|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
dziewczyny my ysmy sie nadawaly na ten program :PP ja rozumiem ze ona ma zloto za 30 tysiecy...ale my mamy zwykle srebro i szklo za 2 tysiaki hehehe
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1742 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
sajf, cudnie to wszystko wygląda
modomaniaczka86, śliczne charmsy wybrałaś ![]() sorina, mi się podobają bo są takie mało Trollowe i myślę, że lepiej by pasowały do Pandory niż do Trolli A Twoja kolekcja cudnamargueri, witamy Jakiej firmy masz korale? Wrzuć Nam jakieś fotki to Ci coś doradzimy![]() A teraz: tadam!!! Moje nowe murano ![]() Kompozycje wrzucę pewnie jutro, bo zanim powykręcam te moje korale to trochę mi się zejdzie ![]() Mirell, książki nie kupiłam, bo koleżanka ma mi pożyczyć
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-04-03 o 17:53 |
|
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
i żadnej z nas w rozmowach w toku nie będzie!? żadna nie opowie jak nie kupuje ubrań, kosmetyków, oszczędza na czym może, likwiduje i uszczupla konta oszczędnościowe żeby kupić nowe korale? Jak chowa je przed rodziną, matką, ojcem, mężem, kochankiem? O tym jak po nocach śnią nam się korale? o tym jak puka nas listonosz? o delirium koralikus? mitycznym zjawisku zwanym "odwyk"? i jak urabiamy dziada? o wacikowym? i kuli kupowej? nie będzie o bonach i cudownych promocjach "kup za 299 a dostaniesz kurala"?
co to za program, nie warto oglądać! ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Paulinko, bardzo ładny koralik! super
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:05 |
|
|
|
#1744 |
|
Wtajemniczenie
|
Anno1989, dziękuję
|
#1745 |
|
Zadomowienie
|
paulina bardzo ładny nowy nabytek
|
|
|
|
#1746 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania, dzięki
Cieszę się, że Wam się podoba
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko śliczne to murano
|
|
|
|
#1748 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny, wrocilam po ponad tygodniowej nieobecnosci i zaraz zaczynam nadrabiac watek i ogladac wasze nowe cudenka.
.... a ja z wojazy wrocilam bogatsza o 3 nowe korale. Nowa kolekcja nie rzucila mnie na kolana wiec zadowolilam sie stara.. no i malo brakowalo zebym stala sie posiadaczka pandorowego zegarka z cyrkoniami dwa razy wracalam do sklepu, ale w koncu stwierdzilam ze to nie do konca moj styl i zadowolilam sie innym zegarkiem ![]() a z innym rewelacji to.. urwal mi sie gwint w oksydowanej bransoletce kompletnie nie wiem jak i w ktorym momencie to sie stalo .. jutro sie przejde do pandory i zobaczymy co wymysla.. nie chce sie z nia rozstawac
|
|
#1749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też go chcę ;( I wikinga, i pszczółkę i latarnię z chamilii i może jeszcze zółte murana np kwiatkowe i to nowe... patrzcie jak moja lista jest już króciutka... tylko kto mi to kupi PS. Paulinko, pokaż nowe murano z innymi koralikami... Aha, to Paulina chyba jest pierwszą posiadaczka beadsa 2011 Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:15 |
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaz korale plisssssss
|
|
#1751 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
PS. nie warto ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
Gwint? Ten środkowy?
|
||
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko boskieeeeeeec must have
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle czy by to do 1 postu nie wkleic śliczny ten twój nowy nabytek |
|
|
|
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
martinia dzięki
Nowych srebrnych beadsów nie widziałam, murano są według mnie śliczne, jedynie zielone i brązowe mnie nie urzekło Na pewno chcę jeszcze mieć czarne, przezroczyste w czarne kropki i jasnoróżowe Kwiatki miesiąca ładne, ale cena taka sobie, serduszko z rodolitem piękne, może kiedyś sobie kupię![]() Za to zakochałam się w tych srebrno-złotych koniczynkach ![]() Oglądałam jeszcze pierścionki i ten co ma Ania3 spodobał mi się najbardziej, chociaż myślałam, że jest trochę szerszy. Fajny jest jeszcze ten z kwiatków z topazami i jeszcze jakimiś kamykami, natomiast te takie z kuleczek z opalem są strasznie delikatne i mi się nie spodobały... domcia, sajf, ktsw, dzięki ![]() domcia, zaraz wrzucę jakieś fotki, tylko muszę korale powykręcać I rzeczywiście chyba jestem pierwszą posiadaczką korala z nowej kolekcji
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:21 |
|
|
|
#1755 |
|
Zadomowienie
|
jolta no nie gadaj?! Jak to się stało?! Mogłabyś zrobić zdjęcie i pokazać Nam jak to teraz wygląda?
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Jolta
no i koniecznie o zdjęcia Twoich nowości prosimy
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko a widziałaś może lotkę?
murano ładne
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko a murana ładne mają te nowe np czerwone?
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-03 o 18:37 |
|
|
|
#1759 |
|
Wtajemniczenie
|
Spaza, dzięki
Lotki nie widziałam, bo jeszcze nie mieli wszystkiego w Arkadii i czekają na dostawę W ogóle nie widziałam żadnych srebrnych czy srebrno-złotych beadsów z nowej kolekcji, mieli tylko murano i te kwiatki z kamieniami miesiąca no i serce z rodolitem![]() sajf, według mnie śliczne są wszystkie oprócz brązowego i zielonego, chociaż to zielone nie jest złe, tylko daje po oczach Czerwone jest ładne, bo takie ciemniejsze, można powiedzieć, że nawet miejscami jest bordowe trochę
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:37 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Raczkowanie
|
Jak dobrze że już wróciłyście
bardzo smutno było bez was nie torturujcie więcej takim bojkotem ![]() paulina95 piękne :ehem : jolta może nie bedziesz musiała mi wymienili w salonie od ręki na nową jak wykrzywił się bolczyk niewiem jak go inaczej nazwać
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie link do pandory która będzie niedługo emerytowana?
|
#1762 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nic takiego nie robilam zeby narazac moje skarby.. jak szlam na stok to bransoletka grzecznie zostawala w szufladce a zakladalam ja tylko na wieczorne wyjscia do knajpy.. prawde mowiac zauwazylam tylko ze jakos dziwnie koraliki mi lataja i sobie zaczelam ogladac bransoletke i zobaczylam ze w jednym mijscu jest przetarta. Jakos nie skojarzylam tego faktu z rozdyndanymi koralami i mylalam ze to ta oksyda sie po prostu starla. Potem jak nakrecalam nowe koraliki to zobaczylam co sie stalo ![]() Cytat:
... i teraz sobie tak mysle ze skoro te srodkowe gwinty moga sie po prostu "odkleic" to i te na koncach teoretycznie tez moga
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie też wymienili, ale jednak po 14 dniach oczekiwania... |
|
|
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
sajf, o to Ci chodzi: http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=34292&id=16 0301734013433 ?
dejona, dzięki Zaraz wrzucę fotki tylko się skupić nie mogę
|
#1766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- o nie, tyle to nie wytrzymam na 100% bede czekac bo prawie cala warszawe za ta bransoletka obdzwonilam zanim znalazlam 17-ke.
|
|
|
#1767 |
|
Wtajemniczenie
|
jolta, ja myślałam, że Ci się cała bransoletka rozerwała
A jak sam gwint się odkleił to myślę, że powinni CI bez problemu wymienić na nową, trzymam kciuki![]() Dobra dziewczyny, na prośbę domci wrzucam fotki, nie są najlepsze, ale o tej porze nic lepszego nie zrobię ![]() I wygońcie mnie już stąd bo miałam się historii uczyć i gucio
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
bierka, oni je mają przestać je produkować za jakiś czas, ale zanim u nas ich zabraknie to jeszcze ze dwa lata minie
Także spokojnie![]() W ogóle to dzisiaj strasznie dużo ludzi było w Pandorze w Arkadii, musiałam wyjść i wrócić za 30 minut, żeby spokojnie wybrać korala I sporo czasu mi to zajęło, bo każdy miał inaczej te kropki zrobione, jeden był za wąski, drugi za szeroki, ale w końcu wybrałam najładniejszy
|
#1770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ślicznie! ![]() Mam nawet miejsce i plan gdzie umieścić nowe, fioletowe murano... I bransoletka będzie kompletna ![]() A w ogóle, to dziwna ta premiera kolekcji... Katalogi są, niektóre beadsy w niektórych miejscach są, a na stronie www pandory (bo yes się nei czepiam) - cisza... Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-04-03 o 18:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

A Twoja kolekcja cudna
Jakiej firmy masz korale? Wrzuć Nam jakieś fotki to Ci coś doradzimy

dwa razy wracalam do sklepu, ale w koncu stwierdzilam ze to nie do konca moj styl i zadowolilam sie innym zegarkiem
kompletnie nie wiem jak i w ktorym momencie to sie stalo
.. jutro sie przejde do pandory i zobaczymy co wymysla..
nie chce sie z nia rozstawac 

może nie bedziesz musiała
o nie, tyle to nie wytrzymam