![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Spis powszechny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak wyżej.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Z jakich tematów będą zbierane dane W spisie powszechnym będą zebrane dane z następujących tematów badawczych:1) stan i charakterystyka demograficzna ludności; 2) edukacja; 3) aktywność ekonomiczna osób; 4) dojazdy do pracy; 5) źródła utrzymania osób; 6) niepełnosprawność; 7) obywatelstwo; 8) migracje wewnętrzne; 9) migracje zagraniczne; 10) narodowość i język oraz mniejszości narodowe i etniczne; 11) wyznanie (przynależność do kościoła lub związku wyznaniowego); 12) gospodarstwa domowe i rodziny; 13) stan i charakterystyka zasobów mieszkaniowych (mieszkania i budynki) źródło: http://www.stat.gov.pl/gus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
co za pytania? ile dzieci urodziłam?
![]() ![]() Jeśli spis przez internet to za mało, niech do mnie dzwonia albo wyslą na maila pytania. Nie zamierzam obcemu człowiekowi opowiadac na takie pytania! prosto w oczy. Nie i już! i nikt mi nic nie zrobi. ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Na fejsie dyskusja wrze ![]() http://www.facebook.com/home.php#!/p...51067908280301 Edytowane przez tipsiara Czas edycji: 2011-04-02 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Czyli jeśli nie przyjdzie do mnie rachmistrz,ale też sama nie spisze się internetowo to grozi mi grzywna?
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;26106696]Za kłamstwo też jest grzywna
![]() a jak to sprawdzą ? skoro wiedza lepiej to po co mnie pytaja ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja sie spisalam ale mialam jakies...10 pytan?
zadnych szeczgółów, narodowosc i miejsce zamieszkania. Podchodzę do sprawy po amerykansku - sue me ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Ja po demografii jestem i nie burzę się że mnie spisali, ciekawe jakie będą wyniki.
Pytania o płodność to chyba oddzielny arkusz dla kobiet i można odmówić odpowiedzi na nie z tego co pamiętam. Jeju, ludzie wywalają wszystko w internecie; na facebooku, na forach, nk a bulwersują się że ktoś ich spyta o stan cywilny, lol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie dostałam tej poszerzonej wersji wpisu, tak chciałam odpowiedzieć na pytanie o wyznanie
![]() Paula, nie marudź, tylko zajrzyj jaką masz wersję (bo to chyba od razu widać, prawda?), może chociaż wyjdzie, że w Polsce nie ma 90% katolików ![]() ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-04-02 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
W sumie, to przez internet łatwiej by mi było odpowiedziec na intymne pytania - nie pomyśleli nooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Ja się spisałam i reszte domowników. Wszyscy mieliśmy tą krótszą wersje. Także wiele hałasu o nic, bo z tych pytań niewiele wynika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, przecież w tej standardowej wersji naprawdę nie ma pytań w jakikolwiek sposób naruszających nasze prawo do prywatności.
Na lotnisku obcy ludzie nas obmacują i torebki przeszukują, już to gwałci bardziej naszą prywatność ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
A od czego zależy czy spis jest pełny czy podstawowy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Ja tam też spisiałam i siebie i wszystkich domowników,żeby mieć to już z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
nie odpowiada mi ten spis
![]() ale teraz nie wiem już, czy nie lepiej spisać się przez internet niż być później ściganym. w tym podstawowym o co pytają w ogóle?
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się dołączam do klubu. Cytat:
Losowanie.
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Ja spisałam się przez internet, właściwie po podaniu PESEL już i tak większość była wypełniona. Wyczytałam, że jeżeli się spiszemy przez internet to rachmistrzowie na tych swoich urządzeniach będą widzieć domy które trzeba jeszcze odwiedzić. A skąd oni będą wiedzieć ile osób zamieszkuje? Na podstawie zameldowania? Bo ja np. mieszkam poza miejscem zameldowania, tu zameldowane jest kilka osób, które mieszka jeszcze gdzieś indziej. To oni wszyscy też muszą się rozliczyć, żeby nikt mnie tu nie nawiedzał?
![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
właśnie się spisałam szkoda że miałam tylko wersję podstawową spisu
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Zawracanie tyłka z tym spisem
![]() ![]() ![]()
Życie jest za krótkie, żeby pić marne wino. Życie jest za krótkie, by miłości dać zginąć. Życie jest za krótkie, żeby się nie spieszyć. Życie, jest za krótkie, by się nim nie cieszyć. ![]() Edytowane przez tacyta Czas edycji: 2011-04-02 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Spisałam się. Miałam nadzieję na wersję z większą ilością pytań, ale niestety trafiłam tylko na kilka pytań.
Nie rozumiem Waszego oburzenia do tego spisu. Tak ciężko poświęcić 3 minuty? Lepiej żyć anonimowo, nie mieć żadnych informacji o obywatelach, żyć w domysłach, nie wiedząc nawet ilu jest mieszkańców w Polsce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
ja chyba nie chce się spisywać.nie rozumiekm po co mam odpowiadać na pytania podając swoje dane.
wolałabym anonimowo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Sensu pytania ludności "o zamiary" nie widzę . Ja w spisie nie wezmę udziału .Nie jestem lemingiem . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nawet dziecko wie ,że do tego nie trzeba żadnego spisu . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Spisałam się sama. Szczerze to chciałam żeby ktoś przyszedł, że tak powiem to mogłaby być atrakcja
![]() Mnie ten spis w ogóle nie przeszkadza, straciłam 5 minut a statystyk jestem ciekawa,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.