|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
No to o mojej nauczycielce troche...
Generalnie kobieta wydaje się na maxa wykształcona, oczytana, babka z klasą. Naprawde ja z początku byłam zachwycona tym ze akurat ona nam sie trafiła jako opiekun naszej grupy. No super babka! Ale zaczęły sie zajecia praktyczne, i wiecie co? Ja sie jej zwyczajnie boje. Tzn boje. Jak ona nade mną stoi to mi sie zaczynaja tak rece trząść że tylko sie modle żeby np nie podeszła w momencie kiedy robie mikrodermabrazje albo wycinam skórki w pazurkach. My generalnie płacimy kupe kasy za tą szkołe więc powinnysmy cos z tego wynieść. A ona pokaże coś raz, albo powie o tym i my mamy siadac i umiec. Jak wprowadza zabieg, mówi zrobcie to i to i nawet nie podchodzi zeby sprawdzic czy ktos ma z czyms problem. Potem chodzi po sali i jak widzi ze komus cos nie wychodzi to sie zatrzymuje i sie gapi z taka mina ze juz wiadomo o co chodzi. Komentarze ma takie że czasem naprawde.... i gdyby komentowała tylko nasze umiejętności ![]() Z wiedzą cóż... z początku myslalam ze mimo wszystko jednak wiedze ma, i mozemy sie od niej sporo nauczyć, ale z czasem zaczelo mi coś nie grać. Ale sobie myślałam no ok, może ja coś źle przeczytałam, może są różne metody, moze cos mi sie pomyliło... No i teraz babka zachorowała, od 3 tygodni jej nie ma i dali nam taką która zaoczne uczy na zastępstwo. No świetna babka... do każdego podchodzi, wszystko tłumaczy, nawet pyta czy potrzebujemy w czymś pomocy, czy mamy do niej jakieś pytania, czy chciałybysmy czymś konkretnym sie zająć. Ale to nic... okazuje sie że tamta nasza wciska nam taki kit momentami... takie błędy merytoryczne że naprawde ![]() Narzeka często że nie ma produktów, a to nieprawda, produkty są, i są takie o których nawet nam nie wspomniała. Ręce opadają... Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-04-02 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No szkoda - to życzę Ci dużo zastępstw w takim razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||||
Zakorzenienie
|
cześć Blondaski
![]() ja dopiero teraz wpadłam :/ rano pojechałam sobie na basen i się napływałam, widziałam 3 bociany ![]() a później padłam, tak mnie bolą plecy na dole i podbrzusze, że nie wyrabiam, siedzę, leżę zwinięta w kłębek i czekam na @ ![]() tak noszę 75 B i jest idealny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Marcelover ♥♥♥
|
Kitkulka aj tam jakim patyczakiem
![]() ![]() chcialabym miec taka figure jak Ty ![]() ehh dziewczyny, szkoda gadac jesli chodzi o tamta fryzjerke ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-04-02 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak wytykam jej blad to konczy sie wojna i mam najnizsza ocene na calym roku jako jedyna i jeszcze mi gada ze ta ocena i tak za wysoka dla mnie ![]() dlatego tez przemyslalam i olewam ![]() tez sobie tego zycze... jeszcze za 2 tyg. mam z nia pol zajec. a potem juz aby 3 zjazdy, raz nie pojde a te dwa jakos zleci ![]()
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo powinnaś zapinać na 1 haftkę tą najluźniejszą i tak zapięty stanik powinien być idealny. Robi się tak po to by jak stanik zacznie się uciągać by można było zapiąć ciaśniej.. A tak.. jak zapinasz od razu na najciaśniejsze to jak Ci się rozciągnie to już kaplica.. nic nie zrobisz ![]() Czekoladka współczuję.. no ale niestety mało jest takich nauczycieli z powołania ![]() Ja na pierwszym roku na studiach jak mieliśmy matmę - babka taka beznadziejna nic wytłumaczyć nie umiała.. umiało tylko kilka osób w grupie tych zdolniejszych.. a tak reszta nic.. W końcu stwierdziła, że to nasza wina bo my się nie uczymy ![]() I zaczęła robić kolokwia co tydzień - w efekcie czego 2/3 grupy miało nie mały kłopot by przystąpić do egzaminu - no bo jak skoro ćwiczenia nie zaliczone ![]() A poszłam na korepetycje z matmy to chłopak tak genialnie tłumaczył, że w mig załapałam o co chodzi i jeszcze mnie chwalił, że sama mogłabym korepetycje dawać, tylko gdzieś wcześniej po drodze miałam braki i później już tak zostało - bo wiadomo jak to w matmie.. Także trafić na takiego z powołania nie jest tak prosto :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Dajcie spokój... ta moja to jest niby pani doktor
![]() A wogóle odzywac sie nie ma co bo potem poprawka, warunek a i jak zachce to po licencjacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bunny i Czekoladowoo no niestety ludzie są różni i to nauczycieli też nie omija... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Bunny czyli podkład zrobic deluxe??
Yatta no trochę urosły ![]()
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedynie to szczescie że chce isc bardziej w strone chemiczną, w produkcje kosmetyku, a nie do salonu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Wtajemniczenie
|
hehe no to zamiast tego zrób raz eksperyment i kup 70C i zapnij na najluźniejszą haftkę... powinien się sprawdzić i dać fajny dekolt
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
wzięłam już ibuprom, więcej nie wezmę, nie chcę się truć, zaraz zrobię sobie kąpiel i się położę. Trzeba się jakoś przemęczyć :/
Cytat:
![]() aaa ja dziewczynki wygnałam rodziców dzisiaj na zakupy do Trójmiasta i oczywiście do Reserved, żeby mi kupili tą torebkę jakby była, ale w Bałtyckiej były tylko czarne ![]() ![]() w końcu kupili taki jaśniutki beżowy kuferek w Parfois, bo ja uwielbiam kuferki, a ta z Re też była kuferkiem jak się ją wypchało ![]() no i mam, też jestem zadowolona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
wstawilyscie te filmiki i zrobilam wszystkie 8min abs, buns, i legs moze jutro nie wstane w ogole z lozka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
hahah ja zrobiłam 8min ABS i buns i padam
![]() ![]() Kitkulka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#256 |
Zakorzenienie
|
Yatamanka
no figurkę masz super, talia ![]() Ja nie wiem czy Ty k;epsydra czy gruszka jesteś, musiałabyś wstawić zdjęcia w gatkach ![]() Tak czy siak wygladasz super ![]() blond bunny madra jesteś kobita, naprawde jak już skończysz szkołę bedziesz najlepszą fryzjerka w Lublinie i może nawet w województwie a potem masz ogromne szanse na prestiż i bycie w czołówce ![]() A Twoja "koleżanka" nie czyta ze zrozumieniem, odpisałam jej: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403389 A Wy ćwiczycie te abs i buns a ja od niedawna tez robie takie przysiady, brzuszki i krece hula hop o czym pisałam ![]() A dziś zjadłam kubełek lodów tiramisu w ramach dbania o cialo i umysł ![]() kitkulka pochwal się zakupami koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Agatka ja też kręciłam hula ale mi przeszło
![]() ![]() Kitkulka jakoś takie wrażenie odnosiłam że tam bardzo drogo jest ![]() ![]() ![]()
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy drogo to nie wiem, zależy od modelu torebki na pewno, ta moja kosztowała 149 zł to chyba jeszcze przejdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
deluxem juz nie zrobisz bo nie ma juz koloru 100...
mozesz skandynawskim 100 z serii naturals albo e20 z serii intensive color creme... niestety ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() kupiłam sobie farbę Color naturia z Joanny ' szlachetna perła ' mam włosy blond ( farbowane, ale z natury tez jestem blodnyka ![]() no i odrost maam taki mysi. Polecacie tą farbę? nie wyjdzie mi żółta ? pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedz bo jutro farbuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Aparatka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wrzuciłam Ci w kostiumie może lepiej będzie widać tylko bez śmichów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Lecę blondaski
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Boże Yatta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakby kto pytał to to czarne co zwisa mi między nogami to część kostiumu ![]() ![]() ![]() (przy okazji widać różny stopień opalenia, dekolt najsłabiej złapało ![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-04-02 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
blond bunny
dlatego ja eweidentnie Ci mowie widac po sposobie wypowiadania, nieraz juz Ci pisalam że widac po Twoim sposobie pisania, stylistyce chociazby że jestes inteligentna, madra a fryzjerka bedzie z Ciebie najlepsze ![]() Yatamanka Mi się podobasz ![]() ![]() ![]() A kostium fajowy i to czarne co zwisa ![]() Dziewczyny hula hopem sie fajnie kreci ja mam to z wypustkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do opinii o Bunny zgadzam się - i wciąż ubolewam, że ewentualny salon będzie w Lbl a nie gdzieś bliżej ![]() A jak to hula hop? nie boli Cię brzusio od wypustek ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda ze u mnie nie ma Calzedonii, a szyją bez sensu, powinno sie dobierac góre i dol osobno. Salon w Lublinie a jak zjazd blondyn co miesiąc z noclegiem u mnie, chyba byśmy spały na karimatach ![]() A od hula hop na poczatku mnie bolalo ale juz krece 3 tygodnie po 10 min dziennie tylko, ale lubię hula hop więc kręce ![]() Dziewczynki ja lece musze jeszcze poogarniać w domu rózne sprawki, jutro rano zajrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.