Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 18:33   #2281
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Nie ma to jak ekscytujące plany na sobotę... Może usłyszysz moje wycie

Ja mam piwo i planuję sobie kupić coś pysznego, od czego rośnie mi pupa Waham się między chipsami a lodami Jaki film?

Boję się, że moje huśtawki zamienią się w nadzieję, że kiedyś on się zmieni i wrócimy do siebie. Niech ta sobota się skończy, bo oszaleję...
Mam kilka filmów na dysku, jakś komedie, albo thriller lub horror milosnych jeszcze nei ogladam ale widze ze dzisiaj leci na polsacie must be the music ,nie ogladalam tego jeszcze, ale ponoc pododbne do x-factory wiec pewnei to obejrze do tego winko z mama i gra w skip-bo moze nei ebdzie tak zle i placzliwie.

dzisiaj moja mama napisala do eksa smsa ze jezeli potrzebuje pomocy to mamy 2 wolne pokoje i moze u nas przenmocowac gosci ktorzy przyjezdzaja na pogrzeb w przyszlym tyg. zadzwonil do mnei i powiedzail zebym podziekowala mamie, i jeszcze neiw iem jak to bedzie ale jakby ktso mail przenocowac to tylko on, to u siebie by zwolnil pokoj...

ok, lece do domu na to winko
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 19:53   #2282
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
Mam kilka filmów na dysku, jakś komedie, albo thriller lub horror milosnych jeszcze nei ogladam ale widze ze dzisiaj leci na polsacie must be the music ,nie ogladalam tego jeszcze, ale ponoc pododbne do x-factory wiec pewnei to obejrze do tego winko z mama i gra w skip-bo moze nei ebdzie tak zle i placzliwie.

dzisiaj moja mama napisala do eksa smsa ze jezeli potrzebuje pomocy to mamy 2 wolne pokoje i moze u nas przenmocowac gosci ktorzy przyjezdzaja na pogrzeb w przyszlym tyg. zadzwonil do mnei i powiedzail zebym podziekowala mamie, i jeszcze neiw iem jak to bedzie ale jakby ktso mail przenocowac to tylko on, to u siebie by zwolnil pokoj...

ok, lece do domu na to winko
Must be the music fajne jest, przynajmniej wg mnie, lubię takie programy muzyczne.
To miłe ze strony Twojej mamy, że stara się pomóc Twojemu eksowi, moja by się na takie coś nie zdobyła...

Ja już nie wiem co robić, tyle czasu było dobrze, a tu znowu bum! I wyję non stop...Wiem, że nie ma za czym a i tak ryczę...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 20:18   #2283
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Ja już nie wiem co robić, tyle czasu było dobrze, a tu znowu bum!
Jakiś dzień taki, bo ja też tak mam :P
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 20:39   #2284
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:
Must be the music fajne jest, przynajmniej wg mnie, lubię takie programy muzyczne.
To miłe ze strony Twojej mamy, że stara się pomóc Twojemu eksowi, moja by się na takie coś nie zdobyła...

Ja już nie wiem co robić, tyle czasu było dobrze, a tu znowu bum! I wyję non stop...Wiem, że nie ma za czym a i tak ryczę...

a ile juz nei jestescie razem? u mnei mijaja jutro 2 miesisace i dzisiaj tez mam dolek, starsznie za nim tesknie i caly czas moje serce jest pelne nadziei a rozum mowi: juz nic z tego nei będzie -zapomnij
Stary 2011-04-02, 20:51   #2285
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Ciśnienie spada, dlatego takie płaczliwe kobietki jesteście ale nie smutać się za trzy godziny już będzie po sobocie i kolejny dzień będzie za nami
Ja dzisiaj byłam na pseudorandce zachód słońca, "kolacja", góry tylko facet nie ten, ale też było miło
Stary 2011-04-02, 21:26   #2286
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annonim Pokaż wiadomość
Jakiś dzień taki, bo ja też tak mam :P
Nie zrozum mnie źle, bo wcale się nie cieszę, że ktoś ma zły humor, ale jakoś mi lepiej z myślą, że nie jestem sama...

Cytat:
a ile juz nei jestescie razem? u mnei mijaja jutro 2 miesisace i dzisiaj tez mam dolek, starsznie za nim tesknie i caly czas moje serce jest pelne nadziei a rozum mowi: juz nic z tego nei będzie -zapomnij
Jutro będzie 5 tygodni... To te weekendy działają dziwnie na nas chyba... Ja też tęsknię... Tylko mój to gówniarz niedojrzały i nie mam nadziei na powrót... Postaraj się nastawić na to, że on już ma kogoś, wiem, że to ciężkie, bo sama tak próbuję robić, ale przynajmniej później nie będzie tyle rozczarowań... Jestem z Tobą
Tylko dasz radę mu pomagać w jego trudnej sytuacji, podczas, gdy Twoje serce jest pełne nadziei??

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Ciśnienie spada, dlatego takie płaczliwe kobietki jesteście ale nie smutać się za trzy godziny już będzie po sobocie i kolejny dzień będzie za nami
Ja dzisiaj byłam na pseudorandce zachód słońca, "kolacja", góry tylko facet nie ten, ale też było miło
Tylko to mnie trzyma Zaraz będzie niedziela i przejdą mi dzikie jazdy...
Czemu facet nie ten? Nie podpasował Ci?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 21:32   #2287
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Tylko to mnie trzyma Zaraz będzie niedziela i przejdą mi dzikie jazdy...
Czemu facet nie ten? Nie podpasował Ci?
Przejdą, przejdą
Ten fecet to tylko kolega, który bardzo mi pomógł jak miałam takie różne jazdy Nie patrze na niego jak na faceta do wzięcia, ale raczej jak na starszego brata Wiecie co, chcę się znowu zakochać!!!
Stary 2011-04-02, 21:37   #2288
annonim
Rozeznanie

Cytat:
Nie zrozum mnie źle, bo wcale się nie cieszę, że ktoś ma zły humor, ale jakoś mi lepiej z myślą, że nie jestem sama...
Spoko - przynajmniej ten mój humor się na coś przyda
annonim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 21:48   #2289
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:

Jutro będzie 5 tygodni... To te weekendy działają dziwnie na nas chyba... Ja też tęsknię... Tylko mój to gówniarz niedojrzały i nie mam nadziei na powrót... Postaraj się nastawić na to, że on już ma kogoś, wiem, że to ciężkie, bo sama tak próbuję robić, ale przynajmniej później nie będzie tyle rozczarowań... Jestem z Tobą
Tylko dasz radę mu pomagać w jego trudnej sytuacji, podczas, gdy Twoje serce jest pełne nadziei??
tak, mogę zniesc wiele, mogę naweet plakac,rozpaczac jeszcze dłuuugi czas, ale zeby tylko do mnie wrocil... to ja tu zawinilam , to on byl w tym zwiazku dojrzała osobą , i tylko z nim chce byc... ale to taki typ ktory jak sobie cos postanowi to sie tego trzyma...poza tym w tym wieku (27 la) to jzu niemozliwe zebym trafila na takeigo faceta jakim on byl dla mnie mialam jzu 6 zwiazkow i zaden dla mnei taki nie byl...wiem ze jest na kogo czekac... i dlatego ciagle zyje nadzeija...
Stary 2011-04-02, 22:49   #2290
ver_million
Rozeznanie

wiecie, ja tez chce sie zakochac, ale ja chce kogos o okreslonym wygladzie i okreslonych cechach charakteru.
wiecie, mi muzycy w sumie pasuja z ta ich... spontanicznoscia...
z dwoch, z ktorymi mialam cos wspolnego, tylko jeden byl staly w uczuciach i pewien ich...
buuuu, a teraz znowu chce muzyka ;/ tylko skad ja niby wytrzasne kolejnego

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-04-02 o 23:14
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 23:08   #2291
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
wiecie, ja tez chce sie zakochac, ale ja chce kogos o okreslonym wygladzie i okreslonych cechach charakteru.
wiecie, mi muzycy w sumie pasuja z ta ich... spontanicznoscia...
z dwoch, z ktorymi mialam, tylko jeden byl staly w uczuciach i pewien ich...
buuuu, a teraz znowu chce muzyka ;/ tylko skad ja niby wytrzasne kolejnego
jestes jeszcze mloda masz duzo czasu chcaialbym byc w wieku niektorych obecnych na tym watku wizazek. ja mojego eksa poznalam w wieku 25 lat, on mail prawie 28. teraz mi leci 27 a on skonczyl 29, a czas leci... do MUSZE miec pierwsze dziecko pzred 30, bo mam cukrzyce od wielu lat...ja chce tylko jego, a on juz mnie nie chce....odechciewa sie wszystkiego..
Stary 2011-04-02, 23:30   #2292
justynaa9
Przyczajenie

Cytat:
hmm, nie kojarze za bardzo ze starego nicku... rozuemiem ze wrociliscie do siebie? po jakim czasie od rozstania?
Bo ja byłam tu przed Twoim przyjściem chyba
Tak, próbujemy od początku. Hm, po jakim czasie? Ciężko powiedzieć, bo my od rozstania nie przestaliśmy się spotykać, ale myślę, że taki nasz nowy początek jest od pewnego wydarzenia które całkowicie zmieniło jego życie.
justynaa9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 00:01   #2293
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

cześć dziewuszki,mam problemy z netem,odezwałam się na offtopie,były atakował mnie dziś smsami i telefonami,niepotrzebnie dałam się sprowokować i odebrałam,pytał się dlaczego nie odebrałam wczoraj,ja na to,że nie miałam sił,zmęczona byłam (dlaczego mu się tłumaczę),a on na to MOŻE GARDŁO MIAŁAŚ ZAJĘTE?
nie mam na nic sił dzisiaj,jak ochłonę napiszę więcej.

mp_84 jesteśmy ten sam rocznik też chciałabym mieć dziecko przed 30,ale jak widać narazie się na to nie zanosi....

Edytowane przez paulinka_22
Czas edycji: 2011-04-03 o 00:03
paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 01:00   #2294
kopamatakawa
Rozeznanie

Dzisiaj a raczej wczoraj jak pędziłam na piwko z koleżanką spotkałam współlokatora - szpiega eksa. Na początku mnie nie poznał, potem jakby zaczął kminić kto ja i podejrzewam, że dokończył analizę jak już się mineliśmy. Sama w ostatnim momencie go poznałam. No cóż jak klątwa to klątwa nie
Stary 2011-04-03, 01:19   #2295
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
poza tym w tym wieku (27 la) to jzu niemozliwe zebym trafila na takeigo faceta jakim on byl dla mnie
Tzn.?
Stary 2011-04-03, 08:48   #2296
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
były atakował mnie dziś smsami i telefonami,niepotrzebnie dałam się sprowokować i odebrałam,pytał się dlaczego nie odebrałam wczoraj,ja na to,że nie miałam sił,zmęczona byłam (dlaczego mu się tłumaczę),a on na to MOŻE GARDŁO MIAŁAŚ ZAJĘTE?
Bezczelny typ
No i na przyszlosc- nie odbieraj

Ja juz nie spie .. zaraz ide robic sniadanie

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 09:00   #2297
blackberryDay
Przyczajenie

Dziewczyny pomóżcie.Zdradziłam chłopaka,z którym byłam prawie 4 lata,mamy dziecko. Nie byłam szczęśliwa bo on zachowywał się jak damski bokser,nie okazywał miłości tak jak należy,nie szanował. Przebywa teraz w więzieniu,odsiaduje wyrok,który popełnił w młodości. Ukrywał się,wrócił specjalnie dla nas .Spędził z nami Święta,które był najgorszymi w moim życiu. Dziecko napatrzyło się na jego okrutne zachowanie i teraz mam z nią problem bo jest nerwowa i bluźni. Tydzień temu poznałam chłopaka i tak mnie zauroczył swoją osobą,że nie mogłam się powstrzymać. Poczułam się przy nim jak inna osoba. Najgorsze jest to,że teraz strasznie żałuje bo obiecałam ojcu dziecka,że będę czekać.Dzisiaj zadzwoni i co ja mu powiem,nie chcę żyć w kłamstwie.On się załamiem,zapewne zwyzywa mnie od najgorszych i wszystkim kolegom powie żeby potraktowali mnie odpowiednio-no chyba ,że się mylę. Co ja mam zrobić ,pomóżcie
blackberryDay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 09:58   #2298
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tzn.?
tzn. takiego troskliwego, dobrego, cieplego ,kochanego,oddanego...mog łabym tu przytaczac mnostwo sytuacji... zimą jak przyjezdzal do mnie odsniezal mi przez godz caly wjazd zebym mogla rano wyjechac do pracy- bez proszenia...zawsze bardzo martwil sie o moje zdrowie ,a z uwagi na to ze mam cukrzyce czasami miewam spadki poziomu cukru...i byla taka sytuacja kilak miesiacy temu, bylismy na weselu mojej kolezanki, ja o 3 w nocy poczulam sie zle, na stole pelno ciast i innych rzecxz ktore moglabym zjesc ale on wiedzail ze one mogą mi za bardzo podniesc cukier( zwykle pije kubusie w takich sytuacjach). w budynku w ktorym bylo wesele byl tez sklep, babka nocowala u gory, polecial tam ,obudzil ja i poprosil zeby mu sprzedala kubusie (o 3 w nocy), przyziosl mi od razu 2 duze na wypadek gdybym poczula sie jeszcez zle...i moglabym mnozyc takich sytuacji...byl niesamowity, ciezko w dzisiajszych czasach trafic na takiego faceta. teraz tez moge na niego zawze liczyc, po rzostaniu pekla mi linka w sprzegle, zadzwonilam do niego byl w ciagu 5 minut...odholowal do warsztatu..i teraz mimo ze minelo 2 miesiace od rozstania i nei may kontaktu to gdybym miala jakis problem to wiem ze do niego moglabym zawsze zadzwonic...tak samo moi rodzice, im tez zawsze bardzo pomagal...

Malla, jak bylo na koncercie?

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

ktorej z Was nei mam jeszcze na facebooku? napewno mam wypalona, howdoi, martuske,... ktos jeszcze korzysta z fb?
Stary 2011-04-03, 10:08   #2299
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

ja korzystam wyślę Ci link na PW

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 10:18   #2300
Manja25
Rozeznanie

Ja psychicznie powoli szykuję się na zakończenie cudownej znajmości( związku) ...jestem spokojna ale w głębi mnie coś krzyczy że nie chcę przechodzić znowu tego co rok temu....ale jeśli tak ma się stać albo jeśli będę zmuszona podjąć taką decyzję będę spokojna . Najgorsze że dzieje się to w takim momencie kiedy zaczęłam się w to angażować. Trochę się posypało, tak się zastanawiam tylko czy jest sens próbować naprawiać, rozmawiać...z doświadczenia wiem że czasem jest kwestią czasu , i że podtrzymywanie przy życiu czegoś czego nie ma - jest mało sensowne.
tak czy siak gdzieś tam w środku boli- ale nie będę panikować, nie będę prosić ani nic w tym stylu. Jednak rozstania uczą ...
MIłej niedzieli
Stary 2011-04-03, 10:54   #2301
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez paulinka_22 Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki,mam problemy z netem,odezwałam się na offtopie,były atakował mnie dziś smsami i telefonami,niepotrzebnie dałam się sprowokować i odebrałam,pytał się dlaczego nie odebrałam wczoraj,ja na to,że nie miałam sił,zmęczona byłam (dlaczego mu się tłumaczę),a on na to MOŻE GARDŁO MIAŁAŚ ZAJĘTE?
Co za dupek, po to wydzwania żeby Cię obrażać Kolejnym razem nie odbieraj, a jeśli dojdzie znowu do takiej "rozmowy" to powiedz mu żeby sobie nie myślał że ma ch.ja ze złota i że nie będziesz się o niego bić

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Dzisiaj a raczej wczoraj jak pędziłam na piwko z koleżanką spotkałam współlokatora - szpiega eksa. Na początku mnie nie poznał, potem jakby zaczął kminić kto ja i podejrzewam, że dokończył analizę jak już się mineliśmy. Sama w ostatnim momencie go poznałam. No cóż jak klątwa to klątwa nie
Nie poznał Cię, bo nie spodziewał się że tak pięknie będziesz wyglądać przecież powinnaś zapłakana, smutna chodzić, a Ty paradujesz sobie spokojnie po mieście z koleżanką
Stary 2011-04-03, 11:08   #2302
Malla
Nie depcze krokusów

blackberryDay - nie masz się nad czym zastanawiać.
Cytat:
mimo ze minelo 2 miesiace od rozstania i nei may kontaktu to gdybym miala jakis problem to wiem ze do niego moglabym zawsze zadzwonic...tak samo moi rodzice, im tez zawsze bardzo pomagal...
To jak mój eks. Znajdziesz jeszcze takiego

Koncert był super Szkoda tylko, że jeszcze mi się kawałki kojarzą z Zakalcem, razem rozgryzaliśmy teksty.
Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
Trochę się posypało, tak się zastanawiam tylko czy jest sens próbować naprawiać, rozmawiać...
To zależy, czemu się posypało i czy da się podsycić motywację do wyjaśnienia pewnych spraw.
Stary 2011-04-03, 11:39   #2303
kopamatakawa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Nie poznał Cię, bo nie spodziewał się że tak pięknie będziesz wyglądać przecież powinnaś zapłakana, smutna chodzić, a Ty paradujesz sobie spokojnie po mieście z koleżanką
Ileż można płakać. Z powodu tej istoty ostatni raz płakałam hmmm w grudniu chyba. Mógł nie poznać, bo miałam rozpuszczone włosy, a nie spięte tak jak ostatnio widział mnie parę razy, no i schudłam od ostatniego razu.
Stary 2011-04-03, 12:00   #2304
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
tzn. takiego troskliwego, dobrego, cieplego ,kochanego,oddanego...mog łabym tu przytaczac mnostwo sytuacji... zimą jak przyjezdzal do mnie odsniezal mi przez godz caly wjazd zebym mogla rano wyjechac do pracy- bez proszenia...zawsze bardzo martwil sie o moje zdrowie ,a z uwagi na to ze mam cukrzyce czasami miewam spadki poziomu cukru...i byla taka sytuacja kilak miesiacy temu, bylismy na weselu mojej kolezanki, ja o 3 w nocy poczulam sie zle, na stole pelno ciast i innych rzecxz ktore moglabym zjesc ale on wiedzail ze one mogą mi za bardzo podniesc cukier( zwykle pije kubusie w takich sytuacjach). w budynku w ktorym bylo wesele byl tez sklep, babka nocowala u gory, polecial tam ,obudzil ja i poprosil zeby mu sprzedala kubusie (o 3 w nocy), przyziosl mi od razu 2 duze na wypadek gdybym poczula sie jeszcez zle...i moglabym mnozyc takich sytuacji...byl niesamowity, ciezko w dzisiajszych czasach trafic na takiego faceta. teraz tez moge na niego zawze liczyc, po rzostaniu pekla mi linka w sprzegle, zadzwonilam do niego byl w ciagu 5 minut...odholowal do warsztatu..i teraz mimo ze minelo 2 miesiace od rozstania i nei may kontaktu to gdybym miala jakis problem to wiem ze do niego moglabym zawsze zadzwonic...tak samo moi rodzice, im tez zawsze bardzo pomagal...
Tak to się zachowuje każdy mój dobry kolega...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
Jednak rozstania uczą ...
Oj uczą, uczą
Stary 2011-04-03, 12:58   #2305
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

ver_million,zjedzmniebejd e, paulinka_22,ilo16na dzieki za wiadomosci wyslalam wam zaproszenia na fb milo Was zobaczyc i kojarzyc nei tylko z nicka.
co dzisiaj porabiacie? ja wlasnie wrocilam do domku, bylam w gorach na spacerku. sliczna dzisiaj pogoda moze pojde na rower , a potem pewnie jakies piwko wypije przed domem, moze grill, trzeba zrobic otwarcie sezonu
a jak humory? u mnie hustawka, jest dobrze, a zaraz chec mi sie plakac...ale postaram sie juz dzisiaj nei myslec...milego dnia korzystjcie ze sloneczka

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Tak to się zachowuje każdy mój dobry kolega...

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

to ja nei mam takich dobrych kolegow... bylam zju w kilku zwiazkach i mam porownanie...nie wiem czy wczesniej zle trafialam, ale wydaje mi sie ze malo jest porzadnych facetow, przynajmneij w moim wieku i starszych...ci dobrzey sa jzu zajeci, a jak sa wolni to mam uczucie ze cos jest z nimi nie tak..
Stary 2011-04-03, 13:04   #2306
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
to ja nei mam takich dobrych kolegow... bylam zju w kilku zwiazkach i mam porownanie...nie wiem czy wczesniej zle trafialam, ale wydaje mi sie ze malo jest porzadnych facetow, przynajmneij w moim wieku i starszych...ci dobrzey sa jzu zajeci, a jak sa wolni to mam uczucie ze cos jest z nimi nie tak..
Proponuję chłopa z mazur No serio, zachowania które opisałaś, to dla mnie jest totalna norma, oczywistą sprawą jest, że jak zadzwonię w środku nocy do któregokolwiek kolegi, że mnie trzeba z błota wyciągnąć, to nasadzi portki na piżamę, odpali samochód, złapie w locie linkę holowniczą i przyjedzie, po drodze łapiąc termos z herbatą, na wypadek gdyby mi się chciało pić

Sąsiad mi samochód odśnieża jak wstaje wcześniej, jak ja wstaję to przelatuję jego samochód szczotą...itd itp...no mówię, norma.

W szoku jestem.

I przestań z tym wiekiem Młoda du jesteś
Stary 2011-04-03, 13:05   #2307
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
ver_million,zjedzmniebejd e, paulinka_22,ilo16na dzieki za wiadomosci wyslalam wam zaproszenia na fb milo Was zobaczyc i kojarzyc nei tylko z nicka.
co dzisiaj porabiacie? ja wlasnie wrocilam do domku, bylam w gorach na spacerku. sliczna dzisiaj pogoda moze pojde na rower , a potem pewnie jakies piwko wypije przed domem, moze grill, trzeba zrobic otwarcie sezonu
a jak humory? u mnie hustawka, jest dobrze, a zaraz chec mi sie plakac...ale postaram sie juz dzisiaj nei myslec...milego dnia korzystjcie ze sloneczka
W ogole jaka ladna jestes..
Super w tych kreconych wlosach

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:06   #2308
Dearlie
Zakorzenienie

Trzeci dzień nie oddzywam sie do eksa Domyślam się, że wczoraj imprezował, ale wiecie co... chyba mnie to nawet dzisiaj nie rusza Wczoraj ruszało, dziś jak jest juz po tzw. "ptokach" to mam to w... nosie
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 13:08   #2309
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dearlie - brawo oby tak dalej, czasem szybciej, czasem wolniej, czasem z górki, czasem pod górkę, ale do przodu
Stary 2011-04-03, 13:08   #2310
ver_million
Rozeznanie

zawsze chcialam miec takie wlosy ;d taki maly offtop, ale zeby nie bylo...

ja nie wiem jak ja ten miesiac wytrzymam, meczy mnie w srodku, bo chcialabym kurde z nim pogadac... ale kurde przeciez on jest za glupi na to, zeby ogarnac pewne rzeczy...
tylko nie rozumiem tego, czemu mnie tak sumienie meczy...
w sumie nic takiego nie zrobilam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości