|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
)no własnie ciężko decyzję podjąć, ale chyba odpuszczę..
|
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
I pełna lista marzeń
Gucci, Gucci Pour Homme klasyk - zapas flaszkowy - sztuk 2 pojemność 100 ml Olivier Durbano: Black Tourmaline, Comme des Garcons: Avignon, Armani Prive: Bois d'Encens James Heeley: Cardinal Profumum Roma: Fumidus, Olibanum Miller et Bertaux: Green, green and green Escentric Molecules: Molecule 03, Escentric 03 Lista się zmieniła. I to zdecydowanie. Obecnie klimaty: kadzidlane, drzewne, świeże, przyprawowe, ale nie orientalne. |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Jasmin night scented Floris
Le mimosa A.Goutal 34 Saint Germain Diptyque (najpierw powachac) ![]() Philosykos Diptyque Rush Gucci Violette menthe mooooze Eternity moment Divina La Perla White musk i chyba tyle
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja:
Stella Sheer 2006 (to tak beznadziejnie, bo widoków ni ma-Amazon wyskakuje nie wiedzieć czemu )Rose 31 Le Labo Anglomania ![]() coś fajnego z grona Escentric02, Ogródek Nilowy, Pomonsunowy, bo mam chcicę na wodę i warzywa ![]() Wyskoczył Shali EdP, bo co innego teraz mnie przypiliło Anglomania pod znakiem zapytania. Odleweczkę Escentric 02 upolowałam, a Nilowy już się zbliża - klik zrobiony Monsunowego próbkę dorwałam, zobaczymy jak bardzo mi się teraz spodoba ![]() Oj, niestety
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:31 |
|
|
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dorzuce moze jeszcze Juicy couture
|
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko dwa, ale takie
![]() Chanel Coromandel Cedramber - olejek (nie wiem czy pisownia poprawna) Wątku działaj Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2011-04-03 o 22:56 |
|
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dwa nowe chciejstwa:
CdG - Wonderwood Il Profumo - Touaregh czary mary mary czary niech się spełni! |
|
|
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
Moje niespełnione jeszcze ( na razie) marzenie to:
Guerlain Insolence EDP ![]() zapomniałam o Chloe Intence. Edytowane przez klotylda14 Czas edycji: 2011-04-04 o 16:04 |
|
|
|
|
#2139 |
|
Raczkowanie
|
To i ja...
Marzę o: F.Malle - Musk Ravageur Diptyque - Philosykos Diptyque - Tam Dao M.Micallef - Royal Muska Escentric - Molecules 01 i 02 Amouage - Dia Guerlain - Shalimar Shiseido - Feminite du Bois
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;25907034]
- Zirh Icon - A*Men - Matsushima Aqua Mat PH - Gucci Rush Men[/QUOTE] Ikona kupiłem, ale w prezencie bratu, będę mu podbierał od czasu do czasu i wystarczy. Aqua Mat PH mam Teraz lista chciejstw wygląda tak: - Gucci Rush Men - A*Men - Adidas Moves EDT (zapach już wycofany w Polsce, ale w USA dostępny w bardzo niskiej cenie), pamiętam jak brat miał je jakieś 10 lat temu to bardzo mi się podobały. - może jeszcze, ale nie koniecznie Davidoff Zino |
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Womanity dla siebie i Pure Poison dla mamy. i to na razie tyle.
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
moja lista na dzień dzisiejszy krótka, bo
tylko coś jeszcze z Chantal Thomass poza jej EDP z 2002 roku (bo mam) i nowy Michael Kors Island Plam Beach po raz pierwszy Kors mi się spodobał
|
|
#2145 |
|
Zadomowienie
|
Moje marzenia tu wpisane realizowały się w nie dłużej niż tydzień - więc jeszcze raz liczę na moc sprawczą:
mam fazę na Angel'a - kupiłabym jakąś zgrabna flaszeczkę 25-35 ml w okazyjnej cenie lub wersję Sunessence Bleu Lagon, choć nie znam, ale czuję że na ciepłe dni byłaby fajna. Tyle tylko, że z kaską przed świetami krucho ... ale jakby była jakaś okazja...
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Guerlain Spiritueuse Double Vanille
Beznadziejna sprawa...
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Wąchałam
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Jakoś tak za bardzo Angela klasycznego w nim zaczęłam czuć i poleciał
|
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Aoud Man edp * Mon Parfum edp * Royal Muska edp * Arabian Diamond edp ![]() Od dłuższego czasu marzyłam o poznaniu Arabian Diamond M. Micallef, ale nigdzie nie mogłam zdobyć próbki więc kupiłam cały flakon tak profilaktycznie, gdyby inni też chcieli go poznać
|
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam wiele perfumowych marzeń, ale zdecydowanie najbardziej zależy mi na Chanel Mademoiselle <3 To mój numer jeden od dobrych kilku lat, w tym roku zamierzam w końcu je sobie kupić (mam nadzieję, że uda mi się zgromadzić fundusze
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
Co prawda na pół roku wyłączyłam się z perfumoholicznego życia (starałam się ograniczyć nałóg) i od listopada nie kupiłam żadnej flaszki
Staram się używać tego co mam, a jest duuuużo.Ostatnio zapragnęłam mieć Musc Maori. Potrzebuję czegoś ciekawie słodkiego Wątku działaj!
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Wiedźma
|
Mam odleweczkę i zgadzam się, że piękne są. To jedna z najbardziej interesujących wanilii, jakie wąchałam. Lutens się chowa.
|
|
#2154 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o słodkie to lubię "Halle" Halle Berry. Poza tym mam ostatnio fazę na Love Love Moschino ;D jakbym wąchała miskę cytryn
|
|
#2155 |
|
Konto usunięte
|
moje najbliższe największe dwa marzenia to flacha Susanne Lang Vanilla Coconut i Calypso Vanille, mam nadzieję że się spełni wyrobię finansowo i nie zbankrutuję
![]() |
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przez chwilę już myślałam,ze wszystkie chciejstwa mi z głowy wywietrzały. Ale na te ostatnie chłodniejsze dni potraktowałam się odlewką Cristobala i ... wpadłam po uszy!I któryś raz z kolei z takim niedostępnikiem!
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Na teraz:
- Day of the Dead Lush - Orange Blossom Penhaligon`s - Scarlet Oud Illuminium - L'Eau d'Issey Eau d'Ete 2011 Issey Miyake - Magnolia Nobile Special Edition Acqua di Parma - Divina La Perla tylko tyle O ile co do Diviny i Issey Miyake mam nadzieje, o tyle pozostałe pewnie pozostaną długo na wish liście :-(
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
1. YSL M7
2. Guerlain L instant Homme 3. Mugler A*Men
http://www.fragrantica.com/member/57884/ Edytowane przez Audiolab8000s Czas edycji: 2011-04-27 o 20:31 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Guerlain Lover
|
Kolejne marzenie zdobyte
1.Wszystkie wersje Stelli Sheer oraz wersja Nude 2. Chance Chanel edp 3. Havanna Vanile L'Artisan 4. Lolita Lempicka edt 5. Flowerbomb edt 6. Laura Biagotti wersja "Rose" oraz klasyk - Klasyk zdobyty (siostra kupiła mi w Niemczech 7. Większą ilość -J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) -Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... ale okazji na Allegro nie brakuje ![]() 8. Ricci ricci Nina Ricci - jeszcze trochę poczeka 9. Poznać: J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 10. Wszytskie wersje Shalimara - szczególnie proszę o zapas Eau de Shalimar ![]() edit: mały zapas Eau de Shalimar będę mięć: odlewka 10ml
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista życzeń się zminimalizowała zupełnie do jednej pozycji na ten rok i definitywny koniec z zapachami
pragnę jedynie Estee Lauder Bronze Goddess Soleil
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

)

)

)
... ale jakby była jakaś okazja...
więc kupiłam cały flakon