|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Tez tak mam, malo tego-zrobilam sie tak roztargniona ze przestalam uzywac w 70% mojego mozgu, czasami mowie takie glupoty ze koniec..i dopiero po chwili sobie uswiadamiam ze palnelma cos glupiego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3362 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
![]() wczoraj zaliczyłam pierwszego grila ale zjadłam tylko kiełbaskę jedna ![]() ![]() ![]() co do tż i mówienia do brzuszka to mój gada codziennie ![]() ![]() ![]() kurcze muszę upolowac gdzieś ta bavarie bo tak o nie j piszecie a jeszcze nie skosztowałam ![]() Cytat:
witaj u nas ![]() co do zapachów to ja zawsze miałam wrazliwy wech wiec teraz tez co czasem jest męczace, na szczeście nie wymiotuje na razie z tego powodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
Ahh. Pokoik dziecięcy
![]() Coś miałam pisać, ale zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a własnei przed chwilą był u nas brat męza z dziewczną i chyba jako wujek przejoł sie rola i przywiózł nam katalog brevi z zaznaczonym wózkiem (chyba chce nam taki hmmm teraz nei wiem albo: załatwić z jakąś fajną znizką, kupic, albo ogólnie zalatwić bo chyba ma taką możliwość) tego w jaki sposób mamy miec ten wózek jeszcze nei ustatlilismy ale jeszcze do tego dojdziemy ogólnie pokazał nam taki: http://allegro.pl/brevi-ovo3w1-gondo...533714974.html wydaje mi sie że mamy go dostać wiec chyba marudzić i kręcić nosem nie ma co ? co nie? chciałam co prawda pompowane koła no ale nie bede chyba juz kombinowac jakby co ![]() wizualnie jest ładny tylko musze go jeszcze na zywo podotykac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Rozeznanie
|
Hej kobietki
![]() Podczytuję Was ale nie jestem na bieżąco - zbyt wiele stron... Mam DOŁAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No ale nic to nie będę w domu siedziała i się bardziej dołowała, skoro jest ładna pogoda to muszę z synkiem wyjść na dwór i na wesołe miasteczko też pójdziemy a co ![]() ![]() ![]() A i pierwszy raz w życiu mam chore zatoki ale ogólnie już lepiej się czuję smarkam ropą ale jedną dziurką nosa już swobodnie oddycham (sorki za obrzydzenie w razie czego ale dla mnie to coś nowego) Miłego dnia życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3368 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/brevi-ovo3w1-gondo...533714974.html
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- poprawiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3369 | |
Zakorzenienie
|
O jaki ładny ciążowy brzuszek
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
kosmitka
|
Aa2 wiesz u nas też łóżeczko będzie w sypialni, ale chcę mieć pokoik małego przygotowany, żeby potem nie robić remontów, ewentualnie jakieś ozdoby czy inne pierdółki dokupić. I wiecie co mnie wkurza, że wiele osób krytykuje ten pomysł, by łóżeczko dziecka wstawiać do sypialni, że powinno spać oddzielnie itd. Ja sobie nie wyobrażam inaczej i to chyba moja sprawa
![]() Link nie wchodzi, a ja wczoraj też upatrzyłam sobie kilka, zaraz Wam wrzucę foty. Chyba jednak zdecydujemy się najpierw na gondolkę, a na wiosnę dopiero kupimy spacerówkę - sprzedamy gondolkę i z tej kasy powinno wystarczyć. W przyszłym tygodniu będziemy w Gdańsku i chcemy wózki i mebelki obejrzeć na żywo, tak by mieć wstępnie jakąś orientację, chociaż mój małż rzekł, że mu wszystko jedno, byle cena nie była z kosmosu. Lullaby_ml śliczny brzuszek ![]()
![]() |
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do zatok to czytałam ze na jakimś etapie ciaży ma sie wrażenie ze nosek wicznie zatkany itd i moze sie póścić krew wiec moze i u ciebie cos w tym stylu cie dopadło? piękny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przejmuj sie gadaniem innych, wiadomo ze dla niektórych dziecko to nowa sytuacja i powinnysmy robić tak jak chcemy ![]() ![]() wiec wszystko co bedziemy robić na pewno z mysla o naszych dzieciątkach i każda z nas na pewno sam wypracuje sobie najlepszy system ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
U mnie własnie też będzie przy łóżku. Nie mamy opcji pokoiku, ale i tak pewnie wolałabym mieć wszystko na oku i w razie nocnych pobudek nie mieć daleko
![]() A pokoik mam nadzieję jak już będzie realnie potrzebny to już mieszkanie i kącik się znajdzie ![]() Ja czasami rozpaczam, że nie wszycy mają suwaczki ![]() ![]() I w końcu coś zrobiłam, zamówiłam perełki do tego stroju co muszę zrobić na zajęcia ![]() ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-03 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Wtajemniczenie
|
w piątek byłam z mężem na romantycznym obiedzie i kolacji, wczoraj byłam na wsi u teściów na działce, a tu do nadrobienia około 15 stron
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak pisałam wyżej - mąż mnie zabrał do restauracji i w ogóle jest miły i dobry i coraz jest naprawde lepiej i aż mi sie chce śpiewac i tańczyć, że kryzys minął i żaden durny rozwód nie wisi w powietrzu a wręcz przeciwnie - jest dobrze i miłośc powoli znów kwitnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym mdłości mi przeszły prawie, czekam jeszcze może to łożysko się pięknie przyklei i w wakacje nie będę przywiązana do łożka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą powiem wam ze mam kupe znajomych którzy mają małe dzieci, każdy ma innej firmy wózki i nigdy ludzie nie sa zadowoleni w 100% wiec chyba na taki ciężko trafić ![]() ogólnie wyczytałam ze jest lekki i wygodny jesli ktoś musi nowsić go po schodach i to w sumie u mnie przemawia na plus bo mieszkam na 4 piętrze bez windy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3379 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrz jaką masz ciekawą lekturę ![]() co do męza i waszych stosunków to bardzo sie cieszę ze zaczeło byc u was fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3381 |
Zakorzenienie
|
Jeju hahaha, dla mnie temat wózka jest tak odległy, że w ogóle nie wiem o czym wy mówicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Wtajemniczenie
|
ja mam taki wózek i jestem MEGA zadowolona:
http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...525115373.html Jedyny minus jakimoglabym wymienic to to, że rączka się nie przekłada, choć nam to akurat w ogóle nie przeszkadzało, ale niektórzy lubią... no i duzy jest, ale dla mnie to akurat byl plus, bo mój synek też jest duży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3383 |
Rozeznanie
|
lullaby_ml PIĘKNY brzusio
![]() aa2 Nie wiem, zaczęło się od przeziębienia i miałam naprawdę strasznie nos zatkany, teraz już przechodzi, tylko ta ropa... - nasmarkałam na chusteczkę i mamie pokazywałam, czy to ropa, zaraz tu któraś pawia puści hehe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3385 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3387 |
Zakorzenienie
|
Ancia wklejała kiedyś zdjęcie. Chyba 13-14 tydzień i miała już duży brzuszek. Dużo urósł od wtedy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3388 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() potem meżul wyczaił na necie że podoba mu sie Xlander ale jeszcze nie patrzylismy pod różnymi parametrami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3389 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
Moja starsza siostra mnie wspiera, mimo że ma 2 dzieci. Mówi, że pamięta tą radość oczekiwania i chęć np. robienia zakupów, kupowania nowych rzeczy itd - przy 2 dziecku tego nie miała - ale zakazała mi słuchania takich rzeczy i nakazała sprawiać przyjemność i cieszyć się tym nadchodzącym macierzyństwem. Cytat:
Cytat:
A z wózkiem prezentem - mi nikt takiego nie kupi, a znając mój paskudny charakter chyba wolę nie dostać prezentu, ktory mi się nie podoba ![]() Cytat:
Cytat:
A oto moje typy wózków.
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny w ten piękny słoneczny dzionek
dzisiaj zalecany spacerek ![]() lausanne super, że z mężulkiem się układa, na pewno wszystko będzie dobrze, a jak zobaczy dzidzi to będzie jeszcze bardziej szczęśliwy i opiekuńczy. a my też robimy remont, tzn. robimy swoją kuchnię, mieszkam z teściami z domku dwupoziomowym i my mamy górę oni dół, ale z jedną kuchnią. na górze mamy dwa pokoje łazienkę i jedno pomieszczenie nie zagospodarowane. I właśnie z tego sobie robimy kuchnię, mąż walczy i gipsuje ściany, meble już zamówione, sprzęt kupiony także pomalowanie położenie paneli i może za tydzień będę już mieć swoją kuchnię ![]() ![]() Moja teściowa świetnie gotuje i nie mam co narzekać, ale jak chce sama sobie coś zrobić, czy jak przyjeżdżają do nas jacyś goście, to przeważnie mam w kuchni kibica (jak ja to nazywam) w osobie mojego teścia, co mnie strasznie irytuje ![]() pozdrawiam niedzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.