|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Człowiek ma rozne nogi. A jak rozchodzic buty... Ja kazde nowe zanim pojde gdzies na miasto rozchadzam w domu kolo pol godzinki w grubych skarpetkach- cisnie i boli ale potem buty idealne ![]()
![]() |
#213 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czytałam wypowiedź Mysi jeszcze na wątku o poroście że trzeba patrzeć na tą końcówke na włosie i jak jest biała to to znaczy że to naturalne wypadanie, a jak czarna to osłabione włosy, jak bez końcówki to sie łamią. A ja mam chyba w wiekszosci takie białe ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
szukam tego filmiku na sciecie grzywki macie moze ktoras zapisany ???
kurcze kto go wrzucal???byl taki prosty.... ![]()
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
no jasne mnie nie ma a tu nowy wątek !!!
witam blondasy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#218 |
Zakorzenienie
|
Cascada a nie mozesz po prostu podciac pod takim samym katem jak masz scieta?? Ja tak zawsze robie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#220 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szampony ma srednie inne rzeczy tez- ja np. mam na wiekszoasc ich produktow uczulenie... ale zawsze znajdzie sie ktos komu sluzy. Cytat:
wiedzy za grosz. dlatego postanowilam ja olac ![]() szkoda ze nie mozna jej ustawic jako ignoruj...zeby jej postow nie widziec... daj sobie luz i ja olej. a w ogole doszlam tylko do polowy tego watku i mialas racje- rozjasniacz a dekoloryzator to zupelnie inne produkty- skladowo i ze wzgledu na funkcje. Cytat:
![]() Cytat:
i z kim jak z kim, ale ze mna walki na wiedze by nie wygrala. ona zdala test na 46/50 a ja 49/50 chocby to cos znaczy, ale ona sie musi wiedza chwalic przeciez- nawet jej podpis- jaka to ona madra- podziwiajcie! dla mnie zwykla dzidzia co sie przechwala ![]() niech tutaj przyjdzie- pokazemy jej dopiero ile jest warta!
![]() |
#221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a do jakich wloskow przeznaczona tak dla pewnosci?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Blondyny!! Tak mnie dziś zmotywowałyście, że kończę jeść ciasteczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedz teraz na mase owoce/warzywka i mnostwo nabialu. az do znudzenia- przestana wypadac jesli to nie przesilenie, skoro to tyle trwa moze im czegos brakuje. pij tez multiwitamine przez miesiac. bo zadnych problemow ze skora glowy nie masz? swedzenia itp? kosmetykow do wlosow tez nie zmienialas? a powiem wam ze dzis sie upewnilam w swojej wiedzy i dowartosciowalam na maxa. mialam zastepstwo z inna instruktorka i zrobilam z nia "walke" na wiedze... odpowiadala cierpliwie na kazde moje pytanie az doszlysmy do spiecia i niepewnosci ![]() ![]() byla naprawde pod moim wrazeniem ![]() czuje sie cudownie kochane! bardzo zaluje ze nie trafilam w szkole do jej grupy bo wtedy bym nie miala zadnych brakow czy niewiedzy- jestem pewna. nauczycielka doskonala- pierwsza taka jaka w zyciu spotkalam.
![]() |
#224 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() i tak jak mowisz, lepiej jej nie odpisywac, dlatego napisalam czekoladowoo zeby moze lepiej nie pisala, bo ona i tak nie bierze pod uwage innych opcji niż swoja. Ale podobno ma opinie bardzo dobrej fryzjerki w miescie ![]() a podpis zrobila taki sam jak Ty masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
oo EWCIA!
![]() ale Cie nie było...ze sto lat chyba ![]() no no odrost wyhodowałaś konkret...ta londa bez podkładu nie bardzo ![]() Snow-noo i super , ze dołączasz do blondynkowych cwiczen ![]() trzeba sie motywować ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No ale ona to powinna wiedzieć. Mogła napisać w normalny sposób to a ona w każdym poście podkreśla to że wie lepiej, że wogóle nie ma opcji że sie myli. Cytat:
![]() Poza tym żadnych zmian. A wypadają mi teraz od około 2-3 tygodni, i tak jak mówiłam w większości tylko po umyciu włosów w momencie jak schną. Jak mi wypadały w zeszłym roku przez te 3 miesiące to włosy były wszędzie, dosłownie wszędzie, pod prysznicem, na poduszce, na podłodze w łazience, no wszędzie ![]() ![]() O o tej multiwitaminie nie pomyślałam, kupie sobie taką do picia ![]() Warzywa i owoce jem, codziennie do obiadu staram sie mieć jakąś surówke albo chociaż ogórka czy pomidora, z owoców to jabłka najczesciej albo mandarynki, pomarańcze. No i gratuluje! ![]() Ja sie ostatnio bardzo zawiodłam na naszej babce, wiedziałysmy wszystkie że ona tak troche po łepkach wszystko robi, ale na zastępstwie jak zachorowała to dopiero sie okazało ile ![]() Napisałabym wam troche o tych cudach ale wole tego nie robić publicznie... Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-04-02 o 18:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole zauwazylam ze jak ona czegos nie wie to czeka az ktos napisze a potem to przepisuje innymi slowami albo celowo temu zaprzecza. chcialabym zobaczyc jakie krogulce robi ![]() poza tym ja wiem jak jest w zawodowkach fryzjerskich- ma praktyke w salonie i przez pierwsze 2 lata tylko wlosy zamiata i myje glowy klientkom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zauwazcie to... ja sie wczoraj polapalam jak zaczela po mnie to samo pisac i ze niby jaka to ona zbratana ze mna- po co bylo sie klocic ![]() ![]() ![]() sory ale ja pisalam zupelnie innego niz ona... ![]()
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z toba kiedys mialam chyba male starcie, nie pamietam o co ale bylo na poziomie przynajmniej- dyskusja fest i takie lubie. a nie obrazanie innych bo widac czyjas niewiedze... kurcze nie wiem czy to wina szamponu nie bedzie ![]() ja po nim mialam taki lupiez i swedzenie ze leczylam sie miesiac... o nabiale nie pisalas- jak sprawa jogurtow/kefirow? jak nie lubisz to wmuszaj naprawde- i witaminy na bank. moge polecic multiwitamine to picia z biedronki- za 3.99zl ma w ch*j wszystkiego- sklad lepszy od np. zdrowitu 2 krotnie wszystkiego wiecej. warto, chociaz wiadomo jakas nie extra firma... organizm dostanie dawke uderzeniowa i moze proces sie zahamowac- ja np. zawsze gdy jestem chora i pije wapno- calcium c to mam potem takie twarde pazury ze obciac nie moge obcinaczka ![]() napisz o nauczycielce, przeciez nie wiadomo kim jestes i z jakiej szkoly... nie podajesz tez jej danych... ja pisalam o mojej nie raz- najgorszy brak wiedzy i niechec przekazania wiedzy- dlatego sie z nia nienawidzimy ale niebawem koniec szkoly i bede najszczesliwsza na swiecie! ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
uczula i to w ciul ludzi. wlosy wylaza na potege nawet pol roku po zabiegu taka farba... dlatego ze amoniak zastepowany jest pochodnymi wit.c... jest to duzo gorsze i zachodzi w produkcji duzo wiecej procesow chemicznych szkodliwych produktow ubocznych itp. zauwaz tez ze te farby bez amoniaku powoli sa dyskretnie wyprowadzane z rynku bo sie nie sprawdzily. czesto teraz pisza bez amoniaku a w skladzie jest pochodna amoniakalna- niby polprawde pisza ![]() Cytat:
![]() tylko tej pannie zdaje sie ze taka genialnie madra i trafila na bande baranow dlatego nie ma co z takim ograniczonym czlowiekiem zaczynac ![]()
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Agata no własnie zależy mi na ciemniejszym kolorku niż teraz mam
![]() Buahhot no właśnie chciałabym troszkę ciemniejszy niż mam teraz i właśnie chłodny ![]() ![]() Bunny a jak dam garnier nutrisse 111+ utleniacz 12% i na to dopiero londe?? Infatuated no trochę czasu mnie nie było:P no właśnie tak myślałam, że bez podkładu to nie bardzo:/ to co proponujesz??
ognista rudość ![]() ![]() żelki na swoich ![]() studentka II roku Pedagogiki ![]() TŻ 13.12.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez EwCiA000 Czas edycji: 2011-04-02 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie zobaczyłam, że znajoma Caate ostrzeżenie dostała ![]() ![]()
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
farba farby nie rozjasni i nie pokryje- da jedynie nowy polysk. jak juz to probuj londe z woda 12% ale ja bym pierwszy raz zrobila na podklad- zobaczysz chocicaz czy ci ten kolor odpowiada. ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() takze jak mowie trzeba ja olac jak gowno co smierdzi jak sie ruszy i tyle...
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz czeka mnie farbowanie moich wlosow. kolor taki jak w awatarze. mam jeszcze troche 9% wody wiec dam ta mieszanke na odrosty a na reszte z oryginalnym utleniaczem? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bank ma 6%, loreal daje 9% tylko w rozjasniajacych odcieniach a poziom 9 takim nie jest.
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym szamponem to nie wiem, mi sie wydaje że to nie jego wina bo ani łupieżu, ani nic mnie nie swędzi. Włosy świeże tyle co zawsze, chyba ze myje nim ciągle to po czasie obciąża. Ale tak to jest ok. No ale sama nie wiem... moge spróbować myć tym zwykłym pokrzywowym przez jakis czas i wtedy sie zobaczy bo i tak już mam farbe spłukaną całą wiec sie bardziej po ziołowym nie wypłucze ![]() Z tą dyskusją to ja powiem tak. Na forum, nawet u nas na wątku jest tyle różnych osób że naprawde nie sposób przez cały czas pobytu tutaj nie mieć z nikim jakiegoś spięcia, wymiany zdań, to jest normalne. Ale dyskusja musi być na poziomie, muszą być konkretne argumenty. Ja najbardziej nie lubie jak ktoś próbuje mi na siłe coś udowodnić mimo że nie ma racji, a potem sie jeszcze obraża że ja sie upieram ![]() Z tymi farbami bez amoniaku to tak myslalam ze to nie takie cuda ![]() ![]() O nauczycielce zaraz napisze... bo mi sie chyba post zaraz skonczy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam idealne zdjęcie które pokazuje jaka ze mnie gruszeczka ![]() Wyglądam na nim jakbym miała dupkę jak szafa trzydrzwiowa ![]() ![]() Wrzuciłam do albumu ![]() Mnie tam się prawie wszystkie podobają ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie ma szansy jakoś przepisać się do innej grupy? Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-04-02 o 19:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego dla pewnosci szampon pokrzywowy- az tak ci koloru nie zmyje, spoko. i jak nie pomoze to masz pewnosc ze zrobilas wszystko i to nie twoja wina. z reszta co napisalas sie zgadzam w zupelnosci. Cytat:
zostalo mi 4 zjazdy do egzaminu. to najlepsza kumpela mojej instruktorki, zrobilabym dym i mysle ze ona by odmowila przyjecia mnie do swojej grupy ze wzgledu na moja ins... no i jeszcze nieraz o mnie gadaly, bo moja sie skarzyla jej... ![]() ale fajnie ze ma zastepstwa z nami- wytrzymam do konca szkoly i tyle.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.