|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Wymyśliłam że założę moje stare sportowe buty które ostatnio przywiozłam sobie od mamy żeby w nich ćwiczyć Mam je od godziny na nogach i jest dobrze Zobaczymy co będzie po spacerze
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
hej laseczki
ale sie dziś zdenerwowałam,bylam w eko sklepie po skrobiee kukurydziana i facet mi sie pyta jak moja dieta,a ja mówie że wszystko oki i schudłam 13kg.a ta menda (za przeproszeniem) chudnac ale nie kosztem zdrowia,ta dieta jaest niedobra,co ja mu na to że jak sie mało pije wody i a przede wszystkim nie przeczyta ksiazki to sie tak dzieje,póżniej ląduja w szpitalach i mówia ze dieta jest zła, i wyszłam napiecie.
|
|
#1563 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ludziom sie nie przetlumaczy poki sami czegos porzadnego nie przeczytaja lub nie sprobuja. ja jak pierwsze slyszalam o tej diecie to sdzilam,ze bede jadla glownie serki, jogurty, chuda wedline i jajka :P wiec wiesz wszystko przychodzi z czasem a glupich nie sieja..sami sie rodza ;]
|
|
#1564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Dziewczyny właśnie robie pizze i przykleiła mi się do papieru do pieczenia , macie może sposoby na to? |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i przeważnie dostaje taką mniej-więcej odpowiedź: "tak słyszałam/em" to wtedy mówię że 'słyszeć' to ja często różne cuda słyszałam. i w dyskusje się nie wdaje skoro druga strona nie ma argumentów żadnych
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny właśnie robię pizze na papierze do pieczenia i przywarła? da się odratować? a jeśli nie to jak zrobić by nie przywierała? ;>
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a i jeszcze jedno właśnie idę do lidla znalazłam w ulotce takie coś : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_17562.htm myślicie ,że się nada do pizzy lepiej niż blaszka wyścielona papierem? ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
xD
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry wieczorek Moje kochane
![]() gratuluje spadkow wszystkim! zastoje a wzrosty <pach pach ha dża karate mistrz> ![]() U mnie wzrost ale nic dziwnego jak z porcelanka dawno do czynienia nie mialam :P nadal boje sie tej fazy III jestem na niej od soboty tamtej i jeszcze nie jadlam za duzo rzeczy ciekawych :P boje sie psychika mi cos szwankuje hehe ![]() ach na głowie stane ze stresu! kupilam sobie dzisiaj grejfiuuutka moze zjem ale sama nie wiem! masakra III faza wcale nie jest taka fajna! :P tzn strasznie na psychike wchodzi... u nas dzisiaj pogoda taka sobie zimno na dworze nie jest ale sloneczka tez nie ma wiec nie fajnie... ja przed chwila wrocilam ze szkoly i mysle sobie jak to dietkowanie bedzie wygladalo! jeju jejuu zobaczycie same jak to swiruje czlowiek ! oglupiec idzie juz nie wspomne ze uczt to sie najbardziej boje! chleba mimo tego ze juz mozna nie jem ! tak samo jak i sera czy tam innych dozwlonych rzeczy na dzien! musze sie jakos wziac w garsc i przestac sie bac ![]() ![]() ![]() tak wlasnie a Was buziakuje i usmiecham sie ładnie ! ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
i sadze jednak ze blaszki wyscielonej papierem nic nie zastapi hehehe
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przelam sie, jak mozna to mozna ![]() anita9005 sprobuj odklejac a tamto slikonowe byc moze bedzie dobre, ale nie znam sie,bo nie posiadam czegos takiego
|
|
#1569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Marysiu nasza jedyyna! bez takich mi tu! żadnych schizów, żadnych obaw! dajesz na tej III fazie bo tak to co jest? II z piwkiem tylko? nie tak nas wujcio Dukan uczył musisz przyzwyczajać organizm do normalnego jedzenia! zjedz sobie tego grejpfruta, przecież to 1 z najmniej kalorycznych owoców... ser żółty na początek light sobie kup... swoją drogą to właśnie sera i owoców nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#1570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest genialny, nic do niego nie przywiera, jest łatwy do czyszczenia ![]() Jak masz możliwość to bierz, na pewno się przyda Cytat:
Nie bój się tak bardzo Zjedz tego grejfruta ![]() Byłam na spacerku W sportowych butach dałam radę nawet z tą piętą A TŻ znów wymiękał Ale chociaż Biedrona zaliczona
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Gratuluję spadeczków Wam wszystkim! Mnie po @ leci ładnie w dół po parę gramów... Dziewczynki właśnie jestem u mamci ... powiedziała mi największy komplement: "O, nie! Ja też idę na dietę skoro takie są efekty! Widziałam chudą dziewczynę, która zachwalała Dukana... ale ona już była chuda a nie znałam jej wcześniej. A po Tobie widać strasznie! Super! Tylko z włosami coś byś jeszcze zrobiła..." Kochana mama... a nad włosami myślę, ale nie wiem co Ale miałam gimnastykę - tak wysprzątałam samochód, że boję się do niego wsiadać i jeździć nim, bo się ubrudzi... Zrobiłam sernik (wykipiał mi jak wariat), czekam aż się przestudzi, potem kawusia i ciąg dalszy plotkowań z mą rodzicielką... Miłej sobotki Wam życzę laseczki
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2011-04-02 o 19:23 |
|
|
|
#1572 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- tak w ogóle to dzień dobry.. u mnie nareszcie @ i spadek ![]() w sumie -12.8---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
ja też chcę colę zero---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() moja mnie nie widziała od stycznia, jedynie na skejpie.. a to tak nie widać ![]() ciekawe co powie jak mnie zobaczy ![]() a ja wróciłam ze szkoły, nie pojechałam do przyszłych teściów ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ja się nie spodziewałam, że jazda autem jest taka męcząca. pojechałam do katowic i wróciłam to musiałam iść na chwilę spać.. bo masakra
|
|
#1573 | |||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=modliszka87;2611803 8]nie boj nic, musi byc dobrze
przelam sie, jak mozna to mozna ![]() /QUOTE] hehe postaram sie :P ale mimo wszystko sie boje! Cytat:
![]() hihi nie wiem sama dlaczego sie tak boje moze ze mam wzrost! ![]() Cytat:
NO NIE boje sie az tak bardzo :P ale mimo wszystko strach jest bo wzrost! a ja glupia sie przejmuje ! wzrost mam bo toalety nie odwiedzalam dawno:PCytat:
pozdrow ja od Matki zalozycielki i wysciskaj ode mnie a cooo! Mama najwazniejsza istotka w naszych zyciach ! i dobrze ze po @ spada waga tak ma byc a wloski hmmm my Ci z checia doradzimy milych ploteczek!
|
|||
|
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=jedyyna;26117957]dzien dobry wieczorek Moje kochane
![]() gratuluje spadkow wszystkim! zastoje a wzrosty <pach pach ha dża karate mistrz> ![]() U mnie wzrost ale nic dziwnego jak z porcelanka dawno do czynienia nie mialam :P nadal boje sie tej fazy III jestem na niej od soboty tamtej i jeszcze nie jadlam za duzo rzeczy ciekawych :P boje sie psychika mi cos szwankuje hehe ![]() ach na głowie stane ze stresu! kupilam sobie dzisiaj grejfiuuutka moze zjem ale sama nie wiem! masakra III faza wcale nie jest taka fajna! :P tzn strasznie na psychike wchodzi... u nas dzisiaj pogoda taka sobie zimno na dworze nie jest ale sloneczka tez nie ma wiec nie fajnie... ja przed chwila wrocilam ze szkoly i mysle sobie jak to dietkowanie bedzie wygladalo! jeju jejuu zobaczycie same jak to swiruje czlowiek ! oglupiec idzie juz nie wspomne ze uczt to sie najbardziej boje! chleba mimo tego ze juz mozna nie jem ! tak samo jak i sera czy tam innych dozwlonych rzeczy na dzien! musze sie jakos wziac w garsc i przestac sie bac ![]() ![]() ![]() tak wlasnie a Was buziakuje i usmiecham sie ładnie ! [COLOR="Silver"]a Ty dziewczyno nie miałcz ![]() każda z nas się boi III fazy, bo tyle nas to kosztuje ale no nie można się ograniczać, bo przecież nie będziemy do końca życia na II fazie. Ja z jednej strony nie mogę się już doczekać III fazy ze względu chociażby na owoce właśnie.. chleb- to już się przyzwyczaiłam, ale czasem jak pachnie mi w sklepie taki świeży to uuuuuuu... a Ty nie świruj ![]() ![]() ![]() bo i tak jesteś super laska i tyle!! ![]()
|
#1575 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczególnie, że nie widziałyśmy się od chyba 5 lutego więc 2 m-ce. Ja prawo jazdy mam już... hohoho! 10 lat w maju stuknie bo robiłam jako 17 latka jeszcze... sporo jeżdżę, szczególnie teraz kiedy mam swoje auto ale wiem doskonale jaka jazda jest męcząca. Musisz być cały czas skupiona i czujna... jak jedziemy do TŻ pod Rzeszów to na takiej trasie czasem mnie noga zaczyna pobolewać (prawa - od wciskania gazu ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
na razie myślę co zrobić z włoskami... intensywnie myślę
|
|
|
#1576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- [QUOTE=agusia_1;26118987]Ja mam z Lidla taki czarny papier, nie mam bladego pojęcia z czego on jest ale pamiętam że miał starczyć na chyba 300 użyć Jest genialny, nic do niego nie przywiera, jest łatwy do czyszczenia ![]() Jak masz możliwość to bierz, na pewno się przyda Nie było już ;( ale kupie ten papier co radzisz ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Hej , dziś mój pierwszy dzień PW - odlot zdecydowałam się na fazę 1/1 bo długo bez warzywek nie wytrzymam a na poprawę nastroju po porannym zwątpieniu właśnie robię pizze
|
||
|
|
|
#1577 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Dzisiaj jakiś taki nijaki dzień... Gdyby nie to,że musiałam wychodzić z pieskiem i spotkać się rano z TŻetem to przeleżałabym cały dzionek w łóżku ... Kończy mi się okres,więc to pewnie dlatego... Dzisiaj też mało jedzonka,tzn mięska,bo nie chciało mi się gotować i jadę tylko na serkach homogenizowanych,jajeczni cy i placuszkach otrębowych ... Jutro ważenie,mam nadzieję,że humor się poprawi... |
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A foremki silikonowe to oczywiście allegro, duka, chyba ikea, tchibo, różne markety. Teraz na pewno trafi się coś świątecznego (jeśli to o wzór Ci chodzi).
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2011-04-02 o 21:35 |
|
|
|
|
#1579 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,właśnie doszłam do wniosku,że ja zaraz nie będę miała w czym chodzić
Nie opłaca się kupować nowych ubrań teraz,ale stare już zaczynają na mnie wisieć Właśnie założyłam do spania staary,zwykły czarny T-shirt,który był na mnie obcisły,a teraz z każdej strony odstaje Ale jaja ... Chyba jutro przeszukam szafę i przymierzę stare ubrania... ![]() Wiecie co...Zauważyłam,że często,gdy piszę do was to na forum nagle taka cisza...
Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-04-02 o 21:48 |
|
|
|
#1580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W rezultacie zapycha nimi całą szufladę i nigdy w tym nie chodzi Ja teraz jestem w klasie maturalnej to za bardzo czasu nie ma żeby chodzić,bo najlepiej to rano kiedy są dostawy Przeważnie jak idę po południu to nic ciekawego nie ma. Ale w czerwcu to wykupię wszystko
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każdy myślę, że ma takie wrażenie, zwłaszcza jak się zada pytanie, ale nie każdy odświeża stronę co 5sek:P spokojnie ![]() i też mam ten problem,ale już niedługo zmieszczę się w jakieś spodnie stare:P wpadłam na chwile i lecę zmęczona jestem naukąąąą,na dziś koniec - ale jutro znowu:Pdobranoc,spadków jutro!
|
|
|
#1583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
Ja z powodu złego samopoczucia nawet nie zaglądałam dzisiaj do książek. I mimo to jestem bardzo zmęczona![]() Leniuchowanie jednak męczy mnie bardziej niż przepracowany dzień ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- No ba! Na pewno się pochwalę,zwłaszcza,że liczę na zmianę cyferki z przodu
|
|
|
|
#1585 |
|
Rozeznanie
|
kochana , a Ty na jakim etapie jesteś 1/1 czy 5/5?
|
|
|
|
#1586 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z nosa to mi leci jak z kranu :/ mimo to siedziałam nad książkami ale pewno i tak nic nie zapamiętałam....a teraz dobranoc! ![]() za zmianę cyferki
|
|
|
|
|
#1588 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
Smaczna wyszła? Cytat:
Ja pozwijałam folie aluminiową pare razy, uformowałąm owal z wyższymi rowkami ale i tak troche przywarła. W kauflandzie widziałam foremki do pizzy teflonowe, ale chyba drogie były Cytat:
![]() Dziewczyny dzisiaj wysłałysmy z mamą tate żeby kupił jakiegoś kundelka, przywiózł shih tzu Tak to jest wysłać faceta na zakupy
|
||||
|
|
|
#1589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak są ostrzyżone,nie te długowłose ![]() A imię dla psa zawsze podobało mi się Korek,albo Guzik... Mój dla przykładu nazywa się HARLEY - Cocker Spaniel ![]() Daje zdjęcie,tylko takie znalazłam ,małe z telefonu
Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-04-02 o 23:21 |
|
|
|
|
#1590 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

ludziom sie nie przetlumaczy poki sami czegos porzadnego nie przeczytaja lub nie sprobuja. ja jak pierwsze slyszalam o tej diecie to sdzilam,ze bede jadla glownie serki, jogurty, chuda wedline i jajka :P wiec wiesz
to wtedy mówię że 'słyszeć' to ja często różne cuda słyszałam. i w dyskusje się nie wdaje skoro druga strona nie ma argumentów żadnych