Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 14:02   #3601
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Hej
Mi sie też marzy ta zachwalana Gloria, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć... Używacie maski czy emulsji?
Od kiedy regularnie podczytuje wizaż lista moich must have rośnie w zastraszającym tempie.
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:10   #3602
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Na suche
Ja też dawałam na suche, ale na blogu jakiejś wizażanki przeczytałam, że warto dać na zwilżone lekko. I efekt był lepszy

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:11   #3603
91moniaa161
Zadomowienie

Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam zmywacz (zdjęcie poniżej). Miałyście go kiedyś? Słyszałam, że dużo dziewczyn go zachwala i używa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P020411_14.02_[01].jpg (103,8 KB, 14 załadowań)

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:15   #3604
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam zmywacz (zdjęcie poniżej). Miałyście go kiedyś? Słyszałam, że dużo dziewczyn go zachwala i używa
ja mam go i bardzo lubię, zmywa ładnie wszystko i dobrze sobie radzi z lakierami z brokatem
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:17   #3605
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja tez go uzywam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:19   #3606
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Też go mam i lubię go. Śmierdzi mniej niż inne

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:29   #3607
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dzień dobry
miało być u mnie dziś ciepło, a pochmurno jakoś jest za oknem :/ zaraz spadam na porządnie spamowanie bo idę dziś na imprezę do kumpli tż'ta więc muszę jakoś wyglądać
u mnie też chmury... tak się cieszyłam że mazury, świeże powietrze, a tu klop...

też idę dziś naimprezkę

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj ufarbowałam włosy wstawiam zdjęcia chociaż mój aparat w komórce ciężko łapie kolor a cyfrówka mi się zepsuła moim włosom jaszcze dużo brakuje i chciałabym żeby urosły jeszcze z 10 cm zaraz nakładam na nie maskę i zabieram się za sprzątanie
ale masz gęste włoski...

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej

ale tutaj cisza

u mnie tez deszczowo, wczoraj rozpoczelismy z TZtem i znajomym sezon grillowy. Jestem padnieta, wrocilam z uczelni, a zaraz jade na zakupy do SP i poszukac balerinek
my rozpoczęłiśmy tydzień temu

wstawię dziś foto włosów- tylko muszę mi podeschnąć... zmierzyłam je i mam 55 cm (ale 3 tygodnie temu podcięlam 2 -3 cm )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:33   #3608
loluska
Zakorzenienie

Domek posprzątany, porządek w szafie zrobiony , a prasowanie zrobiła mama wczoraj więc tyle mniej Teraz mam czas na wizaż

caate
ja dzisiaj zaczynam sezon grilowania, dostaliśmy zaproszenie od mojego kuzyna i totalnie nie wiem jak się ubrać w czym ty byłaś??

co do wczorajszego prima aprilis to mi się udało wkręcić młodszego brata, mamę i Tż ale sama też zostałam niemile wkręcona
Brat szykował się na zawody w skoku wzwyż i kiedy akurat miał wychodzić z domu, zaczęłam mu ściemniać że trener dzień wcześniej dzwonił, że zawody odwołane i że przepraszam ale zapomniałam mu powiedzieć itd... Niecenzuralne słowa się posypały bo to by oznaczało że musi iść do szkoły a miał 3 spr Oczywiście nie był przygotowany bo zawody I kiedy zaczął się rozbierać zaczęłam krzyczeć prima aprilis I tu były dwie pieczenie na jednym ogniu, bo mama tez się nabrała

Tż wkręciłam że dostałam wiadomość z Niemiec, że muszę do pracy jechać miesiąc wcześniej, a więc w połowie maja, kiedy on ma akurat matury Wiem okrutna jestem Jego mina bezcenna

No a ja zostałam wkręcona razem z całą moją grupą.
Siedzimy na zajęciach i nieubłaganie zbliżają się 3 godziny, nie bardzo lubianego przez nas przedmiotu - patologii. Wchodzi kobieta w niezbyt dobrym humorze, oddała zaliczenia i cały czas narzeka że źle się czuje. Przez pierwszą lekcję głowa ją bolała, centralnie się przejęzyczała, nie mogła się skupić na wykładzie itd... na kolejnej kazała nam okno otworzyć bo jej duszno, za chwilę zaczęła się rozbierać. Zdjęła marynarkę i zaczęła siąkać w chusteczkę. Kobieta ok 50 lat więc w sumie mogła się gorzej czuć. I nagle jak długa rąbnęła na ziemie. My w szoku Mnie normalnie tak ścięło że masakra, dziewczyny 3 do niej podleciały, zaczęły po twarzy bić, próbowały ją obudzić. I kiedy jedna panienka się rozpłakała już z tych nerwów itd, ta wstaje i mówi Prima Aprilis... Czaicie? Kobieta ok 50 udała omdlenie Przegięła zdrowo, nikomu do śmiechu nie było, każdy się okropnie przestraszył... a ona na to że planowała od wczoraj co nam zrobić i że miała nadzieję że chłopcy ją będą reanimować ... Akcja chyba do historii przejdzie...

Czekoladowa1
gdybyś mogła podać linka do tej strony z fajnymi i tanimi biustonoszami byłabym wdzięczna

tillavanilla

dziękuję czuje się już znacznie lepiej a co do depilacji, to kiedyś próbowałam zrobić tą pastę wg wizażowego przepisu i mi nie wyszła ale obejrzę filmik i zrobię podejście numer 2

karolcia198506
kolor ładny, ale kurde to ma być ciemny blond??

91moniaa161
w takim razie dam sobie spokój z tym opalizującym brązem Dziękuję za odp

angelinmyheart, Kitka

Wam również dziękuję za info

Zdecydowałam że postawię na przyciemnienie, jednak nie chcę by kolor wpadał w wiśnie tak jak to poprzednio malowałam, jak również nie chciałabym żeby wyszedł czarny i zbyt ciemny. Na numeracji farb totalnie się nie znam więc będę miała tutaj prośbę do dziewczyn które mają jeszcze cierpliwość Przeszukam jeszcze wątki na wizażu i jeśli uda mi się coś znaleźć to będę ogromnie szczęśliwa

Maseczki z ziaji są rewelacyjne
Dziś robiłam anty-stress i jest genialna.
Teraz siedzę z ostatkiem waxu na moich włosach

Zaraz dalsza część Spa.

Wstawiam obiecane zdj. Rufika na wiejskim sprzęcie kaskaderskim W trakcie jazdy ciężko było uchwycić ale coś mam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (94,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (71,6 KB, 42 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 14:41   #3609
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja mam go i bardzo lubię, zmywa ładnie wszystko i dobrze sobie radzi z lakierami z brokatem
no to się cieszę jednak na marne go nie kupiłam właśnie zmyłam paznokcie i an początku troszkę śmierdział ale teraz już ładnie

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
u mnie też chmury... tak się cieszyłam że mazury, świeże powietrze, a tu klop...

też idę dziś naimprezkę

ale masz gęste włoski...

my rozpoczęłiśmy tydzień temu

wstawię dziś foto włosów- tylko muszę mi podeschnąć... zmierzyłam je i mam 55 cm (ale 3 tygodnie temu podcięlam 2 -3 cm )
To czekamy na foto 55 cm to długie masz

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

loluska no to nieźle Was ta babeczka wkręciła ... raczej to śmieszne nie było, wręcz straszne..
ale za to Ty zrobiłaś dobry numer bratu

Masz fajnego piesia taki śmieszny trochę gdzie on tam wyskoczył

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-02, 14:44   #3610
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
no to się cieszę jednak na marne go nie kupiłam właśnie zmyłam paznokcie i an początku troszkę śmierdział ale teraz już ładnie

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

To czekamy na foto 55 cm to długie masz

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

loluska no to nieźle Was ta babeczka wkręciła ... raczej to śmieszne nie było, wręcz straszne..
ale za to Ty zrobiłaś dobry numer bratu

Masz fajnego piesia taki śmieszny trochę gdzie on tam wyskoczył
No my śmiejemy się z niego że to nie jest pies, tylko Zord A zdj obiecałam już kiedyś wstawić, po tym jak pisałam że mój pies uwielbia jazdę na motorze

Stary 2011-04-02, 14:47   #3611
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Wstawiam obiecane zdj. Rufika na wiejskim sprzęcie kaskaderskim W trakcie jazdy ciężko było uchwycić ale coś mam.
nie mogę... dobry jest

Cytat:

To czekamy na foto 55 cm to długie masz [COLOR=Silver]
nie są długie... chyba mam szyję za długą... bo nie wyglądają na długie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-02, 14:50   #3612
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
No my śmiejemy się z niego że to nie jest pies, tylko Zord A zdj obiecałam już kiedyś wstawić, po tym jak pisałam że mój pies uwielbia jazdę na motorze
to macie niezły uwab z niego ale fajnie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-02, 15:00   #3613
Kalpana
Zakorzenienie

Loluska dobry jest ten pies Ja próbowałam mojego na taczkach przewieźć, ale mi uciekł
A ta baba to naprawdę... Dziwne poczucie humoru ma.....

Ramoncia ja się na własnej skórze przekonałam, że Palette to najgorsza farba jaka tylko może być. I to przez to, że włosy mi garściami lecą....

Dziewczyny możecie coś polecić na wypadanie włosów takiego z apteki? TŻ mi kazał kupić coś porządnego, bo w końcu wyłysieję... I do tego paznokcie mi się tak niemiłosiernie łamią.... A może to przez pokrzywę, że mi wypłukuje witaminę B?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 15:13   #3614
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Loluska dobry jest ten pies Ja próbowałam mojego na taczkach przewieźć, ale mi uciekł
A ta baba to naprawdę... Dziwne poczucie humoru ma.....

Ramoncia ja się na własnej skórze przekonałam, że Palette to najgorsza farba jaka tylko może być. I to przez to, że włosy mi garściami lecą....

Dziewczyny możecie coś polecić na wypadanie włosów takiego z apteki? TŻ mi kazał kupić coś porządnego, bo w końcu wyłysieję... I do tego paznokcie mi się tak niemiłosiernie łamią.... A może to przez pokrzywę, że mi wypłukuje witaminę B?
Cytat:
nie mogę... dobry jest

nie są długie... chyba mam szyję za długą... bo nie wyglądają na długie...
Cytat:
to macie niezły uwab z niego ale fajnie
No to mój uwielbia taką jazdę Do auta tez pierwszy wskakuję, i to na pierwsze siedzenie A o babie nawet sie już nie wypowiadam

Kalpana
mi bardzo pomogła maseczka Biovax przeciw wypadaniu, koszt ok 17 zł. Dziś właśnie skończyłam opakowanie i mogę powiedzieć że znacnzie mniej mi wypadają włosy

Stary 2011-04-02, 15:21   #3615
Kalpana
Zakorzenienie

Loluska dzięki, może spróbuję tą maseczkę, ale tu chyba trzeba coś "od środka", żeby wzmocnić cebulki... Muszę iść najlepiej do lekarza i może mi coś przepisze.... Chociaż pewnie powie mi tylko, żebym kupiła coś w aptece na wypadanie

Widziałyście to? http://www.szokblog.pl/Przemalowa%C5...g-slaide/10131 Brak mi słów na głupotę ludzką :/

K

Sz
Stary 2011-04-02, 15:23   #3616
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej
a ja jak zwykle SPAmuje domek mowi sie tak ze dom nigdy ni epowinien byc bardziej zadbany od Pani Domu a u mnie chyba jest odwrotnie Zuzia juz sie czuje lepiej ma tylko lekki katarekmyslalam ze bedzie bardziej chora..

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Soph tak mi głupio Przepraszam Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i tego co najlepsze

Dziś jakiś facet chciał ode mnie nr tel. w pracy albo żebym się po pracy z nim umówiła
Poza tym od jutra uczelnia, więc nie wiem kiedy do Was zajrzę
Dziś podstawa i pójdę spać.

Dobrej nocy Laski
widze ze masz ciekawie w pracy
Cytat:
uuu to nieciekawie troszkę ale możesz dalej rozglądac się za inną pracą na pewno Ci się coś trafi fajnego
i dużo zdrówka dla córci życzę
dziekuje kochana za zdrowko dla Zuzi no sa oferty pracy ale moj tz mowi mi ze mam czekac na cos lepszego, kurcze jak bede wybrzydzac to nic nie znajde wkoncu
Stary 2011-04-02, 15:32   #3617
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka na na Twoim miejscu brałabym na razie co jest... No oczywiście jeśli jest to jakaś w miarę płatna praca, bo wiadomo, że za free nikt robił nie będzie, ale na początek bym nie wybrzydzała za bardzo... Przecież w trakcie możesz szukać innej, a pieniążki już by były no i zawsze to jakieś doświadczenie do wpisania w CV.

Dziewczyny, czym różnią się te dwa pędzle? Bo z wyglądu są identyczne, wymiary też, tylko pod inną nazwą są....
http://allegro.pl/everyday-minerals-...527693113.html
http://allegro.pl/everyday-minerals-...534264264.html

K

Sz
Stary 2011-04-02, 15:34   #3618
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
jestem za tym abyś ścięła na boba! Lepiej miec krótkie a zadbane włosy
Dobrze, że z Tż już wszystko ok

Ja z moim Tż też się pokłóciłam i to ostro ale jak już ochłonęliśmy to wyjaśniliśmy sobie wszystko i na szczęście już jest dobrze

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

dobranoc
no u nas tez juz ok no raczej je zetne....
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj ufarbowałam włosy wstawiam zdjęcia chociaż mój aparat w komórce ciężko łapie kolor a cyfrówka mi się zepsuła moim włosom jaszcze dużo brakuje i chciałabym żeby urosły jeszcze z 10 cm zaraz nakładam na nie maskę i zabieram się za sprzątanie
wow jakie zdrowe ladne wloski
Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej
Mi sie też marzy ta zachwalana Gloria, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć... Używacie maski czy emulsji?
Od kiedy regularnie podczytuje wizaż lista moich must have rośnie w zastraszającym tempie.
mi sie tez marzy ta gloria jak bede miala tylko okazje to napewno kupie
Cytat:
oo to musze go wylukac bo u mnie nie widzialam nigdzie
Cytat:
Domek posprzątany, porządek w szafie zrobiony , a prasowanie zrobiła mama wczoraj więc tyle mniej Teraz mam czas na wizaż

caate
ja dzisiaj zaczynam sezon grilowania, dostaliśmy zaproszenie od mojego kuzyna i totalnie nie wiem jak się ubrać w czym ty byłaś??

co do wczorajszego prima aprilis to mi się udało wkręcić młodszego brata, mamę i Tż ale sama też zostałam niemile wkręcona
Brat szykował się na zawody w skoku wzwyż i kiedy akurat miał wychodzić z domu, zaczęłam mu ściemniać że trener dzień wcześniej dzwonił, że zawody odwołane i że przepraszam ale zapomniałam mu powiedzieć itd... Niecenzuralne słowa się posypały bo to by oznaczało że musi iść do szkoły a miał 3 spr Oczywiście nie był przygotowany bo zawody I kiedy zaczął się rozbierać zaczęłam krzyczeć prima aprilis I tu były dwie pieczenie na jednym ogniu, bo mama tez się nabrała

Tż wkręciłam że dostałam wiadomość z Niemiec, że muszę do pracy jechać miesiąc wcześniej, a więc w połowie maja, kiedy on ma akurat matury Wiem okrutna jestem Jego mina bezcenna

No a ja zostałam wkręcona razem z całą moją grupą.
Siedzimy na zajęciach i nieubłaganie zbliżają się 3 godziny, nie bardzo lubianego przez nas przedmiotu - patologii. Wchodzi kobieta w niezbyt dobrym humorze, oddała zaliczenia i cały czas narzeka że źle się czuje. Przez pierwszą lekcję głowa ją bolała, centralnie się przejęzyczała, nie mogła się skupić na wykładzie itd... na kolejnej kazała nam okno otworzyć bo jej duszno, za chwilę zaczęła się rozbierać. Zdjęła marynarkę i zaczęła siąkać w chusteczkę. Kobieta ok 50 lat więc w sumie mogła się gorzej czuć. I nagle jak długa rąbnęła na ziemie. My w szoku Mnie normalnie tak ścięło że masakra, dziewczyny 3 do niej podleciały, zaczęły po twarzy bić, próbowały ją obudzić. I kiedy jedna panienka się rozpłakała już z tych nerwów itd, ta wstaje i mówi Prima Aprilis... Czaicie? Kobieta ok 50 udała omdlenie Przegięła zdrowo, nikomu do śmiechu nie było, każdy się okropnie przestraszył... a ona na to że planowała od wczoraj co nam zrobić i że miała nadzieję że chłopcy ją będą reanimować ... Akcja chyba do historii przejdzie...

Czekoladowa1
gdybyś mogła podać linka do tej strony z fajnymi i tanimi biustonoszami byłabym wdzięczna

tillavanilla

dziękuję czuje się już znacznie lepiej a co do depilacji, to kiedyś próbowałam zrobić tą pastę wg wizażowego przepisu i mi nie wyszła ale obejrzę filmik i zrobię podejście numer 2

karolcia198506
kolor ładny, ale kurde to ma być ciemny blond??

91moniaa161
w takim razie dam sobie spokój z tym opalizującym brązem Dziękuję za odp

angelinmyheart, Kitka

Wam również dziękuję za info

Zdecydowałam że postawię na przyciemnienie, jednak nie chcę by kolor wpadał w wiśnie tak jak to poprzednio malowałam, jak również nie chciałabym żeby wyszedł czarny i zbyt ciemny. Na numeracji farb totalnie się nie znam więc będę miała tutaj prośbę do dziewczyn które mają jeszcze cierpliwość Przeszukam jeszcze wątki na wizażu i jeśli uda mi się coś znaleźć to będę ogromnie szczęśliwa

Maseczki z ziaji są rewelacyjne
Dziś robiłam anty-stress i jest genialna.
Teraz siedzę z ostatkiem waxu na moich włosach

Zaraz dalsza część Spa.

wowo ten pies jest rewelacyjny
tez bym chetnie gdzies poszla na grila ale w kwietniu 16 albo 17 jade do mamy wiec przywioze pare kosmetykow z avonu pewnie noi mamy impreze u brata tzta maluch ma 3 latka wiec szykuje sie impra a znajomi nas zapraszali tacy obok nas co mieszkaja juz 2 razy na kolacje ale jakos nie moglismy bo a to zuzia chora a to kasy nie bylo i jakos tak sie to odwleka ale co sie odwlecze to nieuciecze a chetnie bym sobie gdzies poszla z tztem

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

kalpana no tez wlasnie ale tz sie uparl ze mamy poczekac bo jego tata bedzie sie staral o cos lepszego dla mnie.. aja bym wolala sama cos zanlesc sobie, wiem ze ciezko ale zawsze to inaczej niz ktos..
Stary 2011-04-02, 15:38   #3619
CABIN CREW

oto moje włosy stan dzisiejszy ach, co ja bym dała żeby miały 70 cm..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy.jpg (22,3 KB, 49 załadowań)

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-04-02 o 15:41
Stary 2011-04-02, 15:42   #3620
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, czym różnią się te dwa pędzle? Bo z wyglądu są identyczne, wymiary też, tylko pod inną nazwą są....
pierwszy jest tylko do pudru
drugi do podkładu, pudru, różu bronzera

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Kitka jakie masz piękne długie włosy

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 15:42   #3621
Kalpana
Zakorzenienie

Blondyneczka to pogadaj z TŻtem i mu powiedz, że na razie sama poszukasz i jeśli coś Cię zaciekawi, to spróbujesz, a jeśli Twój teść Ci coś później zaproponuje, to zawsze możesz zmienić pracę....

Kitka boskie włoski

K

Sz
Stary 2011-04-02, 15:43   #3622
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
wowo kobieto jakie wlosy ja bede musiala sciac

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

kalpana dziekuje za komentarz, a z praca poczekam troche jeszcze moze sie uda cos lepszego znalesc tacie tzta
Stary 2011-04-02, 15:45   #3623
Kalpana
Zakorzenienie

Czekoladowa dzięki Trochę się zamotałam, bo wyglądają identycznie, tylko ten jeden "kabuki" i nie wiedziałam.... Nawet opis taki sam
Trochę się obawiam jak mi będzie ten pędzel fluid rozprowadzał... Muszę poszukać na YT filmików z nim w roli głównej

K

Sz
Stary 2011-04-02, 15:46   #3624
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wowo kobieto jakie wlosy ja bede musiala sciac

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

kalpana dziekuje za komentarz, a z praca poczekam troche jeszcze moze sie uda cos lepszego znalesc tacie tzta
walczę z nimi od sierpnia i w tym czasie pocinałam 3 razy... więc dobrze robisz że chcesz je skrócić... bo jak są znie\szczone to już nic im nie pomoże...a tak będą Ci zdrowe i ładne rosły...

a powiem wam że ja też w szoku trochę jestem po tym zdjęciu, jak patrzę na siebie to nie wydawało mi się że nawet długie w miarę są

ZALATANA......
Stary 2011-04-02, 15:48   #3625
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Czekoladowa dzięki Trochę się zamotałam, bo wyglądają identycznie, tylko ten jeden "kabuki" i nie wiedziałam.... Nawet opis taki sam
Trochę się obawiam jak mi będzie ten pędzel fluid rozprowadzał... Muszę poszukać na YT filmików z nim w roli głównej
one nie są identyczne. kabuki czyli ten do pudru ma włosie takie zaokrąglone, flat top który jest między innymi do podkładu ma te włosie ścięte na prosto.

Stary 2011-04-02, 15:53   #3626
Kalpana
Zakorzenienie

Czekoladowa dla mnie one są identyczne na pierwszy rzut oka, bo ja jestem amatorką w dziedzinie pędzli To będzie mój pierwszy pędzel taki z prawdziwego zdarzenia, bo jak na razie mam tylko taki zwykły za parę zł....

Potrzebuję jeszcze jakiś innych fajnych pędzli. Co polecacie? Chodzi mi przede wszystkim o malowanie powiek, bo (mam nadzieję) Flat Topem będę nakładać fluid, puder i róż

K

Sz
Stary 2011-04-02, 15:55   #3627
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Blondyneczka na na Twoim miejscu brałabym na razie co jest... No oczywiście jeśli jest to jakaś w miarę płatna praca, bo wiadomo, że za free nikt robił nie będzie, ale na początek bym nie wybrzydzała za bardzo... Przecież w trakcie możesz szukać innej, a pieniążki już by były no i zawsze to jakieś doświadczenie do wpisania w CV.

zgadzam się z Tobą blondyneczko nawet jeśli byś teraz znalazła jakąś pracę, to jak zadzwoni do Ciebie ten Dyrektor to będziesz mogła się zwolnic A tak to zawsze nabędziesz jakiegoś doświadczenia w pracy. Po co siedziec w domu i czekac jak można pracowac i w trakcie rozglądac się za czymś innym teraz o pracę jest bardzo ciężko więc nie ma co wybrzydzac

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-02, 15:57   #3628
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
zgadzam się z Tobą blondyneczko nawet jeśli byś teraz znalazła jakąś pracę, to jak zadzwoni do Ciebie ten Dyrektor to będziesz mogła się zwolnic A tak to zawsze nabędziesz jakiegoś doświadczenia w pracy. Po co siedziec w domu i czekac jak można pracowac i w trakcie rozglądac się za czymś innym teraz o pracę jest bardzo ciężko więc nie ma co wybrzydzac
dokładnie

Stary 2011-04-02, 15:58   #3629
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
jakie długieeeeeeeee! i piękne

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-02, 16:01   #3630
CABIN CREW

jeszcze dzisiaj może mój makijaż imprezowy wstawię jak będzie dobre światło i uda mi się wieczorem uchwycić kolory

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
jakie długieeeeeeeee! i piękne
dziękuję

ZALATANA......
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości