|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Rachell - myślę, że jak się zna się gust danej osoby, co lubi, co nie, kolory to raczej nie ma większego problemu
![]() Red - super wyglądasz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Redzik - super Cię widzieć - nie mam szans tak wyglądać w 9 miechu, fogle jaka ciąza - toż Ty kota tam chyba chowasz pod kurtką
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-03 o 17:22 |
|
|
|
#4863 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, no właśnie gdzieś mi się skitrał ten brzuch, dziiiwne
![]() Rejcz, nic nie wiadomo, może przytyjesz 7 kg
|
|
|
|
#4864 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nom
zmielić i jaka oszczędność Cytat:
odpadły bo nie mają komody w zestawie ani pasującego biurka Cytat:
![]() podnosić 15 kilo, łał ale chyba nie musisz nieść tych 15 kilo do tramwaju? Cytat:
u mojej podejrzewam że główną przyczyną jest brak ruchu, pogania trochę za wędką, pogalopuje czasem po mieszkaniu, ale to tyle.. bo jeść to dużo nie je, daję jej 5-6 łyżek chrupek dziennie, to mało, a ona się na to nawet nie rzuca tylko zjada po trochu.. dokocić chcę też po to żeby Kluch miała więcej ruchu bo to jej się na pewno przyda i nie byłaby sama caly dzień.. ale już pisałam że mam wątpliwości czy zaakceptuje drugiego kota.. a teraz doszły wątpliwości zdrowotne.. Cytat:
![]() Cytat:
zdziwiłam się bo prawie wcale nie widać cionszy (chyba że takie ujęcia specjalnie wybrałaś?)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-03 o 17:34 |
|||||
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Kameno - doszłam do tego samego wniosku. Nie wykluczam tego wariantu kolorystycznego, ale zdałam sobie sprawę, że czeka mnie kombinowanie z innymi elementami. Czarnobrązowe załatwiłyby sprawę
![]() Ale ja tylu mebli jeszcze nie widzałam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4866 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 Nawet nie specjalnie, tak wyszło, co najwyżej mam jedną straszną fotkę od dołu i z bliska (tam brzuch jest na pierwszym planie) ale twarz tak wyszła, że nie do pokazywania ludziom. Zresztą... wytnę twarz i wrzucę
|
|
|
|
|
#4867 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wróciłam z zakupów-kupiłam dziecku spodnie i koszulkę,mężowi bokserki szt 2 i koszulkę,a sobie skarpetki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4868 |
|
Nindżopesz
|
Włala. I dementuję pogłoski, że mam na sobie jakiś dziwny kombinezon, to tylko wiatr zwiał mi tunikę między nogi
|
|
|
|
#4869 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Madzik, ja też tylko trochę mebli widziałam i chyba nie mam zamiaru oglądać więcej, z reguły te co mi się podobają nie mają w zestawie biurka, no klontfa jak nic
![]() Red, włożyłaś maseczkę ochronną?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biurko mam - problem, żeby zgrywał się w miarę z innymi meblami. Ale nie będę świrować też zbytnio ![]() Kurczę, nie wiedziałam, że wirtualne dobieranie koloru ścian może być tak ekscytujące
|
|
|
|
#4871 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
btw, ten koleś fajny i do wzięcia Redsiu, mata mój płaszczyk
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-03 o 18:27 |
|
|
|
|
#4872 |
|
Nindżopesz
|
Ba, w końcu leci do nas chmura z Japonii
|
|
|
|
#4873 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. faaaajny
|
|
|
|
|
#4874 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
firma się zawali ![]() a po Fervexie dziś zejdzie, a jutro wróci, tak więc lepiej idź do lekarza dziękować , przeżyję już się przyzwyczaiłamCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie chcę czwartego kota, nie chcę ![]() Winter gratuluję zakupów
|
|
|
#4875 |
|
Nindżopesz
|
O popacz
Mój się zrobił ciążowy (w sumie ciekawe ile ma lat, chyba kupowałam go pod koniec liceum, bosze... to z dziesięć) bo normalnie jest trochę za wielki w ramionach i pod pachami.Ide leżeć. |
|
|
|
#4876 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo ja jakoś dziwnie bokiem tę tabletę łyknęłam i utknęło - a trzeba było słuchać mamy, która od małego powtarzała, żeby tablet na język i środkiem łykać ![]() Cytat:
![]() Ważne, że Ch. Walken grał (on mnie zawsze tak zahipnotyzuje, że często akcja przestaje być ważna Cytat:
Koniec prac przewidują na jesień 2011 ![]() Cytat:
KlikCytat:
Niebieski ![]() Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzieki za RI - cholipa nie zdąże przed weselem - buuu a na necie nie kupie bo nie wiem jak ja w fasonie bodycon bym wyglądała - ososbiscie nienawidzę obcisłowców ale góra fana - trudno i tak Walken sam w sobie ejst dla mnie wystarczający |
|
|
|
|
#4879 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie Ty masz bebzon? ![]() Tyś pod kuniec cionszy chudsza niż ja bez ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4881 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 chcesz ![]() Ta jest ![]() Cytat:
Noo... na brzuchu
|
||
|
|
|
#4882 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
)![]() Cytat:
![]() Cytat:
Łydki mam 1,5 Twojej, a ouda 2 razy takie jak Ty Kobieto gdzie Ty jesteś gruba? Prawie anoreksja ![]() ![]() Idę się pociąć, powiesić i co tam jeszcze ![]() Cytat:
Czasem tylko muszę podnieść Moje dziecko dzielnie wszędzie chodzi (lub biega ) ![]() Cytat:
. Ja też popijam tabletki wodą, a Wy łykacie tak bez niczego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#4883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nic gorszego się nie stało nie zbojkotowałam ostatecznie i źle zrobiłam bo kac w pracy jest naprawdę średni to ja też potrzymam ja się spisałam dziś, a co mi tam Cytat:
buuu, a ja tak chciałam potrzymać Cytat:
jak to ma być cionża to ja nawet w takiej mogeu być, nic prawie nie widać chudzina jesteś nadal Ciężki dziś dzień miałam z powodu niewyspania i kaca a tu w pracy trza było siedzieć dobrze ze spacer zdążyłam po pracy zaliczyć, to się przewietrzyłam i jakoś tak lepiej już
|
|||
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-03 o 20:03 |
|
|
|
#4885 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja też sama chciałam i mi się pachwiny całkiem rozregulowały w zawiasach. Dziwne uczucie. Ad. 2 Na łydki akurat narzekam w drugą mańkę bo są za chude w stosunku do kolan Albo kolana za grube w stosunku do łydek - muszę to jeszcze przemyśleć. Albo po prostu kolana są krzywe.Co by tu, co by tu... Nie mam dziś siły sprzątać szafek... ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Ewusiu |
||
|
|
|
#4886 | |
|
never say no to panda
|
wróciłam do Was
ja pierdaczę, jaką ja mam zrypaną kondychę przejechaliśmy coś ok. 65km i jestem po prostu nie do życia (chociaż po kąpiółce i z maseczką glinkową na ryju już mi lepiej) - staram się pocieszać tym, że pół trasy było po wydupiastym piachu i dlatemu zaniemogłam :/ obżeram się właśnie czekuladkami kawowymi i popijam mlekiem z WPC bananowym ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie... ten jeden może i szczękę ma trochę niewyjściową, ale jak zakryje herami i zacznie szarpać struny, to całkiem apetyczny się robi
![]() lepiej? ![]() ffstydzioch i ciacho rozłożone ![]() ale Apocalyptica to już może Redsika zadowolić ![]() http://26.media.tumblr.com/tumblr_li...90czo1_400.jpg ale z niego laska!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-03 o 20:14 |
|
|
|
#4888 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4889 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

zmielić i jaka oszczędność 

- a trzeba było słuchać mamy, która od małego powtarzała, żeby tablet na język i środkiem łykać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)