|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy cz. V :D
Jak prywatnie to dr Saadi w Top Medicalu,ale musisz dzwonić,bo nie wiem czy będą jeszcze wolne godziny.
|
|
#602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko moze jeszcze nie teraz ale pewnie za jakis miesiac albo dwa sie pojawią
|
|
|
|
|
#604 |
|
goniąca własny ogon..
|
Bo widziałam takie w Partyce w Olimpie, kosztowały blisko dwieście złotych i kupiłabym je, gdyby mieli rozmiar...
Będę szukać dalej
|
|
|
|
#605 | |
|
Raczkowanie
|
agateq
wiem, że były na targu tym pod zamkiem - w tych długich rzędach - bodajże drugi licząc od prawej - na samym początku tego rzedu małżeństwo ma stoisko ze skórzanymi butami - przeważnie jest tam troche bałagan, ale miał tam takie buty bo mój brat i tata kupowali u niego. A czy już teraz ma to nie wiem, bo dawno tam nie zaglądałam. Osobiście polecam, bo sama kupiłam ze 2 lata temu buty u nich i do tej pory je mam, jak mi się coś zepsuło to zaniosłam do nich w ramach gwarancji wymienili, podczyścili, wyglądały jak nowiutkie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- zupa_grochowa ahmily Na allegro widziałam kilka fajnych: http://allegro.pl/czarna-mini-emo-ti...534146600.html http://allegro.pl/falbanki-tiulowa-k...529538319.html http://allegro.pl/kolekcja-wiosna-20...524304120.html http://allegro.pl/halka-tiul-czarna-...539767153.html Co prawda nie wiem jakie rozmiary Wam potrzebne, ale może przyda się ta podpowiedź ![]() Ja mam pytanie o buty marci MARCO TOZZI - nie wiecie gdzie mogę je dostać w Lublinie? (wiem, że są w Hollyboocie na Zana, ale gdzie jeszcze?? Może któraś widziała?
|
|
|
|
|
#606 |
|
goniąca własny ogon..
|
Chyba rzeczywiście na targu dostanę najprędzej. Dziękuję!
|
|
|
|
#607 |
|
Przyczajenie
|
nie wiecie czy cropp na narutowicza (corner) jest otwarty w niedziele?
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Z całą pewnością jest zamknięty
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Czy starter do komórki można kupić w kiosku?bo nie chce mi się zasuwać do leclerca,a wydaje mi się,że w kioskach chyba też są?
|
|
#610 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#611 |
|
... choć nie Westwood
|
Robiła sobie któraś z Was gdzieś paznokcie metodą Shellac? Gdzie polecacie i jak to wygląda cenowo? Bo google znalazło mi m.in. salon Villa Rosa i Malibu, więc zastanawiam się czy gdzieś jeszcze robią.
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Gdzie mogę zrobić dobrze, szybko i niedrogo zdjęcia do paszportu?
|
|
|
|
#613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O już znalazłam cennik - 20 zł. Edytowane przez agusiadka Czas edycji: 2011-04-02 o 22:43 |
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zdjęcia były gotowe w 20min, zapłaciłam za ekspres, ale już nie pamiętam ile.Zdjęcia do ręki można też zrobić na Północnej, tam gdzie się wniosek składa o paszport jest punkt foto.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#615 |
|
Konto usunięte
|
w tesco są za jakieś 15 minut gotowe do odbioru..
|
|
|
|
#616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki wielkie A powiedzcie mi jak jest z tą grzywką Długość do brwi jest wystarczająca czy nie? Bo jak wezme ją na bok to wylgadam gorzej niż Hitler ![]() |
||
|
|
|
#617 |
|
after hours
|
na zdjęciu do paszportu wszyscy wyglądają jak cztery lata bez wyroku..
![]() w leclercu też masz zdjęcia, express w ciągu godziny zazwyczaj.
|
#618 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra ...
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Widziałam też buty z tej firmy w Olimpie, w III części na samej górze
|
|
#621 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"(...)Jeśli fryzura opada na czoło grzywka może sięgać do linii brwi, nie może zasłaniać oczu(...)" Ale w praktyce to różnie wygląda - ja miałam akurat asymetryczną grzwykę więc Pani kazała mi ją tylko bardziej na bok zaczesać bo rzucała cień na twarz - a tak być nie może "twarz musi być równomiernie oświetlona. Należy unikać refleksów, cieni na twarzy oraz efektu czerwonych oczu." Podejrzewam, że wiele rzeczy robią na wszelki wypadek - żeby foto nie zostało odrzucone w biurze paszportowym - a tam wiele zależy też od urzednika... (podobno swojego czasu wiele wniosków odrzucano z powodu złych zdjęć) A i z retuszem ostrożnie - ja miałam zrobiony, pojechałam na UA a tam Pan długo i podejrzliwie mi się przyglądał, bo Pani mi krostki z twarzy pousuwała a na żywo je miałam, ale wkońcu mnie przepuścił. Jeszcze takie coś znalazłam - wg mnie złe przykłady zdjęć podali bo nie ma osoby z grzywką http://www.fotofocus.pl/dokumenty/pl..._paszportu.pdf Cytat:
W poniedziałek na pewno zajrzę w te miejsca
Edytowane przez agusiadka Czas edycji: 2011-04-03 o 00:05 |
||
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zdjęcie z grzywką do paszportu
ale i tak nikomu go nie pokazuję bo wyglądam okropnie kto to w ogóle wymyślił ![]() Mam pytanie ![]() Gdzie znajdę solarium z lampami brązującymi? Najlepiej okolice miasteczka akademickiego/centrum ale inne lokalizacje też chętnie poznam
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Solarium California Sun, centrum, Wieniawska 3.
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny! jako ze czasy dyskotek juz dawno u mnie minely, to mam do was pytanie: chcę zorganizowac wieczor panienski w ktoryms klubie, jak uwazacie w ktorym jest warto? myslalam o kinie; zalezy mi na tym aby byla jakas loza dla imprezy zamknietej, czyli zeby nas nikt nie widzial i zeby grali jakas fajna muzyke nie samo techno itp
|
|
|
|
#625 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja robiłam an armii krajowej,swietnie retuszują i do tego robią to od ręki,czekam zawsze 15 minut. Cytat:
Jednak ja na starym zdjęciu mam grzywkę ![]() ![]() ale wyglądam ojeeeeeeeeeej no porażka,grzywa jak koń i pryszcz pod nosem (ojej czy nikt mi wtedy nie mógł użyć na niego korektora?![]() ).Ale wracając do tematu czy w takim razie mogę dać zdjęcie,które mam na prawko? Cytat:
Też właśnie chcę też zrobić panieński dla kumpeli i nie wiem gdzie...Myślałam właśnie nad fashion,ale z tamtą panną nie byłam zaprzyjaźniona i nawet nie wiem ile za rezerwację,kiedy zamawiała itp. Właśnie kiedy trzeba zamawiać stolik?Żeby na pewno był i żeby nie patrzyli,że za wcześnie rezerwuję? W ogóle najpierw myślałam,żeby zrobić wypad do Spa,ale sama nie wiem,nie każda dziewczyna to może lubić,a nie chcę im nakładać z góry...
|
|
|
#626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mi zostal tydzien wiec mam nadzieje ze nie za pozno na rezerwacje... mysle tez o jakim masazu przed dyskoteką
|
|
|
|
|
#627 |
|
Konto usunięte
|
moja siostra cioteczna robiła panieński w kinie..
można się dogadać z bramkarzem o darmowe wejściówki.. mówisz że masz panieński i robisz ładne oczka ![]() ale rezerwacja jest chyba płatna.. i moja siostra rezerwowała na 6 osób tylko stolik-lożę byłaś w kinie wgl? tam jest taka jakby oddzielna salka za kratami.. ale.. to na jakieś 30 osób
|
|
|
|
#628 |
|
Zadomowienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26136324]moja siostra cioteczna robiła panieński w kinie..
można się dogadać z bramkarzem o darmowe wejściówki.. mówisz że masz panieński i robisz ładne oczka ![]() ale rezerwacja jest chyba płatna.. i moja siostra rezerwowała na 6 osób tylko stolik-lożę byłaś w kinie wgl? tam jest taka jakby oddzielna salka za kratami.. ale.. to na jakieś 30 osób [/QUOTE]myslalam o kinie tylko nie wiem czy tam jest taka loza, ale na 30 osob to za duzo max 6-7 nas bedzie zadzwonie tam zapytam
|
|
|
|
#629 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#630 | |
|
... choć nie Westwood
|
To może Tifosi, jeśli ma być osobna loża?
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

tylko moze jeszcze nie teraz ale pewnie za jakis miesiac albo dwa sie pojawią

, zdjęcia były gotowe w 20min, zapłaciłam za ekspres, ale już nie pamiętam ile.