Doookładnie ![]() Cytat:
Robimy cos dukanowego - pizze bądź nutelke i wątpliwości znikają![]() Cytat:
![]() Co tak nieśmiało, stawiasz cole zero |
|||||
|
|
|
#1556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze upewnij sie u kogos na elektronicznej ;> moze na niej wyjdzie,ze mniej wazysz niz na tamtej :Pmoja stara waga dodawala mi ponad 5kg a pozniej prawie 10
|
|
#1557 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Gdzieś w okolicy metra wilanowska chyba... Nie pamiętam dokładnie ![]() Daj spokój z sandałami, wylecz sobie lepiej tę nogę!
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i jeszcze pochwalę się fotami - niestety nie mam nic dobrego do porównania ale może uda się zauważyć coś, o ile w ogóle widać różnicę.... no i sory za jakoś ale to telefonem robione no i w domu same jakieś 'udziabne' lustra
Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2011-04-02 o 15:51 |
|
|
|
|
#1559 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a teraz myślę o zrobieniu testu z butelką wody tej wadze
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz co kochana chyba Cie posłucham i zrobię dziś tą pizze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

widze to po sobie

hm powiedzcie mi jak teraz miałam fazę uderzeniową to mogę sobie zrobić teraz II faze zaczynając do PW?

Jakby nie mógł wtedy tego powiedzieć 
Dziś jak TŻ wróci z pracy mamy iść na spacer więc okaże się czy w ogóle dam radę chodzić w butach
Kurczę dawno nie miałam aż tak zdartej skóry 
Ja mam na Sadybie ale tylko 3 wejścia