|
|
#2281 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
milosnych jeszcze nei ogladam ale widze ze dzisiaj leci na polsacie must be the music ,nie ogladalam tego jeszcze, ale ponoc pododbne do x-factory wiec pewnei to obejrze do tego winko z mama i gra w skip-bo moze nei ebdzie tak zle i placzliwie. dzisiaj moja mama napisala do eksa smsa ze jezeli potrzebuje pomocy to mamy 2 wolne pokoje i moze u nas przenmocowac gosci ktorzy przyjezdzaja na pogrzeb w przyszlym tyg. zadzwonil do mnei i powiedzail zebym podziekowala mamie, i jeszcze neiw iem jak to bedzie ale jakby ktso mail przenocowac to tylko on, to u siebie by zwolnil pokoj... ok, lece do domu na to winko
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To miłe ze strony Twojej mamy, że stara się pomóc Twojemu eksowi, moja by się na takie coś nie zdobyła... Ja już nie wiem co robić, tyle czasu było dobrze, a tu znowu bum! I wyję non stop... Wiem, że nie ma za czym a i tak ryczę...
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
Jakiś dzień taki, bo ja też tak mam :P
|
#2284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ile juz nei jestescie razem? u mnei mijaja jutro 2 miesisace i dzisiaj tez mam dolek, starsznie za nim tesknie i caly czas moje serce jest pelne nadziei a rozum mowi: juz nic z tego nei będzie -zapomnij
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Rozeznanie
|
Ciśnienie spada, dlatego takie płaczliwe kobietki jesteście
![]() Ja dzisiaj byłam na pseudorandce zachód słońca, "kolacja", góry , ale też było miło
|
|
#2286 | ||
|
Raczkowanie
|
Nie zrozum mnie źle, bo wcale się nie cieszę, że ktoś ma zły humor, ale jakoś mi lepiej z myślą, że nie jestem sama...
Cytat:
Tylko dasz radę mu pomagać w jego trudnej sytuacji, podczas, gdy Twoje serce jest pełne nadziei?? Cytat:
Zaraz będzie niedziela i przejdą mi dzikie jazdy... Czemu facet nie ten? Nie podpasował Ci?
|
|
#2287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten fecet to tylko kolega, który bardzo mi pomógł jak miałam takie różne jazdy Nie patrze na niego jak na faceta do wzięcia, ale raczej jak na starszego brata Wiecie co, chcę się znowu zakochać!!!
|
|
|
#2288 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mialam jzu 6 zwiazkow i zaden dla mnei taki nie byl...wiem ze jest na kogo czekac... i dlatego ciagle zyje nadzeija...
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Rozeznanie
|
wiecie, ja tez chce sie zakochac, ale ja chce kogos o okreslonym wygladzie i okreslonych cechach charakteru.
wiecie, mi muzycy w sumie pasuja z ta ich... spontanicznoscia... z dwoch, z ktorymi mialam cos wspolnego, tylko jeden byl staly w uczuciach i pewien ich... buuuu, a teraz znowu chce muzyka ;/ tylko skad ja niby wytrzasne kolejnego
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-04-02 o 23:14 |
|
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
masz duzo czasu chcaialbym byc w wieku niektorych obecnych na tym watku wizazek. ja mojego eksa poznalam w wieku 25 lat, on mail prawie 28. teraz mi leci 27 a on skonczyl 29, a czas leci... do MUSZE miec pierwsze dziecko pzred 30, bo mam cukrzyce od wielu lat... ja chce tylko jego, a on juz mnie nie chce....odechciewa sie wszystkiego..
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak, próbujemy od początku. Hm, po jakim czasie? Ciężko powiedzieć, bo my od rozstania nie przestaliśmy się spotykać, ale myślę, że taki nasz nowy początek jest od pewnego wydarzenia które całkowicie zmieniło jego życie. |
|
|
|
|
#2293 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewuszki,mam problemy z netem,odezwałam się na offtopie,były atakował mnie dziś smsami i telefonami,niepotrzebnie dałam się sprowokować i odebrałam,pytał się dlaczego nie odebrałam wczoraj,ja na to,że nie miałam sił,zmęczona byłam (dlaczego mu się tłumaczę
),a on na to MOŻE GARDŁO MIAŁAŚ ZAJĘTE?nie mam na nic sił dzisiaj,jak ochłonę napiszę więcej. mp_84 jesteśmy ten sam rocznik też chciałabym mieć dziecko przed 30,ale jak widać narazie się na to nie zanosi....
Nie ma rzeczy niemożliwych!!! Edytowane przez paulinka_22 Czas edycji: 2011-04-03 o 00:03 |
|
|
|
#2294 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj a raczej wczoraj jak pędziłam na piwko z koleżanką spotkałam współlokatora - szpiega eksa. Na początku mnie nie poznał, potem jakby zaczął kminić kto ja i podejrzewam, że dokończył analizę jak już się mineliśmy. Sama w ostatnim momencie go poznałam. No cóż jak klątwa to klątwa nie
|
#2295 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tzn.?
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na przyszlosc- nie odbieraj ![]() Ja juz nie spie .. zaraz ide robic sniadanie
|
|
|
#2297 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny pomóżcie.Zdradziłam chłopaka,z którym byłam prawie 4 lata,mamy dziecko. Nie byłam szczęśliwa bo on zachowywał się jak damski bokser,nie okazywał miłości tak jak należy,nie szanował. Przebywa teraz w więzieniu,odsiaduje wyrok,który popełnił w młodości. Ukrywał się,wrócił specjalnie dla nas .Spędził z nami Święta,które był najgorszymi w moim życiu. Dziecko napatrzyło się na jego okrutne zachowanie i teraz mam z nią problem bo jest nerwowa i bluźni. Tydzień temu poznałam chłopaka i tak mnie zauroczył swoją osobą,że nie mogłam się powstrzymać. Poczułam się przy nim jak inna osoba. Najgorsze jest to,że teraz strasznie żałuje bo obiecałam ojcu dziecka,że będę czekać.Dzisiaj zadzwoni i co ja mu powiem,nie chcę żyć w kłamstwie.On się załamiem,zapewne zwyzywa mnie od najgorszych i wszystkim kolegom powie żeby potraktowali mnie odpowiednio-no chyba ,że się mylę. Co ja mam zrobić ,pomóżcie
|
|
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
tzn. takiego troskliwego, dobrego, cieplego ,kochanego,oddanego...mog łabym tu przytaczac mnostwo sytuacji... zimą jak przyjezdzal do mnie odsniezal mi przez godz caly wjazd zebym mogla rano wyjechac do pracy- bez proszenia...zawsze bardzo martwil sie o moje zdrowie ,a z uwagi na to ze mam cukrzyce czasami miewam spadki poziomu cukru...i byla taka sytuacja kilak miesiacy temu, bylismy na weselu mojej kolezanki, ja o 3 w nocy poczulam sie zle, na stole pelno ciast i innych rzecxz ktore moglabym zjesc ale on wiedzail ze one mogą mi za bardzo podniesc cukier( zwykle pije kubusie w takich sytuacjach). w budynku w ktorym bylo wesele byl tez sklep, babka nocowala u gory, polecial tam ,obudzil ja i poprosil zeby mu sprzedala kubusie (o 3 w nocy), przyziosl mi od razu 2 duze na wypadek gdybym poczula sie jeszcez zle...i moglabym mnozyc takich sytuacji...byl niesamowity, ciezko w dzisiajszych czasach trafic na takiego faceta. teraz tez moge na niego zawze liczyc, po rzostaniu pekla mi linka w sprzegle, zadzwonilam do niego byl w ciagu 5 minut...odholowal do warsztatu..i teraz mimo ze minelo 2 miesiace od rozstania i nei may kontaktu to gdybym miala jakis problem to wiem ze do niego moglabym zawsze zadzwonic...tak samo moi rodzice, im tez zawsze bardzo pomagal...
Malla, jak bylo na koncercie? ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- ktorej z Was nei mam jeszcze na facebooku? napewno mam wypalona, howdoi, martuske,... ktos jeszcze korzysta z fb?
|
|
|
|
#2299 |
|
Rozeznanie
|
ja korzystam
wyślę Ci link na PW
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
Ja psychicznie powoli szykuję się na zakończenie cudownej znajmości( związku) ...jestem spokojna ale w głębi mnie coś krzyczy że nie chcę przechodzić znowu tego co rok temu....ale jeśli tak ma się stać albo jeśli będę zmuszona podjąć taką decyzję będę spokojna . Najgorsze że dzieje się to w takim momencie kiedy zaczęłam się w to angażować. Trochę się posypało, tak się zastanawiam tylko czy jest sens próbować naprawiać, rozmawiać...z doświadczenia wiem że czasem jest kwestią czasu , i że podtrzymywanie przy życiu czegoś czego nie ma - jest mało sensowne.
tak czy siak gdzieś tam w środku boli- ale nie będę panikować, nie będę prosić ani nic w tym stylu. Jednak rozstania uczą ... MIłej niedzieli
|
#2301 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejnym razem nie odbieraj, a jeśli dojdzie znowu do takiej "rozmowy" to powiedz mu żeby sobie nie myślał że ma ch.ja ze złota i że nie będziesz się o niego bić![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
przecież powinnaś zapłakana, smutna chodzić, a Ty paradujesz sobie spokojnie po mieście z koleżanką
|
|
|
#2302 | |
|
Nie depcze krokusów
|
blackberryDay - nie masz się nad czym zastanawiać.
Cytat:
Koncert był super Szkoda tylko, że jeszcze mi się kawałki kojarzą z Zakalcem, razem rozgryzaliśmy teksty.To zależy, czemu się posypało i czy da się podsycić motywację do wyjaśnienia pewnych spraw.
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
Ileż można płakać. Z powodu tej istoty ostatni raz płakałam hmmm w grudniu chyba. Mógł nie poznać, bo miałam rozpuszczone włosy, a nie spięte tak jak ostatnio widział mnie parę razy, no i schudłam od ostatniego razu.
|
#2304 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Oj uczą, uczą
|
|
|
#2305 |
|
Raczkowanie
|
ver_million,zjedzmniebejd e, paulinka_22,ilo16na dzieki za wiadomosci
wyslalam wam zaproszenia na fb milo Was zobaczyc i kojarzyc nei tylko z nicka.co dzisiaj porabiacie? ja wlasnie wrocilam do domku, bylam w gorach na spacerku. sliczna dzisiaj pogoda moze pojde na rower , a potem pewnie jakies piwko wypije przed domem, moze grill, trzeba zrobic otwarcie sezonu![]() a jak humory? u mnie hustawka, jest dobrze, a zaraz chec mi sie plakac...ale postaram sie juz dzisiaj nei myslec...milego dnia korzystjcie ze sloneczka---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- to ja nei mam takich dobrych kolegow... bylam zju w kilku zwiazkach i mam porownanie...nie wiem czy wczesniej zle trafialam, ale wydaje mi sie ze malo jest porzadnych facetow, przynajmneij w moim wieku i starszych...ci dobrzey sa jzu zajeci, a jak sa wolni to mam uczucie ze cos jest z nimi nie tak.. |
|
|
|
#2306 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No serio, zachowania które opisałaś, to dla mnie jest totalna norma, oczywistą sprawą jest, że jak zadzwonię w środku nocy do któregokolwiek kolegi, że mnie trzeba z błota wyciągnąć, to nasadzi portki na piżamę, odpali samochód, złapie w locie linkę holowniczą i przyjedzie, po drodze łapiąc termos z herbatą, na wypadek gdyby mi się chciało pić ![]() Sąsiad mi samochód odśnieża jak wstaje wcześniej, jak ja wstaję to przelatuję jego samochód szczotą...itd itp...no mówię, norma. W szoku jestem. I przestań z tym wiekiem Młoda du jesteś
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super w tych kreconych wlosach
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeci dzień nie oddzywam sie do eksa
Wczoraj ruszało, dziś jak jest juz po tzw. "ptokach" to mam to w... nosie
|
|
|
|
#2309 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dearlie - brawo
oby tak dalej, czasem szybciej, czasem wolniej, czasem z górki, czasem pod górkę, ale do przodu
|
|
#2310 |
|
Rozeznanie
|
zawsze chcialam miec takie wlosy ;d taki maly offtop, ale zeby nie bylo...
ja nie wiem jak ja ten miesiac wytrzymam, meczy mnie w srodku, bo chcialabym kurde z nim pogadac... ale kurde przeciez on jest za glupi na to, zeby ogarnac pewne rzeczy... tylko nie rozumiem tego, czemu mnie tak sumienie meczy... w sumie nic takiego nie zrobilam...
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Jaki film?
milosnych jeszcze nei ogladam
Wiem, że nie ma za czym a i tak ryczę...
i dzisiaj tez mam dolek, starsznie za nim tesknie i caly czas moje serce jest pelne nadziei a rozum mowi: juz nic z tego nei będzie -zapomnij
zachód słońca, "kolacja", góry
, ale też było miło

),a on na to MOŻE GARDŁO MIAŁAŚ ZAJĘTE?