A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 10:44   #91
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Jakby któraś z dziewczyn miała zapisane na dysku suknie tego typu jak dodałam w załączniku to proszę, podzielcie się nimi . Szaleję za tego typu sukniami i zbieram ich jak najwięcej żeby za jakiś czas wybrać już tą jedyną
O, widzę, że podobny gust mamy Zaraz Ci coś powklejam Ta pierwsza to moja baaardzo zbliżona do ideału Vera Reszta - no coś mi się w nich podoba W razie czego mam więcej

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
To ja melduje się w nowej części
Witam Was wszystkie
I pytam o radę
Znalazłam górę sukni jaką chce, ale nie moge się zdecydować na dół.
Pierwsze zdjęcie to będzie moja góra.
Góra cudna z dołów do niej najbardziej mi pasuje nr 3 i 4, z czego bardziej 4 Ale, tak jak mówisz, przede wszystkim trzeba się poradzić krawcowej

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
witam

szalejecie już kolejna część a więc sie w niej melduje

co u mnie: - umowa sie skończyła a wiec znowu bezrobocie ale o dziwo się cieszę bo ta praca była strasznie męcząca (2 miesiące harówki)
- dziś miałam jechać na zamek na zamek ale pogoda nie pewna
- dziś planuje przekształci umowę od naszego kamerzysty bardziej taka szczegółowa by była ................. no to sie pochwale 3300 za krótki teledysk i godzinny film czyli tak jakby 2 produkcje (chodź to samo u macheja itp kosztuje 3 razy tyle ) produkcje na płycie bluray i do tego na specjalnym pendriwe z grawerem do bezpośredniego ogladania na telewizorze i kompie itp na stronie nie ma takich fajnych produkcji ale pan ma power i inne jego są świetne widziałam bo wygląda produkcji zależy od tego jak my to chcemy http://www.grafika-film.com/videofil...esele_clip.php
- dziś też będę oglądać fotografów może coś mi się spodoba

z fajnych rzeczy to ostatnio usłyszałam dobre opinie o mojej sali - wszyscy zadowoleni
Powiem Ci, że bardzo fajny kamerzysta, myślę, że będziecie zadowoleni, jeśli tylko będzie wszystko robił jak chcecie Dobrze, że opinie pozytywne o sali, to zawsze świetnie nastraja, jak się słyszy takie rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 90dbd215002524f24cb4ab5b.jpg (38,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 556.jpg (20,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 719.jpg (14,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1843-2.jpg (37,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8186.jpg (35,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18847.jpg (31,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1280496610_107537738_1-Suknia-slubna-Euforia-Maggio-Ramatti-Bialoleka-1280496610.jpg (25,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aqua.jpg (16,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg diamond_a.jpg (49,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg H198wyklwkiw9ttcSX.jpg (14,3 KB, 19 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:02   #92
ewika19
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
O, widzę, że podobny gust mamy Zaraz Ci coś powklejam Ta pierwsza to moja baaardzo zbliżona do ideału Vera Reszta - no coś mi się w nich podoba W razie czego mam więcej
Ta pierwszą już dawno mam w moich "inspiracjach ślubnych" i nawet od Ciebie ją pożyczyłam :P. Ogólnie to bardzo mi si podobaj suknie falbaniaste. W tej 7 podoba mi się góra, gdyż zależy mi na ramiączkach.
To teraz mam w czym wybierać- a pewnie do przyszłego roku jeszcze więcej takich sukni się znajdzie, więc wtedy to już w ogóle będę miała dylemat .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:03   #93
monikazmc
Raczkowanie

Witam melduję się w nowej części

Byłam dzisiaj na Zamojskich targach ślubnych i powiem szczerze, że była to wielka pomyłka wystawców z dziesięciu zawiodłam się totalnie myślałam, że coś ciekawego zobaczę ale niestety pomyliłam się

Zaręczyny I ... .08.2008

Zaręczyny II 5.12.2010

Ślubujemy 28.04.2012
monikazmc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:21   #94
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
Witam melduję się w nowej części

Byłam dzisiaj na Zamojskich targach ślubnych i powiem szczerze, że była to wielka pomyłka wystawców z dziesięciu zawiodłam się totalnie myślałam, że coś ciekawego zobaczę ale niestety pomyliłam się
To kicha. Może na tych w lublinie będzie coś ciekawego a w sumie z Zamościa do Lublina nie tak daleko. Ale w Lublinie są dopiero pod koniec listopada. Późno strasznie. Powinni robić na początku roku przed sezonem a nie w listopadzie.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 11:24   #95
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ta pierwszą już dawno mam w moich "inspiracjach ślubnych" i nawet od Ciebie ją pożyczyłam :P. Ogólnie to bardzo mi si podobaj suknie falbaniaste. W tej 7 podoba mi się góra, gdyż zależy mi na ramiączkach.
To teraz mam w czym wybierać- a pewnie do przyszłego roku jeszcze więcej takich sukni się znajdzie, więc wtedy to już w ogóle będę miała dylemat .
hehe, no ja już długi czas zapisuję sobie na kompie różniaste falbany, więc mam już sporą kolekcję. Niestety najczęściej falbany w sukniach wyglądają jak firanki i to jeszcze często takie świecące jak plastik Naprawdę ładne falbanki trudno więc znaleźć. Mi też zależy na ramiączkach, więc szukam też przy okazji ciekawych gór, żeby pokazać krawcowej.
A takie np. są w warszawskich salonach (jak byłam z Przyjaciółką, która wybierała dla siebie, to ukradkiem udało mi się zrobić kilka fotek, jak się Nią zajmowali ) Te 2 ostatnie robione w katalogu jednego z salonów nawet miałam przymierzyć, ale Przyjaciółka się tak grzebała, że dobiła do 19:00 i już było zamykanie. A tak, to miałabym już pierwsze przymiarki za sobą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie002.jpg (105,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie014.jpg (96,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie017.jpg (98,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie018.jpg (76,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie006542.jpg (78,6 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-04-02 o 11:27
Stary 2011-04-02, 12:29   #96
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
piękna jest!

ja się popłaczę!!

dziś idę do fryzjera więc poważnie z nim porozmawiam. doczepię welon do "boba" i jestem przekonana, że będzie to spoko wyglądało

poza tym nie przełożę ślubu z powodu włosów

ale na prawdę Wam zazdroszczę i chętnie zobaczę co miałyście na głowach jako PMki

__Paulinka__ na ile osób wesele?
wesele na ok 80-90 osob druga sala tez mi sie o wiele bardziej podoba, ale opinie wczoraj czytalam isą takie w kit:/ ale pojeździmy i cos na pewno wybierzemy mam na oku jeszcze jedeną sale, znajomi mowią ze w srodku jest naprawde super, ale na stronce jest 1 zdjecie, wiec musimy tam pojechac

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
U mnie też cudowna pogoda. A mój TŻ śpi a o 12jedzie na uczelnie.

A ja cóż wiadomo co. Dziś czas pouczyć się do kolokwium z tych głupich ćwiczeń na których gotowałam wodę

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Paulinka jeszcze tylko 67 tygodni
Dobrze, ze Cię mam, bo wiem ile mi do slubu zostalo wydaje sie dosyc odległe te 67 tygodni, ale mam nadzieje ze nie zdązymy sie obejrzec a tutaj juz Nasz 14 lipiec będzie i Nam Marsza weselnego zagraja

Cytat:
Dobre

Jakby któraś z dziewczyn miała zapisane na dysku suknie tego typu jak dodałam w załączniku to proszę, podzielcie się nimi . Szaleję za tego typu sukniami i zbieram ich jak najwięcej żeby za jakiś czas wybrać już tą jedyną

tak patrze na te Wasze falbaniaste suknie i coraz bardziej mi sie podobaja! dotąd najberdziej podobaly mi sie tiulowe dołu, ale te falbanki to zaczynają mnie urzekac ja nie wiem co to bedzie do wakacji, chyba wszystkie suknie bede przymierzac pokolei:P hehe

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

chatka suknia 1 jest boska ale gore bym chciała taką jak pokazała bluesky89
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 12:33   #97
D0tk4
Zadomowienie

Melduje sie w czesci IV!

Ale Wy dziewczyny szalone jestescie! 6 stron do nadrabiania od wczorajszego wieczora?! :P

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Ej... ja sie wczoraj popsztykałam z moim TZ, bardzo mnie wkurzyl (do tego stopnia ze spal na kanapie), a jak przyszlam z pracy to On jakby nigdy nic do mnie gada! ogolnie to w wczorajszej klotni było 1:1 ale ja sie jeszcze nie zamierzam do niego odzywac , moze przed pojsciem spac, bo wczoraj to nie moglam bez niego zasnąc! no masakra:P
U nas sytuacja spania na kanapie miala miejsce tylko raz jakies 2 lata temu :P I to byłam ja, która okupowała to miejsce, bo uniosłam się honorem haha :P Nie polecam, wiecej wyrozumiałości, bo kanapa, to nic fajnego :P

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
zaraz nadrabiam te kilka stron, dajecie radę dziewczyny
My z Tż dziś mocno postanowiliśmy ostatecznie zaklepać termin w kościele, po pracy więc się umówiliśmy, przychodzimy a tu karteczka, ze w pierwsze piątki kancelaria nieczynna
musimy poczekać z tym do przyszłego tyg.
Ooo ... To nie za fajnie. No, ale w przyszłym tygodniu juz pewnie sobie zalatwicie Fajnie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny nurtuje mnie pewna kwestia...czy można iść do slubu w sukni z odkrytymi ramionami? Przyznam szczerze, że nie wyobrażam sobie zakładać szalu lub bolerka, ale z drugiej strony mam suknię bez jakichkolwiek ramiączek i nie chcę żeby ksiądz cos sobie pomyslał, czy myslicie ze powinnago go o tą kwestię zapytać, żeby jakiegos kwasu nie było??

a co myślicie o takiej formie księgi gości?? można by np. kolorowe flamastry
udostepnić hmm

jutro idę na targi ślubne sama nie wiem czego się spodziewać, bo nigdy nie byłam...
Ja sobie nie wyobrazam isc do kosciola z odkrytymi ramionami. Chociazby ze wzgledu na szacunek do miejsca. Pewnie skonczy sie na tym, ze zarzuce jakies bolerko, choc one tak bardzo mi sie nie podobaja!

Taka ksiega gosci bardzo mi sie podoba Z tym, ze co bedzie, jak kilkunastu gosci napisze duzo, albo duzymi literami, a dla raszty nie starczy miejsca?

I opowiedz jak bylo na targach? Znalazłaś coś ciekawego?

Cytat:
to ja wrzucam fryzurkę, która spodobała mi się ostatnio
Wg mnie za skromna .. Tez podobaja mi sie koki, ale ten jest dla mnie zbyt zwyczajny.

Cytat:
czym w Was kochane będą rzucać pod kościołem??
myślałyście już o tym?
Ja mysle, ze to beda jednak pieniadze Choc pomysł z platkami roz tez jest ciekawy :P

Co do ryzu, to po pierwsze nie chcemy, a nawet gdybysmy chcieli, to pomysl ten odpada z powodow praktycznych :P Kosciol jest bowiem drewniany i na tablicy przed nim wisi informacja, zeby ryzem nie rzucac, bo zbiegaja sie pozniej myszy i inne takie rzeczy i jedza kosciol :P

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
JA też zaraz zmykam , jutro z rana jadę wpłacić zaliczkę za sukienke i wkońcu zrobię zdjęcia;-) Chyba ze się jeszcze rozmyślę...niestety pani mi ją trzyma w rezerwacji tylko do jutra więc musze podjąć decyzję.
Czekam niecierpliwie na te zdjecia!

Cytat:
jak podoba sie Wam ta sala? http://wesela.kwiaciarniaa.pl/

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

albo ta: http://www.tequila-rumia.pl/index.html

pytam, bo w kwietniu mamy 2 tygodnie na jezdzenie i podpisanie umowy
Ta druga bardziej mi sie podoba, choc jest jakas taka bardzo waska. Szczegolnie to widac na zdjeciu stolu Panstwa Mlodych, gdzie i jeden i drugi stol dla gosci, stoi przy scianie ..

Ah dziewczyny, u mnie piekna pogoda Niestety, TZ pracuje (znowuuuu ). Zdazylam juz odkurzyc, zrobic pranie, teraz wyotwieralam wszystkie okna w mieszkaniu i napuszczam tego cieplego wiosnennego powietrza do srodka )
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 12:47   #98
alufa
Zakorzenienie

__Paulinka__ ta sala z drugiego linku wygląda na bardziej przestronną... na takie duże wesele pasowałaby mi ta druga

może coś jeszcze traficie

też Wam pokażę salę, którą wybraliśmy - jest niewielka, ale nasze wesele też będzie niewielkie

http://www.nawzgorzu.gda.pl/galeria.htm
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 12:54   #99
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
też Wam pokażę salę, którą wybraliśmy - jest niewielka, ale nasze wesele też będzie niewielkie

Fajna sala Podoba mi się ustawienie stołów, że tak wszystkie do stołu Młodych a ile będziecie mieć osób w końcu?

Dotka, widzę, że szalejesz
Mi się nic nie chce kompletnie, TŻ się uczy na poniedziałkowy egzamin, a ja muszę za kilka godzin jechać wyjść z domu, na co nie mam specjalnej ochoty. Ale mus to mus.

Stary 2011-04-02, 12:58   #100
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna sala Podoba mi się ustawienie stołów, że tak wszystkie do stołu Młodych a ile będziecie mieć osób w końcu?
to jest tzw. promyczek
też nam się spodobał

mamy kilka opcji - zależy jak będzie z kasą i co wymyślimy po naradach

wesele na 18 lub 50 osób (choć moim zdaniem, dla 18 osób nie opłaca się robić wesela, ale Tż twierdzi inaczej )

obiad na 18 lub 50 osób

oba warianty na tej samej sali
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:06   #101
(kicia)
Zakorzenienie

mi się podobają falbaniaste ale tak lekko pofalowane

a ja lece do koleżanki papa

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-02 o 14:37

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 13:10   #102
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
__Paulinka__ też Wam pokażę salę, którą wybraliśmy - jest niewielka, ale nasze wesele też będzie niewielkie

Podoba mi sie To promyczkowe uzlozenie stolow jest swietne )

Cytat:
Dotka, widzę, że szalejesz
Mi się nic nie chce kompletnie, TŻ się uczy na poniedziałkowy egzamin, a ja muszę za kilka godzin jechać wyjść z domu, na co nie mam specjalnej ochoty. Ale mus to mus.
Ah, no widzisz, co za wiosna z człowiekiem robi
Stary 2011-04-02, 13:16   #103
magdziaS
Podróżniczka

Odliczam się w nowym wątku i witam nową PMkę - alufa
A tu już 4 strony napisałyście od wczoraj...
Chwilowo jestem strasznie zabiegana, więc wpadłam się tylko przywitać Nadrobię Was pod wieczór bo widzę, że suknie ślubne się pojawiły
Wieczorem przychodzą znajomi na grilla. Otwieramy sezon
Uciekam dalej sprzątać

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-04-02 o 13:19
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:19   #104
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
jak podoba sie Wam ta sala?
Też jesetem za dwójką
Cytat:
Fakt
"Badania przeprowadzone w Szkocji pokazały, że kobietom podobają się różne rodzaje męskich twarzy zależnie od tego, w którym momencie cyklu menstruacyjnego akurat się znajdują: podczas owulacji wolą mężczyzn o surowych męskich rysach, natomiast w czasie menstruacji wybrałyby raczej mężczyznę z nożyczkami wbitymi w głowę."
haha dobre i prawdziwe!!
Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
no to sie pochwale 3300 za krótki teledysk i godzinny film czyli tak jakby 2 produkcje (chodź to samo u macheja itp kosztuje 3 razy tyle ) produkcje na płycie bluray i do tego na specjalnym pendriwe z grawerem do bezpośredniego ogladania na telewizorze i kompie itp na stronie nie ma takich fajnych produkcji ale pan ma power i inne jego są świetne widziałam bo wygląda produkcji zależy od tego jak my to chcemy http://www.grafika-film.com/videofil...esele_clip.php
Widać że kamerzysta zna się na tym co robi, ten filmik z linku mi się średnio podoba, ale reszta super.
Cytat:
Napisane przez monikazmc Pokaż wiadomość
o mój Bobrze też tam byłam i tylko wydanych 16 zł szkoda . Pięciu wystawców na krzyż, suknie slubne - lepiej przemilczę ten temat. Jedna miała wielką brązową plamę z przodu a reszta to chyba z jakiegoś bazaru ściągnieta. Moją uwagę przykuła zwłaszcza wściekle różowa suknia usztywniana na dole żyłką jak w sukniach do tańca standardowego. Także poza kilkoma ulotkami nic ciekawego nie wyniosłam stamtąd, żadnej inspiracji

A tak poza tym to kończę pakowanie i znowu będę miała mniej czasu na udzielanie się w tym wątku przez najbliższy tydzień ...już tęsknię...

aha i po raz pierwszy pomalowałam sobie pazurki na miętowy kolor wyszedł cudnie. wogóle wczoraj w rosmanie kupiłam pięć lakierów do paznokci - mietowy, koralowy, pomarańczowy, błotkowy i indygo

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-04-02 o 13:23
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:33   #105
jagodzia133
Zakorzenienie

ufff włąśnie wróciłam z targu bo handlowałam za TŻta perfumkami ;p
Cytat:
I u mnie dziś piękne słoneczko... chociaż chmury na niebie jakieś takie szare. Dzień dobry wszystkim

Powodzenia w nauce, ja chyba też coś powinnam zacząć z tą mgr w końcu... Szczególnie, jak czytam, że Dotki TŻ już oddał swoją

Hehe, widzę, że się odliczanie tygodniowe poszło w ruch
Mój TŻ też jeszcze nie zaczął pisać mgr a tyle prosiłam ale już jest z siebie dumny bo książki wypożyczył
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Melduje sie w czesci IV!

Ja sobie nie wyobrazam isc do kosciola z odkrytymi ramionami. Chociazby ze wzgledu na szacunek do miejsca. Pewnie skonczy sie na tym, ze zarzuce jakies bolerko, choc one tak bardzo mi sie nie podobaja!

Ja mysle, ze to beda jednak pieniadze Choc pomysł z platkami roz tez jest ciekawy :P

Co do ryzu, to po pierwsze nie chcemy, a nawet gdybysmy chcieli, to pomysl ten odpada z powodow praktycznych :P Kosciol jest bowiem drewniany i na tablicy przed nim wisi informacja, zeby ryzem nie rzucac, bo zbiegaja sie pozniej myszy i inne takie rzeczy i jedza kosciol :P
tekst z myszami mnie rozwalił haha ;p ale wiem prawdiwy nie mogłam się jednak powstrzymać ;p
Cytat:

sala świetna super ustawienie stołów

dziewczyny przez te wasze sukienki to i mi się teraz podobają te falbany
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 13:39   #106
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też jeszcze nie zaczął pisać mgr a tyle prosiłam ale już jest z siebie dumny bo książki wypożyczył

tekst z myszami mnie rozwalił haha ;p ale wiem prawdiwy nie mogłam się jednak powstrzymać ;p
No to dobrze, że TZ ksiazki juz wypozyczyl! Najtrudniejszy pierwszy krok, jak to mówią A jak zacznie czytac, to raz dwa poleci

A tekst mnie tez rozklada na lopatki Ale co poradzic, taka rzeczywistosc :P
Stary 2011-04-02, 14:03   #107
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny zobaczcie jaki słodziak jejku normalnie była bym w stanie zapłacić za nego nawet 5tys. zł piękny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg the_most_famous_640_14.jpg (18,1 KB, 27 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-02, 14:12   #108
jagodzia133
Zakorzenienie

dobra lecę do przyjaciółki na ploty (muszę jej powiedzieć że jej były którego dalej kocha bierze ślub w czerwcu tego roku ) bo w domu to normalnie wszystkich pozabijam dzisiaj.
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-02, 14:24   #109
Seagirl
Zadomowienie

Hej dziewczynki;-) Mam juz zamówioną suknię!!!!!
Zaraz wkleję zdjęcia ale tylko na chwilę
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:27   #110
ibyza
Wtajemniczenie

ok pokazuj pokazuj
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:28   #111
nena1984
Zakorzenienie

super...już nie mogę się doczekać

Stary 2011-04-02, 14:31   #112
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt

Znalezione przed chwilą na fejsie:
"Badania przeprowadzone w Szkocji pokazały, że kobietom podobają się różne rodzaje męskich twarzy zależnie od tego, w którym momencie cyklu menstruacyjnego akurat się znajdują: podczas owulacji wolą mężczyzn o surowych męskich rysach, natomiast w czasie menstruacji wybrałyby raczej mężczyznę z nożyczkami wbitymi w głowę."

Cytat:
dziewczyny zobaczcie jaki słodziak jejku normalnie była bym w stanie zapłacić za nego nawet 5tys. zł piękny

słodziak!!!

Cytat:
Hej dziewczynki;-) Mam juz zamówioną suknię!!!!!
Zaraz wkleję zdjęcia ale tylko na chwilę

wklejaj, wklejaj
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:37   #113
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
cuuuudowny chyba się zakochałam. A ja chcę yorka mieć próbuje uprosić TŻta ze jak się przeprowadzę i królik nam zdechnie to kupimy sobie ja teraz mam jamnika :P a chciała bym mieć takie maleństwo

czekamy na suknie

Stary 2011-04-02, 14:45   #114
Seagirl
Zadomowienie

Kurcze nie chcą mi się załadować, jeszcze chwileczkę;-)
Stary 2011-04-02, 14:47   #115
Seagirl
Zadomowienie

Wklejam

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-02 o 20:06
Stary 2011-04-02, 14:47   #116
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze nie chcą mi się załadować, jeszcze chwileczkę;-)
napięcie rośnie

OMG!!!!!!!
ta suknie jest absolutnie fantastyczna

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-04-02 o 14:48
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:47   #117
nena1984
Zakorzenienie

moze zmniejsz rozmiar, mi na początku tez się nie chciały ładować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-02, 14:48   #118
Seagirl
Zadomowienie

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-04-02 o 20:07
Stary 2011-04-02, 14:50   #119
nena1984
Zakorzenienie

śliczna wyglądasz w niej po prostu cudnie Mam pytanko - czy suknia ma jakieś podpięcie tego tyłu? Bo jest on imponujący ale może być cieżko tańczyć. I ten welon też super pasuje, świetny wybór

Stary 2011-04-02, 14:50   #120
Seagirl
Zadomowienie

Na żywo ma ładniejszą biel, na tych fotkach jakaś taka zgaszona wyszla.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości