DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 23:40   #1531
nikamo36
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Kobiecie to chyba nigdy sie nie dogodzi widze to po sobie
- jak spodnie sa za luzne to ja sobie mysle - pewnie sie w praniu rozciagly
-patrze w lustro w sklepie i widze , ze lepiej wygladam ale mysle - pewnie maja wyszczuplajace lustra
- podczas siedzenia w wannie - o mam szczuplejsze uda i kolana - nie chyba mi sie wydaje
i tak ze wszystkim jest
No dokładnie,jakbyś czytała w moich myślach.
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 00:10   #1532
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

jakoś się nie czuję za dobrze....
@ głupie

jutro nawet nie staję na wagę, bo się przestraszę chyba...
ale już P to może coś spadnie i ta woda od @ też sobie pójdzie

miłej nocki kochane
Stary 2011-04-02, 00:15   #1533
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
jakoś się nie czuję za dobrze....
@ głupie

jutro nawet nie staję na wagę, bo się przestraszę chyba...
ale już P to może coś spadnie i ta woda od @ też sobie pójdzie

miłej nocki kochane
Niektóre dziewczyny ważą się w @ bo to właśnie woda schodzi
Stary 2011-04-02, 00:23   #1534
anita9005
Rozeznanie

myślę że chyba zastosuje 1/1 albo 2/2 ew. 3/3 jutro zdecyduje hm powiedzcie mi jak teraz miałam fazę uderzeniową to mogę sobie zrobić teraz II faze zaczynając do PW?
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 00:44   #1535
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
myślę że chyba zastosuje 1/1 albo 2/2 ew. 3/3 jutro zdecyduje hm powiedzcie mi jak teraz miałam fazę uderzeniową to mogę sobie zrobić teraz II faze zaczynając do PW?
Kochana,na jaki się zdecydujesz będzie ok.,ja jestem na 5/5,ważę się po pp(co 10 dni),jak na razie mam 9,8kg mniej(od 16.02.2011r.)a w cm ubyło mi ogólnie 21cm ale ja mam dużo do zrzucenia(zaczęłam od 116kg-spaślak straszny). Drugą faze zawsze zaczynamy od pw tylko ustalamy potem na jakim trybie ciągniemy dietę.
Stary 2011-04-02, 07:15   #1536
renka1511
Rozeznanie

dzien dobry

zapowiada sei ladny dzien wiec zabieram rodzinke na lono natury

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 07:16   #1537
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Witam,dawno mnie tu nie było ale was czytuję,za SPADKI,nie nadążam czytać ale jestem z Wami.
Ja jestem na 5/5 i jest ok,są też 1/1,2/2,3/3 itd ale jest też tryb 4pp/3pw gdzie trzeba jeść tyle warzyw co byś jadła w 4 dni-chodzi o to,że od poniedziałku jesz 4 dni pp a nadrabiasz w 3 dni warzywa,które zjadłbyś w 4 dni. Wiem,że tchnienie-witru pisała,że nie ma takiego trybu ale Iloa to powierdziła,że jest. To jest wygodne bo na weekend masz warzywa.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

No laska nie z tej ziemi!!! Oj chciałabym tak wyglądać
dziewczyny, pokażcie mi w którym miejscu w książce Dukan pisze o trybie 4P/3PW... przeglądałam ostatnio gdy nawiązał się temat i tak jak myślałam-nic nie znalazłam na temat 4P/3PW... także proszę o dowód albo nie wprowadzajmy nowych Dukanek w błąd bo potem w TV będą mówić, że Dukan niezdrowy!:P zawsze może być więcej dni PW, ale nie może być więcej dni P. PW=>P

a i dziękuję

dziś mi waga niespodziankę zrobiła... :P -0,4 kg! na PW! w szoku byłam już po śniadanku, zaraz lecę na zajęcia (taak mi się nie chce ) i muszę coś wykombinować na obiad, bo to ostatni dzień PW
Stary 2011-04-02, 07:26   #1538
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
dziewczyny, pokażcie mi w którym miejscu w książce Dukan pisze o trybie 4P/3PW... przeglądałam ostatnio gdy nawiązał się temat i tak jak myślałam-nic nie znalazłam na temat 4P/3PW... także proszę o dowód albo nie wprowadzajmy nowych Dukanek w błąd bo potem w TV będą mówić, że Dukan niezdrowy!:P zawsze może być więcej dni PW, ale nie może być więcej dni P. PW=>P

a i dziękuję

dziś mi waga niespodziankę zrobiła... :P -0,4 kg! na PW! w szoku byłam już po śniadanku, zaraz lecę na zajęcia (taak mi się nie chce ) i muszę coś wykombinować na obiad, bo to ostatni dzień PW
Dzień dobry Słoneczka!!!!
Jaki okropny ból gardła mnie zbudził, jakaś wielka bakteria mi tam siedzi!!!!
Dziewczyneczki w książce nie ma trybu 4P/3PW książka mi to potwierdziła, a chyba książka napisana przez Dukana jest prototypem i wszystko co mamy w necie się na niej opiera. Żabki zaglądajcie zawsze do książki najpierw, bo można zrobić sobie nu nu złym modyfikowaniem dietki.
U mnie wzrościk 0,7 ale to po warzywkach no i wczoraj sporo słodkiego zjadłam... myślicie, że to od słodyczy nawet tych Dukanowych???
Stary 2011-04-02, 07:42   #1539
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Słoneczka!!!!
Jaki okropny ból gardła mnie zbudził, jakaś wielka bakteria mi tam siedzi!!!!
Dziewczyneczki w książce nie ma trybu 4P/3PW książka mi to potwierdziła, a chyba książka napisana przez Dukana jest prototypem i wszystko co mamy w necie się na niej opiera. Żabki zaglądajcie zawsze do książki najpierw, bo można zrobić sobie nu nu złym modyfikowaniem dietki.
U mnie wzrościk 0,7 ale to po warzywkach no i wczoraj sporo słodkiego zjadłam... myślicie, że to od słodyczy nawet tych Dukanowych???
powtórzę się po raz milionowy że wzrosty to woda, a nie tłuszcz - niemożliwe jest zjedzenie ok.900 kcal na tej diecie żeby przytyć kg:P wodę może zatrzymywać wszsystko - nawet za małą ilość wypitej wody (na przekór:P) także warzywka przeważnie powodują wzrosty ( umnie 3 dni temu było +1,4, a dziś razem z tym wzrostem spadło mi 1,8 kg - a tyle tłuszczu w 3 dni też niemożliwe jest stracić )

także wzrosty to woda i nie ma co się nimi stresować bo spadną w ciągu kilku dni z bonusem przeważnie

takim oto akcentem żegnam się i lecę na zajęcia, będe pod wieczór)

aaah i dziękuję za potwierdzenie, że takiego trybu nie ma
miłego dnia!
Stary 2011-04-02, 07:47   #1540
Agus140188
Rozeznanie

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wyoY7M5ZKRE może to tak z innej beczki, ale zobaczcie sobie na poprawienie humorku
Stary 2011-04-02, 09:53   #1541
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Aguś - filmik świetny
widziałam go ostatnio na jakiejś stronce

a u mnie pomino PW i @ waga stanęła

cieszę się, że wzrostu nie ma

kochana babcia gotuje jajeczka na śniadanko idę jej herbatkę zrobić

spadków, spadków i jeszcze raz spadków
Stary 2011-04-02, 10:36   #1542
basia_ww
Zakorzenienie

cześć chudzinki

ale mam dziś lenia - nic mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Hej kobitki! Ciągle Was podczytuje ale jakoś nie mam nastroju pisać....
Waga robi sobie ze mnie jaja mimo grzecznego dukania - wczoraj 63,3 a dziś bagatela 64,5kg Ja wiem, ze jadłam śledzie ale bez przesady! A @ za 2 tygodnie dopiero! Mam ochotę to wszystko pi...... w cholerę!
Kryzys małżeński jak trwał tak trwa i końca nie widać. Ciągle jakieś nowe rzeczy wyskakują i w domu i w pracy...
Poza tym od dłuższego czasu się nie wysypiam i chodzę marudna (co widać w poście) i głowa ciągle mnie boli.
Ostatnio frais podawała przepis na "biszkopt z patelni" do sernika na zimno - powiem Wam, że fajna sprawa ale zamiast sody daje proszek do pieczenia i jest wtedy o wiele smaczniejszy.
Musiałam się wygadać.....
Podaj proszę ten przepis na "biszkopt z patelni" - musiałam go przeoczyć a zaciekawił mnie

Cytat:
-patrze w lustro w sklepie i widze , ze lepiej wygladam ale mysle - pewnie maja wyszczuplajace lustra
- podczas siedzenia w wannie - o mam szczuplejsze uda i kolana - nie chyba mi sie wydaje
i tak ze wszystkim jest
To jest wielka prawda - kobiecie to nigdy nie dogodzi - ale takie już jesteśmy - zawsze może być lepiej

Wczoraj w przedszkolu zaczepiła mnie jedna z przedszkolanek i pyta się mnie co ja zrobiłam że tak schudłam (przyznała się że wszystkie mnie obgadywały - ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ale było mi miło, stwierdziła że odmłodniałam

dziś na zakupach u znajomych gdzie dawno nie byłam - znów słyszę że fajnie wyglądam, mówię do nich że cieszę się że jak utyłam odpowiednio nikt mi nie mówił aleś gruba, a może powinien może człowiek prędzej by się zmotywował.
dzięki tym pochwałom mam motywację by więcej już nie przytyć i zawsze fajnie wyglądać i czuć się w swoim ciele, by moje dziecko nie musiało sie mnie wstydzić

a poza tym po wczorajszym obżarstwie dziś stagnacja - całe szczęście - a po zeszłotygodniowej imprezce i grzeszkach nadwyżka juz spadła - więc mam nadzieję że teraz grzecznie dukając będę widzieć systematyczne spadki na mojej wadze nawet malutkie , i że wreszcie dobije do tej 60,oo

życzę wam miłego dzionka i biorę się za jakieś porządki
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 10:48   #1543
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Wczoraj w przedszkolu zaczepiła mnie jedna z przedszkolanek i pyta się mnie co ja zrobiłam że tak schudłam (przyznała się że wszystkie mnie obgadywały - ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ale było mi miło, stwierdziła że odmłodniałam

dziś na zakupach u znajomych gdzie dawno nie byłam - znów słyszę że fajnie wyglądam, mówię do nich że cieszę się że jak utyłam odpowiednio nikt mi nie mówił aleś gruba, a może powinien może człowiek prędzej by się zmotywował.
dzięki tym pochwałom mam motywację by więcej już nie przytyć i zawsze fajnie wyglądać i czuć się w swoim ciele, by moje dziecko nie musiało sie mnie wstydzić
Za to samo ostatnio dostał ochrzan mój TŻ Dopiero teraz mi powiedział, że jak wrócił po 3 miesiącach z wyjazdu to od razu na lotnisku zauważył że sporo przytyłam Jakby nie mógł wtedy tego powiedzieć wzięłabym się może za siebie już w listopadzie zamiast czekać do końca lutego jakbym wtedy zaczęła to dziś już pewnie bym wyglądała tak jak chcę
Jedyne co to mama mi raz czy dwa razy powiedziała, że zrobiłam się gruba ale ona jest zawsze złośliwa wobec mnie więc olałam to
Sama jakoś starałam się tego nie zauważać Dopiero jak w lutym zaczęłam przymierzać wiosenne i letnie ubrania to się przeraziłam

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:00   #1544
karmeelek
Zadomowienie

Dzień dobry U mnie dziś bez rewelacji na wadze Poza tym chodzę jakaś śpiąca... Siedzę w pracy i się nudzę. Szukam sobie jakiś nowych przepisików i natknęłam się na http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...sem-dukan.html i chyba je wypróbuję ale niekoniecznie dzisiaj bo czeka mnie wyjazd i nie będzie kiedy zajrzeć do kuchni.
Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
Podaj proszę ten przepis na "biszkopt z patelni" - musiałam go przeoczyć a zaciekawił mnie
W sumie to taki grubszy naleśnik ale w smaku jak biszkopt prawie Pól szklanki mleka, łyżka skrobi, 2 jajka, pół łyżeczki proszku do pieczenia, słodzik do smaku co by słodki był - wymieszać i siup na patelnię rozgrzaną - jak zetnie się u góry to przewrócić na drugą stronę. Ja mam patelnie typowo naleśnikową więc idę na łatwiznę bo zsuwam go na okrągłą deskę i potem patelnia na deskę i odwracam to i znów mam go na patelni Wtedy wiem, że go nie połamię hehe
Patelnia ma 25cm a ja potem biszkopt wrzucam go do tortownicy 24cm wyłożonej folia aluminiowa i na to już wlewam masę sernikową i siup do lodówki.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:00   #1545
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wlazłam dziś na wagę z obawą, że moja 7 z przodu zniknie, ale była tam wciąż, waga bez zmian

Aguś, nie wiem jak będzie z Powsinem, raz że pogoda kurczę jakaś nie za piękna, a dwa, że wlecze się za mną kaszel i zatoki po przeziębieniu i nie wiem czy powinnam łazić :/ Tzn chętnie bym poszła ale się trochę boję czy mi to nie zaszkodzi... Może jutro się zrobi cieplej jakoś...?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:07   #1546
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

aaaa wagowa niespodzianka, 61.3 zaczynam się obawiac ze mi ta waga za szybko spada

ale się cieszę w sumie w 6 dni 3 kg

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:25   #1547
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Wlazłam dziś na wagę z obawą, że moja 7 z przodu zniknie, ale była tam wciąż, waga bez zmian

Aguś, nie wiem jak będzie z Powsinem, raz że pogoda kurczę jakaś nie za piękna, a dwa, że wlecze się za mną kaszel i zatoki po przeziębieniu i nie wiem czy powinnam łazić :/ Tzn chętnie bym poszła ale się trochę boję czy mi to nie zaszkodzi... Może jutro się zrobi cieplej jakoś...?
No właśnie coś niezbyt ta pogoda A dziś też niby miało być ładnie

Ja za to mam problem z tą piętą, wciąż coś mi się sączy z rany Dziś jak TŻ wróci z pracy mamy iść na spacer więc okaże się czy w ogóle dam radę chodzić w butach na razie chodzę na bosaka albo w kapciach od momentu jak załatwiłam sobie tą piętę jeszcze nie wychodziłam Kurczę dawno nie miałam aż tak zdartej skóry Co mnie podkusiło

Sprawdziłam pogodę, dziś niby pokazuje lekkie zachmurzenie i 12 stopni, ale jutro ma być już słonecznie i ok. 16 stopni
Długoterminowa prognoza mnie zdemotywowała, zapowiadają deszcze do połowy miesiąca

Lexie, może by tak na Vacu?
Zła jestem bo przegapiłam kupon za 100zł na 10 wejść, wszystkie wyprzedano zanim go zauważyłam

Edytowane przez agusia_1
Czas edycji: 2011-04-02 o 11:32
Stary 2011-04-02, 13:14   #1548
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Hej kochane!
ależ dziś mamy piękny dzionek

Moja waga idzie w zaparte Po wczorajszych warzywkach oczywiście wzrost o +0,20kg
6 się trzyma, 5 nie chce się pojawić, ale zawzięłam się jak nigdy!!! Już ja jej pokażę, kto tu rządzi wrrr.....

Dziś planuję wiosenne zakupki Mam ochotę na szpilki i jakiś seksi ciuszek, bo nareszcie znów czuje się seksi

Ściskam Was i życzę miłego dzionka!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:42   #1549
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
W sumie to taki grubszy naleśnik ale w smaku jak biszkopt prawie Pól szklanki mleka, łyżka skrobi, 2 jajka, pół łyżeczki proszku do pieczenia, słodzik do smaku co by słodki był - wymieszać i siup na patelnię rozgrzaną - jak zetnie się u góry to przewrócić na drugą stronę. Ja mam patelnie typowo naleśnikową więc idę na łatwiznę bo zsuwam go na okrągłą deskę i potem patelnia na deskę i odwracam to i znów mam go na patelni Wtedy wiem, że go nie połamię hehe
Patelnia ma 25cm a ja potem biszkopt wrzucam go do tortownicy 24cm wyłożonej folia aluminiowa i na to już wlewam masę sernikową i siup do lodówki.
dzięki wielkie Spróbuję

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Za to samo ostatnio dostał ochrzan mój TŻ Dopiero teraz mi powiedział, że jak wrócił po 3 miesiącach z wyjazdu to od razu na lotnisku zauważył że sporo przytyłam Jakby nie mógł wtedy tego powiedzieć wzięłabym się może za siebie już w listopadzie zamiast czekać do końca lutego jakbym wtedy zaczęła to dziś już pewnie bym wyglądała tak jak chcę
Jedyne co to mama mi raz czy dwa razy powiedziała, że zrobiłam się gruba ale ona jest zawsze złośliwa wobec mnie więc olałam to
Sama jakoś starałam się tego nie zauważać Dopiero jak w lutym zaczęłam przymierzać wiosenne i letnie ubrania to się przeraziłam
Mój mąż też jak już schudłam - to mi powiedział że taka gruba to ja nigdy nie byłam - a nie mógł mi powiedzieć jak byłam gruba - bym się zmotywowała? Nie chciał mi przykrości robić

na obiadek zjadłam dziś pierwszy raz od kiedy jestem na dukanie bigos - był pyszny
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:46   #1550
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
No właśnie coś niezbyt ta pogoda A dziś też niby miało być ładnie

Ja za to mam problem z tą piętą, wciąż coś mi się sączy z rany Dziś jak TŻ wróci z pracy mamy iść na spacer więc okaże się czy w ogóle dam radę chodzić w butach na razie chodzę na bosaka albo w kapciach od momentu jak załatwiłam sobie tą piętę jeszcze nie wychodziłam Kurczę dawno nie miałam aż tak zdartej skóry Co mnie podkusiło

Sprawdziłam pogodę, dziś niby pokazuje lekkie zachmurzenie i 12 stopni, ale jutro ma być już słonecznie i ok. 16 stopni
Długoterminowa prognoza mnie zdemotywowała, zapowiadają deszcze do połowy miesiąca

Lexie, może by tak na Vacu?
Zła jestem bo przegapiłam kupon za 100zł na 10 wejść, wszystkie wyprzedano zanim go zauważyłam
Na piętę doradziłabym chodzenie w emu To tak jak w kapciach...

A co do vacu, to ja mam wykupiony taki karnet na 10 wejść, kupiłam jakiś czas temu i jeszcze nie zdecydowałam się wykorzystać Muszę zobaczyć, może to też tam...

Edit: nie, w innym miejscu mam to moje vacu :/

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2011-04-02 o 13:47
Stary 2011-04-02, 13:58   #1551
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Na piętę doradziłabym chodzenie w emu To tak jak w kapciach...

A co do vacu, to ja mam wykupiony taki karnet na 10 wejść, kupiłam jakiś czas temu i jeszcze nie zdecydowałam się wykorzystać Muszę zobaczyć, może to też tam...

Edit: nie, w innym miejscu mam to moje vacu :/
A gdzie? Ja mam na Sadybie ale tylko 3 wejścia

Emu nie mam Eee tam najwyżej założę sandały i podkolanówki Już 2 tyg temu widziałam kilka osób w butach bez palców

Stary 2011-04-02, 14:04   #1552
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

ze mnie waga sobie kpi...znowu skoczyła do gory...w takim tempie to ja nigdy nie zejde w dol ;(

bylam dzis na zakupach kupilam kurteczke
i jeszcze tata mi przyznal,ze sporo schudlam myslalam,ze padne widzi mnie codziennie, a dopiero jak kurtke mierzylam to mi przyznal :P

jakas dziwna pogoda dzis:/ pochmurno,ale nie pada, a mialo byc takie sliczne sloneczko
wlasnie gotuje zupke warzywna na kurczaku
milego dzionka

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:38   #1553
201604301943
Konto usunięte

tak nieśmiało (żeby nie zapeszyć) się przyznaję i chwalę że zeszłam z otyłości do nadwagi "tylko". o ile oczywiście moja stara nieelektroniczna waga dobrze pokazuje....
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:47   #1554
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
tak nieśmiało (żeby nie zapeszyć) się przyznaję i chwalę że zeszłam z otyłości do nadwagi "tylko". o ile oczywiście moja stara nieelektroniczna waga dobrze pokazuje....
napewno dobrze! nie-gratuluję (coby nie zapeszyć!)

właśnie wróciłam, idę robic kuraka i kapustęęę;P
Stary 2011-04-02, 15:35   #1555
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
tchnienie-wiatru super zmiana

wykrasana też ślicznie[COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez renka1511 Pokaż wiadomość
wykrasana a gdzie znajde przepis na te babeczki serowe???
to chyba na ktoryms blogu bylo tak??
a moze bylabys tak kochana i wkleila mi tu przepis please
Ja korzystałam z tego http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=15&t=4908

Cytat:
i tak ze wszystkim jest

Doookładnie U mnie jest to samo

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Kochana ,a mogła byś podać dokładny przepis na swój serniczek?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

wow nieźle ładnie schudłaś motywujące fakt ... Ale ja z moją dietą mam chwile zwątpienia a to dopiero 5 dzień ;(
Nie wolno mieć zwątpień nununu Robimy cos dukanowego - pizze bądź nutelke i wątpliwości znikają

Cytat:
Co tak nieśmiało, stawiasz cole zero
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 15:36   #1556
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
mo to gratuluje moze upewnij sie u kogos na elektronicznej ;> moze na niej wyjdzie,ze mniej wazysz niz na tamtej :P
moja stara waga dodawala mi ponad 5kg a pozniej prawie 10

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 15:44   #1557
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
A gdzie? Ja mam na Sadybie ale tylko 3 wejścia

Emu nie mam Eee tam najwyżej założę sandały i podkolanówki Już 2 tyg temu widziałam kilka osób w butach bez palców

Gdzieś w okolicy metra wilanowska chyba... Nie pamiętam dokładnie

Daj spokój z sandałami, wylecz sobie lepiej tę nogę!
Stary 2011-04-02, 15:49   #1558
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
napewno dobrze! nie-gratuluję (coby nie zapeszyć!)

właśnie wróciłam, idę robic kuraka i kapustęęę;P
to ja nie-dziękuję

i jeszcze pochwalę się fotami - niestety nie mam nic dobrego do porównania ale może uda się zauważyć coś, o ile w ogóle widać różnicę.... no i sory za jakoś ale to telefonem robione no i w domu same jakieś 'udziabne' lustra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Photo-0015.jpg (63,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Photo-0011.jpg (75,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg forum.jpg (98,1 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez 201604301943
Czas edycji: 2011-04-02 o 15:51
Stary 2011-04-02, 15:56   #1559
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
colą zero

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
mo to gratuluje moze upewnij sie u kogos na elektronicznej ;> moze na niej wyjdzie,ze mniej wazysz niz na tamtej :P
moja stara waga dodawala mi ponad 5kg a pozniej prawie 10
jak w domu będę to będe się mogła upewnić... ale to w święta dopiero a teraz myślę o zrobieniu testu z butelką wody tej wadze
Stary 2011-04-02, 15:58   #1560
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość

Ja korzystałam z tego http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=15&t=4908

Doookładnie U mnie jest to samo

Nie wolno mieć zwątpień nununu Robimy cos dukanowego - pizze bądź nutelke i wątpliwości znikają

Wiesz co kochana chyba Cie posłucham i zrobię dziś tą pizze
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości