|
|
#2341 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
mogłabym go poprosić,żeby dał nam parę butelek na szalony wieczór
mówił mi,że obliczał ile butelek dziennie jego była narzeczona musiałaby wciągnąć,żeby to wypić do dnia dzisiejszego
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
W takich chwilach jak ta, wspominam byłego, ale nie na rycząco. Po prostu takie wspomnienie ot. Mianowicie żużlowe mecze aktualnie śledzę i mi się przypomniało jak pewnego sezonu lataliśmy razem na mecze. Śmiechowo na nich było. W ogóle zauważyłam, że mam jego numer i jego przydupasa na gg starym. Nie wiem jakim cudem mi się tam pojawili. Wywaleni zostali
|
#2343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja biorę jak najbardziej... tylko problem jest w tym że nie wiem czy z potrafiłabym zaufać znów.. bo eks bardzo zawiódł moje zaufanie... a teraz robie wszytko żeby poznawać nowych ludzi.. ale to nie wystarczy zeby znaleźć tego odpowiedniego
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1 na glowe wystarczy.. Szkoda ze wiecej dziewczyn z Wrocka nie ma.. Mi sie udalo juz widziec z Howdoi..ale biedna chora teraz jest..
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale udało mi się z ver_million się zgadać
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole wydaje mi sie ze tez pare dziewczyn jest Krakow i okolice- a to rejony Malli
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja mam taki problem.
Dotyczy seksu. Na początku z nowym to wiadomo fajerwerki, w łożku dużo spędzaliśmy czasu, było bardzo intensywnie. Ostatnio coś nie mam takiej ochoty, oczywiście nie jest tak, że w ogóle nie mam mam, ale kiedyś to było kilka razy pod rząd, teraz jeden raz mi w zupełności wystarczy, myślicie, że to... no nie wiem znudzenie.... W sumie 5 mesięcy razem to krótko, mój chłopak nadal mi się bardzo podoba Hmmm nie chciałabym żeby coś się przez to popsuło, chociaż On nie mówi, że mu malo, ani nie naciska na mnie.W sumie to nie wiem jak to jest z tym seksem, to nie jest mój pierwszy partner, ale z poprzednim, mieliśmy długie przerwy bo to był związek na odległość, więc ochote miałam zawsze.
|
|
#2348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja teraz się upajam wolnością, nie chcę żadnego łącznie z eksem
|
|
#2349 |
|
Raczkowanie
|
hehe tez
![]() ![]() ![]() mam w końcu co zrobic z czasem zbednym
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
W ogole na tym slawnym fejsie zobaczylam przed chwila ..
bylego ze szkoly sredniej..dalej ma problemy z alkoholem Za tamtych czasow kazda impreze ..pamietal na czworaka.. W ogole jego motto"chodzmy sie naj.." A teraz mi sie marzy ten stan
|
|
#2351 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mature mam... musze sie uczyc ;PP a lily to juz dawno przepadla... studentka kurcze;d ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
ja pamietam jak ryczalam za kazdym razem jak sie napilam czegokolwie... i tak wylam po exexie na jednej z imprez, to sie exio przypaletal, zeby mnie pocieszac i od tamtej chwili pilismy juz razem ;d zazwyczaj... wtedy kiedy laskawca byl laskawy poinformowac swojego sluge o tym, ze jest impreza i zostaLISMY zaproSZENI swoja droga, jakie zycie jest przewrotne, ja teraz mam z kim pic i sie spotykac, a on nie ;P psikus
|
|
#2352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2011-04-03 o 17:30 |
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zycie jest przewrotne..tez sie o tym przekonalam
|
|
|
#2354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki a ktora jest z dolnego śląska? moze w ktorys weeekend zorganizujemy jakies spotkanko, bo widze ze wiekszosc na weekend siedzi w domu i placze po eksach (jak ja
) mogłybyśmy się spotkac we wrocku , pojsc na jakas imprezke jak ktoras z Was jest chetna to dajcie znac. ja swego czasu meiszakalam we wrcoku 2 lata , teraz wrcoilam do domu, ale mysle ze mozna by bylo tam zorganizowac jakis nocleg i sie troche "wyłączyć" i zabawic no i poznac osobiscie ktos za? buziole
|
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro odezwę się do niego, ale od wtorku zaczynam na nowo odliczanie i mam nadzieję, że doliczę minimum do tych 5 miesięcy
|
|
|
|
|
#2357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o nocleg możesz się nie martwić,ja go zapewniam
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Coś nam się tamten wątek nie kręci
Pamietacie dyskusje o najkach? Kupiłam sobie
|
|
|
|
#2359 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
krolowazimy - na razie jeszcze nie jestem pewna swojej decyzji, mam koszmarne wyrzuty sumienia i one ostro wypaczają mi obraz sytuacji.
Tęsknię za nim, chcę się przytulić, wyć mi się chce jak wiem że już po mnie nie przyjedzie itd itp, ale wiem też, że już się zaczynałam w tym związku męczyć. To nie TO po prostu... A on się biedak zakochał... ![]() Czy on wie o co tak naprawdę chodzi? Niby wie...ale nie bardzo rozumie mój tok myślenia...więc w sumie to wie o co chodzi, ale tego nie rozumie... 5 miesięcy stania na progu zakochania...i nic...nie mogłam dłużej go wykorzystywać Miał na mnie świetny wpływ, ale nie mogłam dać mu tego, na co zasługuje.---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie masz racje Na początku, to aż nie mogliśmy sie od siebie odkleić. Sam mi kiedyś powiedział, w żarcie "nie masz już takiej chcicy jak na początku", w sumie taka prawda, potem troche gadaliśmy na ten temat i On mi powiedział "myślę, że to normalne" mam nadzieję, że tak uważa, bo przecież i tak jest dużo zbliżeń, tylko nie tak intensywnie jak na początku![]() Dobrze zrobiłaś chociaż to trudne, co by było gdybyś spotkała kogoś kto by Cię totalnie zauroczył a Ty w związku.... Tak jest lepiej dla niego i dla Ciebie. Oboje macie teraz szanse na kochających partnerów. A tkwić w związku, kiedy wiesz, że się w nim nie zakochasz to bez sensu. Zawsze się teskni i jest przykro jak sie kogoś straci, ale myślę, że podjęłaś słuszną decyzje.
|
|
#2361 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No weź przestań, przecież to można kondycyjnie nie wyrobić, serducho też ma swoje ograniczenia Organizm wie co robi, hie hie hie ![]() Wiesz, to jest tak, że niby pewności się nie ma, ciągle miałam nadzieję, że może kolejny miesiąc przyniesie przełom...ale jak zauważyłam, że sama się zaczęłam od niego oddalać, jak zauważył to on, to stwierdziłam, że nie da rady, że lepiej skończyć to teraz, i tak za późno, niż jeszcze później...było mi z nim dobrze, miałabym z nim rewelacyjne życie, jak ten pączek w maśle, nosiłby mnie na rękach itd...niech znajdzie kobietę, która na niego zasługuje. Bo ja niestety nie jestem dla niego... Ciężko mi jest, jednak przez te parę miesięcy stał się dość istotną częścią mojego życia...ale...ale niestety...
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I z Paulina sie wlasnie umowilam w przyszly weekend-dolaczysz sie ?
|
|
|
#2364 |
|
Rozeznanie
|
Rany Laski 7 stron do nadrobienia mam
![]() Ale zasuwacie
|
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro wiesz, że to nie jest to, nie mogłaś zachować się lepiej. Kurde. Pewnie większość naszych eksów było właśnie w takiej sytuacji
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie wiem, może za jakiś czas pobiegnę do niego z płaczem, rzucę się na klęczki i będę błagała o powrót...póki co chcę wierzyć, że dobrze zrobiłam. Że moje uczucia mnie nie zmyliły. No właśnie, temu napisałam tu, że rozstanie bywa cholernie ciężkie nie tylko z tej porzuconej strony...
|
|
|
#2367 |
|
Rozeznanie
|
Choroba elve, właśnie mi uświadomiłaś, że tak mogłobyć z moim eksem. Jest to cholernie prawdopodobne. Fak ;/
|
#2368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) tak boję się "od razu" pakować w związek. Raz - boję się swojej krzywdy. Dwa - krzywdy drugiej strony.Przyznam jednak, że tak naprawdę mnie jeszcze przez ten czas nie trafiło. U Ciebie zaś, z tego co pamiętam, było pływanie w powietrzu, nucenie pod nosem, tęcza na niebie itd. Co mogłaś zrobić, skoro wszystko mówiło, że jest dobrze? Jestem pewna, że nie pobiegniesz do niego z płaczem ![]() Będziesz go bardzo dobrze wspominać, może nawet zaprzyjaźnicie się na nowo, ale jeśli czułaś, że to nie to, to pewnie już tak zostanie. No, chyba ze Młody przejdzie jakąś Wielką Metamorfozę i nabierze odpowienich dla Ciebie cech. Mało możliwe, ludzie się nie zmieniają. Powiedziałaś mu, dlaczego nie będziesz z nim utrzymywać kontaktu? |
|
|
|
|
#2369 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Jak się jest po tej drugiej stronie rozstania, to się zauważa jednak sensowność zachowań wielu eksów...zaczyna się pewne rzeczy rozumieć...
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

mówił mi,że obliczał ile butelek dziennie jego była narzeczona musiałaby wciągnąć,żeby to wypić do dnia dzisiejszego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jest powód do radości