|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Erite jestes ze Szczecina? Ja tez
D i jestem posiadaczka Trolli, to super ejst bo nie widzialam nikogo w Szczecinie kto ma trolle, wiem ze Bluesummer je ma ...ale tak to chyba nikt ;DD
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2011-04-03 o 11:19 |
|
|
|
#1682 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Erite ja kompletuję bransoletki w ten sposób:
Charmsy kupuję tak, żeby pasowały do jakiejś koncepcji bransoletkowej. Czyli, żeby do siebie pasowały np. jakaś bransoletka sportowa, albo imprezowa.A beadsy kolekcjonuję na zasadzie, żeby coś dla mnie znaczyły. Murano oczywiście tylko ze względu na wygląd
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
ja wszystko kompletuję na zasadzie 'ale ładne'
i mimo to chyba najgorzej ten misz masz nie wygląda
|
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Twój misz masz martiniu wygląda bosko!
|
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Aniu
![]() muszę zrobić uaktualnione zdjęcie z dwoma nowymi murano... tylko że już mi się wszystkie koraliki nie mieszczą na bransoletkę potrzebuję drugą |
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Erite, ja swoją bransoletkę Pandorkę kompletuję sama i każdy koralik coś znaczy.
Charmsy dostaję od męża, dzieci albo sama kupuję na zasadzie "ooo jakie ładne", mam też bransoletkę z Chico z 27 koralikami , a kupowałam je masowo przez internet i jest skomponowana kolorystycznie w dwóch kolorach. Życzę miłej zabawy w komponowanie bransoletek i dużego samozaparcia w wydawaniu kasy.
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem pod wielkim wrażeniem twojego zbioru! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Moje najnowsze nabytki z kolekcji YES. Torcik (jako urodzinowy prezent) i zolwik, ktory kupilam sobie sama na poprawienie humoru
Edytowane przez modomaniaczka86 Czas edycji: 2011-04-03 o 12:35 |
|
|
|
#1689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale pierwszy plan,władca pierścieni realizuję po boku
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
||
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
ja wszystko kupuję na zasadzie "piękne, muszę to mieć teraz, zaraz, już!" i w gruncie rzeczy mi z tym całkiem dobrze
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
konca od grudnia 2010 pandore , od stycznia2011 pierwszy troll a wczesniejsze beadsy z netu kupiłam w zeszłe wakacje w listopadzie i na początku grudnia - wszystko przez promocje
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-03 o 12:54 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 |
|
Raczkowanie
|
Ja też kupuję pod wpływem impulsu! Teoretycznie zawsze mam jakiś plan, szczególie jeśli chodzi o murano. Niestety nie zawsze udaje mi się kupić to co wcześniej ustaliłam
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To jestem pod jeszcze większym wrażeniem! Ja cały czas się powstrzymuję żeby nie wydać wszystkich pieniędzy na korale, i tak nie zawsze mi się udaje! Szczególnie jeśli chodzi o trolle - mam juz 3 korale a nie mam jeszcze branso! Jeśli chodzi o pandorkę to sama zbieram od stycznia tego roku i mam DOPIERO 7 koralików! Nie to, co ty![]()
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Zadomowienie
|
Bibal 7 korali to tez juz duzo:P Ja mam pelen misz masz na branso....i czasami mnie to denerwuje ale tlyko czasami:P
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbiory teraz znacznie spowolnią zblizają się wakacje i mam inne wydatki( a zaskórniaków z wiadomych przyczyn brak). A 7 korali z pandory to juz całkiem sporo.
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-03 o 13:10 |
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mozemy sobie rece podac!---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Słodkie! |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
a ja jestem trollem od stycznia
teraz czekam na dwa koraliki artystyczne,jak będą tak ładne jak na zdjęciach i jak mówi ponad 5000 komentarzy to będę tam kupować No i "sprzedam" Wam link,chociaż już chyba raz go wkleiłam Niesamowite,kupiłam w piątek w nocy a sobotę był status "wysłano" !!
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#1699 |
|
Zadomowienie
|
ja zbieram koraliki od listopada (przeraziłam się jak policzyłam że mam w domu 34 Trolle i praktycznie 2 "w drodze") a charmsy (20) od maja tamtego roku. w każdym razie ja już sobie życia bez biżuterii modułowej nie wyobrażam. Strasznie wciąga...
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-04-03 o 14:04 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
ja charmsy od czerwca - 22, a pandorę od połowy lutego i mam 4 korale
|
|
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, widziałyście Pandorę Oli Kwaśniewskiej? na szarym sznureczku skromnie!http://www.pudelek.pl/artykul/31413/...czarno_rozowo/ |
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Sajf ale Ty tego masz
I takie moje kolorki Paulina mi się te trolle nie podobają strasznie ![]() Idę robić zdjęcia mojej kolekcji
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zamówiłam dla Tż-ta 2 bransoletki z rzemyków i kilka koralików z ChCh.
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Sorina dzięki a co do trolli to wydaje mi się ze to stare kolekcje bo na Fb widziałam( mam wrazenie) te rożowe w jakiś kompozycjach.
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz myślę, że moja charmsowa bransoletka jest zbyt misz-maszowa ![]() Pandorę chciałam kompletować tak, żeby wszystko ze sobą współgrało ![]() ale i tak są jakieś odstępstwa od normy Swoją Pandorę kolekcjonuję od połowy lutego i mam 9 elementów, wydaje mi się, że to nie tak mało zwłaszcza, że mam bransoletkę 16cm Teraz już nie wyobrażam sobie nie nosić bransoletek![]() Wciąż chcę więcej
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
Wracam z apartu i od terpiłowskich, gdzie można kupić pandorę i teraz mam wielką zagwozdkę. Pandora piękna ale straaasznie droga bransoletka i tak myślę czy nie zacząć spokojnie od apartowych beadsów (już jeden wpadł mi szczególnie w oko). Teraz pytanie czy koraliki pandory wejdą na bransoletkę do apartowych beadsów?
Wielka siła woli i wózek z dzieckiem powstrzymywały mnie przed tym, by wrócić biegiem do sklepu, żeby coś kupić. Cokolwiek! ;D Szaleństwo.Achika, tak ze Szczecina, dzisiaj będąc w aparcie spotkałam jedną beadsomaniaczkę, nie byłaś to Ty?
|
|
|
|
#1707 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja trolliki mam od 20 lutego i są nadal w takim stanie jak je dostałam- dokupiłam tylko 3 koraliki murano z chico, a niedługo planuję zakup koralika srebrnego z pandory(niech mi tylko oddadzą zwrot z podatku) chyba, że będę jechała do warszawy to zajdę do trollbeads po muranko
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kolekcja od 15 stycznia
Zapomniałam dodać skórkę z Trolli a tak to już wszystko co mam |
|
|
|
#1709 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1576 moja kolekcja ![]() Cytat:
![]() TZ pojechal do lodzi do pracy [
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorina zobacz czy te rózowe ze stefansa nie są czasem tu http://www.facebook.com/trollbeadsof...437440&theater
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

D i jestem posiadaczka Trolli, to super ejst bo nie widzialam nikogo w Szczecinie kto ma trolle, wiem ze Bluesummer je ma ...ale tak to chyba nikt ;DD

Czyli, żeby do siebie pasowały np. jakaś bransoletka sportowa, albo imprezowa.
i mimo to chyba najgorzej ten misz masz nie wygląda
potrzebuję drugą 
konca od grudnia 2010 pandore , od stycznia2011 pierwszy troll a wczesniejsze beadsy z netu kupiłam w zeszłe wakacje w listopadzie i na początku grudnia
To jestem pod jeszcze większym wrażeniem! Ja cały czas się powstrzymuję żeby nie wydać wszystkich pieniędzy na korale, i tak nie zawsze mi się udaje! Szczególnie jeśli chodzi o trolle - mam juz 3 korale a nie mam jeszcze branso! Jeśli chodzi o pandorkę to sama zbieram od stycznia tego roku i mam DOPIERO 7 koralików! Nie to, co ty
Wielka siła woli i wózek z dzieckiem powstrzymywały mnie przed tym, by wrócić biegiem do sklepu, żeby coś kupić. Cokolwiek! ;D Szaleństwo.