|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
, więc producent poniekąd "nie mija się z prawdą"
|
|
|
|
|
#4743 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
skont to krzesło?
![]() Cytat:
nom ta co wkleiłam jest własnie szersza i z kastetem ![]() ![]() a co do sardynek to moze o to cho: "Sardynką norweską nazywany jest też szprot." co to WO ? i po ile krzeseło?
|
|
|
#4744 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ha, ale na innych SARDYNKACH obok było jak byk: Sardina pilchardus
|
|
|
|
#4745 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Nomnom
![]() Ale przynajmniej podedukowałam się co do najbrzydszej sukni świata, która jest podobno "najpiękniejszą suknią świata" ![]() No i bujana parówa fajna ![]() Krzesło japońskiej firmy Nendo Fadeout Chair wykonane z drewna i cieniowanego akrylu Cytat:
![]() Bo puszkarz podciągnął se szpota sprattus sprattus ogólnie pod SARDYNKĘ. Nie fiem, może sardynki mają lepsze pi-ar niż szproty
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-02 o 20:57 |
|
|
|
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wszystko, co napisałaśCytat:
Brak glowy nie powoduje zmiany gatunku ![]() Brzuch mnie napierdziela! 3 dni przed @- to niespawiedliwe
|
|
#4749 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
a, i jeszcze gumiaczki
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
ale mogli fjuty dać zbliżenie na te woskowe kwiatki, bo z takiej odległości ozdóbki są siakieś szpotawe i te kółska pasmanteryjne... ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
ale w oczekiwaniu bezgłowia to raczej wzięłabym nie-sprattusa (w sprattusie niepokoi mnie śledziość oraz szorstki brzeg grzbieta) kułde, trza czytać składy
|
||
|
|
|
#4750 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
fotel Cytat:
![]() utknięcie tablety we gardle to moja najgorsza trauma, trauma czysto teoretyczna, panika mnie ogarniana sam dotyk tablety wewnątrz.. jakby tak utkła rzeczywiście to umarłabym z nerwów chyba Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie ficeu Cytat:
![]() Do Ogona (i lizaka z mięsa Cytat:
Jak będą z głowami to odetniesz i będą bez ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
Serce łopotało mi na wietrze i nawet nie wspominam, jak wyglądałam po szczęśliwym wykaszlnięciu Koteckowemu majta się ogon |
|||
|
|
|
#4753 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ad. 2 i buciki ad. 3 ni, zgodnie z radą Ju wybiorę Sardinus, bo jako że wiekszy cieleśnie, a puszka standardowa, to jest szansa na bezgłowie - btw. do pasty jajecznej też by spasił ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- można sobie przydepnąć 2 ogony na raz
|
|
|
|
|
#4754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wstydam sieu
A jak mnie odrzuci? Cytat:
Cytat:
Ale przeważnie wrzucam makrelę dla wędzonego posmaku ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Gorzej jak się wdepnie ogonem w kupę
|
||
|
|
|
#4755 |
|
Wpisz tu zomzing
|
dla wędzonego i owszem, ale i cielsko makrelaka z oleju niezgorsze do tegoż celu, a na pewno bez głowy
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- szyt bywa to wtedy dzwoni dzwoneczek z przodu, łepek biżu sieu odwraca i se czyści ![]() ło, stylizacja
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-02 o 21:27 |
|
|
|
#4756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czymam ![]() Cytat:
Pasowałoby ![]() fajne te torebki ![]() A jeszcze nie fajniej by było taką zgubić i każdą inną też
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-02 o 21:43 |
||
|
|
|
#4757 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#4758 |
|
never say no to panda
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać, mnie nie odrzuciła (a dzisiaj zapraszałam...
)to i Ciebie zaakceptuje...
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, dotarłam do was
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4761 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
zadaj mieu proporcyją na te czekoladki dukanowe
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Nindżopesz
|
Ludzie ratujcie bo mnie bierze faza na sprzątanie. Dziś była akcja Łazienka i WC, jutro misja Kuchnia. I ten nieszczęsny brodzik umyłam.
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
ale we puszkach to rybki zawsze bezłbowe są
nigdy, żadne oko ze puszki na mnie nie spozierałoinna sprawa to te wędzone, szprot łeb posiada ogólnie sardin to ryba spora, zagraniczna, w Bałtyku nie występuje chyba i w puszki w kawałkach ją pakują, tak kojarzę z tego co spożywałam mam nową znajomą i właśnie wyliczyłam, że @ mi się tydzień spóźnia
|
|
#4764 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nomnom..lepiej se nasprzątaj na zapas potem nie bedziesz miec czasu ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- dzizas-zeswirowałam za punkcie tej torebki -pacze i normalnie juz ją czuję w ręce
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zdjęcia: Przypominasz mi moją psiapsiółę licealną (btw, miała świra na punkcie Kurta C. )Cytat:
![]() Siedzę sobie w maseczce z glinki czerwonej, więc będę piękna jako ta Freja (bo Gryczaj z pewnością ZNOWU czepiałby się Adonisa ) Przy zmywaniu ma się wrażenie krwawienia twarzą |
||
|
|
|
#4766 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() przeczyść rury ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- z tych małych, podłużnych też nie? któreś zapuszkowane podłużnie na bank miały łby |
|
|
|
|
#4767 |
|
never say no to panda
|
1 warstwa: 80g mleka odtłuszczonego w prochu (właściwie moje jest w granulkach), 5 rozgniecionych tablet słodzika, ociupinkę mleka 0,5%
2 warstwa: j.w. + 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej co do ilości płynnego mleka - dolewasz do prochu do momentu, aż uzyskasz konsystencję Nutelli (czyli dość gęsto, ale żeby ciut lejące jednak było) - koniecznie mieszaj tę paciaję w czasie dolewania, bo można łatwo przesadzić z rozrzedzaniem 1 warstwę wylewasz na kawałek folii spożywczej (ja rozcinam worek do mrożenia, bo folii nie posiadam ), rozprowadzasz w kształcie prostokąta (grubość warstwy dowolna, ja robię ok. 3mm) i wstawiasz na 15min do lodówki2 warstwę nakładasz na pierwszą (po tych 15min) i do lodówki na noc rano kroisz na kosteczki ![]() zamiast kawy można dodać kakao
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
no lubiem tę reklamę
http://www.youtube.com/watch?v=H1mYyPDd0_0
|
|
#4769 |
|
Nindżopesz
|
Jesteś łokrutna
![]() Musze pomyć szafki kuchenne i lodówkę, kafelki w wc przetrzeć magicznymi chusteczkami, posprzątać w szafce przedpokojowej, uprać kanapę i... no chyba tyle. Może jeszcze umyć podłogę w przedpokoju... |
|
|
|
#4770 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

za wszystko, co napisałaś

Serce łopotało mi na wietrze i nawet nie wspominam, jak wyglądałam po szczęśliwym wykaszlnięciu
A jak mnie odrzuci? 
nigdy, żadne oko ze puszki na mnie nie spozierało

)